Τάσος Μπαρτζώκας: Οι προτάσεις και το όραμά μου για την Ημαθία

Τάσος Μπαρτζώκας: Οι προτάσεις και το όραμά μου για την Ημαθία

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ), Τάσος Μπαρτζώκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου, οι πολίτες όλες της χώρας καλούνται να πάρουν την τύχη στα χέρια τους. Να ψηφίσουν τα κόμματα εκείνα που εμπιστεύονται αυτές τις κρίσιμες στιγμές, αλλά και τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν την κάθε εκλογική περιφέρεια στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Ως υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας με τη Νέα Δημοκρατία, διεκδικώ την ψήφο και εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, έχοντας καταθέσει μια σειρά προτάσεων, που αφορούν γενικότερα τη χώρα και, ειδικότερα, την Ημαθία.

Γενικότερα: Έξοδο από το Μνημόνιο, καλύτερη αξιοποίηση των κοινοτικών κονδυλίων, μείωση των φορολογικών συντελεστών, ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, αποκατάσταση των αδικιών, ειδικά για χαμηλόμισθους και συνταξιούχους, δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος,  ώστε να κινηθεί η τοπική οικονομία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Για την Ημαθία: Θα παλέψω για να δημιουργηθεί στην Ημαθία, όπως και σε κάθε αγροτικό νομό, ένα πλαίσιο που θα αποδίδει τον δέοντα σεβασμό και δικαιοσύνη στον αγροτικό τομέα, είτε σε επίπεδο αποζημιώσεων, είτε σε επίπεδο προώθησης των προϊόντων. Βασική και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση, είναι η παραμονή του Τελωνείου στη Βέροια, το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής μας.

Επίσης, στο επίκεντρο των διεκδικήσεων προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων θα βρεθούν τα χιονοδρομικά μας κέντρα, που σήμερα υπολειτουργούν. Επιπλέον, ο Αρχαιολογικός, Θρησκευτικός, Χειμερινός, Συνεδριακός, Αγροτουριστικός και Εναλλακτικός Τουρισμός, να αναπτυχθούν και να ενωθούν μεταξύ τους.

Ακόμη, αξιοποίηση Αγοράς Κουλούρας και Αεροδρομίου Αλεξάνδρειας, βιομηχανικό πάρκο, ολοκλήρωση κάθετου άξονα Βέροιας – Σκύδρας, εκμετάλλευση του υδάτινου όγκου Νάουσας κ.α. Αξιοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ για στήριξη νεανικής επιχειρηματικότητας και καταπολέμηση ανεργίας, σταθερό φορολογικό πλαίσιο, εκλογίκευση φορολογικών συντελεστών και μείωση ασφαλιστικών εισφορών ελεύθερων επαγγελματιών και Ενίσχυση των Νοσοκομείων, Κέντρων Υγείας και Περιφερειακών Ιατρείων, στελέχωση των μονάδων και βελτίωση Υπηρεσιών Υγείας. Τέλος, επίλυση προβλημάτων υλικοτεχνικής υποδομής σχολείων του Νομού, αναβάθμιση αθλητικών υποδομών, αγροτικό Λύκειο, υποστήριξη αθλητικών σωματείων.

Η Ημαθία έζησε πολλά χρόνια εγκατάλειψης και οι όποιες φωνές και προσπάθειες, δεν εισακούσθηκαν. Ζητώ από τους συμπολίτες μου να μου δώσουν την ευκαιρία να προσπαθήσω να αγωνισθώ με όλες μου τις δυνάμεις, μέσα από νέο πρίσμα και με νοοτροπίες μακριά από παλαιοκομματισμούς και τυφλή υποταγή στις όποιες κομματικές επιταγές, που αντιβαίνουν στα συμφέροντα της πατρίδας και του τόπου μας.

Ζητώ να δώσετε την ευκαιρία στην Ημαθία να… αλλάξει γενιά!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά δυστυχώς δεν διδασκόμαστε από αυτή

Η Ιστορία επαναλαμβάνεται, αλλά δυστυχώς δεν...

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ     Όσο και αν κάποιος...

Ευχαριστήριο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Ευχαριστήριο του Ομίλου Προστασίας Παιδιού

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας ευχαριστεί θερμά...

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και Διαδίκτυο» από την ΠΡΟΣΒΑΣΗ στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας

Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και Διαδίκτυο»...

 Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και...

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Βέροιας

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της...

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα...

Συνάντηση δικτύου Κοινωνικών Δομών Δήμου Νάουσας

Συνάντηση δικτύου Κοινωνικών Δομών Δήμου Νάουσας

Συνάντηση δικτύωσης και ενημέρωσης με τις Κοινωνικές...

Επιμορφωτικό πρόγραμμα “Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση” 3/10

Επιμορφωτικό πρόγραμμα “Εξειδίκευση στην Ειδική...

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,Ε.ΚΕ.ΔΙ.Μ.2.ΒΕ-...

Ένας Βεροιώτης   διαπρέπει στο Βερολίνο

Ένας Βεροιώτης διαπρέπει στο Βερολίνο

Καλημέρα «ΛΑΕ», καλημέρα ωραία μου Βέροια. Αν και...

Συμπληρωματική   σύμβαση για την   ολοκλήρωση της μελέτης γεωλογικής   καταλληλότητας   περιοχών της Βέροιας

Συμπληρωματική σύμβαση για την ολοκλήρωση της...

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 υπογράφηκε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Γράφει ο ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ     Όσο και αν κάποιος θέλει να διατηρήσει την αισιοδοξία του και να αναζητήσει έστω μηδαμινά περιθώρια ελπίδας στην αέναη οικονομική και ηθική περιδίνηση που έχει...

Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας ευχαριστεί θερμά : 1) Τους κυρίους Γκόσκινο και  Κουκουτέγο για την προσφορά 65 κιλών τυριού για τις ανάγκες του Ομίλου μας. 2)  Την κα. Άλβο Λουίζα 100 € στη μνήμη του συζύγου...

 Ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Εφηβεία και Διαδίκτυο» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 στον χώρο εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Βέροιας στην οποία συμμετείχαν οι μαθητές των τριών τάξεων του...

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής:Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Λουτρού στην πόλη της Βέροιας, λόγω εργασιών του υπόγειου και εναέριου δικτύου ΧΤ ΔΕΔΔΗΕΑποβλέποντες...