Ημέρα των φιλοξενουμένων - Η ταυτότητα της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ

Ημέρα των φιλοξενουμένων - Η ταυτότητα της 15ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΗ

Με τα ματς της 15ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α’ ΕΠΣΗ, όπου μόνο ένας γηπεδούχος πανηγύρισε την κατάκτηση του τρίποντου.

Άλλοι τρεις γνώρισαν την ήττα και ένας παραχώρησε ισοπαλία, ενώ ο αριθμός των γκολ που σημειώθηκαν στα πέντε ματς του Σαββάτου ξεπέρασε και πάλι τα 20, φθάνοντας τα 24.

Άνετες εκτός έδρας νίκες πέτυχαν οι τρεις πρωτοπόροι Αλεξάνδρεια, Νάουσα και Επισκοπή. Ο Άγιος Γεώργιος κέρδισε με ανατροπή τον Κοπανό, ενώ ισόπαλο 2-2 έληξε το ματς της Μελίκης με το Μακροχώρι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 15ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-5
Σκόρερ: 72′-84′ Δημόπουλος, 81′Βουλγαράκης, 86′-90+1′ Καψάλης
Διαιτητής: Τραούδας

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ - ΝΑΟΥΣΑ  0-4
Σκόρερ: 7′-12′-14′ Τασιώνας, 58′ Μπιγκάνος
Διαιτητής: Γκόγκας

ΚΑΒΑΣΙΛΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ  1-5
Σκόρερ: 31’ Κούβαρος 0-1, 33′-45′-48′Λούρης 0-4, 55′ Μπρινιάς 1-4, 60′ Κούβαρος 1-5
Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-2
Σκόρερ:14′ Μαραβελάκης 1-0, 16′ Οικονόμου 1-1, 32′ Ίντος Ε. 1-2, 48′-69′ Σαρκατζής  3-2
Διαιτητής: Μαλούτας

ΜΕΛΙΚΗ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-2
Σκόρερ: 7’ Λίβας 1-0, 32’ Λίπε 2-0, 81’ Τσακαλίδης 2-1, 90+3’ Γιάννινας 2-2
Διαιτητής: Παζαρτζικλής

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ - ΝΑΟΥΣΑ  0-4: Άνετη πέρασμα

Άνετη ήταν η επικράτηση της Νάουσας στο Ζερβοχώρι. Οι φιλοξενούμενοι «καθάρισαν» πολύ νωρίς το παιχνίδι και έκλεισαν το ματς με σκορ 0-4.

Το παιχνίδι ουσιαστικά ξεκαθάρισε στο πρώτο τέταρτο. Η Νάουσα με εκτελεστή τον Τασιώνα σημείωσε τρία γκολ και «κλείδωσε» το τρίποντο. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 7’, ακολούθησε το 0-2 στο 12’ και στο 14’ ο Τασιώνας σημείωσε το τρίτο του προσωπικό τέρμα και έγραψε το 0-3.

Εκεί χάθηκε και το ενδιαφέρον για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι σημείωσαν ένα ακόμη γκολ στο β’ μέρος, στο 58’ με τον Μπιγκάνο και ολοκλήρωσε το άνετο πέρασμά της από το Ζερβοχώρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Γκόγκα (Ζαχαριάδης, Πιπερίδης).

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Ματζιαρίδης) Τζακέρι, Μποζατζίδης (46′ Συμεωνίδης), Δίγγας, Μούτσιος, Πρόιος, Μπάμπος, ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΙΙΔΗΣ, Αμπαρλής (46′ Σακάρας), Μπρίτσκος, Γαϊτανίδης, Τηλκερίδης Π.

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) Κωστογλίδης, Λογγινίδης (56′ Χιονίδης), Τούφας, ΒΑΚΑΛΙΔΗΣ, Αργυρίου (62′ Χουρίδης), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν., Λαφάρας, ΤΑΣΙΩΝΑΣ(70′ Παπαδόπουλος Ι.), Χίσα, Μπιγκάνος (62′ Στογιάννης), Παπαγεωργόπουλος (56′ Τζιμουλίκος).

ΚΑΒΑΣΙΛΑ – ΕΠΙΣΚΟΠΗ  1-5: Εντυπωσιακό «διπλό»

Εντυπωσιακή σε έκταση εκτός έδρας νίκης σημείωσε η Επισκοπή στην Καβάσιλα. Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Λούρη και Κούβαρο, επικράτησε με 1-5 της τοπικής ομάδας.

Μετά το πρώτο ημίωρο, η Επισκοπή άρχισε να «βομβαρδίζει». Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31’ με τον Κούβαρο και ακολούθησαν τρία γκολ από τον Λούρη στο 33′, στο 45′ και στο 48′ και διαμόρφωσαν το σκορ στο 0-4. Εκεί τελείωσε το ματς.

Η Καβάσιλα μείωσε με τον Μπρίνια στο 55’ αλλά η Επισκοπή σημείωσε άλλα ένα γκολ με τον Κούβαρο στο 60’ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-5.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μελτζανίδη (Νησελίτης, Τσίτσης).

