Η ταυτότητα της 20ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΗ

Η ταυτότητα της 20ης αγωνιστικής στην Α' ΕΠΣΗ

Συνεχίστηκε το περασμένο Σάββατο, με τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής, το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους, αφού κέρδισαν οι τρεις από τους πέντε, ενώ σημειώθηκαν 22 γκολ, σε μία από τις πιο παραγωγικές αγωνιστικές από την αρχή του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, η διαφορά των εννέα πόντων μεταξύ Αλεξάνδρειας και Νάουσας διατηρήθηκε, μιας και οι δύο πέρασαν νικηφόρα από τις έδρες των αντιπάλων τους.

Οι πράσινοι, δεν έδειξαν... οίκτο στην ουραγό ομάδα του Ζερβοχωρίου, καθώς την "φόρτωσαν" με εννέα τέρματα (1-9), χάρις σε δύο χατ-τρικ των Καψάλη και Δημόπουλου, ενώ από μία φορά σκόραραν οι Βουλγαράκης, Χλιαρόπουλος και Βολονάκης. Το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σημειώθηκε με αυτογκόλ.

Οι κυανόλευκοι από την πλευρά τους, σε ένα ματς για γερά νεύρα, κυρίως προς το φινάλε του, πέρασαν "δια πυρός και σιδήρου" και πήραν τους τρεις πόντους από τον γειτονικό Κοπανό, κερδίζοντας 1-2. Ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ λίγο πριν την συμπλήρωση του 20λεπτου με τον Αργυρίου, αλλά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με γκολ του Λύτη. Οι Ναουσαίοι όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στις καθυστερήσεις του αγώνα πέτυχαν το νικητήριο τέρμα τους με αυτογκόλ.

Στο ντέρμπι της ημέρας, η νεοφώτιστη και ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος ομάδα της Επισκοπής, με τη νίκη της εντός έδρας επί του Αγ. Γεωργίου με 3-1, καπάρωσε την τρίτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα, αφού ξέφυγε του προχθεσινού της αντιπάλου δέκα βαθμούς. Ο Καρυπίδης στο 57' άνοιξε το σκορ, με τον Μουζάκι στο 67΄ να γράφει το 2-0. Στο 78' ο Σαρακατσιάνος μείωσε για τους φιλοξενούμενους και ο συνήθης ύποπτος Κούβαρος να "σφραγίζει" στις καθυστερήσεις τη νίκη της.

Πλησίασε στους δύο βαθμούς την τετράδα των πλέι οφ η ομάδα του Μακροχωρίου, η οποία προχθές ήταν «πολυβόλο», περνώντας με το εντυπωσιακό 5-0 από την Πατρίδα, η οποία δείχνει να μένει από παίκτες, αφού το Σάββατο στον πάγκο της είχε μόλις ένα. Επιβλητικό ήταν το πέρασμα του Μακροχωρίου από την Πατρίδα, την οποία "φιλοδώρησε" με πέντε τέρματα (0-5), με 2 γκολ του Αδαμίδη και από ένα των Παπακωνσταντίνου, Βύζα και Τσικανόπουλου.

Τέλος ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το ματς των Τρικάλων με τα Καβάσιλα, το οποίο ήταν επεισοδιακό, κυρίως στο β΄ ημίχρονο, στο οποίο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο και στο οποίο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 9 παίκτες, χάνοντας με κόκκινες κάρτες στις καθυστερήσεις (93΄) τους Κίτσα Λ. και Κίτσα Ε.

Την επόμενη αγωνιστική, 21η του πρωταθλήματος, που θα γίνει αυτό το Σάββατο 24/2, Αλεξάνδρεια και Νάουσα παίζουν στα γήπεδά τους φιλοξενώντας τη Μελίκη και την Πατρίδα αντίστοιχα, ρεπό έχει η τρίτη της βαθμολογίας Επισκοπή, ενώ Αγ. Γεώργιος και Μακροχώρι υποδέχονται τα Καβάσιλα και τα Τρίκαλα. Τέλος ο Κοπανός αντιμετωπίζει στην έδρα του το Ζερβοχώρι.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 20ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-9
Σκόρερ: 47′ αυτογκόλ / 15′-20′-78′ Καψάλης, 22′-59′-68′ πεν Δημόπουλος, 33′ Βουλγαράκης, 54′ Χλιαρόπουλος, 83′ Βολονάκης
Διαιτητής: Παζαρτζικλής

