Το τέλος μιας υπέροχης χρονιάς για τον ΑΟΡΓ

Το τέλος μιας υπέροχης χρονιάς για τον ΑΟΡΓ

Όσοι  βρέθηκαν στο κατάμεστο Φιλίππειο γυμναστήριο την Κυριακή 15 Ιουνίου είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν ένα υπέροχο και υψηλού επιπέδου θέαμα.

Το ξεκίνημα της εκδήλωσης έγινε από τον πρόεδρο του  ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ κ. Ευθύμιο Χωματά, ο οποίος καλοσώρισε και ευχαρίστησε τους  γονείς των παιδιών για την εμπιστοσύνη τους στο σύλλογο και ιδιαίτερα στις γυμνάστριές του. Καλοσώρισε και ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο της Μητρόπολής μας π. Ναθαναήλ και τον πρόεδρο της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. κ. Λάμπρο Κωνσταντή.

Αναφέρθηκε στις πολλές επιτυχίες του συλλόγου στην πολυετή παρουσία του που συμπληρώνει φέτος 25 χρόνια και κάλεσε τον πρόεδρο της Αθλητικής Ένωσης  Σωματείων Γυμναστικής Βορείου Ελλάδος κ. Λάμπρο Κωνσταντή να κάνει έναν χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της Α.Ε.Σ.Γ Β.Ε. κ. Κωνσταντής χαιρέτισε και επαίνεσε ιδιαίτερα τους γονείς των παιδιών τονίζοντας ότι αυτοί είναι που στηρίζουν ουσιαστικά τη γυμναστική, ενώ αποκάλεσε τη Βέροια «Βασίλισσα της ρυθμικής γυμναστικής». Τόνισε ότι οι ιθύνοντες θα πρέπει να το προσέξουν αυτό και ότι κάποτε θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα το «σπίτι της γυμναστικής» στην πόλη της Βέροιας.

 

Στη συνέχει πήρε το λόγο η τεχνική υπεύθυνη και εν ενεργεία γυμνάστρια του συλλόγου, Μαρία Μυλωνά για να παρουσιάσει και να σχολιάσει τα μουσικοχορευτικά προγράμματα των αθλητριών, των αναπτυξιακών και των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου. Όταν παρουσίαζε τις αθλήτριες σχολίαζε και τις φετινές επιτυχίες τους.

Η Στεργιάνα Μουστακοπούλου, πρώτης χρονιάς παγκορασίδα, αν και ήταν για πολύ μεγάλο διάστημα τραυματισμένη, κατόρθωσε ν’ αγωνιστεί και να έχει αρκετά καλά πλασαρίσματα στις κατατάξεις της βαθμολογίας. Η Δήμητρα Κοτζαερίδου, πρώτης χρονιάς παγκορασίδα και αυτή, πολλά υποσχόμενη με τις πολύ καλές εμφανίσεις της στους περισσότερους αγώνες, Η Αλεξάνδρα Κοτζαερίδου, με δύο ασημένια μετάλλια φέτος στα διεθνή μήτιγκ που πήρε μέρος αναδείχθηκε μέσα στην καλύτερη οκτάδα παγκορασίδων αθλητριών της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Οι κορασίδες αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ Μαρία Γεωργιάδου, με ένα ασημένιο μετάλλιο φέτος σε διεθνές μητιγκ, Μαρία Τσιότρα με ένα χρυσό, δύο ασημένια και δύο χάλκινα μετάλλια στα διεθνή μήτιγκ και η Ελισάβετ Χωματά με τρία χρυσά και δύο ασημένια μετάλλια στα μητιγκ και δύο δεύτερες θέσεις στον επίσημο αγώνα της Β-Δ περιφέρειας. Είναι και οι τρεις αθλήτριες του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ μέσα στις καλύτερες κορασίδες αθλήτριες της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η νεάνιδα αθλήτρια του ΑΟΡΓ ΒΕΡΟΙΑΣ Βασούλα Τηλιοπούλου, με ένα χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές μήτιγκ της Λάρισας και η Ολυμπία Σαλασίδου με ένα χρυσό, επτά ασημένια και δύο χάλκινα και υποψήφια για να στελεχώσει την Εθνική ομάδα ανσάμπλ της χώρας μας, βρίσκονται και αυτές μέσα στις καλύτερες νεάνιδες αθλήτριες της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Η μοναδική αθλήτρια στην κατηγορία γυναικών του  συλλόγου μας και χαρακτηρισμένη επίλεκτη αθλήτρια της χώρας μας για πολλά χρόνια, Στέλλα Συριανίδου, χόρεψε και αυτή έναν χορό, δικής της σύνθεσης και φυσικά καταχειροκροτήθηκε.

