Άνω κάτω στον Άρη. Αλλάζει το ιδιοκτησιακό και δίνει τον σύλλογο στον Θ. Καρυπίδη. Αντιδράσεις από τους νόμιμα εκλεγμένους

Άνω κάτω στον Άρη. Αλλάζει το ιδιοκτησιακό και δίνει τον σύλλογο στον Θ. Καρυπίδη. Αντιδράσεις από τους νόμιμα εκλεγμένους

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ερασιτέχνη Άρη, το Διοικητικό Συμβούλιο ευρισκόμενο σε πλήρη απαρτία, συναισθανόμενο την κρίσιμη καμπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου και λαμβάνοντας υπόψη τον τρόπο διενέργειας της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Σεπτεμβρίου 2015 (ενδεικτικά αναφέρουμε τους προπηλακισμούς του Προέδρου, του Γεν. Γραμματέα και μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου, του Προεδρείου της Γ.Σ., τον προπηλακισμό και την εκδίωξη τακτοποιημένων μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ με δικαίωμα ψήφου καθώς και τις απειλές και τις ρεβανσιστικές τάσεις της πλευράς Αρβανιτίδη ακόμα και κατά τη διάρκεια της Γ.Σ.), καθώς και τις δυο πλήρη εργάσιμες μέρες οι οποίες πέρασαν από τη Δευτέρα 07/09/2015 χωρίς η “πλευρά Aρβανιτίδη» να υλοποιήσει οτιδήποτε απ” όσα εξήγγειλε  και δεσμεύτηκε ενώπιον του Σώματος της Γ.Σ. περί εντίμου προπονητή και εντίμων παικτών και χωρίς καταληκτικά να ενδιαφερθεί παρά τις έντονες οχλήσεις του Δ.Σ. και των νομικών του Συλλόγου για τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ για την εξάντληση των όποιων δυνατοτήτων ανόδου της ομάδας από φέτος στη Football League, αποφασίζει ομόφωνα τα κάτωθι:

α) Θεωρεί ως μη επάγουσα πλέον έννομα αποτελεσματα την απόφαση της Γ.Σ. της 07/09/2015, στην οποία επικράτησε με ψήφους 38-36 η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Συλλόγου στην «ομάδα Αρβανιτίδη», πρώτον γιατί το νούμερο των ψηφισάντων ήταν εξαιρετικά μικρό και η διαφορά των ψήφων οριακή και δεύτερον διότι έλαβαν χώρα γεγονότα σαφούς νώθευσης της ψηφοφορίας (αναφέρουμε ενδεικτικά ότι εννέα τακτοποιημένα μέλη που παρευρίσκονταν στην Γ.Σ. δεν ψήφισαν).

β) Αναθέτει την εφορία του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΣ ΑΡΗΣ από σήμερα στον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη και τους συνεργάτες του .

Ες εκ τούτου ο ΑΣ ΑΡΗΣ δεν αναγνωρίζει καμία ενέργεια  που τυχόν θα πράξει η πλευρά Αρβανιτίδη στο εξής ή τυχόν έπραξαν έως σήμερα χωρίς να έχει ενημερωθεί το Δ.Σ. του ΑΣ ΑΡΗΣ.

 

Δήλωση ομάδας Αρβανιτίδη

Γραπτή δήλωση έκαναν τα τέσσερα μέλη της ομάδας των επιχειρηματιών μετά τις εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά:

«Η σημερινή φερόμενη ως απόφαση του Δ.Σ. Του Α.Σ. ΑΡΗΣ να καταργήσει την απόφαση της Γ.Σ. που το ίδιο συγκάλεσε και να παραδώσει την εφορεία του ποδοσφαιρικού τμήματος σε άλλο πρόσωπο είναι ανυπόστατη, παράνομη, και λήφθηκε υπό συνθήκες που οι πάντες γνωρίζουν, αλλά ελάχιστοι τολμούν να καταγγείλουν.

Κάποιοι όμως τις οργανώνουν, τις υποκινούν ή έστω τις εκμεταλλεύονται.

Διαβεβαιώνουμε τον αγνό φίλαθλο του Άρη, ότι δεν είμαστε ούτε περαστικοί, ούτε δειλοί και ότι είμαστε αποφασισμένοι, με τη βοήθεια των αγνών φιλάθλων, να αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο αυτές τις πρακτικές που καταδίκασαν τον Σύλλογο να βρίσκεται στο σημείο αυτό, το χειρότερο της μεγάλης ιστορίας του.

Εμμένουμε στη νόμιμη απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και καλούμε κάθε αρχή, πολιτική, διοικητική και αθλητική να προασπίσει τη νομιμότητα.

Τώρα που ξεπεράστηκε κάθε όριο από τους γνωστούς κύκλους, κανείς αγνός φίλαθλος, κανείς υπεύθυνος, κανείς από αυτούς που ανήκουν στη μεγάλη οικογένεια του Άρη δεν δικαιούται να τρέφει αυταπάτες και πρέπει να συνταχθεί μαζί μας στην προσπάθεια να παύσουν τα φαινόμενα αυτά.

Διαφορετικά πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι θα έρθουν ακόμη χειρότερες μέρες.

Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, Δημήτρης Ανθουλάκης, Δημήτρης Νάτσης, Νίκος Αρβανιτίδης»

Εν τω μεταξύ οι δύο πλευρές ανακοινώνουν συμφωνίες με προπονητές (τον Όλεγκ Προτάσωφ πρότεινε η πλευρά Αρβανιτίδη, τον Χριστόπουλο η πλευρά του Καρυπίδη) με παίκτες ενώ ήδη έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Γ' εθνικής και ο Άρης δεν έχει ακόμη ούτε προπονητή ούτε ικανό ρόστερ να αντιμετωπίσει τις ισχυρές ομάδες της Καβάλας και της Δόξας Δράμας που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...