Τα Εσπερινά Σχολεία τίμησαν τους τελειόφοιτους μαθητές τους

Τα Εσπερινά Σχολεία τίμησαν τους τελειόφοιτους μαθητές τους

Σε μια ζεστή τελετή το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαΐου, οι σύλλογοι διδασκόντων και οι Διευθυντές των εσπερινών σχολείων του κτιριακού συγκροτήματος της περιοχής Ελιάς, τίμησαν τους τελειόφοιτους μαθητές τους με βραβεύσεις και με μουσική εκδήλωση. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου, αφού ο καιρός δεν επέτρεψε να γίνει σε ανοιχτό χώρο όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί.

 

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο τέως Διευθυντής του Εσπερινού Γυμνασίου Κων/νος Καραγιάννης, η εκπρόσωπος της Σχολικής Συμβούλου Παιδαγωγικής Καθοδήγησης των δύο σχολείων, και ο αντιπρόεδρος του ΑΝ.ΔΥ. Π. Σαρρημιχαηλίδης, οι μαθητές των σχολείων και μέλη του χορευτικού συλλόγου «Κύκλος Ερατεινός».

Την μουσική εκδήλωση πλαισίωσαν αφιλοκερδώς, μετά από επαφή με τον Διευθυντή του Εσπερινού Γυμνασίου Βέροιας Αναστάσιου Τυφλίδη, ο χοροδιδάσκαλος του χορευτικού εργαστηρίου «Κύκλος Ερατεινός» Αντώνης Κελεπούρης, οι μουσικοί: Σ. Γκατζούρας (φωνή – κιθάρα), Κ. Θεοδωρίδης (μπουζούκι-φωνή), Π. Θεοδωρίδης (μπουζούκι-φωνή), Κ. Σαββίδης (ακορτεόν), Γ. Κασσερόπουλος (μπάσο), Ν. Σκεντερίδης (κιθάρα-φωνή), Γ. Παπαρουσόπουλος (κρουστά), Μ. Μωραιτάκη (φωνή), Χ. Κωνσταντινίδου (φωνή) και Σ. Τζεδάκης (Κρητική λύρα).

Στο τελετουργικό μέρος έγινε βράβευση της απόφοιτης υπερήλικης μαθήτριας του Εσπερινού Γυμνασίου Βαρβάρας Σιουκιούρογλου-Αλμασίδου από τον Διευθυντή Αναστάσιο Τυφλίδη, με έπαινο αναγνώρισης και πλακέτα που αναγράφονταν «Ποτέ δεν είναι αργά - Όταν θέλει η ψυχή, το σώμα μπορεί».

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν και μαθητές του Λυκείου από τον Διευθυντή Θεόδωρο Χρυσοχόο. Η βραδιά έκλεισε με σύντομους χαιρετισμούς από τη Δήμαρχο Βέροιας, τον τέως Δ/ντη Κ. Καραγιάννη και το υπέροχο μουσικό σχήμα των καλλιτεχνών με έντεχνα Ελληνικά τραγούδια.

 

Οι Διευθυντές, οι σύλλογοι διδασκόντων και οι μαθητές των εσπερινών σχολείων ευχαριστούν δημόσια όλους τους μουσικούς και συντελεστές της εκδήλωσης, πιστεύοντας πως τέτοιες ενέργειες τιμούν την κοινωνία και προάγουν τον πολιτισμό σε χώρους όπου το έχουν ανάγκη και το επιβάλλει η δύσκολή εποχή που βιώνουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στη Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως και του...

Την Τετάρτη 24 Απριλίου το βράδυ στον Χώρο Τεχνών του...

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of Music» της καθηγήτριας Πόπης Φιρτινίδου

Πιανιστική εκδήλωση την Μ. Τρίτη 30 Απριλίου «The Sound of...

Το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας παρουσιάζει για 18η...

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας

Την Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου: Πασχαλινή Συναυλία του...

Οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, των...

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa  στη Δημόσια Βιβλιοθήκη  Βέροιας

Το Σάββατο 27 Απριλίου: Ρεσιτάλ βιολιού με τη Dominique Chiarappa...

Το Σάββατο 27 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα...

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας: Πραγματοποιήθηκε το 5ο...

Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 η πόλη της...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ"...

Θεατρική Παράσταση από τον Π.Γ.Σ "Ο...

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον  Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών

Εγκαινιάσθηκε η έκθεση χαρακτικής από τον Σύλλογο για...

Το βράδυ του Σαββάτου 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα...

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με την Χρύσα Παπά στις 24 Μαΐου στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

“Σέρρα – Η Ψυχή του Πόντου” του Γιάννη Καλπούζου με...

«Θα σας διηγηθώ την ιστορία του πατέρα μου…γιατί...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...