Τάσος Μπαρτζώκας: Οι προτάσεις και το όραμά μου για την Ημαθία

Τάσος Μπαρτζώκας: Οι προτάσεις και το όραμά μου για την Ημαθία

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, οι πολίτες όλες της χώρας καλούνται να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Να ψηφίσουν τα κόμματα εκείνα που εμπιστεύονται αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αλλά και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την κάθε εκλογική περιφέρεια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, διεκδικώ την ψήφο και εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, έχοντας καταθέσει μια σειρά προτάσεων, που αφορούν γενικότερα τη χώρα και, ειδικότερα, την Ημαθία.

Γενικότερα: Έξοδο από το Μνημόνιο, καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, μείωση των φορολογικών συντελεστών, ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, αποκατάσταση των αδικιών, ειδικά για χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος,  ώστε να κινηθεί η τοπική οικονομία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Για την Ημαθία: Θα παλέψω για να δημιουργηθεί στην Ημαθία, όπως και σε κάθε αγροτικό νομό, ένα πλαίσιο που θα αποδίδει τον δέοντα σεβασμό και δικαιοσύνη στον αγροτικό τομέα, είτε σε επίπεδο αποζημιώσεων, είτε σε επίπεδο προώθησης των προϊόντων. Βασική και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση, είναι η παραμονή του Τελωνείου στη Βέροια, το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Επίσης, στο επίκεντρο των διεκδικήσεων προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων θα βρεθούν τα χιονοδρομικά μας κέντρα, που σήμερα υπολειτουργούν. Επιπλέον, ο Αρχαιολογικός, Θρησκευτικός, Χειμερινός, Συνεδριακός, Αγροτουριστικός και Εναλλακτικός Τουρισμός, να αναπτυχθούν και να ενωθούν μεταξύ τους.

Ακόμη, αξιοποίηση Αγοράς Κουλούρας και Αεροδρομίου Αλεξάνδρειας, βιομηχανικό πάρκο, ολοκλήρωση κάθετου άξονα Βέροιας – Σκύδρας, εκμετάλλευση του υδάτινου όγκου Νάουσας κ.α. Αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για στήριξη νεανικής επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση ανεργίας, σταθερό φορολογικό πλαίσιο, εκλογίκευση φορολογικών συντελεστών και μείωση ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών και Ενίσχυση των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων, στελέχωση των μονάδων και βελτίωση Υπηρεσιών Υγείας. Τέλος, επίλυση προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής σχολείων του Νομού, αναβάθμιση αθλητικών υποδομών, αγροτικό Λύκειο, υποστήριξη αθλητικών σωματείων.

Η Ημαθία έζησε πολλά χρόνια εγκατάλειψης και οι όποιες φωνές και προσπάθειες, δεν εισακούσθηκαν. Ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν την ευκαιρία να προσπαθήσω να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, μέσα από νέο πρίσμα και με νοοτροπίες μακριά από παλαιοκομματισμούς και τυφλή υποταγή στις όποιες κομματικές επιταγές, που αντιβαίνουν στα συμφέροντα της πατρίδας και του τόπου μας.

Ζητώ να δώσετε την ευκαιρία στην Ημαθία να… αλλάξει γενιά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημόσια ακίνητα & Υπερταμείο, παρερμηνείες και αλήθεια

Δημόσια ακίνητα & Υπερταμείο, παρερμηνείες και...

  Από τη  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ γνωστοποιούνται τα εξής:«Ο...

ΕΛΜΕ Ημαθίας: Δωρεάν και ασφαλής μεταφορά όλων των μαθητών

ΕΛΜΕ Ημαθίας: Δωρεάν και ασφαλής μεταφορά όλων των...

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας καταγγέλλει το γεγονός ότι για μια...

Τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης   επισκέφθηκε η Φρ. Καρασαρλίδου   για τα προβλήματα των σχολείων της Ημαθίας

Τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης επισκέφθηκε η Φρ....

Τι απάντησε ο Παν. ΑνανιάδηςΤον περιφερειακό...

Επιτέλους… «προστασία» στην περιοχή Σπήλαιο στη Νάουσα

Επιτέλους… «προστασία» στην περιοχή Σπήλαιο στη...

Παρελθόν αποτελεί πλέον η ξύλινη περίφραξη κατά...

 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 5ου ΓΕ.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ   ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑTA ERASMUS+  ΚΑ2 – ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ 5ου ΓΕ.Λ. ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ...

Με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής...

Ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος και ευνοϊκοί διακανονισμοί σε άτοκες δόσεις

Ειδικό βοήθημα επανασύνδεσης ηλεκτρικού ρεύματος και...

- Για όσους αποσυνδέθηκαν από το δίκτυο λόγω οφειλών…-...

Μεγάλη φωτιά στο διαλογητήριο- επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων Polis Tracks - Δείτε το βίντεο!

Μεγάλη φωτιά στο διαλογητήριο- επιχείρηση εμπορίας...

Μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο...

Θεμελιώθηκε ο νέος τερματικός σταθμός   στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στη Θεσσαλονίκη

Θεμελιώθηκε ο νέος τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο...

Θεμελιώθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, στη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μία μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στο διαλογητήριο και επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων POLIS TRUCKS στο δρόμο από την Πατρίδα προς τον Αγ. Γεώργιο.@@ads-95@@Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για...

  Από τη  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ γνωστοποιούνται τα εξής:«Ο λόγος για την Απόφαση του Υπουργού Οικονομικών [ΦΕΚ 2320/Β’/19.6.2018], η πλημμελής γνώση της οποίας οδηγεί σε αυθαίρετα συμπεράσματα, ότι δήθεν εκχωρούνται...

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας καταγγέλλει το γεγονός ότι για μια ακόμη σχολική χρονιά η μεταφορά πολλών μαθητών  από και προς το σχολείο τους,  είναι ακόμα στον «αέρα».  Αν και  τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει, σε ορισμένα...

Τι απάντησε ο Παν. ΑνανιάδηςΤον περιφερειακό διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης κ. Ανανιάδη,  επσικέφθηκε η βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου και συζήτησε μαζί  του θέματα εκπαίδευσης...