Ρεμπούτσικα, Μητσιάς, Ξυδάκης, Λουδοβίκος. Πενθήμερο υψηλής μουσικής στάθμης η φετινή Εύηχη Πόλη στον δήμο Βέροιας

Ρεμπούτσικα, Μητσιάς, Ξυδάκης, Λουδοβίκος. Πενθήμερο υψηλής μουσικής στάθμης η φετινή Εύηχη Πόλη στον δήμο Βέροιας

Με Ευανθία Ρεμπούτσικα, Μανώλη Μητσιά, Νίκο Ξυδάκη, Λουδοβίκο των Ανωγείων και άλλα σχήματα ξεκινά στις 18 Ιουνίου η ‘Εύηχη Πόλη’ του δήμου Βέροιας. Η διάρκεια των εκδηλώσεων φέτος είναι πενθήμερη και η αυλαία θα πέσει στις 22 του ίδιου μήνα. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσιάστηκε την Τετάρτη το μεσημέρι στα ‘Πλατανάκια’ της Βεργίνας.

 

Μιλώντας γι’ αυτή την επιλογή ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Γιώργος Σοφιανίδης τόνισε ότι «η Βεργίνα αποτελεί κεντρικό σημείο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς γι’ αυτό επιλέξαμε να κάνουμε εδώ μεγάλες εκδηλώσεις».

Ο πρόεδρος της Βεργίνας Μανώλης Εμμανουλίδης χαρακτήρισε πολύ καλή την πρωτοβουλία της ΚΕΠΑ να κάνει στα Πλατανάκια μια δωρεάν μεγάλη συναυλία, σημειώνοντας ο χώρος θα είναι έτοιμος.

Ο διευθυντής της ΚΕΠΑ Γιάννης Καμπούρης πρόσθεσε ότι ο θεσμός μετρά 6 χρόνια και θα παραμείνει ζωντανός για αρκετά ακόμη χρόνια.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων παρουσίασε η υπεύθυνη προγραμματισμού Νανά Καραγιαννίδου. Συγκεκριμένα είπε ότι για 5 ημέρες ο δήμος και η πόλη θα κινείται σε μουσικούς ρυθμούς. Οι εκδηλώσεις θα ανοίξουν με συναυλία κλασσικής μουσικής από την Συμφωνική Ορχήστρα της Θεσσαλονίκης ενώ μεγάλα ονόματα είναι ο Μανώλης Μητσιάς και η Ευανθία Ρεμπούτσικα. «Ο Ιούνης είναι μήνας μουσικής και θέλουμε να τον γιορτάσουμε. Οι εκδηλώσεις θα έχει ποικίλες μουσικές εκδηλώσεις. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Επίσης θα υπάρξουν δυο παράλληλες δράσεις. Πρόκειται για μια έκθεση βιβλίου και κινηματογραφικές προβολές με θέμα την μουσική» σημείωσε η κ. Καραγιαννίδου.

 

TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου

9.00μ.μ

 

Συναυλία κλασικής μουσικής με τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης

 

Συναυλία Κλασικής Μουσικής σε έργα L.V Beethoven , P.I Tchaikovsky, F.Medelssohn κ.α από την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης.

 

Δ/νση Ορχήστρας : Χάρης Ηλιάδης

Σολίστ: Αναστασία Βαινά , βιολί

 

Πλατεία Δημαρχείου_ είσοδος ελεύθερη

 

10.30μ.μ

 

ΗΛΙΟΔΡΟΜΙΟ, μουσικές της Μεσογείου

 

από το Εργαστήρι Ποιητικής του τμήματος Μ.Ε.Τ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Οι μουσικές δημιουργίες του «Ηλιοδρoμίου», έχουν αφετηρία πρωτότυπες τροπικές συνθέσεις με έντονα αυτοσχεδιαστική διάθεση. Αναφέρονται πρωτίστως σε ήχους μουσικών παραδόσεων της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου.

