Και τώρα οι δύο τους - Η ταυτότητα της 18ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ

Και τώρα οι δύο τους - Η ταυτότητα της 18ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ

Συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΗ όπου διεξήχθη η 18η αγωνιστική, με όλα τα παιχνίδια να έχουν νικητή.

Τρεις γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο και δύο γηπεδούχοι, ενώ ο αριθμός των 20 γκολ που σημειώθηκαν στους πέντε αγώνες, ήταν αρκετά ικανοποιητικός.

Με έξι βαθμούς αποσπάστηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα η ομάδα της Αλεξάνδρειας. Οι "πράσινοι", που έκαναν το ρεπό τους την πρώτη αγωνιστική του β' γύρου, κέρδισαν εύκολα και το Μακροχώρι 5-0 (26′ Ατανάσοφ, 28′ Λίτσι, 63΄Τσακιρίδης, 79′ Καψάλης, 85′ ο Δούκας με αυτογκόλ), πηγαίνοντας πλέον με ισχυρό προβάδισμα στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής, που θα γίνει στην έδρα τους, με τη Νάουσα, η οποία προχθές έκανε το προγραμματισμένο ρεπό της. Έτσι δικαιολογημένα, ο καθένας μπορεί να χαρακτηρίζει την επόμενη αγωνιστική, ως την πιο κρίσιμη μέχρι τώρα του πρωταθλήματος.

Μία νίκη της Αλεξάνδρειας το Σάββατο, απέναντι στη Νάουσα, σχεδόν την ανακηρύσσει, πολύ πρόωρα, πρωταθλήτρια, αφού οι βαθμοί που θα χωρίζουν τους δύο αντιπάλους, σε μία τέτοια περίπτωση, θα είναι πλέον εννέα. Αντίθετα, σίγουρα μία νίκη των φιλοξενούμενων, θα αλλάξει τα δεδομένα και θα έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα μέχρι το τέλος του, όμως και μία ισοπαλία στο ντέρμπι, θα συνεχίσει να κρατά το ενδιαφέρον, για το ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής, με την Αλεξάνδρεια φυσικά να έχει τον πρώτο λόγο.

Στις νίκες επέστρεψε η Επισκοπή, η οποία πέρασε με 3-1 από την έδρα του ουραγού Ζερβοχωρίου, στον πάγκο του οποίου κάθισε ο Νίκος Αλμαλιώτης, μετά την συμφωνία του Γιάννη Ματζιαρίδη με την ομάδα της Καλαμάτας, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Χαλντέντα στο 30' και τον Δ. Πρόιο να ισοφαρίζει, ενώ πέτυχαν δύο ακόμη τέρματα, με τους Μουζάκι και Κούβαρο.

Συνέχισε τις επιτυχίες της η Πατρίδα, η οποία επικράτησε με 3-1 των Τρικάλων, χάρις σε δύο τέρματα του Ανδρίτσου (25΄-74΄) και ένα του Χολέβα (72΄), με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 86΄με τον Μάρκου.

Έχασε την ευκαιρία η Μελίκη, να αναρριχηθεί στην 6η θέση και να συγκατοικήσει σε αυτή με το Μακροχώρι, αφού με ένα τέρμα του Γερμάνη στο 75΄, γνώρισε την ήττα στο γήπεδό της 1-0 από τον Αγ. Γεώργιο

Με εμφατικό τρόπο επέστρεψε στα "τρίποντα" ο Κοπανός, ο οποίος νίκησε με 5-1 τα Καβάσιλα. Από δύο τέρματα για τους γηπεδούχους σημείωσαν οι Τέγος και Καψάλης και ένα ο Νατσιούλας, ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε με πέναλτι ο Κίτσας.

Όπως προαναφέραμε, το ερχόμενο Σάββατο (10/2), κυριαρχεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των δύο πρωτοπόρων, της Αλεξάνδρειας με τη Νάουσα, που θα γίνει στην έδρα της πρώτης. Από εκεί και πέρα, η Επισκοπή υποδέχεται την Μελίκη, ο Αγ. Γεώργιος τα  Τρίκαλα, το Μακροχώρι τον Κοπανό και τα Καβάσιλα την Πατρίδα. Ρεπό θα έχει το Ζερβοχώρι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 5-0
Σκόρερ: 26′ Ατανάσοφ, 28′ Λίτσι, 63′ Τσακιρίδης, 79′ Καψάλης, 85′ Δούκας αυτογκόλ
Διαιτητής: Τραούδας

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ - ΕΠΙΣΚΟΠΗ 1-3
Σκόρερ: 30′ Χαλντέντα 0-1, 32′ Πρόιος Δ. 1-1, 70′Μουζάκι 1-2, 74′ Κούβαρος 1-3
Διαιτητής: Μελτζανίδης

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ 3-1
Σκόρερ: 25′-74′ Ανδρίτσος, 72′Χολέβας 3-0, 86′ Μάρκου 3-1
Διαιτητής: Παζαρτζικλής

ΜΕΛΙΚΗ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ  0-1
Σκόρερ: 75′ Γερμάνης
Διαιτητής: Παπαργυρίου 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 5-1
Σκόρερ: 12′-16′ Τέγος 2-0, 18′ Κίτσας Ε. πεν. 2-1, 25′-42′ Καψάλης 4-1, 46′ Νατσιούλας 5-1
Διαιτητής: Ρηγόπουλος

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...