Δεν τα κατάφερε στην Χρυσούπολη ο ΝΠΣ Βέροια! Βαριά ήττα με 4-1

Δεν τα κατάφερε στην Χρυσούπολη ο ΝΠΣ Βέροια! Βαριά ήττα με 4-1

Δεν τα κατάφερε στην Χρυσούπολη Καβάλας ο ΝΠΣ Βέροια, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 4-1 από τον τοπικό Νέστο, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι "κυανέρυθροι", αν και στάθηκαν αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν φανερό πως δεν είχαν ψυχολογία και μοιραία έχασαν από τους γηπεδούχους, οι οποίοι ήταν πιο αποτελεσματικοί και εκμεταλλεύτηκαν τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν στο παιχνίδι.

Ο Νέστος ξεκίνησε δυνατά το ματς και στην πρώτη του επίσκεψη στα Βεροιώτικα καρέ, προηγήθηκε στο σκορ. Ήταν το 6ο λεπτό όταν ο Ορφανίδης συνδυάστηκε όμορφα με τον Σέα και ο τελευταίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη, γράφοντας το 1-0.

Στο 15' η ομάδα της Χρυσούπολης διπλασίασε τα τέρματά της, όταν ο Οκάν έπιασε σουτ "βολίδα" έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας, έσκασε στο έδαφος και στη συνέχεια ο Σέα με κεφαλιά δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0!

Οι "κυανέρυθροι", προσπάθησαν να απαντήσουν και στο επόμενο λεπτό είχαν μια μίνι πολιορκία στην περιοχή του Νέστου, όπου πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, ενώ στο 20' έχασαν μια καλή ευκαιρία με τον Γιαννόπουλο, ο οποίος έπιασε καλό σουτ αλλά απέκρουσε δύσκολα σε ο Νομικός.

Στο 29' οι γηπεδούχοι τριπλασίασαν τα τέρματά τους, όταν ο Τορομανίδης βρήκε τον Ορφανίδη στην πλάτη της άμυνας της Βέροιας, με τον πρώην "κυανέρυθρο" να πιάνει έναν "κεραυνό" από πλάγια θέση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Ιωαννίδη, γράφοντας το 3-0!

Στο 40' ο Φασίδης έπιασε σουτ από καλή θέση που πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 44' ο Κασμερίδης σούταρε αλλά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας!

Με την έναρξη της επανάληψης ο Γιώτης Τσαλουχίδης έριξε στο ματς τους Μπάλλα και Βασιλακάκη, με τους "κυανέρυθρους" να μπαίνουν δυνατά και στο 47' να έχουν ένα καλό σουτ του Γιαννόπουλου που απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Νομικός, ενώ στο επόμενο λεπτό κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με κοντινό πλασέ του Μπάλλα.

Οι Βεροιώτες συνέχισαν να είναι ανώτεροι στο β' μέρος και στο 60' ο Μπάλλας έχασε μοναδική ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν βρέθηκε απέναντι από το Νομικό αλλά το πλασέ του απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ του Νέστου!

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες, με τον Οκάν να σουτάρει στο κάθετο δοκάρι της Βεροιώτικης εστίας, ενώ τον Ιωαννίδη στην επαναφορά να αποκρούει το σουτ του Χαλήλ!

Στο 67' η ομάδα της Χρυσούπολης ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Σέα μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κάτω από διαμαρτυρίες.

Στο 82' ο Γιαννόπουλος με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 87' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Σέα να πλασάρει τον Ιωαννίδη και να γράφει το τελικό 4-1.

Τελευταία ευκαιρία στο ματς ήταν στο 90' ένα ανάποδο ψαλίδι του Ράνου, που έδιωξε σωτήρια ο εκ των κορυφαίων της Βέροιας Γιαννόπουλος πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου, με βοηθούς τους Χατζηνάκο και Δημητριάδου, όλοι του Σ.Δ. Δράμας.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κεχαγιάς): Νομικός, Σιδηρόπουλος (87' Ντεμπροβα), Κασμερίδης, Κοτταρίδης, Τορομανίδης, Χαλήλ (87' Μυλόπουλος), Γκατσολάρι (60' Μυφτάρι), Σέα, Ορφανίδης (60' Ράνος), Μπατσαράς, Οκάν (74' Αραμπατζής).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Τσαλουχίδης): Ιωαννίδης, Ζούρκος, Τζημογιάννης, Τζόρνταν, Γιαννόπουλος, Ντόγος (46' Μπάλλας), Φασίδης (85' Μιχαηλίδης), Γανόπουλος, Ζε Εσόνο, Μπλέτσας (85' Χατζηπάντος), Πέλκας (46' Βασιλακάκης).

Πηγή: kerkidasport.gr

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Σοκ με Αλέξανδρο Ζούρκο στο ΝΠΣ Βέροια!

Πολύ σοβαρός ήταν ο τραυματισμός του Αλέξανδρου...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης:

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ: Τσαλουχίδης: "Δεν πρέπει να...

Μετά την λήξη του τελευταίου φετινού αγώνα στη Γ'...

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη Γ’ Εθνική ο ΝΠΣ Βέροια

Με εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου αποχαιρέτησε τη...

Την εντός έδρας ήττα από τον Άρη Αβάτου με σκορ 2-1,...

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα γήπεδα των αγώνων

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική: Οι μέρες, οι ώρες και τα...

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων μπαράζ...

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...