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ  1-2
Σκόρερ: 16′ Αργυρίου 0-1, 85′ Λύτης 1-1, 90+4′ Στογιάννης 1-2
Διαιτητής: Μαλούτας

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-1
Σκόρερ: 57′ Καρυπίδηςπεν 1-0, 67′ Μουζάκι 2-0, 78′ Σαρακατσιάνος  2-1, 90+5′ Κούβαρος  3-1
Διαιτητής: Παπαργυρίου

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-5
Σκόρερ: 15′ Παπακωνσταντίνου, 40′ Αδαμίδης, 45′ Βύζας, 61′ Φιλιππίδης, 82′ Τσικανόπουλος
Διαιτητής: Ρηγόπουλος

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ  0-0
Σκόρερ: -
Διαιτητής: Μαυρίδης

ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 3-1: Έκαμψε την αντίσταση των φιλοξενούμενων

Εντός έδρας νίκη σημείωσε το Σάββατο η Επισκοπή. Μετά από ένα ενδιαφέρον ματς επικράτησε με 3-1 του μαχητικού Αγίου Γεωργίου.

Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ και οι δυο ομάδες έμειναν στο 0-0. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και στο 57’ ο Καρυπίδης έγραψε το 1-0.

Η Επισκοπή έψαξε ένα ακόμη γκολ και στο 67’ ο Μουζάκι σημείωσε το 2-0.

Ο Άγιος Γεώργιος δεν τα παράτησε. Προσπάθησε να επιστρέψει στην διεκδίκηση του ματς και στο 78’ με γκολ του Σαρακατσιάνου μείωσε σε 2-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και στις καθυστερήσεις δέχθηκαν και τρίτο τέρμα, αυτή την φορά από τον Κούβαρο στο 90+5’.

Καλή η διαιτησία του Παπαργυρίου (Σαμαράς, Γκόγκας).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ: (Ορδουλίδης) Ηλιάδης, Ιωαννίδης (90′ Σαΐπι), Παπαδόπουλος, ΜΟΥΖΑΚΙ, Χαραλαμπίδης (62′ Στυλιανού), ΧΑΛΝΤΕΝΤΑ, Ντατσής, Δήμου Ι. (72′ Μωυσίδης), ΚΟΥΒΑΡΟΣ, Καρυπίδης, Λούρης

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: (Καρολίδης) Καμπάς, Εμμανουηλίδης (85′ Αλιμέτα), Λιάτσος, ΓΕΡΜΑΝΗΣ, Σαρακατσιάνος, ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗΣ, Στεργιόπουλος, Σουγκάρης, ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ, Καριπίδης (72′ Σαράφης), Φουρκιώτης (46′ Τσιότσιος)

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΝΑΟΥΣΑ 1-2: Γλίτωσε το «έμφραγμα» στις καθυστερήσεις

Με ένα γκολ στις καθυστερήσεις, η Νάουσα «απέδρασε» από τον Κοπανό κερδίζοντας με 1-2. Η Νάουσα ήταν καλύτερη, είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες, ήταν όμως φλύαρη και βρήκε απέναντί της έναν πολύ καλό Ορμανίδη. Ο Κοπανός έπαιξε με δύναμη και πάθος αλλά εκτός από μια φορά, δεν απείλησε τη Νάουσα.

Η Νάουσα έψαξε ένα γκολ νωρίς και στο 16’ με πλασέ του Αργυρίου από κόρνερ του Τούφα σημείωσε το 0-1. Πριν το κόρνερ, ο Ορμανίδης απόκρουσε δυνατό σουτ του Τασιώνα, ο Χίσα προσπάθησε με προβολή να σκοράρει αλλά αμυντικός των γηπεδούχων απόκρουσε πάνω στην γραμμή.

Η Νάουσα είχε άλλες δυο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. Στο 18’ πλασέ του Χίσα απόκρουσε ο Ορμανίδης όπως και στο 41’ σουτ από καλή θέση του Λογγινίδη.

