Ευάγγελος Βενιζέλος:  “Η χώρα χρειάζεται έμπειρο  συγκυβερνήτη και σχέδιο πτήσης”

Ευάγγελος Βενιζέλος: “Η χώρα χρειάζεται έμπειρο συγκυβερνήτη και σχέδιο πτήσης”

Σε μια από τις μεγαλύτερες προεκλογικές συγκεντρώσεις και εντός έδρας βρέθηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα οικεία εδάφη της ιδιαίτερης πατρίδας του, της Θεσσαλονίκης, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ, από όπου απηύθυνε κάλεσμα σε όλους τους συντοπίτες του, Θεσσαλονικείς, να γίνουν κήρυκες της ενότητας και της ευθύνης μία εβδομάδα πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές.

«Εδώ πάλλεται η ψυχή του ΠΑΣΟΚ.  Όλο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος που πατάει γερά στην ιστορία» είπε στο χαιρετισμό του ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνέχισε: «σε πείσμα εκείνων που μας θέλουν νεκρούς πολιτικά και δε θέλουν να αναγνωρίσουν την ιστορική αλήθεια». 

Σε ό, τι αφορά το στόχο που έθεσε εκ νέου ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τις επικείμενες εκλογές τόνισε ότι «πρέπει να σπάσει ο φαύλος κύκλος, γι’ αυτό είναι κρίσιμο το ζήτημα του τρίτου πόλου, της τρίτης εντολής, γι’ αυτό το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται ως εγγυητής και καταλύτης» και σχολίασε σκωπτικά ότι «κάποια στιγμή είχε φανταστεί ο κ. Τσίπρας με τον κ. Καμμένο ότι θα κάνουν τη δική τους Κυβέρνηση και θα διαπραγματευτούν οι δυο τους την έξοδο της Ελλάδας από το Μνημόνιο και τη μετάβαση στη νέα εποχή. Προφανώς θα πήγαιναν στις Βρυξέλλες με το τρενάκι, αλλά δεν δόθηκε η ευκαιρία αυτή! Είναι ευκολότερο να πηγαίνεις με αεροπλάνο, γι’ αυτό πρέπει να δει κανείς το σποτ της καμπάνιας του ΠΑΣΟΚ τι γίνεται με το αεροπλάνο.»

«Ανεξαρτήτως του ποιος είναι ο κυβερνήτης, χρειάζεται και συγκυβερνήτης έμπειρος και χρειάζεται και σχέδιο πτήσης. Γιατί αλλιώς μπορεί να ξεκινήσεις για κάπου και να πας  κάπου αλλού και αυτό δεν είναι καθόλου ευχάριστο.» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος καταχειροκροτούμενος από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ότι την επόμενη μέρα των εκλογών”δεν μπορεί να λείψει καμία δημοκρατική δύναμη που πιστεύει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας” από το σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας ωστόσο τόνισε: “Εμείς προφανώς και θα παίξουμε ένα ρόλο υπεύθυνο, εθνικό, προοδευτικό, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να στηρίξουμε και να διευκολύνουμε προγραμματικές εξαγγελίες και δεσμεύσεις ανεφάρμοστες και βλαπτικές.”

Στην ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ παραβρέθηκαν όλα τα ιστορικά στελέχη, που έχουν δώσει μάχες για την παράταξη, όλοι οι εν ενεργεία μαχητές στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κεντρική πολιτική σκηνή, όπως και εκατοντάδες Θεσσαλονικέων και Βορειοελλαδιτών, που έφτασαν στο συνεδριακό κέντρο Ενδεικτικά, μερικοί εξ αυτών ήταν: η Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Εύα Καϊλή, οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Τσαυτάρης, Ευάγγελος Λιβιεράτος, Γιώργος Πασχαλίδης, Σπύρος Βούγιας, Γιάννης Μαγκριώτης, οι πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Γερανίδης, Κώστας Διαμαντής, Παντελής Τσερτικίδης, Τάσος Σιδηρόπουλος, Γιάννης Βλατής, Νίκος Παπαδάκης, Κυριάκος Σπυριούνης, Νίκος Γκεσούλης.

Από την Τοπική Αυτοδιοίκηση παρέστησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο Δήμαρχος Νεάπολης Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, ο Δήμαρχος Θέρμης, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεόδωρος Μπακογλίδης, ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιάννης Μαυρομμάτης, ο πρώην Δήμαρχος Νεάπολης, Ναθαναήλ Λαδόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμαριάς, Χριστόδουλος Οικονομίδης, ο πρώην Δήμαρχος Κασσάνδρας Γιάννης Παπαγιάννης.

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι υποψήφιοι στην Α’ Θεσσαλονίκης: Ιωάννης Γούναρης, Σέργιος Καλπαζίδης, Αρτεμισία Κέρμου, Ολυμπία Κορδά, Στυλιανός Λιακόπουλος, Έλλη-Μαγδαληνή Μανώλα, Νίκος Ξυλούρης, Διαμαντής Παπαδόπουλος, Ελευθερία Παπαθωμά, Χρήστος Παπαστεργίου, Αμαλία Πασαλίδου, Χαρίκλεια Πίγγου, Σοφία Σαμαρά, Αντώνης Σαουλίδης, Νίκος Τέλλης, Αγγελική Τριανταφυλλίδου, Κωνσταντίνος Χαριτωνίδης, Ελένη Χριστιά, οι υποψήφιοι στη Β΄ Θεσσαλονίκης:  Σταύρος Ακαλίδης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Γεωργία Βούτα, Κυριακή Γιαννακίδου, Μαγδαληνή Καϊναμίση-Φυτώκα, Χρήστος Καλκίτσας, Αναστάσιος Κοκόγιας, Παντελής Κουκουλεκίδης, Έλενα Ρουσάκη, Μαρία-Ευαγγελία Τόκτωρ, Ελένη Χουλιά. 

