Αντώνης Μαρκούλης: Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Αντώνης Μαρκούλης: Ο Αγώνας συνεχίζεται!

Με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές  της 18ης Μάη του 2014 για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής στον Δήμο Βέροιας, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους τίμησαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό μας ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ και συμπαραστάθηκαν στον δύσκολο αγώνα μας.

 

Η ψήφος όσων μας τίμησαν αποκτά ιδιαίτερη σημασία σε μια περίοδο ιδιαίτερα παρακμιακή, κρίσης και απαξίωσης της πολιτικής στην οποία τείνουν να εκλείψουν τα στοιχεία της πολιτικής ταυτότητας και του προσανατολισμού.

Εκτιμώ ότι όσοι μας ψήφισαν, δεν εξέφρασαν μόνον την εκτίμηση τους προς το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου ή των υποψηφίων Συμβούλων, αλλά συμμερίζονται κοινές αγωνίες για το μέλλον των ανθρωπιστικών ιδεών και πολιτικών στα σημερινά πλαίσια της πολυδιαφημισμένης παγκοσμιοποίησης, για την συνεχή αποστασιοποίηση της πολιτικής από πανανθρώπινες αξίες και διακηρυγμένες αρχές, για την ανησυχητική αποξένωση της πολιτικής και των πολιτικών από τις πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.

Με την πλειοψηφία των ανθρώπων που μας τίμησαν με την ψήφο τους, μας συνδέουν κοινοί παλιοί αγώνες, η πεποίθηση ότι ο τόπος και ο εργαζόμενος λαός έχουν ανάγκη από μια άλλη πολιτική, φιλολαϊκή και όχι υποταγμένη στην μοιρολατρική (δήθεν μονόδρομη) συμπόρευση με το διεθνές και ντόπιο κεφάλαιο, οράματα και διακηρύξεις που ναι μεν δεν πραγματώθηκαν αλλά συμφωνούμε ότι είναι επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε και επιζητούν δικαίωση!!!!

Συνεπώς και προ του διλήμματος για το τι μέλλει γενέσθαι στις εκλογές της 25ης Μάη του 2014, καλούμε τους δημότες της Βέροιας να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους, να γυρίσουν την πλάτη ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ τους δύο δήθεν μονομάχους (Καραπαναγιωτίδη και Βοργιαζίδη), οι οποίοι μέχρι τώρα πορεύονταν χέρι-χέρι και προσφάτως υποκρίνονται ότι είναι αντίπαλοι, μολονότι είναι γνήσιοι εκφραστές της συγκυβέρνησης που ταλαιπωρεί τον ελληνικό λαό και εφαρμόζει τις μνημονιακές πολιτικές που βιώνουμε.   

Τέλος, θα ήθελα να αποστείλω και ένα μήνυμα σ’ όσους εσχάτως εμφανίσθηκαν και ανερυθρίαστα χωρίς την παραμικρή τους θετική συμβολή στο αποτέλεσμα κινδυνολογούν θέλοντας να παρερμηνεύσουν την πολιτική στάση ακόμη και ιστορικών κομμάτων που επιλέγουν να μην συνταχθούν με οποιονδήποτε υποψήφιο.

Εκτός του γεγονότος ότι δεν ενθυμούνται ότι το δικαίωμα να τοποθετούνται δημοσίως ακόμη το οφείλουν είτε στα ιστορικά αυτά κόμματα είτε σε αυτούς που με την προσωπική τους συμβολή και το υστέρημα,  τους έβγαλαν από την κατάψυξη, επιπλέον αγνοούν ότι επικαλούμενοι το θέσφατο, ενσυνείδητα ή ασυνείδητα υπηρετούν το σύστημα και το καθεστώς, στο οποίο για ακόμη μία φορά και ως συνταξιούχοι δίνουν εξετάσεις επιτυχώς.

Η φιλότιμη προσπάθεια που καταβάλουν δια της συναισθηματικής φόρτισης να κηδεμονεύσουν το εκλογικό σώμα που μας εμπιστεύθηκε θυμίζει παρεμβάσεις, τερτίπια και μεθοδεύσεις της δεκαετίας του 1960 που δεν ανέχεται ούτε μία στοιχειωδώς Δημοκρατική Παράταξη, πολύ περισσότερο  η δική μας.

Τους διαβεβαιώνουμε λοιπόν ότι…

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ                                                                                  Αντώνης Μαρκούλης

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας  στην πρώτη σύσκεψη  ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο.  της Νέας Δημοκρατίας

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην πρώτη σύσκεψη ως Αναπληρωτής...

Με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της...

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ στην ολυμπιάδα ρομποτικής στην Κρήτη!

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ στην...

Η αγωνιστική ομάδα METASHIFTERS της ακαδημίας ρομποτικής...

Ευχαριστίες  του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ευχαριστίες του Ομίλου Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Ο ΟΜΙΛΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ευχαριστεί θερμά...

Δήμος Νάουσας: Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον  «20ο  Δρόμο Θυσίας»

Δήμος Νάουσας: Συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής...

Συνεχίζονται με ιδιαίτερα αυξημένο ενδιαφέρον από...

Δράσεις του ομαδικού εργαστηρίου του Κέντρου Κοινότητας Νάουσας

Δράσεις του ομαδικού εργαστηρίου του Κέντρου...

 Με  επιτυχία ολοκληρώθηκε, τη Δευτέρα 15/4/2024 το...

Ολοκλήρωσε με άριστα τη διδακτορική του διατριβή ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής

Ολοκλήρωσε με άριστα τη διδακτορική του διατριβή ο...

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και...

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βαρσαμοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Μαρία Βαρσαμοπούλου σε ηλικία 90 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται σήμερα Τετάρτη 24...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...