«Έβρεξε» γκολ στην Α’ ΕΠΣΗ - Η ταυτότητα της 9ης αγωνιστικής

«Έβρεξε» γκολ στην Α’ ΕΠΣΗ - Η ταυτότητα της 9ης αγωνιστικής

Πολλά γκολ, 21 στον αριθμό, σημειώθηκαν στην 9η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας, το περασμένο Σάββατο 25/11.

Στα πέντε παιχνίδια της ημέρας, σημειώθηκαν τρεις νίκες (δύο για τους γηπεδούχους, μία για φιλοξενούμενο), ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

Η πρωτοπόρος Αλεξάνδρεια και η δεύτερη της βαθμολογίας Νάουσα συνέχισαν με εντός έδρας "τρίποντα", επί του Ζερβοχωρίου και του Κοπανού αντίστοιχα, ενώ στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Άγιος Γεώργιος και η Επισκοπή μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

«Χαμός» γίνεται από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα και κάτω, αφού πέντε ομάδες έχουν σχεδόν την ίδια συγκομιδή, πραγματοποιώντας μέχρι στιγμής μια μέτρια πορεία.

Αντίθετα, ομάδες με σταθερά καλή πορεία έως τώρα, όπως η Επισκοπή, τα Τρίκαλα και ο Αγ. Γεώργιος, έχουν μαζέψει πολλούς βαθμούς και βρίσκονται στις υψηλές θέσεις, κάτω από τους δύο πρωτοπόρους Αλεξάνδρεια και Νάουσα, που φέτος «παίζουν μόνες τους» σε ότι αφορά την υπόθεση του τίτλου.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ...

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΠΑΤΡΙΔΑ 2-2: Προηγήθηκε δυο φορές αλλά δεν κέρδισε

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι του Μακροχωρίου με την Πατρίδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δυο φορές αλλά η Πατρίδα βρήκε τις λύσεις και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο πρώτο μέρος, το Μακροχώρι άνοιξε νωρίς το σκορ. Στο 8’ ο Τσίλης σημείωσε το 1-0 και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του. Οι γηπεδούχοι αν και έψαξαν ένα γκολ δεν κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και έμειναν στο 1-0 αφού ούτε η Πατρίδα βρήκε τρόπο να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος, η Πατρίδα ισοφάρισε στο 54’ με τον Χατζόπουλο και το ματς ήρθε ξανά στα ίσια.

Το Μακροχώρι προσπάθησε να πάρει ξανά προβάδισμα και στο 80’ ο Κοντογιάννης σημείωσε το 2-1. Όμως η χαρά των γηπεδούχων δεν κράτησε. Στο 85’ ο Γκουτζιλίκας έγραψε το 2-2 και έδωσε τον βαθμό στους φιλοξενούμενους.

Πολύ καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Παζαρτζικλής, Μητρόπουλος)

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Αργυρόπουλος Α., ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Θ., Κιατικίδης,Κοντογιάννης, Δούκας, ΒΥΖΑΣ, Μυλωνάς (90′ Καραβασόπουλος), Γιάννινας (82′Φαρμάκης), Φωτόπουλος Α., ΤΣΙΛΗΣ (56′ Κατσαμπέρης), Βήτος (56′ Τσακαλίδης)

ΠΑΤΡΙΔΑ: (Γιαννόπουλος) Ευαγγελόπουλος, Γκουτζιλίκας,Κολμπουτσάι, Μισαηλίδης, Ορφανίδης, Ντινόπουλος, Κονσουλάκης (80′ Γκουρκούτας),Χολέβας (90+2′ Τσιούχας), ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ (83′ Σιδηρόπουλος), ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΚΡΙΜΠΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 3-1: Επιστροφή στις νίκες

Στις νίκες επέστρεψε το Σάββατο η Νάουσα. Με καλή εμφάνιση, τρία γκολ κι ένα δοκάρι, επικράτησε δίκαια με 3-1 του αξιόμαχου Κοπανού. Η Νάουσα πίεσε από την αρχή αλλά στο πρώτο μισάωρο δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Σε ένα τετράλεπτο μετά το ημίωρο σημειώθηκαν τρία τέρματα.