 

Μέλη:

 

Στέλλα Καμπουρίδου | Καβάλι

Γιάννης Διονυσίου | Βιολί & Τραγούδι

Βασίλης Ζιγκερίδης | Κανονάκι

Ηλίας Σαρηγιαννίδης | Λαούτο & Σύνθεση

 

Κυριώτισσα – Άγιος Σάββας _ είσοδος ελεύθερη

 

Παρασκευή 19 Ιουνίου

 

8.30μ.μ Μουσικής ...Ιστορίες , από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βέροιας

 

Κάθε τραγούδι αντιπροσωπεύει έναν ολόκληρο κόσμο. Άλλοτε χαράς κι άλλοτε λύπης, άλλοτε έρωτα κι άλλοτε χωρισμού, όμως σίγουρα πάντοτε περί ζωής! Αυτές, της μουσικής... ιστορίες θα μας διηγηθεί η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Βέροιας .

 

Δ/νση Ορχήστρας : Αντώνης Βιγκάτο

 

ΠΛΑΤΕΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΟY _ είσοδος ελεύθερη

 

9.00 μ.μ

 

Τιμής Ένεκεν

 

Το μουσικό σχήμα "Τιμής Ένεκεν" δημιουργήθηκε, με την μορφή ντουέτου, τον Ιανουάριο του 2014 από τον Αλέξανδρο Χασιώτη (κλασσική κιθάρα) και την Γεωργία Πετμεζά (τσέλο). Τον Σεπτέμβριο του 2014 γίνονται τρίο, με την προσθήκη του Δημήτρη Βίττη (κρουστά). Ερμηνεύουν συνθέσεις του Α.Χασιώτη ενορχηστρωμένες για τσέλο-κιθάρα-κρουστά, με ήχους επηρεασμένους από Δύση και Ανατολή και αρμονίες που συνδυάζουν το κλασσικό με το μοντέρνο. Επίσης οι "Τιμής Ένεκεν" ερμηνεύουν διασκευές γνωστών ευρωπαϊκών έργων (τάνγκο, βαλς, κινηματογραφικά, τζαζ κ.α).

 

AΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ_ Βέροια_ είσοδος ελεύθερη

 

9.00 μ.μ

 

Μουσική και Κινηματογράφος

 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

ΠΑΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ _ είσοδος ελεύθερη

 

10.00μ.μ

 

ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ - ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ...με μνήμες απ'το παρόν και απ' το μέλλον....

 

Ο Μανώλης Μητσιάς και η Φωτεινή Βελεσιώτου, ανταμώνουν σε μια σειρά καλοκαιρινών συναυλιών που θα αφήσει εποχή.

 

Ο Μανώλης Μητσιάς είναι λυρικός ερμηνευτής με ειδικό βάρος, με μακρά πορεία, ανεξάντλητα σπουδαίο ρεπερτόριο και συνεργασίες που έχουν την υπογραφή όλων των μεγάλων του ελληνικού τραγουδιού. Η Φωτεινή Βελεσιώτου είναι η σπάνια φωνή με μνήμες απ' το παρόν και απ' το μέλλον, με τη φλόγα του αυθόρμητου και τη στόφα του ρεμπέτικου βιώματος.

Μαζί, οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν μουσικά στο προσωπικό τους ρεπερτόριο και σε αγαπημένα μεγάλα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία.

 

Πλατεία Εληάς _ είσοδος ελεύθερη

 

Σάββατο 20 Ιουνίου

 

_____________________________________________________________________

11.00

Παρέλαση Κρουστών από την Μπάντα Δρόμου του Κρουστόφωνου

 

Η πολυμελής (είκοσι ατόμων) μπάντα κρουστών του Κρουστόφωνου παίζει, τραγουδά, και κινείται σε αφρικανικούς, βραζιλιάνικους, latin και ελληνικούς ρυθμούς. Οι τρομπέτες, τα νταούλια, τα αφρικάνικα τύμπανα, τα ντέφια, οι κουδούνες, οι σφυρίχτρες, οι μαράκες, τα ταμπούρα και πλήθος άλλων κρουστών με τους ξέφρενους ρυθμούς τους θα εμψυχώσουν και θα παρασύρουν το κοινό σε ένα τρελό πανηγύρι. Η δύναμη των κρουστών και οι δονήσεις του ρυθμού μας μεταφέρουν σε μέρη ουτοπικά...

.

Η μπάντα δρόμου του Κρουστόφωνου με το είδος των οργάνων και του ρεπερτορίου της από τις ελάχιστες στην Ελλάδα , στο χώρο που κινείται

.

