Φιλική ήττα από τον Εορδαϊκό για το ΝΠΣ Βέροια

Φιλική ήττα από τον Εορδαϊκό για το ΝΠΣ Βέροια

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εορδαϊκό έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου (30/12) ο ΝΠΣ Βεροια, με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών, όπου γνώρισε την ήττα με 1-2.

Οι 100-150 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, παρακολούθησαν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με την ομάδα την Πτολεμαϊδας να μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο και να προηγείται 0-2 με προβολή του Νίκολι στο 20’ και σουτ του Παπανικόπουλου στο 27’ που έσκασε στο έδαφος και ξεγέλασε τον Βάντση.

Οι βεροιωτες ανέβασαν την απόδοσή τους στη συνέχεια και μείωσαν σε 1-2 με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λαφάρα στο 45’.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες ειχαν κάποιες καλές ευκαιρίες, με τη Βέροια να κερδίζει πέναλτι στο 89’ σε ανατροπή του Βασιλακάκη από τον Κουναβα αλλά τον Καρασαρίδη να στέλνει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Να σημειωθεί ότι με τους «κυανέρυθρους» αγωνίστηκαν και οι Γανόπουλος, Μελιόπουλος που θα αποτελέσουν νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ενώ από την κερκίδα είδε το ματς ο Βασιλης Φασίδης.

Διαιτησία: Μαλούτας (Καραγκιζόπουλος, Χριστοδούλου)

ΒΕΡΟΙΑ: Βάντσης, Χαβιαρόπουλος, Κουτσούκης, Τζημογιαννης, Τούφας, Παναγιωτίδης, Μιχαηλίδης, Ντόγος, Κετόγλου, Γανόπουλος, Λαφάρας.

Έπαιξαν και οι Τσανασίδης, Γαλοπούλος, Τερζής, Γράτσιανος, Γιαγτζίδης, Καρασαρίδης, Μελιόπουλος, Βασιλακάκης, Σωτηριάδης, Πίτσης, Παπαδόπουλος.

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ: Δημητριάδης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζαους, Παππάς, Κουναβας, Παπανικοπουλος, Παπαδόπουλος, Τσαγκαλιδης, Παπαζησης, Νίκολι, Αιχμαλωτίδης.

Αγωνίστηκαν και οι Γκαμπριέλο, Μητσόπουλος, Πουμπουλίδης.

Επιστροφή Καντιμοίρη και Ιωάννου θέλουν στη Βέροια!

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές, που στο πρόσφατο παρελθόν φόρεσαν την «κυανέρυθρη» φανέλα, φαίνεται πως έχουν πάρει τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα της Βέροιας!

Ο πρώτος είναι ο πολύπειρος γκολκίπερ Γιώργος Καντιμοίρης, ο οποίος πριν 1,5 μήνα αποχώρησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων από την ομάδα, ωστόσο δέχεται… πιέσεις να επιστρέψει για να βοηθήσει στον δύσκολο β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Ο δεύτερος είναι ο 23χρονος Βεροιώτης επιθετικός Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποχώρησε από τους «κυανέρυθρους» για τον Αιολικό και όπως αναφέρει το 24oresimathia.gr απομένουν τα τυπικά για να επανενταχθεί στη Βέροια.

Ολοκληρώθηκε το «μπαμ» με Φασίδη!

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα της Βέροιας, η οποία ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βασίλη Φασίδη!

Ο ικανός επιθετικός, μετά από ένα εξάμηνο στον Πιερικό, επιστρέφει στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του για να την βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη στιγμή της ιστορίας της

πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...