Επίσης την ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ παρακολούθησαν οι υποψήφιες στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας Χαρά Ουσουλτζόγλου, Αθανασία Πασχαλίδου, Άννα Πάντου.

Οι υποψήφιοι για το νομό Σερρών, Άννα Αραμπατζή, Δήμος Γουζέλης, Κατερίνα Καφετζή, Βαγγέλης Κουλτσιάκης, Δημήτρης Μπακρατσάς, Ελένη Σταύρου, Μιχάλης Τζελέπης, Άκης Τρέντσιος. 

Οι υποψήφιοι για το νομό Πέλλας, Ραχήλ Αλεξανδρίδου, Αγαθή Μακρίδου, Τάσος Παπαδόπουλος, Χαράλαμπος Παυλίδης, Γιάννης Σόντρας, Παύλος Τσαβαλάκογλου.

Οι υποψήφιοι για το νομό Κιλκίς, Καλλιρρόη Μπάντρα, Σάββας Τσολάκης, Γεώργιος Φραγγίδης.

Οι υποψήφιοι για το νομό Ημαθίας, Γιάννης Απατσίδης, Ιφιγένεια Βασιλειάδου, Δήμητρα Ζησέκα, Τάσος Ιγνατιάδης, Φώτης Καραβασίλης.

Οι υποψήφιοι για το νομό Χαλκιδικής, Ασημίνα Αβέρη, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιάννης Ζέππος, Χρήστος Κομπόγιαννος, Απόστολος Πανάς.

Οι υποψήφιοι για το νομό Πιερίας, Δαμιανός Καλπακίδης, Γιάννης Μαλτζάρης, Δημήτριος Μαυροειδής, Κωνσταντίνος Νικολόπουλος, Σάββας Πετρίδης, 

 

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Συντονιστική Νομαρχιακή Επιτροπή και οι υποψήφιοι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ , εκφράζουν την οδύνη τους για τον αδόνητο θάνατο του ιστορικού στελέχους του κινήματος μας στην Ημαθία ,Γιώργου Χριστοδούλου . Ο εκλιπών υπήρξε ένας συνεπής αγωνιστής της Δημοκρατικής Παράταξης και από τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία.

Διετέλεσε για χρονιά μέλος της Ν. Ε, ενώ ως Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Βέροιας και μέλος της Διοίκησης της Γ.Σ.Σ.Ε για 16 ολόκληρα χρόνια ,συνέβαλε αποφασιστικά  στην συγκρότηση  του συνδικαλιστικού Κινήματος στην Περιοχή μας.

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος. Αντί στεφάνου η Ν.Σ.Ε. θα καταθέσει ένα συμβολικό ποσό σε κοινωφελές ίδρυμα της περιοχής μας.

Ν. Σ.Ε. ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης – Υπόδησης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Αλεξάνδρειας

Κλειστό στις 29 Απριλίου και 6 Μαΐου το Τμήμα Ένδυσης –...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι το Τμήμα Ένδυσης...

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το 2024

Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας: Ανανέωση συνδρομής για το...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Ημαθίας, γνωστοποιεί στα μέλι του...

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ,   Νίκος Παππάς, τη  Μ. Δευτέρα στην Βέροια

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Νίκος...

Εκδήλωση με τον διεθνή μπασκετμπολίστα και υποψήφιο...

ΟΛΟΕΝΑ   ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ…

ΟΛΟΕΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΣΚΕΨΗ…

Ax οι Πόλεις!@@ads-588@@Με τις τράπεζες, τα γραφεία, τα...

Τάσος Μπαρτζώκας, εισηγητής  στο Νομοσχέδιο του ΥΠΠΟ: Εθνική  υπόθεση η αναβάθμιση και επέκταση  του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου!

Τάσος Μπαρτζώκας, εισηγητής στο Νομοσχέδιο του ΥΠΠΟ:...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ως Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του...

Η Νάουσα μπαίνει στον χάρτη της έρευνας, της τεχνολογίας και της καινοτομίας  Δημιουργείται Παράρτημα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης

Η Νάουσα μπαίνει στον χάρτη της έρευνας, της...

Μια σπουδαία εξέλιξη η οποία βάζει τον Δήμο μας...

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ντουμάνη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Ντουμάνη σε ηλικία 92 ετών

Έφυγε από τη ζωή και κηδεύεται το Σάββατο 27 Απριλίου 2024...

Ιερατική Σύναξη  ενόψει της εορτής του Πάσχα στη Βέροια

Ιερατική Σύναξη ενόψει της εορτής του Πάσχα στη...

Το πρωί της Πέμπτης, 25ης Απριλίου, στο Παύλειο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...