Ετήσια εκπαίδευση πυροσβεστών της Νάουσας

Ετήσια εκπαίδευση πυροσβεστών της Νάουσας

Την ετήσια τριήμερη εκπαίδευσή της πραγματοποίησε στις 7, 8 και 9 Απριλίου η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας, στο πλαίσιο της διαρκούς εκπαίδευσης του προσωπικού της. Το πρόγραμμα της εκπαίδευσης περιλάμβανε :

• Την πρώτη ημέρα: α) ενημέρωση από Ιατρό - Αναισθησιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας - Μονάδας Νάουσας πάνω σε θέματα παροχής Α΄ Βοηθειών  β) ενημέρωση από Υπάλληλο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. πάνω σε θέματα συνεργασίας Πυροσβεστικής και Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. σε συμβάντα κατάσβεσης πυρκαγιών και  γ) ενημέρωση από Υπεύθυνο του Χιονοδρομικού Κέντρου 3-5 Πηγαδιών πάνω σε θέματα ορεινής διάσωσης - χρήσης κατάλληλου εξοπλισμού στο χιόνι.         

• Τη δεύτερη ημέρα: α) θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση από την Β’ Μοίρα Καταδρομών πάνω στο αντικείμενο της ορεινής διάσωσης εγκλωβισμένων με χρήση σχοινιών και β) ενημέρωση από τεχνικό - συντηρητή ανελκυστήρων σε θέματα λειτουργίας αυτών και για ενδεχόμενους κινδύνους κατά τον απεγκλωβισμό ατόμων .

• Την τρίτη ημέρα και περί Ω/ 09:00΄ πραγματοποιήθηκε άσκηση στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας (Ψυγεία - Διαλογητήρια) ιδιοκτησίας Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας, στην Τοπική Κοινότητα Κοπανού Δήμου Νάουσας, με αντικείμενο την επέμβαση σε πυρκαγιά εξωτερικού χώρου αποθήκευσης  ξύλινων παλετών και πλαστικών τελάρων πλησίον δεξαμενής αμμωνίας. Στην άσκηση έλαβε μέρος όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νάουσας με δύο (2) υδροφόρα οχήματα και ένα (1)  βοηθητικό, τεχνικό συνεργείο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., ο Δήμος Νάουσας με μία (1) υδροφόρα καθώς και η ομάδα πυρασφάλειας της βιομηχανίας.

• Σκοπός της άσκησης είναι η ασφάλεια και διάσωση της ζωής και της περιουσίας των πολιτών της περιοχής μας, σε συνεργασία με το Δήμο Νάουσας, την Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και με την ομάδα πυρασφάλειας της βιομηχανίας. Αποτέλεσμα ήταν η άσκηση να περατωθεί με απόλυτη επιτυχία και να εξαχθούν θετικά αποτελέσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Δεν ψηφίστηκε η μακροχρόνια μίσθωση των 3-5 Πηγαδιών - Κινδυνεύει να μείνει κλειστό για πρώτη φορά, το χιονοδρομικό Κέντρο;

Δημοτικό συμβούλιο Νάουσας: Δεν ψηφίστηκε η...

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5...

Ο γερανός της Τροχαίας Βέροιας στην πλημμυρισμένη Καρδίτσα

Ο γερανός της Τροχαίας Βέροιας στην πλημμυρισμένη...

Στην πλημμυρισμένη πόλης της Καρδίτσας βρέθηκε το...

Πέντε νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε νέα κρούσματα στην Ημαθία

Πέντε τα νέα κρούσματα στην Ημαθία,  εκ των οποίων 2...

800 νέες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων! - Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.:  Η αποστολή μας αναγνωρίζεται και ο αγώνας μας δικαιώνεται

800 νέες προσλήψεις συνοριακών φυλάκων! - Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ.: Η...

Για πολλά χρόνια οι συνοριακοί φύλακες στη χώρα μας...

Επαναληπτικός ψεκασμός στην Ν. Νικομήδεια για την αντιμετώπιση των κουνουπιών το βράδυ της Τετάρτης

Επαναληπτικός ψεκασμός στην Ν. Νικομήδεια για την...

Ανακοινώνεται από το Δήμο Βεροίας ότι θα...

Δήμος Νάουσας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της Π.Ε. Καρδίτσας

Δήμος Νάουσας: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για...

Ο Δήμος Νάουσας και το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας...

Οριστικοποίηση Εγγραφών στο ΙΕΚ Βέροιας

Οριστικοποίηση Εγγραφών στο ΙΕΚ Βέροιας

Παρακαλούνται οι επιτυχόντες των ηλεκτρονικών...

"Έπεσαν" οι υπογραφές για 22 επενδυτικά έργα με...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Δεν ψηφίστηκε το θέμα της μακροχρόνιας μίσθωσης των 3-5 Πηγαδιών, στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάουσας, γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Κατά της εισήγησης ψήφισε ο ‘Κοινός Τόπος’, η ΛΑΣ...

Ολοκληρώνεται πλέον η διαδικασία υπογραφής των συμβάσεων με τους Τελικούς Δικαιούχους που εντάχθηκαν στο Τοπικό Πρόγραμμα LEADER, κατά την 1η Πρόσκληση για έργα Ιδιωτικού χαρακτήρα. 22 επενδυτικά έργα, με...

Απεβίωσε σε ηλικία 48 ετών ο Διονύσης Σωτ. Βούλγαρης. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου στις 12μ, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Μακροχωρίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό στις 11.30πμ.

ουκέτο σε καταστήματα και πρόστιμα επιβλήθηκαν και χθες στο πλαίσιο των ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού.@@ads-307@@Ειδικότερα,  πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 40.669 έλεγχοι και...