Την Πέμπτη 27 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης, την 27η Ιουνίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημαρχείο Αλεξάνδρειας, Εθνικής Αντίστασης 62), για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. 7η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 (σχετική απόφαση αριθμ. 171/2024 Δημοτικής Επιτροπής). (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

2. Έγκριση απόδοσης εισπραχθέντων εσόδων του ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών από 01-07-2021 έως και 31-12-2021 & από 01-01-2022 έως και 31-12-2022 & από 01-01-2023 έως και 31-12-2023 στην Π.Ε. Ημαθίας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

3. Λήψη απόφασης για την συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων μεταξύ Δήμου & φορολογουμένων έτους 2024 και ορισμό των μελών αυτής. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

4. Εκλογή σε αντικατάσταση ενός (1) υδρονομέα άρδευσης του έτους 2024 και καθορισμός της αμοιβής του μετά από παραίτηση. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

5. Ορισμός πενταμελούς επιτροπής για την διεξαγωγή και λειτουργία των Εμποροπανηγύρεων του Δήμου Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ)

6. Λήψη απόφασης για τον ορισμό εκπροσώπου του Δήμου Αλεξάνδρειας και παροχή εξουσιοδότησης για την υπογραφή των σχετικών εγγράφων αναφορικά με την μεταβίβαση δύο (2) οχημάτων του Δήμου. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΓΓΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

7. Αντικατάσταση του κ. Ταραπόσου Σταύρου από τη θέση του τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Ι.Δ. Δήμου Αλεξάνδρειας με την επωνυμία «Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης-Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Δήμου Αλεξάνδρειας». (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

8. Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη κοπής τεσσάρων (4) δέντρων στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Ανάπλαση πλατείας Ελευθερίας Δήμου Αλεξάνδρειας”. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ)

9. Λήψη απόφασης για: Έγκριση δαπάνης για ηλεκτροδότηση προσωρινής παροχής στην Αλεξάνδρεια. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

10. Λήψη απόφασης για: Έγκριση δαπάνης για ηλεκτροδότηση προσωρινής παροχής στην Αλεξάνδρεια. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

11. Λήψη απόφασης για: Έγκριση δαπάνης για ηλεκτροδότηση προσωρινής παροχής στην Αλεξάνδρεια. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΔΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

12. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλοχωρίου “Η ΕΙΡΗΝΗ” για παραχώρηση ή μη τμήματος του Δημοτικού Καταστήματος της Δ.Κ. Κεφαλοχωρίου του Δ. Αλεξάνδρειας. (ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

13. Εξέταση αιτήματος για εκμίσθωση του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας στο Θέατρο “ΤΕΧΝΗ & ΟΡΑΜΑ” ΘΕΑΜΑ-ΑΚΡΟΑΜΑ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ για παρουσίαση παιδικής θεατρικής παράστασης “Άριελ η μικρή γοργόνα” την 1/7/2024. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ)

14. Εξέταση αιτήματος για εκμίσθωση του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας στην εταιρία G.MAKRIS PRODUCTIONS ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ για παρουσίαση ελληνικής κωμωδίας στις 07/09/2024 και ώρα 21:00. (ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΛΕΝΗ)

Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα ΛΑΟΣ 2 -

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 19/7 της Κοινότητας Βέροιας

Έκτακτη συνεδρίαση σήμερα 19/7 της Κοινότητας Βέροιας

Έκτακτη  συνεδρίαση της Κοινότητας Βέροιας, θα γίνει...

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Θ. Πολυχρονιάδη

Ευχαριστήριο της οικογένειας του Θ. Πολυχρονιάδη

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και τον καθένα...

Τάσος Μπαρτζώκας: Ευγνωμοσύνη στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, για την κατασκευή της γέφυρας στον Παλαιό Πρόδρομο

Τάσος Μπαρτζώκας: Ευγνωμοσύνη στον υπουργό Εθνικής...

 -Συνάντηση χθες του βουλευτή Ημαθίας με τον Νίκο...

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας:  Απεβίωσε ο ιατρός Θεόδωρος Πολυχρονιάδης

Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας: Απεβίωσε ο ιατρός Θεόδωρος...

Ο Ιατρικός Σύλλογος Ημαθίας εκφράζει τα θερμά του...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Καταγγελία για τη μη έγκριση  αιτήσεων μετατάξεων εκπαιδευτικών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ: Καταγγελία για τη μη...

Το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Ημαθίας, γνωστοποιεί ότι: «Καταγγέλλει...

Μετέφερε 23 κιλά ηρωίνης μέσα σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι και συνελήφθη από την Ομάδα Δίωξης Βέροιας

Μετέφερε 23 κιλά ηρωίνης μέσα σε ξύλινο παιδικό κρεβάτι...

Μεγάλη επιτυχία της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και της...

Αδελφοποιήθηκαν «στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», τα Επιμελητήρια Ημαθίας, Κορίνθου και Καβάλας

Αδελφοποιήθηκαν «στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου», τα...

Μια σημαντική συνεργασία επισφραγίστηκε κατά τη...

Δήμος Νάουσας: Ανοικτοί οι χώροι των Κ.Α.Π.Η. λόγω καύσωνα σήμερα Πέμπτη 18 και Παρασκευή  19 Ιουλίου

Δήμος Νάουσας: Ανοικτοί οι χώροι των Κ.Α.Π.Η. λόγω...

Με απόφαση της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η είδηση της αιφνίδιας απώλειας του 66χρονου ηλεκτρολόγου Γιώργου Κουτσιώνη, το πρωί της Τετάρτης (29/5/2024), σκόρπισε θλίψη στην κοινωνία της Βέροιας.  Ο Γιώργος Κουτσιώνης υπήρξε άριστος επαγγελματίας και...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...