"Δια πυρός και σιδήρου" νίκησε τον Αετό Βαρβάρας η Βέροια 2-0

Ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο πήρε ο ΝΠΣ Βέροια, κερδίζοντας στο Δημοτικό στάδιο με 2-0 τον Αετό Βαρβάρας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «κυανέρυθροι» μπορεί να μην έπιασαν απόδοση ανάλογη του αγώνα της Επανομής και να έκαναν πολλά λάθη στον αγωνιστικό χώρο (ίσως και λόγω της ανομοιογένειας από τους πολλούς νέους παίκτες που αγωνίστηκαν), ήταν όμως αποτελεσματικοί και κατάφεραν να παραβιάσουν δύο  φορές την αντίπαλη εστία, με τον Τζόρνταν στο πρώτο μέρος και τον Χατζηπάντο στην επανάληψη.

Η ομάδα του Χρήστου Ζαρογιάννη έδειξε καλά στοιχεία, ήταν πιο καλή στο οργανωτικό κομμάτι και οι παίκτες της αρκετές φορές προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Να σημειωθεί ότι απο το 72' οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σαούλη με απευθείας κόκκινη κάρτα για απρεπή συμπεριφορά.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

5’ Ο Τζόρνταν από πλάγια θέση έπιασε δυνατό συρτό σουτ, ο Παπαβασιλείου φαινόταν να ελέγχει τη μπάλα αλλά αυτή του ξέφυγε μέσα από τα χέρια και κατέληξε στα δίχτυα του (1-0)!

23’ Ο Χατζηπάντος βρήκε από δεξιά τον Φασίδη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι δεν σούταρε καλά υπό πίεση, με τον Παπαβασιλείου να μπλοκάρει εύκολα.

24’ Υπό πίεση σουτ του Πετάλλι μέσα από την περιοχή της Βέροιας και από λίγο πλάγια θέση, ο Ιωαννίδης μπλόκαρε.

33’ Πέναλτι ζητούν οι Βεροιώτες σε καθαρό χέρι αμυντικού της Βαρβάρας, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπάλλα, ο ρέφερι έδειξε να συνεχιστεί το ματς!

40’ Ωραία μπροστινή μπαλιά για τον Αγαπητό, ο οποίος σούταρε από λίγο πλάγια θέση αλλά ο Ιωαννίδης μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

50’ Φάουλ - γέμισμα του Κωτακη Δ. από δεξιά, ο Πολυζωίδης έπιασε την κεφαλιά από την καρδιά της Βεροιώτικης άμυνας αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

53’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια! Ο Ντόγος δέχθηκε ωραία μπροστινή μπαλιά από τον Φασίδη αλλά νικήθηκε σε τετ-α-τετ από τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Χατζηπάντος σούταρε από καλή θέση για να βρει η μπάλα σε κεφάλι αμυντικού και να καταλήξει κόρνερ!

72’ Αποβολή για τον Σαούλη λόγω απρεπούς συμπεριφοράς!

76’ Οι Βεροιώτες ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα του Χατζηπάντου ενώ ήταν σε θέση τετ-α-τετ!

77’ Βαθια μπαλιά για τον Πετάλλι, ο οποίος δεν πρόλαβε εξ επαφής να πλασάρει τον Ιωαννίδη, μιας και ο Γιαννόπουλος πρόλαβε και έδιωξε σωτήρια!

78’ Σουτ του Πανταζέλου από καλή θέση, δεν ήταν δυνατό και μπλόκαρε εύκολα ο Παπαβασιλείου

82’ Ωραία προσπάθεια του Βασιλακάκη από δεξιά, ο οποίος βρήκε τον Φασίδη αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε ψηλά άουτ!

83’ Ο Ντόγος μέσα από την περιοχή σούταρε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, με τον Χατζηπάντο να παίρνει το... ριμπάουντ και από κοντά σχεδόν σε άδεια εστία να μην αστοχεί, γράφοντας το 2-0!

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Παγώνη, ενώ με σωστότερες υποδείξεις οι δύο βοηθοί του Παντικίδης και Μάτσιας (Σ.Δ. Μακεδονίας).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Πολλαετίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος (79’ Ζε Εσόνο), Κουτσούκης, Γιαννόπουλος, Τζόρνταν, Πανταζέλος (84’ Μιχαηλίδης), Φασίδης, Γανόπουλος (73’ Βασιλακάκης), Μπλέτσας, Μπάλλας (46’ λ.τ. Ντόγος), Χατζηπάντος.

ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ (Χρ. Ζαρογιάννης): Παπαβασιλείου, Χαβιαρόπουλος (81’ Παπαδημητρίου), Σαούλης, Βλαχάκης, Τσιρλίδης (66’ Τσιότρας), Κωτάκης (46’ Πολυζωίδης), Γκούτσιος, Κεχαγιάς, Πετάλλι, Αγαπητός (66’ Σούκιας), Κωτάκης Δ. (85’ Μιχαηλίδης).

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...