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) Θεοδώρου (46′ Κουτσιάδης), Πάτρας Κ., Ιορδανόπουλος (46′ Νούζι), Μαντζιουκόπουλος, Πάτρας Ρ., Τσιάμπας (87′ Παϊτέρης), Καραταράκης, ΜΠΡΙΝΙΑΣ, Κίτσας, Τσομίδης (62′ Νικολόπουλος), Πουλιόπουλος (55′ Ισλάμι)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης, Μουζάκι (68′ Χαλντέντα), Μωυσίδης, Χαραλαμπίδης, Σαΐπι, Ντατσής, Δήμου Ι. (80′ Ιωαννίδης), ΔΗΜΟΥ Β. (80′ Ορφανίδης), ΚΟΥΒΑΡΟΣ, Στυλιανού (83′ Δήγκας), ΛΟΥΡΗΣ (83′ Λιθοξόπουλος).

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 0-5: Άργησε αλλά ξέσπασε

Μπορεί το τελικό σκορ να έφτασε το 0-5 αλλά για 70 λεπτά η Αλεξάνδρεια καρδιοχτύπησε στην Πατρίδα. Ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Όταν ο «γόρδιος δεσμός» λύθηκε στο 72’, όλα έγιναν εύκολα. Ακολούθησαν άλλα τέσσερα τέρματα στο τελευταίο δεκάλεπτο και το σκορ διαμορφώθηκε στο 0-5.

Η Αλεξάνδρεια έκλεισε από την αρχή την Πατρίδα και δημιούργησε πολλές τελικές προσπάθειες στο αντίπαλο τέρμα αλλά δεν κατόρθωσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και τρεις κλασσικές ευκαιρίες, στο 8’ με τον Πιπιλιάρη (πλασέ από πολύ κοντά άουτ), στο 16’ και στο 17’ με τον Λίτσι (βγήκε μόνος την πρώτη φορά και σούταρε άουτ ενώ στην επόμενη φάση είχε κεφαλιά από καλή θέση που αποκρούστηκε).

Η Αλεξάνδρεια στο β’ μέρος αν και διατήρησε τον έλεγχο, έχασε τον ρυθμό της. Παρόλα αυτά, στο 62’ ο Λίτσι βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κουπίδη αλλά ο τερματοφύλακας της Αλεξάνδρειας απόκρουσε.

Στο 72’ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Δημόπουλος ελίχθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 79’ ο Λίτσι έχασε ένα ακόμη τετ α τετ και στο 81’ ο Βουλγαράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημείωσε το 0-2. Εκεί κρίθηκε το ματς.

Η Αλεξάνδρεια σημείωσε άλλα τρία γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο 84’ ο Δημόπουλος με κεφαλιά σημείωσε το 0-3, στο 86’ ο Καψάλης μπήκε από δεξιά στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ σημείωσε το 0-4 ενώ ο ίδιος παίκτης στις καθυστερήσεις βγήκε στην αντεπίθεση και με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-5.

Όσον αφορά την Πατρίδα, είχε την ευκαιρία να σκοράρει στο 89’ όταν ο Καλαϊτζίδης κέρδισε πέναλτι από τον Τσιρίδη. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Καλαϊτζίδης αλλά ο Τόλιος απόκρουσε.

Εκτός από τα πέντε γκολ, η Αλεξάνδρεια είχε και δυο δοκάρια στο β’ μέρος.

Καλή η διαιτησία του Τραούδα (Βαλκάνος Α., Αργυρίου)

ΠΑΤΡΙΔΑ: (Αποστόλου) Κουπίδης Ι., Ορφανίδης, Μισαηλίδης (61′ Καλαϊτζίδης), ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΝΣΟΥΛΑΚΗΣ, Γιαννούλης (46′ Σιδηρόπουλος), Χολέβας (85′ Κουπίδης Γ.), Αθανασιάδης, Ασλάνογλου, Κολμπουτσάι, Γκουτζιλίκας (58′ Ανδρίτσος)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Τόλιος, Τσακιρίδης (46′ Πιπιλιάρης Ι.), Βλάχος, Τασιόπουλος Α., Τσιρίδης, Σωτηράκης, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (83′ Καψάλης), Κίρτσογλου (25′ λ.τ. Βουλγαράκης), Πιπιλιάρης Κ. (46′ ΑΤΑΝΑΣΟΦ), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Λίτσι (83′ Βολονάκης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΚΟΠΑΝΟΣ 3-2: Ματς με ανατροπές

Με ανατροπή έφτασε στη νίκη το Σάββατο ο Άγιος Γεώργιος. Οι γηπεδούχοι, προηγήθηκαν με 1-0, βρέθηκαν να χάνουν με 1-2 αλλά έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Σαρκατζή, σημείωσαν άλλα δυο γκολ και πήραν το ματς.

Στο πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν νωρίς το σκορ με τον Μαραβελάκη, στο 14’ αλλά δεν το χάρηκαν πολύ.

