Παναγιώτης Γκυρίνης: ΄Αρχίζουμε τη δουλειά, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε΄. Το νέο διοικητικό σχήμα του δήμου Αλεξάνδρειας

Παναγιώτης Γκυρίνης: ΄Αρχίζουμε τη δουλειά, είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε΄. Το νέο διοικητικό σχήμα του δήμου Αλεξάνδρειας

Κατέληξε στις επιλογές του ο νέος δήμαρχος Αλεξάνδρειας αναφορικά με τους συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους που θα στελεχώσουν το νέο διοικητικό σχήμα στην πρώτη φάση της πενταετούς διοίκησης που άρχισε την Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014. Η θητεία όλων των συνεργατών του θα είναι 2,5 έτη και αρχίζει τυπικά από την ημέρα δημοσίευσης των απαραίτητων και εκ του νόμου προβλεπόμενων ανακοινώσεων.

Ο Νίκος Αλεξόπουλος θα είναι αντιδήμαρχος με αντικείμενο το οικονομικό και  διοικητικό προσωπικό του δήμου. Επίσης, θα είναι αναπληρωτής του δημάρχου σε περίπτωση απουσία του.

Ο Κώστας Ναλμπάντης θα είναι αντιδήμαρχος με κύριο αντικείμενο τα τεχνικά έργα. Πρόκειται για έναν πολύ κομβικό τομέα που άπτεται τόσο της καθημερινότητας που είναι και το κύριο στοίχημα της νέας διοίκησης όσο και με τις υποδομές που χρειάζεται ο δήμος μας.

Ο Σωτήρης Τόκας θα είναι αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Αντιγονιδών και παράλληλα θα είναι πολιτικός υπεύθυνος για την καθαριότητα του δήμου.

Ο Ισαάκ Χαλκίδης θα είναι αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Μελίκης.

Ο Στέφανος Δριστάς θα είναι αντιδήμαρχος της δημοτικής ενότητας Πλατέος.

Επίσης, ο δήμαρχος Παναγιώτης Γκυρίνης θα προτείνει προς το νέο δημοτικό συμβούλιο για να ψηφιστούν ως πρόεδροι των δημοτικών επιχειρήσεων οι εξής δημοτικοί σύμβουλοι:

Ο Στέφανος Δελιόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αλεξάνδρειας (ΚΕΔΑ).

Ο Θανάσης Παντόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος του Νομικού προσώπου Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΚΑΠΗ, ΚΔΑΠ, παιδικοί σταθμοί).

Ο   Θόδωρος Μπασδεκόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας.

Ο Μόσχος Κυτούδης θα αναλάβει πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο Δημήτρης Συρόπουλος θα αναλάβει πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ο δήμαρχος Π. Γκυρίνης δήλωσε ότι οι συνεργάτες του που αξιοποιούνται στην παρούσα φάση της διοίκησής του θα δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να κάνουν πράξη όλα όσα δεσμεύτηκε η παράταξη προεκλογικά. Όσον αφορά τους υπόλοιπους συμβούλους θα αξιοποιηθούν και θα αναλάβουν διοικητικές ευθύνες στην δεύτερη φάση της πεντάχρονης διοίκησης.

«Όλοι μαζί αρχίζουμε με κέφι και όρεξη για δουλειά. Είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρουμε», είπε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Α. Τζιτζικώστας: «Η Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης αποφασιστικό βήμα για τη Συμμετοχική Δημοκρατία στην Κεντρική Μακεδονία»

Α. Τζιτζικώστας: «Η Περιφερειακή Επιτροπή...

Παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας...

Τάσος Μπαρτζώκας:

Τάσος Μπαρτζώκας: "Για πρώτη φορά, κατά τα πρότυπα...

Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα...

Τρία μέτρα απόσταση στους πάγκους και υποχρεωτική μάσκα στις λαϊκές Αγορές της Βέροιας, Μακροχωρίου και Αγ. Γεωργίου

Τρία μέτρα απόσταση στους πάγκους και υποχρεωτική...

Από τις 13.07.2020 έως 26.07.2020 στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου...

Συνέντευξη Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα: «Στη Νάουσα έχουμε καταφέρει να μην έχουμε άστεγους και οικογένειες χωρίς βοήθεια»

Συνέντευξη Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα: «Στη...

Συνέντευξη Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα στην...

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις πανελλαδικές η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, Δωροθέα Γεωργαδάκη

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις πανελλαδικές η μαθήτρια του...

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις φετινές πανελλαδικές η...

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων - Τι αλλάζει

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων - Τι...

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ημαθίας ενημερώνει τους...

Ανακοίνωση της κατασκήνωσης «Σκούρας» Χαλκιδικής για το κρούσμα κορονοϊού

Ανακοίνωση της κατασκήνωσης «Σκούρας» Χαλκιδικής για...

 Σε παιδική κατασκήνωση στη Χαλκιδική έκανε διακοπές...

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ (13/7)

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ (13/7)

Διαβάστε αύριο στην εφημερίδα ΒΕΡΟΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με 19.385 μόρια «έσκισε» στις φετινές πανελλαδικές η μαθήτρια του 1ου ΕΠΑΛ Βέροιας, Δωροθέα Γεωργαδάκη, που προσανατολίζεται στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης. @@asd-307@@Με μεθοδικό διάβασμα μόνη της και την...

Στον χάρτη με τους νομούς που άρχισαν να παρουσιάζουν κρούσματα κορονοιού στο πλαίσιο της έξαρσης ενός δεύτερου κύματος μετά την χαλάρωση των μέτρων, βρίσκεται αυτές τις μέρες η Ημαθία.@@ads-307@@Σύμφωνα με ...

-«Το νομοσχέδιο δεν θα περάσει…θα μείνει στα χαρτιά», το σύνθημα των συλλαλητηρίωνΜε δύο συλλαλητήρια ταυτόχρονα, το ένα στην Πλατεία Εληάς και το άλλο στην πλατεία Δημαρχείου, διαμαρτυρήθηκαν αντίστοιχα...

Κοινή διαπίστωση και της χθεσινής σύσκεψης για το συμπύρηνο ροδάκινο, ήταν το γνωστό: μία από τα ίδια, αφού κάθε χρόνο και σε κάθε συνάντηση φορέων ακούγονται μόνο αιτήματα, προβλήματα, ανησυχίες, αγωνίες,...