Η Νάουσα απείλησε πρώτη στο 9’ με απευθείας φάουλ του Παπαγεωργόπουλου που κατέληξε άουτ. Στο 26’ ο Μπιγκάνος έβγαλε σε θέση εκτέλεσης τον Βασιλειάδη αλλά ο Ίντος απόκρουσε.

Στο 30’ ο Κοπανός άνοιξε το σκορ. Ο Νατσιούλας πάσαρε στον Ε. Ίντο και ο τελευταίος με σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 0-1.

Η Νάουσα απάντησε άμεσα. Στο 32’ ο Τούφας με ατομική προσπάθεια και σουτ έγραψε το 1-1.  Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, η Νάουσα σημείωσε και δεύτερο γκολ. Στο 33’ ο Βακαλίδης με σουτ σημείωσε το 3-1.

Στο δεύτερο μέρος το σκοτάδι έφερε το άναμμα των προβολέων αλλά οι κινήσεις των παικτών δυσκόλεψαν και ο ρυθμός έπεσε.

Η Νάουσα συνέχισε να πιέζει και απείλησε στο 50’ με σουτ του Κοκοφίκη που κατέληξε άουτ, στο 64’ με δυνατό του Τσιάμπα και στο 72’ με πλασέ του Παπαγεωργόπουλου που αποκρούστηκαν από τον Ίντο.

Το τελικό 3-1 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με πλασέ του Χουρίδη.

Καλή η διαιτησία του Ρηγόπουλο (Χρυσάνης, Γκόγκας)

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, Βασιλειάδης, Μπιγκάνος (70′Γιαννόπουλος), ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ, Αργυρίου, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Κοκοφίκης (70′ Λαφάρας),Τσιάμπας (85′ Γκιούρος), Χίσα (62′ Χουρίδης), Παπαγεωργίου, ΤΟΥΦΑΣ (70′ Βασιλείου)

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος Κ., ΜΠΟΖΙΝΗΣ, Αναδός (83′ Χαλκίδης), ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, Σαμαράς, Ίντος Ε., Στογιάννης Δ., Οικονόμου (70′ Παπαπέσιος), Τζιβάρας,Νατσιούλας (70′ Γιαμαλίδης), Λύτης (77′ Χατζηπαυλίδης).

ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΥ

ΚΑΒΑΣΙΛΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-4: Ανατροπή στην εκπνοή

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα των Τρικάλων από την Καβάσιλα το Σάββατο. Σε ένα ματς με πολλά γκολ, επικράτησαν με 2-4 της Καβάσιλας και πήραν τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και τις ευκαιρίες (τέσσερα δοκάρια στο ματς) αλλά τα Τρίκαλα την αποτελεσματικότητα.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος με τον Φωτεινιά και παρά την πίεση και τις απειλές της Καβάσιλας, διατήρησαν το προβάδισμά τους και πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Καβάσιλα είδε τους κόπους της να καρποφορούν. Στο 53’ ο Βουλγαράκης ισοφάρισε σε 1-1 και στο 76’ ο Κίτσας έκανε την ανατροπή και έβαλε τους γηπεδούχους μπροστά με 2-1.

Τα μαχητικά Τρίκαλα δεν το έβαλαν κάτω. Ο Κούκλας στο 81’ έγραψε το 2-2 και άλλαξε τα δεδομένα στο ματς.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψηλότερα για να αναζητήσουν το γκολ της νίκης αλλά τα Τρίκαλα βρήκαν ανοιχτό γήπεδο και «χτύπησαν» δυο φορές. Στο 90’ ο Παπαγεωργίου σημείωσε το 2-3 και στο 90+3’ ο Κούκλας έγραψε το τελικό 2-4.

