9 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΕΡΟΙΑΣ    ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ 2024: Σειρά εκδηλώσεων και φέτος για τον ροζ κάμπο της Ημαθίας

9 - 27 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ 2024: Σειρά εκδηλώσεων και φέτος για τον ροζ κάμπο της Ημαθίας

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ) ανακοινώνει τις ετήσιες δράσεις «Ανθισμένες Ροδακινιές 2024», ένα μοναδικό φεστιβάλ  που αναδεικνύει το φυσικό θαύμα του Ροζ Ημαθιώτικου Κάμπου, με  σειρά εκδηλώσεων από τις 9 έως τις 27 Μαρτίου για την περίοδο της Ανθοφορίας γεμάτες  χρώματα, μουσική, και ροζέ γιορτές!. Ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες:

- “Ημερήσιος” Φωτογραφικός Διαγωνισμός! Αερόστατα πάνω από τα ανθισμένα ροζ δέντρα στην ανατολή του ήλιου, θα δημιουργήσουν μαγεία στον ουρανό! Προετοιμάστε τις φωτογραφικές σας μηχανές για έναν μοναδικό διαγωνισμό με πλούσια δώρα!

- Εργαστήρια για Παιδιά και Face Painting, χορός, μουσική και ζωγραφισμένες βιτρίνες θα κάνουν την καρδιά της πόλης να χτυπά πιο δυνατά! Ελάτε να γίνετε μέρος της ροζ γιορτής!

- Πεζοπορία μετά μουσικής στα ανθισμένα χωράφια και ποδηλατάδες στον κάμπο, αλλά και στα ορεινά για τους μυημένους!

- PrimaVER(i)A Pink Wine Party -συνδέουμε το ροζέ κρασί της περιοχής μας με τα άνθη και διασκεδάζουμε μαζί με την Mimis Nikolopoulos Band (live).

- O κλασικός, καθιερωμένος φωτογραφικός διαγωνισμός με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές.

- Μουσικές  εαρινές συναυλίες 

- Party από μαγαζιά της πόλης με ιδιαίτερα cocktail’s εμπνευσμένα από τα ροζ άνθη και ροζέ κρασί της περιοχής μας για όλο τον Μάρτιο σε ειδικές τιμές! 

Οι εκδηλώσεις του ΤΟΒ πραγματοποιούνται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, το Επιμελητήριο Ημαθίας, την Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας, το Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Βέροιας, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, την  Ένωση  Φωτογράφων Κεντρικής Μακεδονίας, τους Imathia Paths & Trails / White Goat Cycling Club. 

Με την στήριξη του Δήμου Βέροιας, της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Βέροιας.

Χορηγοί: THYMIOPOYLOS VINEGARDS/NOVACERT/ FUJIFILMHELLAS/ /ΑGROGEA/ Α.Σ.ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΕΡΜΗΣ»/ ΑΦΟΙ Γ. ΜΗΤΣΙΓΚΟΛΑ Α ΠΑΣΧΟΣ

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Σάββατο 9 Μαρτίου, ώρες 11:00 – 14:00

Έναρξη της σεζόν Ανθισμένες Ροδακινιές Βέροιας 2024

Η γιορτή της Ανθοφορίας μεταφέρεται στην καρδιά της πόλης, στην αγορά! Από τις αρχές του Μαρτίου καλλιτέχνες ζωγραφίζουν στις βιτρίνες των καταστημάτων ανθισμένες ροδακινιές κηρύσσοντας την έναρξη της Ανοιξιάτικης Γιορτής  «Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας 2024»

Το Σάββατο 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθούν σε πεζοδρόμους της αγοράς, δράσεις για παιδιά και μεγάλους! Face painting, εργαστήρια χειροτεχνίας, μουσική και χορός από σχολές της πόλης καλούν ντόπιους και επισκέπτες να δώσουν  το σύνθημα για την έναρξη της μεγαλύτερης γιορτής της φύσης 

 Εμπορικό κέντρο - πεζόδρομος Ιπποκράτους/Προφήτη Ηλία

- Κυριακή 17 Μαρτίου, ώρες 10:00 – 14:00

Ποδηλατάδα και πεζοπορία στις ανθισμένες ροδακινιές

Οι καθιερωμένες ετήσιες εξορμήσεις στον ροζ κάμπο με τα πόδια ή με το ποδήλατο, θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο ξεκινώντας από το πάρκο της Ελιάς όπου θα κατηφορίσουμε όλοι μαζί για τον ανθισμένο μας κάμπο. Κατά μήκος της διαδρομής της πεζοπορίας μουσικοί συνοδεύουν τους περιπατητές. 

Στην πεζοπορία μπορούν να πάρουν μέρος μικροί και μεγάλοι! Απόσταση διαδρομής 6χλμ.

