«Πατάνε γκάζι» Νάουσα & Αλεξάνδρεια  - Η ταυτότητα της 6ης «στροφής» της Α’ ΕΠΣΗ

«Πατάνε γκάζι» Νάουσα & Αλεξάνδρεια - Η ταυτότητα της 6ης «στροφής» της Α’ ΕΠΣΗ

Συνεχίστηκε με την 6η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΗ, στην οποία επικράτησαν οι τρεις από τις πέντε γηπεδούχες ομάδες, ενώ οι άλλες δύο γνώρισαν την ήττα.

Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας και μοναδικές αήττητες ομάδες μέχρι τώρα, η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια, προχώρησαν με εύκολα «τρίποντα», ενώ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η Μελίκη.

Τέλος, τους τρεις πολύτιμους βαθμούς πήραν ο Άγιος Γεώργιος και ο Κοπανός, ανεβαίνοντας θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά τα ρεπορτάζ των αγώνων:

ΝΑΟΥΣΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ

4-1: Έξι στα έξι η Νάουσα

Πλούσιο θέαμα, πολλές φάσεις, πάθος και πέντε γκολ είχε το παιχνίδι της Νάουσας. Η γηπεδούχος επικράτησε δίκαια με 4-1, έφτασε τις έξι νίκες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.

Το πρώτο μέρος ήταν αμφίρροπο και με λίγες φάσεις. Η Επισκοπή στάθηκε καλά και περιόρισε την επιθετική γραμμή της Νάουσας. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, σημείωσαν τρία γκολ σε μικρό χρονικό διάστημα και εκμεταλλευόμενοι το ταλέντο των πολλών νεαρών παικτών της έφτασε στο 4-1.

Η Επισκοπή απείλησε πρώτη με ένα σουτ του Κούβαρου στο 15’, που κατέληξε άουτ όμως η Νάουσα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ο Τούφας έκανε μια προσπάθεια από αριστερά, έκανε την σέντρα και ο Λογγινίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 1-0.

Στο 28’ η Επισκοπή προσπάθησε να αιφνιδιάσει με μια μακρινή μπαλιά του Δήμου όμως ο Κωστογλίδης πρόλαβε τον Κούβαρο πριν αυτός βρεθεί σε θέση εκτέλεσης.

Πολύ καλή ευκαιρία για δεύτερο γκολ είχε η Νάουσα στο επόμενο λεπτό, όταν ο Τσιάμπας βρέθηκε μόνος αλλά ο Ηλιάδης απόκρουσε το πλασέ.

Στο δεύτερο μέρος, στο 64’, ο Τσιάμπας μετά από πάσα του Τούφα, βρέθηκε και πάλι σε θέση εκτέλεσης αλλά ο Ηλιάδης απόκρουσε ξανά.

Στο 67’ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0. Μετά από συνεργασία των παικτών της Νάουσας, ο Τσιάμπας βρέθηκε σε θέση για γκολ και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 69’, μετά από συνεργασία Χιονίδη – Παπαδόπουλο, η μπάλα έφτασε στον Λογγινίδη ο οποίος σημείωσε το 3-0.

Το τέταρτο τέρμα της Νάουσας σημειώθηκε στο 76’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τούφα, ο Αργυρίου με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-0.

Η Επισκοπή μείωσε στο 84’. Ο Λούρης απείλησε με μια παράλληλη σέντρα – σουτ ο Αργυρίου να διώξει πάνω στην γραμμή αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Χριστοδούλου, Τάλιου).

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, Βασιλειάδης (78’ Μπόσι), ΤΟΥΦΑΣ (78′ Βασιλείου), Βακαλίδης, Αργυρίου, Παπαδόπουλος, ΛΟΓΓΙΝΙΔΗΣ, ΤΣΙΑΜΠΑΣ, Χύσα (54’ Χιονίδης)Παπαγεωργόπουλος (78’ Τζιμουλίκος), Λαμπρίτσιος (46’ Χουρίδης.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης, Καρυπόδης (79’ Μωυσίδης), Σαΐπι, ΜΟΥΖΑΚΙ, Ιωαννίδης, Χαλντέντα (66’ Χαραλαμπίδης, Δήμου Β., ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ (Δήμου Χ. 85′), Στυλιανού, Κούβαρος, Λούρης (85’ Λιθοξόπουλος).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ – ΜΕΛΙΚΗ 0-4: Πρώτη νίκη για την Μελίκη

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα σημείωσε η Μελίκη. Επικράτησε με 0-4 στο Ζερβοχώρι του τοπικού Άτλαντα και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς. Η Μελίκη προηγήθηκε στο πρώτο μέρος και σημείωσε άλλα τρία τέρματα στο δεύτερο μέρος.