Μέτρια η διαιτησία του Μαυρίδη (Μπογιατζόγλου, Σαμαράς)

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Θεοδώρου, Πάτρας Κ., Πάτρας Ρ., Τσομίδης (46′ Νικολόπουλος), Ιορδανόπουλος, Μαντζουκόπουλος, ΤΣΙΑΜΠΑΣ, Καραταράκης (85′Πουλιόπουλος), ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ, Μπρινιάς, ΚΙΤΣΑΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: (Παντόπουλος) Καψάλης, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ,Παπακωνσταντίνου, Παλιούρας, ΚΙΤΣΑΣ (66′ Γεωργακάκης), ΚΟΥΚΟΥΣΙΤΣΑΣ,Παπαγεωργίου, Κούκλας, Ριζόπουλος, Λαμπρόπουλος (46′ ΜΑΡΚΟΥ), Φωτεινιάς (46′Ατανάσοφ)

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 2-2: Ισοπαλία με ανατροπές

Χωρίς νικητή έληξε το ματς στον Άγιο Γεώργιο. Το προβάδισμα άλλαξε δυο φορές χέρια αλλά Άγιος Γεώργιος και Επισκοπή τελείωσαν ισόπαλοι το ματς με 2-2.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και είχε αρκετή δύναμη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 39’ με τέρμα του Σαρκατζή και έκλεισαν το πρώτο μέρος με 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Επισκοπή έκανε την ανατροπή. Στο 46’ ο Ιωαννίδης σημείωσε το 1-1 και στο 65’ ο Κούβαρος έδωσε προβάδισμα 1-2 στην Επισκοπή.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στην συνέχεια το αριθμητικό τους πλεονέκτημα (αποβολή Σαΐπι) και στο 79’ κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σουγκάρης.

Μέτρια η διαιτησία του Νησελίτη (Αργυρίου, Χαλατζιούκας). Στις καθυστερήσεις απέβαλε και τον Μωυσίδη.

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καζίλας, Λιάτσος, Φουρκιώτης, Γιαννόπουλος (65′ Μπακαλίδης), Σαρακατσιάνος, Σπυριδωνίδης, Ντρίζι, Σουγκάρης, Καριπίδης (55′ Σταυριανίδης), Γερμάνης, Σαρκατζής

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης, Μουζάκι (8′ Ορφανίδης), Σαΐπι,Μωυσίδης, Ιωαννίδης, Δήμου Ι., Χαραλαμπίδης, Λιθοξόπουλος (60′ Δήμου Χ.), Κούβαρος,Δήμου Β., Λούρης (80′ Καρυπίδης Α.)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ 3-0: Προελαύνει ακάθεκτη

Την όγδοη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια σημείωσε το Σάββατο η Αλεξάνδρεια. Σημειώνοντας τρία γκολ στο πρώτο μέρος, επικράτησε με 3-0 του Ζερβοχωρίου. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, έδειξαν αποτελεσματικότητα στο πρώτο μέρος και στην επανάληψη απλά συντήρησαν το προβάδισμά τους.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς. Στο 5’, μετά από πάσα του Βλάχου, ο Αβραμόπουλος με σουτ άνοιξε το σκορ. Η Αλεξάνδρεια έψαξε το δεύτερο γκολ, πίεσε, δημιούργησε φάσεις και στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους σημείωσε άλλα δυο γκολ.

Στο 41’ μετά από πάσα του Αβραμόπουλου, ο Δημόπουλος με σουτ διπλασίασε τα γκολ των γηπεδούχων και στο 45’ μετά από πάσα του Λίτσι ο Ι. Πιπιλιάρης σημείωσε το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Αλεξάνδρεια είχε οριζόντιο δοκάρι στο 55’ με κεφαλιά του Καψάλη, μετά από σέντρα του Ι. Πιπιλιάρη.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μελτζανίδη (Ζουρνατζίδης, Μουρατίδης)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Κύρου (68′ Τασιόπουλος Σ.), Τσακιρίδης,Βλάχος, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Α., Τσιρίδης, Αλμπανίδης (82′ Χεράκης), Αβραμόπουλος, ΠΙΠΙΛΙΑΡΗΣ Ι., Χασιώτης (52′ Καψάλης), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (52′ Κίρτσογλου), Λίτσι (68′Χλιαρόπουλος)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Μαντζιαρίδης) ΤΖΑΚΕΡΙ, Παντζαρτζίδης, Μουχτάρης,Πρόιος, Μπάμπος, ΚΑΛΦΟΥΤΖΟΣ, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ Π., Κολίτσης, Γαϊτανίδης, Τσιότσιος, Μήτρου Σ.

ΜΑΚΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...