Στην ποδηλατάδα μπορούν να πάρουν μέρος παιδιά ηλικίας από 13 ετών και άνω με τη συνοδεία κηδεμόνα. Απόσταση διαδρομής 17χλμ. 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΡΑΝΟΣ 

Όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στις δράσεις με ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ 

Σημείο συνάντησης στο πάρκο της Ελιάς στις 9:00 – αναχώρηση 10:00  

- Δευτέρα 18 Μαρτίου Ημερήσιος Φωτογραφικός Διαγωνισμός με αερόστατα 

ώρες 06:30 –12:00 – 14:00

“High in the Blooms! Peach Trees &Hot Air Ballons Photo Contest”

Μετά από έξι επιτυχημένες χρονιές διοργάνωσης του Φωτογραφικού Διαγωνισμού με θέμα τις Ανθισμένες Ροδακινιές, οι οποίοι μας χάρισαν απίθανες λήψεις και έκαναν το γύρω του κόσμου, ήρθε η ώρα για τον ΤΟΒ  να χαρίσει σε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας στηρίζετε με τις φωτογραφίες σας, μια νέα ξεχωριστή φωτογραφική δράση! Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει έναν νέο ιδιαίτερο ημερήσιο Φωτογραφικό Διαγωνισμό, που παρόμοιό του δεν έχουμε ξαναζήσει στη χώρα! Δημιουργούμε ένα παραμυθένιο σκηνικό φωτογράφισης για επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας. Δύο εντυπωσιακά αερόστατα αναδύονται με την Ανατολή του Ήλιου από τον ροζ ανθισμένο κάμπο της Βέροιας. 

 Ο Ημερήσιος Φωτογραφικός Διαγωνισμός “High in the Blooms! Peach Trees & Hot Air Balloons Photo Contest” ξεκινά! 

Από την ανατολή του ηλίου και για  δύο περίπου ώρες  τα αερόστατα πετούν πάνω από τον ανθισμένο κάμπο. Στις 12 το μεσημέρι μια τεράστια ιπτάμενη κόκκινη καρδιά πετά πάνω από τα ροζ άνθη για να συναντήσει  το φως του μεσημεριανού ήλιου! Νωρίς το απόγευμα ένα αερόστατο ίπταται δέσμιο κοντά στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα, για να σας χαρίσει υπέροχες εικόνες! Πάρτε τις φωτογραφικές σας μηχανές, βρείτε τη σωστή τοποθεσία στον κάμπο ή στα ψηλότερα σημεία της πόλης και διεκδικείστε υπέροχα δώρα!

- Παρασκευή 22 Μαρτίου ώρα 19.30

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΙ ΕΑΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

For Children 

Συναυλία μουσικής δωματίου με έργα για βιολί και πιάνο 

Με τη Σονάτα Νο.19 σε Μι ύφεση μείζονα για πιάνο και βιολί του W.A. Mozart, ξεκινά η συναυλία, έργο το οποίο συνέθεσε το 1778 στο Mannheim. Αποτελείται από δύο μέρη και τα δύο όργανα έχουν ισάξιο ρόλο. Το δεύτερο έργο αποτελεί μία μεταγραφή δέκα επιλεγμένων κομματιών της συλλογής “For Children” του Béla Bartók για βιολί και πιάνο, από τον βιολιστή και δάσκαλο Ede Zathureczky. Τόσο η αρχική σύνθεση όσο και η μεταγραφή απευθύνεται σε μαθητές με στόχο την τεχνική αλλά και ερμηνευτική τους εξέλιξη. Το έργο “In the Mists” του Τσέχου συνθέτη Leoš Janáček είναι για σόλο πιάνο. Εξερευνά τις κλίμακες με πολλές υφέσεις και δημιουργεί μέσα από αυτές ένα “ομιχλώδες τοπίο” για τον ακροατή. Τέλος, η Σονατίνα Op.100 του A. Dvořák, γράφτηκε κατά την παραμονή του συνθέτη στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι αφιερωμένη στα δύο παιδιά του που έπαιζαν βιολί και πιάνο.

Συντελεστές

Σοφία Κουπίδου – Βιολί

Κωνσταντίνα Κουκουμπέση – πιάνο

είσοδος ελεύθερη

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

- Παρασκευή 22 Μαρτίου , ώρα 21.00

PrimaVER(i)A “Pink Wine Party”

Για 1η φορά διοργανώνουμε ένα μοναδικό πάρτι, το PrimaVER(i)A “Pink Wine Party”. Υποδεχόμαστε την «Ροζ Εποχή της πόλης» διασκεδάζουμε με την Μπάντα του μοναΔικού μας Μίμη Νικολόπουλου για καλό σκοπό και συνδέουμε το ροζέ κρασί της περιοχής μας με τα ροζ άνθη του κάμπου μας! Θα χαιρόμασταν πολύ αν στο πάρτι είχες κάτι Ροζ επάνω σου ! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον Σύλλογο Κοινωνικής Πρωτοβουλίας «Πρωτοβουλία για το Παιδί». 

