ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Έκθεση, θεατρική παράσταση και άλλες δραστηριότητες του 3ου ΓΕΛ Βέροιας

Έκθεση, θεατρική παράσταση και άλλες δραστηριότητες του 3ου ΓΕΛ Βέροιας

Την Κυριακή 23 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, η οποία φιλοξενείται στο cafe-bar “ McOza ” και παρουσιάζει στο κοινό της Βέροιας τα έργα και τις δραστηριότητες των μαθητών.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο όροφο του cafe-bar εκτίθενται τα έργα των μαθητών που παρακολουθούν το μάθημα “Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο” καθώς και λαμπάδες που κατασκεύασαν οι μαθητές από ανακυκλώσιμα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά στο πλαίσιο του μαθήματος “Διαχείριση Φυσικών Πόρων”.

Η βραδιά έκλεισε με μια ευχάριστη έκπληξη από τους μαθητές της Β\\\' τάξης του Λυκείου μας Ελισάβετ Πασίδη και Αναστάσιο Τσιλιγκερίδη που τραγούδησαν αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια και ενθουσίασαν με το ταλέντο και το κέφι τους όλους τους παριστάμενους.

Την Κυριακή 30 Μαρτίου στο πλαίσιο της ίδιας έκθεσης οι μαθητές της Γ\\\' Λυκείου Βράνα Έλενα και Κωτούλη Μαρία και ο μαθητής της Β\\\' Λυκείου Αθανάσιος Μπιζέτας διάβασαν ποιήματα και διηγήματα δικά τους και άλλων μαθητών του σχολείου μας και οι μαθητές της Γ\\\' Λυκείου Δανάη Ξυλογιάννη- Γκόντρια και Ευστράτιος-Γεώργιος Κελεπούρης τραγούδησαν ελληνικά και ξένα τραγούδια χαρίζοντας στους παριστάμενους μια μαγευτική και αξέχαστη βραδιά.

 

Η θεατρική παράσταση του 3ου ΓΕΛ

Η θεατρική ομάδα του 3ου ΓΕΛ Βέροιας παρουσίασε τη Δευτέρα 7 Απριλίου στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών την θεατρική παράσταση με τίτλο “ Καλά Ξεμπερδέματα” του Άντον Τσέχωφ στο πλαίσιο της Εβδομάδας Σχολικής Δημιουργίας που οργάνωσε η ΚΕΠΑ Βέροιας και η ΕΛΜΕ Ημαθίας.

Οι μαθητές της ομάδας έπειτα από προετοιμασία καθ’ όλη την διάρκεια του σχολικού έτους και παρά τις πολλές τους μαθητικές υποχρεώσεις κατάφεραν και παρουσίασαν με μεγάλη επιτυχία τα απαιτητικά μονόπρακτα του μεγάλου ρώσου συγγραφέα και πρόσφεραν στο κοινό μια διασκεδαστική βραδιά με πολύ γέλιο αλλά και με πολλά νοήματα με διαχρονική αξία παρμένα από την καθημερινή ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τον 2ο Θεατρικό διαγωνισμό γυμνασίων, λυκείων Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας  που διοργάνωσε το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας με την Β/θμια Εκπ/ση Ημαθίας η παράσταση απέσπασε 3 Επαίνους: Σκηνοθεσίας, Α\\\' ανδρικού ρόλου και Ενδυματολογίας που χάρισαν στην ομάδα πολλή χαρά και ικανοποίηση αλλά και την δύναμη για νέες παραστάσεις την επόμενη σχολική χρονιά.

Η διευθύντρια και ο σύλλογος του 3ου ΓΕΛ Βέροιας συγχαίρουμε τους μαθητές της θεατρικής ομάδας για την επιτυχία τους αυτή και τους ευχόμαστε να είναι πάντα πετυχημένοι και δημιουργικοί στη ζωή τους.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΠΑ Βέροιας για την φιλοξενία της και για την μεγάλη της συμβολή στην πολιτιστική και καλλιτεχνική ζωή της πόλης μας, τον Σύλλογο των Βλάχων για την παραχώρηση της αίθουσάς τους για τις πρόβες της ομάδας, τον Θεατρικό Σύλλογο του Προμηθέα για την πολύτιμη βοήθειά του, το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για τα κοστούμια και τα σκηνικά και γενικά όλους όσους συνέβαλαν στην  πραγματοποίηση αυτής της παράστασης.

 

Μαθητές του 3ου ΓΕΛ στη Φιλόπτωχο

Μαθητές του 3ου ΓΕΛ Βέροιας ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Βέροιας και όπως κάθε χρόνο  βοήθησαν στην προετοιμασία των δεμάτων με τρόφιμα που θα μοιραστούν στους άπορους συμπολίτες μας για να γιορτάσουν κι αυτοί  το Πάσχα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους μαθητές μας γι αυτή τους την προθυμία και ευαισθησία προς τους συνανθρώπους μας που χρειάζονται την βοήθειά μας. Επίσης συγχαίρουμε θερμά τις κυρίες της Φιλόπτωχου Αδελφότητας για το θεάρεστο έργο που επιτελούν και έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να απαλύνουν όσο μπορούν τον ανθρώπινο πόνο και την ανέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of Music» της καθηγήτριας Πόπης Φιρτινίδου

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of...

Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας παρουσιάζει για 18η...

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του...

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, των...

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη  Βέροιας

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa...

Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα...

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο...

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η πόλη της...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο...

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον  Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον Σύλλογο για...

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα...

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά στις 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με...

«Θα σας διηγηθώ την ιστορία του πατέρα μου…γιατί...

Με επιτυχία το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα από τον Σύλλογο Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως

Με επιτυχία το οδοιπορικό στην Αγία και Μεγάλη...

Tη Δευτέρα 22 Απριλίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...