Η Νάουσα έψαξε το 0-2 και είχε τρεις καλές στιγμές στο β’ μέρος. Στο 57’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Τούφα, ο Στογιάννης με γυριστό σουτ προσπάθησε να σκοράρει αλλά ο Ορμανίδης έκανε εκπληκτική απόκρουση. Στο 66’ ήταν η σειρά του Τασιώνα να βρεθεί σε θέση εκτέλεσης αλλά και πάλι ο Ορμανίδης απόκρουσε. Στο 74’ ο Παπαγεωργίου μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Ορμανίδης μπλόκαρε.

Στο 84’ ο Κοπανός έφτασε στο 1-1. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Καψάλη, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε με επιτυχία από τους Ναουσαίους, στρώθηκε στον Λύτη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Κωστογλίδη.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις καθυστερήσεις. Μετά από κόρνερ του Τούφα, στο 90+4’, η μπάλα έμεινε στην περιοχή του Κοπανού και ο Στογιάννης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα.

Πολύ καλή η διαιτησία του Μαλούτα (Γκόγκος, Μητρόπουλος).

ΚΟΠΑΝΟΣ: (Μποζίνης) ΟΡΜΑΝΙΔΗΣ, Οικονόμου (64′ Γιαμαλίδης), ΓΑΤΟΥΡΤΖΙΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, Λύτης, Μποζίνης (67′ Χατζηπαυλίδης), Τζιβάρας, Ίντος Ε., ΚΑΨΑΛΗΣ, Τέγος, Χατζόπουλος

ΝΑΟΥΣΑ: (Κερλίδης) : Κωστογλίδης, ΠΙΤΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, Αργυρίου, Χίσα (64′ Κουτσιούμπας), Παπαδόπουλος Ν., Τούφας, ΤΑΣΙΩΝΑΣ (90+4′ Χιονίδης), Λογγινίδης (55′ Στογιάννης), Μπιγκάνος (64′ Τζιμουλίκος), Παπαγεωργόπουλος.

ΠΑΤΡΙΔΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 0-5: Άνετη επικράτηση

Εύκολη νίκη σημείωσε στην Πατρίδα το Μακροχώρι. Οι φιλοξενούμενοι με τρία γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δυο στην επανάληψη, επικράτησαν με 0-5 και πήραν στο…ρελαντί τρεις βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και άνοιξαν νωρίς το σκορ. Στο 15’ με κοντινή κεφαλιά ο Παπακωνσταντίνου σημείωσε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να απειλούν στο 40’, πάλι με κοντινή κεφαλιά, αυτή την φορά του Αδαμίδη, έγραψαν το 0-2. Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, στο 45’, με σουτ του Βύζα μέσα από την περιοχή, ο δείκτης του σκορ ανέβηκαν στο 0-3.

Στο δεύτερο μέρος, το Μακροχώρι σημείωσε άλλα δυο γκολ. Στο 61’ με ατομική προσπάθεια και σουτ ο Φιλιππίδης έγραψε το 0-4 και στο 82’ με σουτ από το ύψος της περιοχής ο Τσικανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Οι δυο ομάδες, μετά το 0-4, είχαν από ένα δοκάρι.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρηγόπουλου (Ζουρνατζίδης, Τσίτσης)

ΠΑΤΡΙΔΑ: (Αποστόλου) Κουπίδης Ι., Ορφανίδης Γ., Ντινόπουλος, Κολμπουτσάι, Γιαννούλης (51′ Κουπίδης Γ.), ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Γ., Κονσουλάκης, Χολέβας, Γκουτζιλίκας, Σιδηρόπουλος, Κλάψης

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: (Απόσογλου) Αργυρόπουλος Α., Μυλωνάς (64′ Θεοχαρόπουλος), Αδαμίδης, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α., Γιάννινας (57′ Τσικανόπουλος), ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ (84′ Παπαδόπουλος), Κιατικίδης, Κοντογιάννης, Δούκας (57′ Βήτος), ΒΥΖΑΣ, Παπακωνσταντίνου (64′ Καραβασόπουλος)

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΚΑΒΑΣΙΛΑ 0-0: Έλλειψε το γκολ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι των Τρικάλων με την Καβάσιλα. Ήταν ένα ματς ανοιχτό, με πολλές τελικές στις δυο περιοχές αλλά έλλειψε το γκολ. Έτσι οι δυο ομάδες αποκόμισαν από έναν βαθμό.