είσοδος 12€ (Κάρτες εισόδου:  γραμματεία ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας/ 3Ος όροφος Χώρου Τεχνών, τηλ. 2331078100)

Χορηγός: THYMIOPOULOS VINEYARDS

Sala Ελιά

- Σάββατο 23 Μαρτίου , ώρα 19.30

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΙ ΕΑΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

“Canción de Arrabal” 

 Μουσική από την περιφέρεια των μητροπόλεων του κόσμου!

Στο Canción de Arrabal ερμηνεύεται μουσική δυο αιώνων, γεμάτη εικόνες και χρώματα. Έργα, εμπνευσμένα άλλες φορές από τις λαϊκές παραδόσεις των τόπων προέλευσής τους και άλλες φορές από τα αστικά ιδιώματα των μητροπόλεων, διασκευάζονται σε μορφή duo & amp; trio για τσέλο, κιθάρα και μπαγιάν ή μπαντονεόν και πλαισιώνονται από solo έργα και κιθάρα, τσέλο ή μπαγιάν που αναδεικνύουν τον ηχοχρωματικό πλούτο και στόφα του κάθε οργάνου.

Οι τρεις μουσικοί, ως ξεχωριστές καλλιτεχνικές οντότητες έχουν εδώ και πολλά χρόνια πολυποίκιλη καλλιτεχνική δράση τόσο συναυλιακά όσο και δισκογραφικά. Έχοντας ως βάση τους τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, συνεργάζονται από το 2005 σε διάφορα φεστιβάλ, αφιερώματα, κοντσέρτα με ορχήστρα και συναυλίες με νέα μουσική.

Συντελεστές

Κωνσταντίνο Ράπτη –  μπαγιάν/μπαντονεόν

Μαρία Ανισέγκου – τσέλο

Κώστα Μακρυγιαννάκη – κιθάρα

είσοδος ελεύθερη

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

- Κυριακή 24 Μαρτίου , ώρες 10:00 –  13:00

Ορεινή ποδηλατάδα με θέα τις ανθισμένες ροδακινιές 

Οι φίλοι της ορεινής ποδηλασίας υπό την καθοδήγηση της Ομάδας Ορεινής Ποδηλασίας/  Imathia Paths & Τrails White goat cycling club θα διανύσουν διαδρομές με θέα τον ολάνθιστο ροζ κάμπο. 

Πληροφορίες διαδρομής :

Ξεκινάμε με αφετηρία από την πλατεία Ωρολογίου με κατεύθυνση το Κομνήνιο από την πλευρά του βουνού, από εκεί θα απολαύσουμε από την πλαγιά τον ροζ κάμπο. Στη συνέχεια θα περάσουμε μέσα από χωράφια με ροδακινιές προς το χωριό Τριπόταμο, ανηφορίζουμε για Ανάληψη και από εκεί αρχίζουμε τη κατάβαση μας, με θέα τον ροζ κάμπο ξανά και παρέα μας τον ποταμό Αλιάκμονα με τερματισμό την πλατεία Ωρολογίου.

Θα υπάρχουν 2 ενδιάμεσοι σταθμοί για ξεκούραση, προμήθεια νερού κ γλυκίσματος.

- Ώρα συγκέντρωσης: 09:30 

- Απόσταση : 33 χλμ  / 680μ υψομετρικά 

- Απαραίτητα κράνος / MTB ποδήλατο με ανάρτηση

- Προφίλ αναβάτη : Intermediate/ ηλικιακό όριο από 15 έως 99+

- Συνοδεία MTB guide leaders

- Διάρκεια ποδηλατάδας 3ώρες 

Για περισσότερες πληροφορίες ή δήλωση συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο προφίλ

Facebook/Instagram : Imathia paths & trails ή στο τηλέφωνο 6977.347.411 Νικόλας Δρίζης 

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών

- Κυριακή 24 Μαρτίου , ώρα 19.30

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΙΙ ΕΑΡΙΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ART VARIOUS /Πρόσκληση σε χορό

Το μουσικό μας ταξίδι αρχίζει με βαλς και πόλκες της αυτοκρατορικής Βιέννης και των βασιλικών σαλονιών περνάει από τους σλαβικούς και Ουγγρικούς χορούς των Dvorak και Brahms και από τη γλυκιά μελαγχολία του Αργεντίνικου Τάγκο του Astor Piazzolla μέχρι τις αξέχαστες μελωδίες των Αττίκ, Γιαννίδη, Σακκελλαρίδη. 

