Με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας

Με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας

Σε συνέχεια της διαρκούς επικοινωνίας του με φορείς, οργανισμούς και μέλη της κοινωνίας, ο Τάσος Μπαρτζώκας συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους του ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα, με τον Πρόεδρο, κ. Δημήτρη Βαφειάδη, τον Διευθυντή, κ. Βασίλη Χατζηπαππά, και το μέλος του Δ.Σ. ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο του ΤΟΕΒ Αγίου Γεωργίου, κ. Πέτρο Βασιλείου.

Οι Γενικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων (Γ.Ο.Ε.Β.) και οι Τοπικοί Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων (Τ.Ο.Ε.Β.) είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα εγγειοβελτιωτικά έργα σε όλη την επικράτεια και προμηθεύουν με αρδευτικό νερό τους αγρότες μας, συνιστώντας έτσι ένα πολύ σημαντικό κρίκο της αγροτικής παραγωγής.

Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ο.Ε.Β. στην καθημερινότητα, με βασικότερο, ίσως, το υψηλό κόστος της ενέργειας. Είναι ένα θέμα που συμπαρασύρει συνολικά το κόστος διαχείρισης για τους ΓΟΕΒ και αναγκαστικώς μετακυλίεται και στους τελικούς αποδέκτες, δηλαδή τους γεωργούς. Κύριο μέλημα και επιδίωξή τους είναι να υπαχθούν στο πρόγραμμα “Απόλλων”, ώστε να μειωθεί δραστικά το ενεργειακό κόστος τους, και να ωφεληθούν αντίστοιχα και οι γεωργοί.

Ένα ακόμα θέμα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των ΟΕΒ είναι η ανάγκη να αναδιαμορφωθούν τα κριτήρια στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για εργαζόμενους στους Οργανισμούς τους, ώστε να προσλαμβάνονται άτομα που να έχουν τις εξειδικευμένες γνώσεις που απαιτεί ο κλάδος τους.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ενημερώθηκε για όλα τα αιτήματα των ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ, που επιδιώκουν να λειτουργούν με το καλύτερο δυνατό τρόπο οι πολύτιμοι αυτοί Οργανισμοί, και τους διαβεβαίωσε πως και ο ίδιος θα στηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τις βελτιώσεις που διεκδικούν.

«Εξάλλου, ο ρόλος των ΓΟΕΒ Και των ΤΟΕΒ είναι καίριος και κομβικός για την αγροτική καλλιέργεια, και ο Τάσος Μπαρτζώκας στέκεται πάντα δίπλα στους αγρότες και στην προσπάθεια να βελτιώσουμε τις συνθήκες παραγωγής τους αλλά και τα συνολικά κόστη τους», σημειώνεται σε ανακοίνωση του βουλευτή.

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ  στον Δήμαρχο Νάουσας

Πασχαλινές ευχές και δώρα από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ στον Δήμαρχο...

 Μια πολύ ωραία επίσκεψη δέχθηκε το πρωί της...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥΣ

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΥΣ...

Γράφει ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος Φιλόλογος Πλησιάζει...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Ιδού ο Νυμφίος έρχεται…

Του ιερέως Παναγιώτου Σ. ΧαλκιάΜία γενική θεώρηση της...

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72 ετών

Έφυγε από τη ζωή ο Απόστολος Κων. Πατρίκας σε ηλικία 72...

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται την Κυριακή 28 Απριλίου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...