Ο Κοπανός απάντησε γρήγορα και στο 16’ με τον Οικονόμου έφτασε στο 1-1. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί. Στο 32’ με τον Ε. Ίντο σημείωσαν το 1-2, πήραν προβάδισμα και το διατήρησαν μέχρι την ανάπαυλα.

Με την έναρξη του β’ μέρους, στο 48’, ο Σαρκατζής σκόραρε και έγραψε το 2-2. Ο φορ των γηπεδούχων ήταν αυτός που σκόραρε και στο 69’ και έδωσε προβάδισμα με 3-2 στην ομάδα του.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι διατήρησαν το 3-2 και έφτασαν στη νίκη.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Γκόγκος, Σαμαράς).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) : Καμπάς, Γερμάνης (46′ Τσιότσιος), Κουκότσικας (38′ λ.τ. Σαρακατσιάνος), Μαραβελάκης, Λιάτσος, Σπυριδωνίδης (19′ λ.τ. Στεργιόπουλος), ΝΤΡΙΖΙ, ΣΟΥΓΚΑΡΗΣ, Καριπίδης, ΣΑΡΑΦΗΣ (88′ Αλιμέτα), ΣΑΡΚΑΤΖΗΣ

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) Ίντος Κ., Μποζίνης (84′ Χατζηπαυλίδης), Σαμαράς, ΙΝΤΟΣ Ε., ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Λύτης (76′ Παπαπέσιος), Τζιβάρας, ΚΟΤΣΑΛΗΣ, Νατσιούλας, Γατουρτζίδης, Καψάλης

ΜΕΛΙΚΗ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-2: Ολική επαναφορά στο τέλος για το Μακροχώρι

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι της Μελίκης με το Μακροχώρι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο ημίωρο, συντήρησαν έως το τελευταίο δεκάλεπτο το προβάδισμά τους αλλά στα τελευταία λεπτά το Μακροχώρι σημείωσε δυο γκολ και έφυγε από την Μελίκη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στο ξεκίνημα του ματς, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ. Στο 5’ ο Φιλιππίδης βρέθηκε σε θέση εκτέλεσης αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Στο 7’ η Μελίκη απάντησε με γκολ. Ο Ντέλλας έβγαλε μόνο τον Λίβα και ο τελευταίος με διπλή προσπάθεια σημείωσε το 1-0.

Το Μακροχώρι απείλησε τρεις φορές με ισοφάριση αλλά στο γκολ έφτασε η Μελίκη. Σε μια επίθεση των γηπεδούχων από δεξιά, έγινε η σέντρα από τον Κωστογλίδη και ο Λίπε πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και από κοντά σημείωσε το 2-0 στο 32’.

Στο δεύτερο μέρος, η Μελίκη συντήρησε το προβάδισμά της. Απείλησε με κεφαλιές του Ντέλλα μέσα από την περιοχή, σε εκτελέσεις φάουλ αλλά τρίτο τέρμα δεν σημείωσε. Η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από τον Μπουκουβάλα, ο οποίος δεν κατόρθωσε να νικήσει τον Αργυρόπουλο σε τετ α τετ και να σημειώσει τρίτο γκολ που θα «κλείδωνε» τη νίκη.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε και το Μακροχώρι να μειώσει, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γιάννινα από τον Βενιόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παπακωνσταντίνου αλλά ο Διαμαντόπουλος μπλόκαρε.

Η Μελίκη έχασε ένα ακόμη τετ α τετ με τον Μπουκουβάλα και αφού δεν «καθάρισαν» το ματς οι γηπεδούχοι, το Μακροχώρι μείωσε και επέστρεψε στην αναμέτρηση. Σε μια ολιγωρία της άμυνας των γηπεδούχων στο 81’, η μπάλα στρώθηκε στον Τσακαλίδη και με σουτ μέρα από την περιοχή σημείωσε το 2-1.

Πριν την ισοφάριση, το Μακροχώρι σημείωσε γκολ με τον Αδαμίδη αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το τελικό 2-2 σημειώθηκε στο 90+3’. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Φωτόπουλου, ο Γιάννενας με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Καλή η διαιτησία του Παζαρτζικλή (Χρυσάνης, Σαββίδης)

ΜΕΛΙΚΗ: (Ευτηριάδης) Διαμαντόπουλος, ΣΕΡΑΣΚΙΕΡΗΣ, Λίβας, Καλαιτζίδης (56′ Καφτηράνης), Ψάλτης (83΄Παπαδόπουλος), Βενιόπουλος, Κωστογλίδης (46′ Μπουκουβάλας), ΝΤΕΛΛΑΣ, Βουδούρης, Λίπε (56′ Πίτσης), Μπρέγκου.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου )Aργυρόπουλος, Φωτόπουλος Θ., Κιατικίδης, Δούκας, Τσίλης (46′ Αδαμίδης), Μυλωνάς (75′ Τσικανόπουλος), Βύζας, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, Βήτος (46′ Φωτόπουλος Α.), Φιλιππίδης (63′ ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ), Παπακωνσταντίνου (83′ Κατσαμπέρης).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΚΕΡΚΙΔΑ»

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...