Η κίνηση του δημάρχου Νάουσας Ν. Κουτσογιάννη το Σαββατοκύριακο 27- 28 Ιανουαρίου

Η κίνηση του δημάρχου Νάουσας Ν. Κουτσογιάννη το Σαββατοκύριακο 27- 28 Ιανουαρίου

Έντονη ήταν η πολιτιστική και κοινωνική ατζέντα του Σαββατοκύριακου 27 και 28 Ιανουαρίου στον δήμο Νάουσας, με την διεξαγωγή συνεδρίου, τριημέρου για το κρασί και κοπές βασιλοπιτών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.


Το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος του δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης, επισκέφθηκε το συνέδριο που διοργάνωσε το Τμήμα Ορθοπεδικής του Νοσοκομείου Νάουσας,  και την εκδήλωση – τριήμερο  Οινοποιών Νάουσας για το ξινόμαυρο.

Έπειτα,  παραβρέθηκε στην κοπή βασιλόπιτας των συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νάουσας, τονίζοντας πως θα είναι πάντα κοντά στο σωματείο, ζητώντας  μάλιστα και την βοήθεια τους για ένα πιλοτικό πρόγραμμα που θα  υλοποιήσει ο δήμος προκειμένου να αναπτυχθεί  ακόμη καλύτερα το πρόγραμμα τουριστικής ανάπτυξης.

Στη συνέχεια, στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Βλάχων Νάουσας ευχήθηκε να συνεχίσει ο σύλλογος να βρίσκεται κοντά στην παράδοση του βλάχικου στοιχείου έτσι ώστε  να μεταφέρεται στις νεότερες γενιές  με δράσεις που αναδεικνύουν τον πολιτισμό και την πολιτιστική μας ταυτότητα.


Στον πολιτιστικό σύλλογο «Ο Νταβέλης», χαρακτήρισε τον σύλλογο κομμάτι της παράδοσης του τόπου, υπογραμμίζοντας πως χρειάζεται να  αποκτήσει έναν χώρο ο οποίος να ικανοποιεί τις ανάγκες του σε επίπεδο υποδομής, ιματιοθήκης, για να μπορεί να λειτουργεί απρόσκοπτα καθ΄ όλη την διάρκεια του χρόνου.  «Εμείς έχουμε βρει ένα χώρο ο οποίος είναι έτοιμος προς αγορά, το ποσό δεν είναι μεγάλο, πρέπει  να δουλέψουμε όλοι μαζί προς αυτήν την κατεύθυνση και την επόμενη χρονιά ο σύλλογος να βρίσκεται στο δικό του σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Νάουσας.


Το μεσημέρι της Κυριακής μίλησε για θέματα του δήμου στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ 3 και στην δημοσιογράφο Ελένη Καμπάκη και στη συνέχεια, στην κοπή βασιλόπιτας των αρτοποιών Νάουσας και περιχώρων  «Άγιος Σάββας» ευχήθηκε καλή χρονιά χαρακτηρίζοντας  το επάγγελμα των αρτοποιών τέχνη.

Στον πολιτιστικό σύλλογο Άνω Ζερβοχωρίου «Τα ποντιακά νιάτα»  ο κ. Κουτσογιάννης, ευχήθηκε να συνεχίσει να δίνει την δυνατότητα στα νέα παιδιά να μαθαίνουν την παράδοση μας, με αξίες και ιδανικά.


Τέλος στην κοπή βασιλόπιτας του αθλητικού σωματείου Νάουσα Βέρμιο Trail τόνισε πως ο σύλλογος δεν έχει μόνο αθλητική διάσταση αλλά και προστασίας του βουνού το οποίο οφείλουμε να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού στηρίζοντας τις δράσεις των δρόμων αντοχής και την καλύτερη προσπελασιμότητα του Βερμίου.

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Ορφανίδου Θεοδώρα σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Ορφανίδου Θεοδώρα σε ηλικία 92 ετών

'Εφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 28...

Έφυγε από τη ζωή η Μπαμπαλή Αντιγόνη σε ηλικία 77 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μπαμπαλή Αντιγόνη σε ηλικία 77 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Κυριακή 28...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεώργιο

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας συγχαίρει τον Σεβασμιώτατο...

Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας με...

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκ νέου Πρόεδρος ο Απόστολος Μούρτης στο διοικητικό...

Χθες 26 Απριλίου 2024, διενεργήθηκαν εκλογές στην...

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία 46 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Γιωτόπουλος σε ηλικία...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...