Η πρώτη απειλή της Μελίκης καταγράφηκε στο 14’ όταν ο Ντέλλας βρέθηκε μόνος με τον Τζακέρι αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απόκρουσε.

Στο 22’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Ντέλλας με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έγραψε το 0-1.

Η Μελίκη είχε άλλες δυο ευκαιρίες στο πρώτο μέρος. Στο 30’ ο Ντέλλαςκαι στο 43’ ο Μπρέγκου δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Τζακέρι.

Στο δεύτερο μέρος, μετά από ανατροπή του Μπουκουβάλα στο 47’, η Μελίκη κέρδισε πέναλτι και ο Ντέλλας με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 0-2.

Η Μελίκη σημείωσε άλλα δυο γκολ. Στο 60’ και στο 83’ ο Μπουκουβάλας με ισάριθμα πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-4.

Καλή η διαιτησία του Μαυρίδη (Σαμαράς, Αργυρίου)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Μαντζιαρίδης)Τζακέρι, Παντζαρτζίδης, Μουχτάρης, Πρόιος, Λιάπης (51’ Κολίτσης), Μπάμπος (51’ Μούτσιος), Γιαννούλης (51’ Αμπαρλής), ΤΣΙΟΤΣΙΟΣ, Καλφούτζος, (66’ Γαϊτανίδης), Τηλκερίδης, Έξαρχος (66’ Μήτρου)

ΜΕΛΙΚΗ: (Ευτυριάδης) Διαμαντόπουλος, ΝΤΕΛΛΑΣ (67’ Καλαϊτζίδης), Μπρέγκου, Λίπε, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ, Βουδούρης, (80’ Καραβαδές), Βενιόπουλος, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Κωστογλίδης, (56’ Ψάλτης), Λίβας.

ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-3: «Ψήλωσε» βαθμολογικά ο Άγιος Γεώργιος

Νικηφόρο πέρασμα από την Πατρίδα πραγματοποίησε ο Άγιος Γεώργιος. Με δυο γκολ στο πρώτο μέρος και άλλο ένα στις αρχές της επανάληψης, επικράτησε με 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 16’ ο Σουγκάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 0-1. Στο ημίωρο ο Άγιος Γεώργιος σημείωσε και δεύτερο γκολ. Ο Καριπίδης με σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι παρά την προσπάθεια της Πατρίδας διατήρησαν το προβάδισμά τους και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-2.

Στο δεύτερο μέρος, στο 51’ οι φιλοξενούμενοι «κλείδωσαν» τη νίκη. Σε μια αντεπίθεσή τους, η μπάλα έφτασε στον Σαρκατζή και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-3.

Η Πατρίδα συνέχισε να παλεύει και στο 82’ με τον Γκουτζιλίκα μείωσε σε 1-3.

Καλή η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Ζουρνατζίδης, Μουρατίδης)

ΠΑΤΡΙΔΑ: (Γιαννόπουλος) Ευαγγελόπουλος, Γκουτζιλίκας, Κολμπουτσάι, Μισαηλίδης, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ, Ντινόπουλος (69’ Σιδηρόπουλος) Χολέβας, Ανδρίτσος, Χατζόπουλος (29’ Κονσουλάκης) Γκουργκούτας (63’ Τόπι)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καμπάς, Λιάτσος, Κουκότσικας, Ντρίζι (55’ Γιαννόπουλος), Σαρακατσιάνος (77’ Αλιμέτα), ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, ΓΚΑΝΙΟΣ (65’ Εμμανουηλίδης), Σουγκάρης, Καριπίδης (55’ Μπακαλίδης), Σταυριανίδης (77’ Στεργιόπουλος), ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΑΒΑΣΙΛΑ 7-0: Άνετη επικράτηση

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα ματς σημείωσε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια. Αυτή την φορά επικράτησε άνετα της Καβάσιλας με 7-0 και συνέχισε διατηρώντας το απόλυτο νικών.

