Ούτε σε θαύμα μπορεί να ελπίζει - Η ταυτότητα της 19ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ

Ούτε σε θαύμα μπορεί να ελπίζει - Η ταυτότητα της 19ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΗ

Συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο (10/02) το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΗ, με την 19η αγωνιστική.

Σε αυτήν, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν (τρεις νίκες), έναντι των φιλοξενουμένων (μόλις μία), ενώ ένα ματς έληξε ισόπαλο. Παραγωγικά η αγωνιστική ήταν σχετικά φτωχή, αφού σημειώθηκαν μόλις 14 τέρματα.

Η Αλεξάνδρεια ήταν η νικήτρια του ντέρμπι κορυφής επικρατώντας με 1-0 της Νάουσας, χάρις σε ένα γκολ που σημείωσε στο 13' ο Καψάλης με σουτ έξω από την περιοχή (η μπάλα βρήκε πρώτα στο δεξί δοκάρι του Κωστογλίδη).

Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου αποσπάστηκε 9 πόντους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του τίτλου, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία. Και αυτό γιατί, είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο, να μπορέσει η Νάουσα να καλύψει αυτή την διαφορά που την χωρίζουν πλέον από την χθεσινή της αντίπαλο. Βέβαια, υπάρχουν και τα πλέι οφ, όπου οι δύο ομάδες θα τεθούν ξανά αντιμέτωπες, όμως και πάλι είναι πολύ δύσκολο, έστω και αν οι κυανόλευκοι κερδίσουν και τα δύο μεταξύ τους ματς. Δηλαδή θα πρέπει να «κοιμηθεί ο Θεός». Και κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατον να γίνει!

Μία ακόμα νίκη για την ομάδα της Επισκοπής, που επικράτησε με το "αγγλικό" 5-2 της Μελίκης, που την εδραιώνει στην 3η θέση του   βαθμολογικού πίνακα, η οποία ήρθε έπειτα από ένα ματς που πρόσφερε σκορ και θέαμα στους φιλάθλους που το παρακολούθησαν. Το σκορ άνοιξε ο Δήμου στο 10' ενώ δύο λεπτά μετά ο Κούβαρος έγραψε το 2-0, για να μειώσει άμεσα ο Ντέλλας σε 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Λίγο μετά το ξεκίνημα της επανάληψης ο Ντέλλας ισοφάρισε σε 2-2, όμως οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία ακόμη τέρματα στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τους Καρυπίδη και Λούρη (2), φτάνοντας στο τελικό 5-2.

Συνέχισε τις νίκες ο Αγ. Γεώργιος, ο οποίος επικράτησε με 2-0 των Τρικάλων και έπιασε την 4η θέση της βαθμολογίας. Μετά από ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, ο Σαρκατζής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στα μέσα του β' ημιχρόνου, ενώ λίγο πριν το φινάλε ο Τσιότσιος διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο αποβολές στο παιχνίδι.

Εύκολο ήταν το πέρασμα του Κοπανού από το Μακροχώρι με 3-1, αφού πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους Χατζόπουλο, Ίντο και ένα στην επανάληψη με τον Οικονόμου, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τέλος με τον Τσακαλίδη.

Τέλος από έναν βαθμό μοιράστηκαν Καβάσιλα και Πατρίδα, στο μοναδικό παιχνίδι της ημέρας στο οποίο δεν πανηγυρίστηκε κάποιο γκολ (0-0), με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν τελευταία από το κακό στο χειρότερο, εν αντιθέσει με τους φιλοξενούμενους, που έχουν πάρει τα πάνω τους και τους «χαμογελάει» η έκτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Την επόμενη αγωνιστική, που θα γίνει το Σάββατο 17/02, η Αλεξάνδρεια και η Νάουσα θα φιλοξενηθούν στις έδρες του Ζερβοχωρίου και του Κοπανού αντίστοιχα. Η Επισκοπή και πάλι γηπεδούχος, θα αντιμετωπίσει τον Αγ. Γεώργιο, ενώ Τρίκαλα και Πατρίδα στις έδρες θα παίξουν με Καβάσιλα και Μακροχώρι. 

Τέλος να σημειώσουμε ότι, οι αγώνες από αυτό το Σάββατο θα αρχίζουν στις 3:30 μ.μ.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 19ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΑΟΥΣΑ 1-0
Σκόρερ: 13’ Καψάλης
Διαιτητής: Μαυρίδης

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΜΕΛΙΚΗ 5-2
Σκόρερ:7′ Δήμου Β. 1-0, 9′ Κούβαρος 2-0, 11′& 57′ Ντέλλας 2-2, 75′ Καρυπίδης 3-2, 82′ & 88′ Λούρης 5-2
Διαιτητής:Γκαλαΐτσης

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΡΙΚΑΛΑ 2-0
Σκόρερ:64′ Σαρκατζής (πεν), 84′ Τσιότσιος
Διαιτητής: Γκόγκας

ΚΑΒΑΣΙΛΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ  0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΚΟΠΑΝΟΣ 1-3
Σκόρερ: 27′ Χατζόπουλος 0-1, 40′ Ίντος Ε. 0-2, 62′ Οικονόμου 0-3, 89′ Τσακαλίδης 1-3
Διαιτητής: Μαλούτας

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...