Όλα αυτά τα αστεράκια που έφεραν μεγάλες επιτυχίες στην πόλη μας, είχαν την ευκαιρία να δουν, να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν και άνθρωποι, όπως συγγενείς και φίλοι, που δεν μπόρεσαν να τα δουν στους αγώνες.

 

Η μεγάλη ομαδική επιτυχία όμως φέτος δεν ήρθε από το άθλημα τις ρυθμικής γυμναστικής, αλλά από την χορευτική του ομάδα που έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα παίρνοντας το χρυσό μετάλλιο στους χορευτικούς αγώνες SALONICA OPEN που διεξήχθησαν τον Μάρτιο  στη Θεσσαλονίκη με υπεύθυνη και δασκάλα χορού την Κική Χωματά.

Οι αθλήτριες που χόρεψαν ήταν: Μαρία Ανθούλα, Στεφανία Κακούλη, Νικολέτα Κατσάνου, Φανή Μαρκαναστασάκη, Ηλιάνα Μπρανιώτη, Μαρία Μοτσιοπούλου, Χριστίνα Νίκου, Μαρία Ελεμένογλου, Βασιλική Χαμαλή  και οι κορασίδες αθλήτριες Μαρία Γεωργιάδου, Μαρία Τσιότρα και Ελισάβετ Χωματά.

 

Πίσω από αυτές τις επιτυχίες βρίσκονται οι προπονήτριες και γυμνάστριες των αθλητριών. Ιδιαίτερα η ΜΑΡΙΑ ΙΛΙΕΒΑ, που για εννέα συνεχόμενα χρόνια είναι στο τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος και έβαλε πολύ δυνατά το στίγμα της σ’ αυτήν την ομάδα και σ’ αυτές τις επιτυχίες. Φέτος μάλιστα πήρε και το άτυπο βραβείο της καλύτερης χορογραφίας στους διεθνείς αγώνες της Θέρμης στο πρόγραμμα με κορίνες της Ολυμπίας Σαλασίδου. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΤΟΣ, χορογράφος και δάσκαλος μπαλέτου της ομάδας  και για πολλά χρόνια χορογράφος της Εθνικής ομάδας της χώρας μας.

Η ΠΕΛΑΓΙΑ ΤΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην αθλήτρια του συλλόγου και νυν προπονήτρια και στα αναπτυξιακά τμήματα της Αλεξάνδρειας και στο αγωνιστικό τμήμα. Η ΒΑΣΟΥΛΑ ΔΙΝΤΣΗ και αυτή πρώην αθλήτρια και νυν προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων στον Κοπανό Ναούσης με πολύ καλή δουλειά. Η ΚΙΚΗ ΧΩΜΑΤΑ, τριτοετής φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης πτυχιούχος της σχολής χορού «ALL STAR» στο χιπ-χοπ, που ασχολείται περισσότερο με το χορό και τέλος η ΜΑΡΙΑ ΜΥΛΩΝΑ, που για 25 χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως μπροστάρισσα σε ότι έχει σχέση με τη ρυθμική γυμναστική, που η ίδια μάλιστα την ξεκίνησε στην πόλη μας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...