 

ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ_ Αγορά_ Πλατεία Εληάς είσοδος ελεύθερη

 

11.00

Μουσικοπαιδαγωγικές Δρασεις

 

Μουσικοκινητές ασκήσεις , εργαστήρι ζωγραφικής , παιχνίδια και αυτοσχεδιασμοι....

 

Επιμέλεια :

Δήμητρα Μητρέντση , Δημοτικό Ωδείο Βέροιας

Πασχάλης Γαβριηλίδης , Εργαστήρι Ζωγραφικής Κ.Ε.Π.Α.

Ελένη Κολιάδη, Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

 

Πάρκο Αγ.Αναργύρων _ είσοδος ελεύθερη

 

9.00 μ.μ

Μουσική και Κινηματογράφος

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

ΠΑΛΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ _ είσοδος ελεύθερη

 

10.00 μ.μ

ΕΥΑΝΘΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Δύση και Ανατολή

 

Οι μελωδίες της μας μεταφέρουν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, στα ονειρικά σοκάκια του Παρισιού και από κει σε μια φεγγαρόλουστη βραδιά στην έρημο.Το μουσικό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει μουσικές από πολυβραβευμένα soundtracks όπως η "Πολίτικη Κουζίνα", το "Babam ve oglum" και το "Ulak", συνθέσεις από την πιο πρόσφατη δουλειά της για την ταινία "Birleşen Gönüller", ορχηστρική μουσική από το δημοφιλές άλμπουμ "Το Aστέρι και η Eυχή"καθώς και έργα από θεατρικές παραγωγές, όπως η "Φθινοπωρινή Iστορία", το "Συρανό ντε Μπερζεράκ" το οποίο ενθουσίασε το κοινό για δύο συνεχόμενες χρονιές και "Το Τρίτο Στεφάνι".Μαζί με τις πολυαγαπημένες μελωδίες της Ευανθίας, οι τέσσερις ταλαντούχοι μουσικοί που είναι στη σκηνή μαζί της, φέρνουν ο καθένας το μοναδικό του στυλ στη συναυλία: ο Ανδρέας Συμβουλόπουλος με το τζάζ άγγιγμα του στο πιάνο, ο Πάνος Δημητρακόπουλος ο οποίος θα σας μαγέψει στο κανονάκι, ο Άγγελος Παπαδάτος που χορεύει επί σκηνής με το κοντραμπάσσο του και ο Νίκος Παπαβρανούσης με τον παλμό του και τα μελωδικά του τύμπαναΗ ενέργεια που δημιουργείται επί σκηνής μεταξύ της Ευανθίας και του κοινού είναι γνωστή και μαζί με τους τέσσερις σολίστες στη σκηνή, κάνουν κάθε παράσταση μια μοναδική εμπειρία!

 

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ _Βεργίνα_ είσοδος ελεύθερη

 

Κυριακή 21 Ιουνίου

 

8.00μ.μ

Ρα2φωνο

 

Η ονομασία του ντουέτου προέρχεται από τη σύνθεσή του , δηλαδή από δύο «φωνές», την Κατερίνα Δούκα στο τραγούδι και τον Σταμάτη Πασόπουλο στο Ακορντεόν. Δύο φωνές που στόχος τους είναι να εκφραστούν και να πειραματιστούν με κομμάτια, τα οποία θεωρούν πως μια φωνή και ένα ακορντεόν είναι ικανά να προσδώσουν μια διαφορετική αλλά ουσιαστική αισθητική . Γι αυτό το λόγο μπορούν να συνυπάρξουν ετερόκλητα μουσικά στυλ , όπως το ρετρό και το ελληνικό swing του '50, λαικά τραγούδια , λάτιν και γαλλική jazz, παραδοσιακά κομμάτια της Μεσογείου και 90ς ελληνική μουσική

 

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ_ είσοδος ελεύθερη

 

8.30μ.μ

Βραδιά Χορωδιακής Μουσικής

Από τη Χορωδία του Π.Γ.Σ. Βέροιας «Ο Προμηθέας»

 

Δ/νση Χορωδίας- επιμέλεια εκδήλωσης : Μιχάλης Κολοκοτρώνης

Συνοδεία στο πιάνο : Ειρήνη Κουρκούλη

 

