Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ν. Ημαθίας:  Εκπτωτική κάρτα Super Market για τις τρίτεκνες οικογένειες

Σύλλογος Πολυτέκνων με 3 παιδιά Ν. Ημαθίας: Εκπτωτική κάρτα Super Market για τις τρίτεκνες οικογένειες

‘Αγαπητές οικογένειες με τρία παιδιά

Η προσπάθεια καταπολέμησης της ακρίβειας για όλα τα ενεργά μέλη του, αποτελεί έναν από τους βασικότερους πυλώνες προσπαθειών του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά του Νομού Ημαθίας.

Ως εκ τούτου βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως, εκτός της στήριξης των κρατικών επιδοτήσεων και σε μια αρκετά ιδιαίτερη περίοδο για την οικογένεια , ο Σύλλογος παρέχει ειδικά προσημειωμένες εκπτωτικές κάρτες από τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, που συνολικά μειώνουν το κόστος του καλαθιού της τρίτεκνης οικογένειας κατά 10% επιπλέων των όποιων εκπτώσεων.


Η έκπτωση 10% θα αφαιρείται αυτόματα επί του συνόλου της κάθε συναλλαγής με μηνιαίο όριο αγορών έως 500 ευρώ και ισχύει για όλα τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ πανελλαδικά.

Η έκπτωση ισχύει με την επίδειξη της κάρτας μέλους του Συλλόγου Πολυτέκνων με τρία παιδιά του Νομού Ημαθίας, η οποία θα πρέπει να είναι σε ισχύ. 

Για την παραλαβή της ειδικά προσημειωμένης εκπτωτικής κάρτας θα πρέπει να επισκεφτείτε τα γραφεία του Συλλόγου. Η κάρτα club ΚΡΗΤΙΚΟΣ είναι πλέον διαθέσιμη στα γραφεία μας για τα εγγεγραμμένα ή εν δυνάμει μέλη που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στο σύλλογο.

Ευχαριστούμε θερμά τα Σούπερ Μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που αποδεικνύουν την κοινωνική τους υπευθυνότητα και στηρίζουν έμπρακτα τις οικογένειες με τρία παιδιά.

Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου (γωνία)

Κτίριο Δημοτικής αγοράς- γραφείο 8

Τηλ.: 2331200333

Email: info@3teknoi-imathias.gr

Ιστοσελίδα: https://3teknoi-imathias.gr/


ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ: 

Ο σύλλογός αριθμεί σχεδόν είκοσι χρόνια ζωής με εξαιρετικά μεγάλες επιτυχίες υποστήριξης των αναγκών των 3000 και πλέον μελών του.  Ελπίζουμε, δια των προσπαθειών πρωτίστως του νέου διοικητικού συμβουλίου, όντας εντολοδόχος των μελών και έπειτα της υποστήριξης αυτών, τα επόμενα είκοσι χρόνια να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες.

ΌΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

•         Το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας λόγω της υπογεννητικότητας απαιτεί άμεση επέμβαση επίλυσης. Πρόκειται για μια ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας με άμεσο αντίκτυπο τόσο στην οικονομία όσο και στο μέλλον της Ελλάδος. 

•         Οι οικογένειες με τρία παιδιά μπορούν να διαδραματίσουν τον ρόλο του συνδετικού κρίκου επίλυσης του δημογραφικού προβλήματος της χώρας. Μαθηματικά αποδεκτό πως οικογένειες με ένα η δύο τέκνα θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα πληθυσμό με μικρότερο ή ίσο αριθμό Ελλήνων πολιτών στο πέρασμα των ετών. Οι οικογένειες με τρία τέκνα προσθέτουν οριακά τουλάχιστον ένα. Είναι κοινά αποδεκτό επίσης, πως όσο περισσότερες οικογένειες με τρία τέκνα υπάρχουν, αυξάνεται και η πιθανότητα ύπαρξης οικογενειών με τέσσερα ή περισσότερα τέκνα.

•         Κοινή αποδοχή όλων μας, πως η γονεϊκότητα είναι κάτι το μοναδικό, απόλυτα διαφορετικό και αποδεκτό για κάθε άνθρωπο και κάθε οικογένεια.

•         Παρόλα αυτά στόχος μας είναι η προτροπή, σε όσους έχουν την εξατομικευμένη διάθεση και δυνατότητα, να περάσουν τουλάχιστον στο ΄καθεστώς΄ της Τρίτεκνης Οικογένειας προκειμένου να απολαύσουν τις χαρές της και ταυτόχρονα να συμβάλλουν καθοριστικά στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος.  

•         Για την επίτευξη των παραπάνω, ο Σύλλογος δεσμεύεται να πράξει με ιδία μέσα ότι είναι δυνατόν, προκειμένου να παραδειγματίσει και εν τέλει να συμπαρασείρει όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες για τη μετάβαση στο ΄καθεστώς΄ της Τρίτεκνης Οικογένειας.

•         Προκειμένου ο παραπάνω στόχος να φέρει υψηλότατες πιθανότητες επιτυχίας, η ευθύνη και συμβολή της πολιτείας κρίνεται μεγίστης σημασίας. Ως εκ τούτου θα επιζητηθεί ποικιλοτρόπως από τον σύλλογο.  


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...