Βαριά ήττα για τη Βέροια από τη Δόξα Δράμας

Βαριά ήττα για τη Βέροια από τη Δόξα Δράμας

Δεν κατάφερε να φτάσει στο πρώτο του φετινό εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς ηττήθηκε και στη Δράμα από την τοπική Δόξα με το "βαρύ" 4-1, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι "κυανέρυθροι" για ένα ακόμη ματς μακριά από την έδρα τους έδειξαν αρκετές αδυναμίες, δεν μπόρεσαν να κοντράρουν στα ίσια τον αντίπαλο και φυσιολογικά γνώρισαν μία ακόμη ήττα, μη μπορώντας να δώσουν χαρά στους 30 φίλους τους που βρέθηκαν στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους Δραμινούς, οι οποίοι πέτυχαν δύο τέρματα και σε γενικές γραμμές είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα από τους Βεροιώτες.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι "κυανέρυθροι" ανέβασαν την απόδοσή τους, έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα, όμως και πάλι δεν κατάφεραν να απειλήσουν ιδιαίτερα, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το τρίτο γκολ στο 68' και λίγο αργότερα το τέταρτο, "καθαρίζοντας" το παιχνίδι.

Το μόνο που κατάφερε η Βεροιώτικη ομάδα ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 78' με κοντινή κεφαλιά του Μεληκιώτη.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

7' Ο Κόντος με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βάντση που δεν μπόρεσε να αντιδράσει, γράφοντας πολύ νωρίς το 1-0!

12' Ο Θεοδοσιάδης με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Χατζηδημητρίου, αυτός από πλάγια θέση σούταρε λίγο άουτ.

22' Σέντρα του Χατζηδημητρίου από αριστερά, ο Βάντσης έχασε την φάση και στην επαναφορά ο Κόντος έκανε το πλασέ, αλλά ο Κουτσούκης έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή!

24' Σέντρα του Οικονομίδη από δεξιά, η μπάλα πέρασε απ' όλους και ο Χατζηδημητρίου σχεδόν σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να γράψει 2-0!

40' Κόρνερ του Ντόγου από δεξιά, ο Λαφάρας έπιασε την κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ της Δόξας μπλόκαρε τη μπάλα.

48' Ο Μπλιός μπήκε από δεξιά στην Βεροιώτικη περιοχή και έπιασε το σουτ, με τον Βάντση να διώχνει σε κόρνερ.

49' Δυνατό σουτ του Χατζηδημητρίου έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Βάντσης.

68' Ο Οικονομίδης με όμορφη κάθετη μπαλιά έβγαλε μόνο με τον Βάντση τον Χατζηδημητρίου, αυτός "κρέμασε" ιδανικά τον γκολκίπερ της Βέροιας και έγραψε το 3-0!

74' Ο Χατζηδημητρίου με ατομική ενέργεια μπήκε από δεξιά στη Βεροιώτικη περιοχή και με εξαιρετικό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βάντση, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και γράφοντας το 4-0!

76' Ο Κόνος ολομόναχος μέσα στην περιοχή "έσπασε" τη μπάλα στον Χατζηδημητρίου, αυτός έπιασε το σουτ αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Βάντση!

78' Οι Βεροιώτες πέτυχαν το γκολ της τιμής, όταν μετά από σέντρα του Ντόγου, ο Μεληκιώτης στο 2ο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπεζυρτζή για το τελικό 4-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τσοπουλίδης με βοηθούς τους Τόσκα και Εμίν Κεχαγιά (Σ.Δ. Ξάνθης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Άκης Στολτίδης): Μπεζυρτζής, Ιωάννου, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Θεοδοσιάδης, Περσίδης, Οικονομίδης, Μπλιός (80' Πιτσόλης), Κόντος (80' Παπαδόπουλος), Μπρατσιάνη, Χατζηδημητρίου (82' Κυριακίδης).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γιάννης Πολλαετίδης): Βάντσης, Τζημογιάννης, Κουτσούκης, Τζόρνταν, Κετόγλου (69' Σωτηριάδης), Μιχαηλίδης (69' Βασιλακάκης), Γράτσιανος, Ζε Εσόνο, Ντόγος (80' Παναγιωτίδης), Μεληκιώτης (80' Καρασαρίδης), Λαφάρας (46' Τούφας).

ΠΗΓΗ:  KERKIDASPORT.GR

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...