Θεατράκι Αγ.Παρασκευής Καλλιθέας _ είσοδος ελεύθερη

 

10.00 μ.μ

ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ

Νίκος Ξυδάκης & Λουδοβίκος των Ανωγείων

 

Δύο σημαντικοί συνθέτες και τραγουδοποιοί, ο Νίκος Ξυδάκης από το Κάϊρο και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων από την ορεινή Κρήτη ορμώμενος, συνεργάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής και αφηγούνται στο πρώτο μέρος της συναυλίας, ένα αριστούργημα της ελληνικής λογοτεχνίας, τον «Ερωτόκριτο».

 

Ο Νίκος Ξυδάκης και ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντήθηκαν πρώτη φορά στις παραστάσεις του Σείριου του Μάνου Χατζιδάκι το 1986. Αργότερα θα συνυπάρξουν δισκογραφικά μαζί με τον Ψαραντώνη και τον Γιώργο Κουμεντάκη στο έργο «Τέσσερις δρόμοι για τον Ερωτόκριτο».

Σήμερα, η κοινή τους επιθυμία να παρουσιάσουν αυτό το μουσικό εγχείρημα πάνω στο μαγευτικό ποίημα του Βιτσέντζου Κορνάρου, τους φέρνει μαζί στη σκηνή .

 

Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας,η επιλογή από τραγούδια της μακρόχρονης πορείας τους συνθέτουν μία ερωτική μυθολογία και μας βυθίζουν στην ποιητική γλώσσα του τραγουδιού.

Μαζί τους στο τραγούδι η Αλίκη Ζωγράφου .

 

Οι μουσικοί:

 

Δημήτρης Μπουζάνης - πιάνο

Δημήτρης Χουντής - σαξόφωνο

Μανώλης Μπαρδάνης – φυσαρμόνικα, αφήγηση

Αντώνης Μυτακίδης – κιθάρα

Γιώργος Κοντογιάννης - λύρα, κρουστά

Φώτης Μυλωνάς – μπάσο

 

Μουσείο Αιγών _ Βεργίνα _ είσοδος ελεύθερη

Δευτέρα 22 Ιουνίου

...κ τελειώνουμε

 

9.00 μ.μ

TRANSCRIPTION ENSEMBLE

Astor Piazzola Cuatro Estaciones Portenas & «Εποχές» του Piotr Ilitsch Tchaikovsky (1840-1893)

 

....βραδινή εορταστική συναυλία με το αριστουγηματικο εργο του Astor Piazzola Cuatro Estaciones Portenas και τη συλλογή «Εποχές» του Piotr Ilitsch Tchaikovsky (1840-1893) σε μεταγραφή για Τρίο με πιάνο, έργο όπου ο σπουδαίος συνθέτης έδωσε τον ιδιαίτερο χαρακτήρα κάθε μήνα του χρόνου σε ξεχωριστές μινιατούρες. Ταυτόχρονα με τη μουσική εκτέλεση, η video artist Χρύσα Τσοβίλη θα συντονίζει live μικρά επιλεγμένα αποσπάσματα βίντεο που θα προβάλλονται κατά τη διάρκεια της μουσικής εκτέλεσης, τα οποία έχει προσαρμόσει ειδικά ακριβώς επάνω στη μουσική.

 

Το Transcription Ensemble (Γιώργος Κανδυλίδης – βιολί, Χρήστος Γρίμπας – βιολοντσέλο και Νίκος Ζαφρανάς – πιάνο) στοχεύει μέσα από τη συναυλιακή του δραστηριότητα στην πρωτότυπη ανάδειξη δημοφιλών έργων αλλά και λιγότερο γνωστών αριστουργημάτων του ρεπερτορίου σε μεταγραφή για μικρό σύνολο.

 

Βυζαντινό Μουσείο Βέροιας _ είσοδος ελεύθερη

 

9.00 μ.μ

ART GUITARISTAS

 

Οι ARTGUITARISTAS στην εύηχη πόλη ! παρουσιάζουν μουσικές και ιστορίες των ονείρων από όλο τον κόσμο ...