Συντελεστές

Μαριαλένα Παναγιωτοπούλου – υψίφωνος

Ευαγγελία Κουζώφ – βιολί

Μαρία Χρίστοβα–  τσέλο

Θανάσης Γοβατζιδάκης – πιάνο

είσοδος ελεύθερη

Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών

- Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024, ώρα 19:00

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ «Βεργόνα της Βέροιας η γοργόνα» της  Παρασκευής Κοτσάλου

Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Γιώργος Κλοκίδης,  αρχαιολόγος, Δέσποινα Καρυπίδου, φιλόλογος και η συγγραφέας Παρασκευή Κοτσάλου. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Ζήσης Χ. Πατσίκας. Εκδόσεις Παρέμβαση.

Πολυχώρος Ελιά

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ

- Τα café και τα bar της πόλης κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ΑΝΘΙΣΜΕΝΕΣ ΡΟΔΑΚΙΝΙΕΣ 2024 συμμετέχουν προσφέροντας  ένα συν ένα ροζέ κρασί στους πελάτες τους και κοκτέιλ εμπνευσμένα από τα ροζ άνθη σε ειδικές τιμές!

- Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας κερνάει παγωτό ροδάκινο το Σάββατο 9 Μαρτίου και τα ζαχαροπλαστεία της πόλης θα δημιουργούν γλυκά εμπνευσμένα από τις Ανθισμένες Ροδακινιές!

- Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Βέροιας  και ο ΤΟΒ έχουν χαράξει δυο τουριστικές διαδρομές, χαμηλού κόστους, μέσα στις ανθισμένες ροδακινιές, με στάση 15 λεπτών, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να θαυμάσουν τα δέντρα από κοντά, να φωτογραφηθούν, να ζήσουν τη μαγεία του ροζ κάμπου.

- Piano natural heritage project Flying piano στις ανθισμένες ροδακινιές

Η ιπτάμενη πιανίστα Ελένη Ξυδιά με τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη, βραβευμένοι για τα project τους με περισσότερα από 25 διεθνή βραβεία έρχονται στον ανθισμένο κάμπο της Βέροιας για το επόμενο project τους. Στον ολάνθιστο κάμπο θα δημιουργήσουν ένα video που θα συνδυάζει τη μουσική της Ελένης με την απαράμιλλη ομορφιά της περιοχής!

- Συνδιοργάνωση: Τουριστικός Όμιλος Βέροιας (ΤΟΒ)  - Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας - Επιμελητήριο Ημαθίας- Κοινοπραξία Συνεταιρισμών Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας -Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας Δήμου Βέροιας - ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας - Ένωση Φωτογράφων Κεντρικής Μακεδονίας -   Imathia Paths & Τrails /White Goat Cycling Club. Με τη υποστήριξη του Δήμου Βέροιας και της Αντιδημαρχίας Τουρισμού και του Συλλόγου Ζαχαροπλαστών Βέροιας. 

ΧΟΡΗΓΟΙ

THYMIOPOYLOS VINEGARDS

NOVACERT

AGROGEA 

Α.Σ.ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ «ΕΡΜΗΣ»

FUJIFILMHELLAS

ΑΦΟΙ Γ ΜΗΤΣΙΓΚΟΛΑ Α ΠΑΣΧΟΣ

- Σε περίπτωση κακοκαιρίας στις ημερομηνίες των προγραμματισμένων εκδηλώσεων  θα υπάρξουν ανακοινώσεις στη  σελίδα του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας στο Facebook https://www.facebook.com/veriatourismclub  στο Instagram https://www.instagram.com/veriatourismclub

- Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη  σελίδα του Τουριστικού Ομίλου Βέροιας στο Facebook  https://www.facebook.com/veriatourismclub .

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Τετάρτη 8 Μαΐου  στον Χώρο Τεχνών Βέροιας εκδήλωση αφιερωμένη στη Μάνα, από τους  Μικρασιάτες,  τους Πολύτεκνους,  την Μητρόπολη  και την ΚΕΠΑ

Την Τετάρτη 8 Μαΐου στον Χώρο Τεχνών Βέροιας εκδήλωση...

 Τη Γιορτή της Μητέρας, θα τιμήσουν από κοινού, την...

Συναυλία σήμερα στον πεζόδρομο της Βέροιας από το Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Συναυλία σήμερα στον πεζόδρομο της Βέροιας από το...

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου...

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του...

Την Τετάρτη 24 Απριλίου το βράδυ στον Χώρο Τεχνών του...

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of Music» της καθηγήτριας Πόπης Φιρτινίδου

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of...

Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας παρουσιάζει για 18η...

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του...

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, των...

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη  Βέροιας

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa...

Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα...

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο...

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η πόλη της...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...