Τάσος Μπαρτζώκας: Οι προτάσεις και το όραμά μου για την Ημαθία

Τάσος Μπαρτζώκας: Οι προτάσεις και το όραμά μου για την Ημαθία

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, οι πολίτες όλες της χώρας καλούνται να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Να ψηφίσουν τα κόμματα εκείνα που εμπιστεύονται αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αλλά και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την κάθε εκλογική περιφέρεια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, διεκδικώ την ψήφο και εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, έχοντας καταθέσει μια σειρά προτάσεων, που αφορούν γενικότερα τη χώρα και, ειδικότερα, την Ημαθία.

Γενικότερα: Έξοδο από το Μνημόνιο, καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, μείωση των φορολογικών συντελεστών, ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, αποκατάσταση των αδικιών, ειδικά για χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος,  ώστε να κινηθεί η τοπική οικονομία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Για την Ημαθία: Θα παλέψω για να δημιουργηθεί στην Ημαθία, όπως και σε κάθε αγροτικό νομό, ένα πλαίσιο που θα αποδίδει τον δέοντα σεβασμό και δικαιοσύνη στον αγροτικό τομέα, είτε σε επίπεδο αποζημιώσεων, είτε σε επίπεδο προώθησης των προϊόντων. Βασική και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση, είναι η παραμονή του Τελωνείου στη Βέροια, το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Επίσης, στο επίκεντρο των διεκδικήσεων προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων θα βρεθούν τα χιονοδρομικά μας κέντρα, που σήμερα υπολειτουργούν. Επιπλέον, ο Αρχαιολογικός, Θρησκευτικός, Χειμερινός, Συνεδριακός, Αγροτουριστικός και Εναλλακτικός Τουρισμός, να αναπτυχθούν και να ενωθούν μεταξύ τους.

Ακόμη, αξιοποίηση Αγοράς Κουλούρας και Αεροδρομίου Αλεξάνδρειας, βιομηχανικό πάρκο, ολοκλήρωση κάθετου άξονα Βέροιας – Σκύδρας, εκμετάλλευση του υδάτινου όγκου Νάουσας κ.α. Αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για στήριξη νεανικής επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση ανεργίας, σταθερό φορολογικό πλαίσιο, εκλογίκευση φορολογικών συντελεστών και μείωση ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών και Ενίσχυση των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων, στελέχωση των μονάδων και βελτίωση Υπηρεσιών Υγείας. Τέλος, επίλυση προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής σχολείων του Νομού, αναβάθμιση αθλητικών υποδομών, αγροτικό Λύκειο, υποστήριξη αθλητικών σωματείων.

Η Ημαθία έζησε πολλά χρόνια εγκατάλειψης και οι όποιες φωνές και προσπάθειες, δεν εισακούσθηκαν. Ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν την ευκαιρία να προσπαθήσω να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, μέσα από νέο πρίσμα και με νοοτροπίες μακριά από παλαιοκομματισμούς και τυφλή υποταγή στις όποιες κομματικές επιταγές, που αντιβαίνουν στα συμφέροντα της πατρίδας και του τόπου μας.

Ζητώ να δώσετε την ευκαιρία στην Ημαθία να… αλλάξει γενιά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Νάουσας στο Δημαρχείο

Επίσκεψη μαθητών του ΕΠΑΛ Νάουσας στο Δημαρχείο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Νάουσας και στον...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ  Ενημέρωση μελών  για απαγόρευση αλιείας στους  ποταμούς της Κεντρικής Μακεδονίας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΨΑΡΑΔΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ Ενημέρωση...

Γνωστοποιείται στα μέλη του συλλόγου και τους...

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων ΣΟΧ στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων...

Χθες Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, αναρτήθηκαν στον ιστότοπο...

Δήμος Νάουσας: Δράσεις της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας και Περιβάλλοντος

Δήμος Νάουσας: Δράσεις της Αντιδημαρχίας Καθαριότητας...

 Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό ο καθαρισμός και ο...

«Έρασμος»: Δράση δημιουργικής απασχόλησης του Τμήματος Βρεφονηπιοκόμων της Δ.ΥΠ.Α. ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Βέροιας

«Έρασμος»: Δράση δημιουργικής απασχόλησης του...

Επίσκεψη διαδραστικού χαρακτήρα πραγματοποίησαν, για...

Πρόεδρος Εμπορικού  Συλλόγου Βέροιας:  Σημαντική η παρέμβαση της ΕΣΕΕ για την τρίμηνη παράταση της ψηφιακής κάρτας εργασίας  στο λιανεμπόριο

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας: Σημαντική η...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για την...

Δήμος Βέροιας  προς καταστήματα Εστίασης: Μέχρι τις 10 Μαΐου, η οριοθέτηση των χώρων ανάπτυξης  τραπεζοκαθισμάτων

Δήμος Βέροιας προς καταστήματα Εστίασης: Μέχρι τις 10...

Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Βέροιας...

Δήμος Βέροιας: Συνεχίζονται  οι εργασίες ασφαλτόστρωσης  στην οδό Παυσανίου στο πλαίσιο του έργου «Βελτίωση Οδικής Ασφάλειας»

Δήμος Βέροιας: Συνεχίζονται οι εργασίες...

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά το έργο «Βελτίωση Οδικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...