 

Η αγάπη για την κιθάρα,για την μουσική,και για την τέχνη των σπουδαστών του Δημ. Ωδείου Βέροιας ,η αναζήτηση του μαέστρου Πέτρου Ρίστα σε μουσικές που ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας και το μπόλιασμα με ηχοχρώματα από άλλα μουσικά όργανα φλάουτο ,κλαρινέτο, βιολί, τσέλο, μαντολίνο, δημιούργησε την ορχήστρα των ARTGUITARISTAS .Σπουδαστές και πτυχιούχοι του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας, σπουδαστές του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας και του Ωδείου Αριστοτέλης Νάουσας αποτελούν τους ARTGUITARISTAS

 

Το ρεπερτόριο τους περιλαμβάνει έργα των AsPiazzolla, Ol Bensa N Rota R Aubry Μ.Χατζιδάκι Π.Ρίστα G. Bregovic και άλλων !

 

Πάρκο Αγ.Αναργύρων _ είσοδος ελεύθερη

 

9.30 μ.μ

 

ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ

 

Συναυλία Παλιού Λαϊκού - Ρεμπέτικου και Νησιώτικου τραγουδιού από παλιούς και έμπειρους μουσικούς , με μεράκι και αγάπη για την αυθεντική λαϊκή μουσική!

 

Μακροχώρι _ Κεντρική Πλατεία _ είσοδος ελεύθερη

 

και του χρόνου!

 

Παράλληλες Δράσεις :

 

 

Έκθεση βιβλίου με θέμα τη Μουσική , στο πάρκο Αγ.Αναργύρων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατάνου  «Το Τσινάφορο»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο εκδηλώσεων...

 Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο 20/7...

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου σε διεθνές Φεστιβάλ στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου σε διεθνές...

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου...

Παιδική εκδήλωση στο Σέλι από τον Τουριστικό Όμιλο Σελίου!

Παιδική εκδήλωση στο Σέλι από τον Τουριστικό Όμιλο...

Μια μοναδική παιδική εκδήλωση στο Σέλι  με μάγους,...

Τα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Ι.Ν. Αγ. Παρασκευής Πατρίδας Ημαθίας - Από 21 έως 27 Ιουλίου - Το Πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών

Τα λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον...

Την Κυριακή 21/7/2019 και ώρα 19:00 θα γίνει η υποδοχή των...

Κατασκήνωση 5ης Αγέλης : Οι Γαλάτες ταξίδεψαν στο χωριό τους

Κατασκήνωση 5ης Αγέλης : Οι Γαλάτες ταξίδεψαν στο χωριό...

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 και οι Γαλάτες μας προσκαλούν να...

Oι καλοκαιρινές    εκδηλώσεις   στο Σέλι

Oι καλοκαιρινές εκδηλώσεις στο Σέλι

Το βασικό πρόγραμμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και...

Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου: Οι δράσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του καλοκαιριού

Πολιτιστικός Όμιλος Ξηρολιβάδου: Οι δράσεις και το...

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Πολιτιστικός Όμιλος...

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ στο Θέατρο Άλσους

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ στο Θέατρο Άλσους...

Τετάρτη 17 Ιουλίου, 9.00μ.μΘέατρο Σοφοκλή «Οιδίππους...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Οι προκλήσεις & το μέλλον του Περιφερειακού & Κλαδικού τύπου - 1η Ενότηταhttps://www.youtube.com/watch?v=LhYHKBT_Up8&feature=youtu.beΟι προκλήσεις & το μέλλον του Περιφερειακού & Κλαδικού τύπου - 2η...

Παρασκευή 20 Ιουλίου και ώρα 9.15 μ.μ.στο Θέατρο Άλσους «Μελίνα Μερκούρη»Η Συνάντηση του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη ήταν τελικά… Η Συνάντηση που ζητούν όλοι και αυτήν την χρονιά!Η μοναδική...

 Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Σάββατο 20/7 (ξεκίνησε την Παρασκευή) το 2ήμερο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνου «ΤΟ ΤΣΙΝΑΦΟΡΟ».Ήταν δύο μέρες...

Ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου συμμετείχε σε διεθνές Φεστιβάλ στο Πετρίτσι της Βουλγαρίας. Εκεί συναντήθηκε με χορευτικά από τα Βαλκάνια και παρουσίασε χορούς από το ρουμλούκι αλλά και το έθιμο...