Το τετARTo ARTville Festival τελείωσε! Ο Σύλλογος ευχαριστεί…

Το τετARTo ARTville Festival τελείωσε! Ο Σύλλογος ευχαριστεί…

Το 4ο Φεστιβάλ Τέχνης που διοργάνωσε ο πολιτιστικός σύλλογος ARTville το διάστημα 22-26 Ιουλίου 2015 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο αριθμός επισκεπτών σχεδόν διπλασιάστηκε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές ξεπερνώντας κάθε προσδοκία!

 

Στο Δημοτικό Πάρκο Νάουσας κάθε μέρα πραγματοποιούνταν παιδικές δράσεις από την ομάδα εκπαιδευτικών του συλλόγου αλλά και ειδικών ανά τομέα, παρουσιάσεις βιβλίων, συναυλίες, έκθεση φωτογραφίας, σεμινάρια τέχνης και έκθεση χειροποίητων κατασκευών. Όλες οι παιδικές δράσεις ήταν μελετημένες και εγκεκριμένες από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης υπό την αιγίδα των οποίων ήταν φέτος το φεστιβάλ. Ο Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκος Ξυδάκης απέστειλε χαιρετισμό στο φεστιβάλ επαινώντας την συγκεκριμένη διοργάνωση και το στόχο της.

Οι διοργανωτές χωρίς καμία χρηματοδότηση καταφέραμε με υπεράνθρωπη προσπάθεια να πραγματοποιήσουμε το φεστιβάλ σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, έχοντας στο πλευρό μας επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι στήριξαν το έργο και το όραμά μας. Το ευχαριστώ είναι λίγο και αξίζει  να τους αναφέρουμε:

 

ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε., ΚΤΗΜΑ ΚΥΡ-ΓΙΑΝΝΗ, ΜΗΛΑ KIKU, ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ LOGISTICS, ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΕΙΡΙΟΣ, ΚΑΦΕ ΝΕΟΝ, ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΘ. ΠΑΝΤΣΙΟΥ, ΜΑΜΟΥΤΖΗΣ, MEZE ΜΠΑΡ 50-50, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, LIEBE CAFÉ, ΚΑΛΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑLADDIN-LOURIS, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΒΑΛΑΝΤΗΣ, CAFÉ ALLOU, PIZZA NAPOLI, ΤΖΕΠΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, PHOTONET STUDIO, ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ, ΖΗΣΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ – ΦΙΑΛΕΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΡΙΖΟΣ, SOCIAL CAFÉ FREE, CAFÉ HOME, ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ «ΣΤΥΛ», ΟΠΩΡΟΠΟΛΕΙΟ ΣΤΑΘΗΣ, ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΝΑΟΥΣΑΣ, CARINO, τα ξενοδοχεία ΑΣΤΕΡΑΣ και DELLAGIO που κάλυψαν μέρος της φιλοξενίας των συμμετεχόντων και τα εστιατόρια ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ, ΜΠΡΟΥΣΚΟ και ΣΠΟΝΔΗ που κάλυψαν εξ’ ολοκλήρου τα γεύματα των φιλοξενούμενών μας.

 

Ευχαριστούμε τη Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας που ήταν συνδιοργανωτής στο φεστιβάλ μας και κάλυψε τις ανάγκες μας σε έντυπο υλικό και διαφημιστικά banners, την Ιερά Μητρόπολη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας που εκτύπωσε τα banners των χορηγών μας και τον Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του πλακόστρωτου του Δημοτικού Πάρκου και την ευγενική συνεργασία.

Αξίζει να αναφέρουμε και να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς που τραγούδησαν και έπαιξαν αφιλοκερδώς βοηθώντας στο έργο του συλλόγου: Ελένη Τσαλιγοπούλου, Έλενα Δεληχρήστου, Γιάννης Κετάνης, Θωμάς Πέιος, Κατερίνα Μυλωνά, Νίκος Βαρούδης, Άννα Χατζηκυριάκου, Στέργιος Παρίζας, Κώστας Διαμαντής, Νίκος Δραγουμάνος, Βασίλης και Νίκος Αλαΐτσης, Άκης Σιδηρόπουλος.

Τέλος το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας, την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και ιδιαίτερα την κ. Νανά Καραγιαννίδου, την κ. Βάσω Μίχου, τον κ. Τσακνάκη Δήμο, τον κ. Αθανάσιο και την κ. Δώρα Μαντζώρου, τον κ. Νίκο Δήμου, τον κ. Παναγιώτη Καραμπινέση, τους κ. Γιάννη Ιωσηφίδη και Λεωνίδα Νταβόρα για την βοήθεια στα λογιστικά θέματα, τον κ. Ηλία Τσέχο που μας δάνεισε βιβλία από τη Βιβλιοθήκη Γιαννακοχωρίου, τα τοπικά ΜΜΕ που κάλυψαν και πρόβαλαν το φεστιβάλ, την κ. Νατάσα Σεβαστίδου για τις φωτογραφίες, τους πάνω από 130 εθελοντές μας και όλους όσοι εργάστηκαν εθελοντικά για τη διεξαγωγή αυτού του πραγματικά δύσκολου για τους καιρούς μας εγχειρήματος!

Ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!

Με εκτίμηση,

 

Για τον πολιτιστικό σύλλογο ARTville

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανθοέκθεση στον πεζόδρομο Πλατέος

Ανθοέκθεση στον πεζόδρομο Πλατέος

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού...

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος σε εκδήλωση στην Βέροια

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος σε...

Η ομάδα γυναικών Βέροιας, μέλος της Ομοσπονδίας...

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Βιβλιοθήκη Βέροιας η παρουσίαση του βιβλίου «Ο πόλεμος των κάστρων!» της Εύας Ιεροπούλου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Βιβλιοθήκη Βέροιας η...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι εκδόσεις ...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την 25η Μαρτίου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην εκδήλωση της...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας συμμετείχε το Σάββατο...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ενημερωτική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Βέροιας «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ενημερωτική εκδήλωση του 2ου...

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα...

7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Εκδήλωση αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου 1821

7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Εκδήλωση αφιερωμένη...

Το Σάββατο 16-3-2024 στις 18.30 πραγματοποιήθηκε στην ...

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ - Διακρίσεις στο BCC FESTIVAL

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ - Διακρίσεις στο BCC...

Στο  Balkan Classic Contemporary Festival στο Μέγαρο Μουσικής...

Με 2 παραστάσεις την Κυριακή 31 Μαρτίου:  Το έργο

Με 2 παραστάσεις την Κυριακή 31 Μαρτίου: Το έργο "Μας...

Θεατρική Παράσταση με το έργο "Μας χωρίζει μια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...