Στο πρώτο μέρος τα Τρίκαλα δημιούργησαν πολλές τελικές στην αντίπαλη περιοχή αλλά ο Θεοδώρου ήταν σε καλή μέρα και κράτησε το μηδέν στην εστία του. Από την άλλη, στο πρώτο 45λεπτο η Καβάσιλα ήταν ακίνδυνη.

Στο δεύτερο μέρος, η Καβάσιλα βγήκε μπροστά, δημιούργησε αρκετές απειλές αλλά και αυτή βρήκε σε καλή ημέρα απέναντί της τον τερματοφύλακα Καψάλη. Στο δεύτερο 45λεπτο και τα Τρίκαλα είχαν ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν σκόραραν.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Μαυρίδης ( Αργυρίου, Μουρατίδης), Απέβαλε στις καθυστερήσεις τους Κίτσα Λ. και Κίτσα Ε.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Παντόπουλος) ΚΑΨΑΛΗΣ, Σιδηρόπουλος, Παλιούρας, Αθανασιάδης (80′ Γεωργακάκης), ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μιχαλακάκης, Κούκλας (44′ Κουκουσίτσας), Ριζόπουλος, Μάρκου (90′ Παπάζογλου), Φωτεινιάς

ΚΑΒΑΣΙΛΑ: (Παγγούρας) ΘΕΟΔΩΡΟΥ Κ., Θεοδώρου Ε., Μαντζιουκόπουλος, Παπαδόπουλος Δ., ΚΙΤΣΑΣ Λ., ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ, Κίτσας Ε., Μπρινιάς (89′ Γιοβανόπουλος), Τσομίδης (70′ Πάτρας Κ.), Τριανταφυλλόπουλος, Πουλιόπουλος (46′ Νούζι)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 1-9: Νίκη με ρεκόρ τερμάτων!

Άνετο ήταν το πέρασμα της Αλεξάνδρειας από το Ζερβοχώρι. Η πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας επικράτησε με 1-9 σημειώνοντας ρεκόρ τερμάτων στο φετινό πρωτάθλημα και διατήρησε την διαφορά των εννέα βαθμών που την χωρίζει από την δεύτερη Νάουσα.

Η Αλεξάνδρεια άνοιξε το σκορ στο 15’ με τέρμα του Καψάλη και στην συνέχεια σημείωσε άλλα οκτώ τέρματα. Στο 20’ ο Καψάλης διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων και στο 22’ ο Δημόπουλος σημείωσε το 0-3. Στο 33’ ο Βουλγαράκης έγραψε το 0-4, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, το Ζερβοχώρι μείωσε προσωρινά με αυτογκόλ σε 1-4. Όμως μετά ακολούθησαν άλλα πέντε τέρματα της Αλεξάνδρειας. Στο 54’ ο Χλιαρόπουλος σημείωσε το 1-5 και στο 59’ ο Δημόπουλος έγραψε το 1-6. Στο 68’ με πέναλτι ο Δημόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-7 και στο 78’ ο Καψάλης έγραψε το 1-8. Το τελικό 1-9 σημειώθηκε στο 83’ από τον Βολονάκη.

Εύκολο το έργο του Παζαρτζικλή (Ασβεστάρας, Ζαχαριάδης)

ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ: (Αλμαλιώτης) Τζακέρι, Πρόιος Δ. (7′ Πρόιος Γ.), Μποζατζίδης, Γαϊτανίδης, Αβετίδης, Μουχτάρης, ΤΗΛΚΕΡΙΔΗΣ Π., Μπρίτσκος, Αμπαρλής, Μπάμπος (76′ Δαυίδης), Βέργος (46′ Τηλκερίδης Δ.)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: (Πρίντζιος) Τόλιος (46′ Τασιόπουλος Σ.), Τσακιρίδης, Αλμπανίδης (53′ Μαρμαρίδης), Τασιόπουλος Α., ΤΣΙΡΙΔΗΣ, Σωτηράκης (46′ Χλιαρόπουλος(, Κίρτσογλου, ΚΑΨΑΛΗΣ, Βουλγαράκης (53′ Βολονάκης), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, Λίτσι (46′ Πιπιλιάρης Κ.)

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...