Η Αλεξάνδρεια πήρε νωρίς προβάδισμα. Σημείωσε στο δεκάλεπτο δυο γκολ και μπήκε στην θέση του οδηγού. Στο 7’ ο Αβραμόπουλος μετά από κόντρες έγραψε το 1-0 και στο 10’ ο Λίτσι, μετά από πάσα του Ι. Πιπιλιάρη σημείωσε το 2-0.

Στο 28’, η Αλεξάνδρεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με ατομική ενέργεια του Κώστα Πιπιλιάρη. Στο 37’ ο Δημόπουλος με σουτ έγραψε το 4-0 και «καθάρισε» το ματς.

Στο δεύτερο μέρος η Αλεξάνδρεια σημείωσε άλλα τρία τέρματα. Στο 73’ ο Χασιώτης με μακρινό σουτ έγραψε το 5-0. Στο 78’ η Αλεξάνδρεια κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Βολονάκη και ο Χασιώτης με εύστοχο χτύπημα σημείωσε το 6-0. Το τελικό 7-0 σημειώθηκε στο 79’ από τον Χλιαρόπουλο.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Νησελίτη (Τσίτσης, Μητρόπουλος)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Τόλιος, Γεωργίου (65’ Καψάλης), Βλάχος, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, Τσιρίδης, ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ (74’ Βολονάκης), Αβραμόπουλος, Πιπιλιάρης Ι., Πιπιλιάρης Κ. (65’ Χλιαρόπουλος), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (60’ Τσακιρίδης), Λίτσι (60’ Χασιώτης).

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Θεοδώρου, Πάτρας Ρ., Πάτρας Κ., Ιορδανόπουλος, ΜΑΝΤΖΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, Καραταράκης, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Μπρίνιας (82’ Παϊτέρης), Πουλόπουλος (82’ Νικόπουλος), Κίτσας (50’ Τσομίδης), Τσιάμπας (82’ Γιοβανόπουλος).

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες

Τη νίκη με 1-0 επί των Τρικάλων σημείωσε ο Κοπανός. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι με πέναλτι στο δεύτερο μέρος. Όσο το ματς ήταν στο 0-0, οι δυο ομάδες έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για γκολ και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Το ματς ήταν ανοιχτό αλλά χωρίς ευκαιρίες. Η καλύτερη στιγμή ήταν ένα σουτ του Καψάλη μέσα από την περιοχή, το οποίο αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα των Τρικάλων.

Στο δεύτερο μέρος, κι ενώ το ματς ήταν στο 0-0, τα Τρίκαλα έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες. Την πρώτη, ο Ριζόπουλος πρόλαβε την έξοδο του αντιπάλου τερματοφύλακα και με το κεφάλι προσπάθησε να σκοράρει, όμως πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα, την απομάκρυνε ο Γατουρτζίδης. Την δεύτερη φορά, ο Μάρκου βρέθηκε μόνος σε θέση εκτέλεσης αλλά από κοντά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Μεγάλη ευκαιρία για γκολ έχασε και ο Κοπανός, όταν ο Τζιβάρας έκανε σέντρα από αριστερά και ο Οικονόμου με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά το ματς κρίθηκε στο 69’ Ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε ανατροπή του Στογιάννη από τον Πάλιουρα. Ο Στογιάννης με εύστοχο χτύπημα έγραψε το 1-0 που έμελε να είναι και το τελικό.

Καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Γκόγκος, Χαλατζιούκας)

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης)Ίντος, Μποζίνης, ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, Σαμαράς, Κότσαλης (81’ Αναδός), Χατζηπαυλίδης (63’ Οικονόμου), ΛΥΤΗΣ, ΚΑΨΑΛΗΣ (84’ Νατσιούλας), Ίντος, Γιαμαλίδης (65’ Τζιβάρας), Στογιάννης.

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Παντόπουλος) Καψάλης, Πάλιουρας, Χατζόπουλος (16’ Σιδηρόπουλος), Παντόπουλος (55’ Κίτσας), Παπαγεωργίου, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΟΥΚΟΥΣΙΤΣΑΣ, ΚΟΥΚΛΑΣ, Ριζόπουλος, Μάρκου, Λαμπρόπουλος (55’ Φωτεινιάς)

πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...