Α. Εμμανουηλίδης από τη Νάουσα: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει και μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Η Ν.Δ. θα νικήσει

Α. Εμμανουηλίδης από τη Νάουσα: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει και μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Η Ν.Δ. θα νικήσει

Σε μεγάλη συγκέντρωση στα ‘Ερια’ της Νάουσας μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Απόστολος Εμμανουηλίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ν.Δ. και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έρχονται να ενώσουν τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο, ως τη μοναδική ευκαιρία και ελπίδα να ξεπεραστεί η πολύχρονη κρίση με όλες τις δυνάμεις του τόπου σαν μία γροθιά.

 

Στη δυναμική ομιλία του κ. Εμμανουηλίδη βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Πασχούλα, Δάγγας, Μάντσιος, η τέως βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, εκπρόσωποι της ΝΟΔΕ (Συρμούλα Τζήμα, Παναγιώτης Παλπάνας), η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιάννης Παρθενόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τζουβάρας, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Παπανικολάου Σταυρούλα Γιαννούτσου, ο πρώην νομάρχης Γιάννης Σπάρτσης, ο πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Θανάσης Κοπατσάρης κ.ά.

 

 

 

Όλο το κείμενο της ομιλίας του κ. Εμμανουηλίδη έχει ως εξής:

 

 

 

«Φίλες και φίλοι,

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αποψινή σας παρουσία.

 

Σε όσους από εσάς ξένισε η επιλογή μιας ομιλίας στην ηρωική Νάουσα, η απάντηση είναι απλή. Ήταν μια δική μου σκέψη και ζωηρή επιθυμία, που την εξέφρασα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος την αποδέχθηκε άμεσα και με πολλή ικανοποίηση. «Απόστολε, προχώρα», μου είπε. «Ξέρω ότι το κάνεις με την καρδιά σου, κι αυτή ποτέ δεν σε πρόδωσε. Πήγαινε και πες στους ανθρώπους ότι θα νικήσουμε!».

 

Η επιλογή της Νάουσας δεν ήταν τυχαία. Σ’ αυτή την περίοδο που αναζητούμε στον τόπο μας ακόμη και αυτά που μέχρι πριν λίγους μήνες θεωρούσαμε αυτονόητα, πόλεις πρωτοπόρες όπως η Νάουσα, θεωρώ ότι μπορεί να γίνουν πιλότοι στη νέα πορεία του τόπου μας. Μια νέα πορεία, με μια κυβέρνηση που θα συνθέτει απόψεις και πολιτικές, και δεν θα διχάζει ξεχωρίζοντας τους Έλληνες με βάση το χρώμα τους ή το κόμμα τους. Κι αυτή την κυβέρνηση, ο μόνος που μπορεί να την εγγυηθεί και την έχει εξαγγείλει ήδη πολλές φορές στις ομιλίες του, είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ και η κυβέρνηση με ΚΟΡΜΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Λόγω του επαγγέλματός μου, γνώρισα πολλές όμορφες περιοχές του κόσμου. Ωστόσο, ανέκαθεν θεωρούσα την Ημαθία ευλογημένη περιοχή. Με σύμβολα παγκόσμιας εμβέλειας στα χώματά της. Τη Βεργίνα, τη βυζαντινή Βέροια, το Βήμα του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, την Παναγία Σουμελά.

 

Κατά την ταπεινή μου άποψη, όμως, η περιοχή της Νάουσας ήταν και παραμένει το πιο προικισμένο φυσικά, αισθητικά, ιστορικά και πολιτισμικά κομμάτι αυτής της ευλογημένης περιοχής. Διότι πέρα από τη φυσική ομορφιά και τον πλούτο, είναι μια πόλη ηρωίδων και ηρώων, που κάηκε ολοσχερώς και ξανακτίστηκε μεγαλύτερη, λαμπρότερη, ομορφότερη. Που οι στάχτες της έγιναν ο σπόρος της αναγέννησης και της επαναδημιουργίας, που την έφεραν στην κορυφή της παραγωγής και των δεικτών ανάπτυξης. Μια πόλη με ταυτότητα, κορωνίδα προκοπής και καινοτομίας για την Ημαθία, την Ελλάδα και τον κόσμο, κόμβος παραγωγής και εξαγωγών προϊόντων και πολιτισμού στα πέρατα της Οικουμένης. Το καμάρι της Ελλάδας.

 

Ένα καμάρι όμως, που έχασε την αίγλη και το κάλλος του, ως αποτέλεσμα κακών πολιτικών του παρελθόντος, και μιας κρίσης που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια με την αποβιομηχάνιση και έφτασε στα τελευταία χρόνια της απόλυτης καταστροφής. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει. Δεν πάει άλλο. Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια αυτού του τόπου και των ανθρώπων του, η περηφάνια και η αξιοπρέπεια των Ναουσαίων, πρέπει να αποτρέψουν τα χειρότερα. Οι Ναουσαίοι πρέπει να βγουν δυνατά και να απαντήσουν με αυτενέργεια και συμμετοχή. Έχοντας όλους εμάς συμμάχους και συνοδοιπόρους. Αυτενέργεια και συμμετοχή λοιπόν. Αυτό που ξεχώριζε τη Νάουσα τα προηγούμενα χρόνια και της έδωσε την πρωτοπορία. Πρέπει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας να το βρούμε και να το εξωτερικεύσουμε με δύναμη, με πάθος, και να πετύχουμε την επιστροφή στο μέλλον μας.

 

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που οδήγησαν τη Νάουσα στην κορυφή παραμένουν εδώ. Το φυσικό κάλλος, ο πολιτισμός, ο πλούτος της γης της, οι άνθρωποι, εσείς οι προκομμένοι Ναουσαίοι της δημιουργίας, της προσφοράς και της καινοτομίας, είστε και θα είστε εδώ για να παλέψετε, να παλέψουμε μαζί, και να φέρουμε ξανά την ηρωική Νάουσα στη θέση που της αξίζει.

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

Γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε μια παραδοσιακά αριστερή πόλη. Σέβομαι απολύτως την ιστορία και την ιδεολογία της Αριστεράς. Όμως, αυτό που ζήσαμε και ζούμε το τελευταίο εξάμηνο στη χώρα μας δεν περιποιεί τιμή για την Αριστερά. Και δεν φταίει η Αριστερά γι’ αυτό, αλλά οι εκφραστές της.

 

Σήμερα, επτά μήνες μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, όλοι οι δείκτες της οικονομίας είναι σε χειρότερη κατάσταση. Οι επιλογές προσώπων και πολιτικών της κυβέρνησης Τσίπρα στην περίφημη διαπραγμάτευση στην Ευρώπη, αποδείχθηκαν άστοχες, αναποτελεσματικές και εθνικά επιζήμιες. Κι αν ο μικρός Αλέξης έσπασε απλώς το αριστερό του χέρι, η οικονομία και η κοινωνία της χώρας μας παραμένουν στην εντατική.

 

Κι όμως, στα τέλη του προηγούμενου χρόνου, είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Όπως όλοι οι επιχειρηματίες γνωρίζουν, οι τράπεζες άρχισαν να προσφέρουν δάνεια με μικρότερα επιτόκια, σημάδι ανάκαμψης και σταθερότητας της οικονομίας, μια μικρή αναλαμπή στο σκοτάδι, που μεσοπρόθεσμα σήμαινε έξοδο στις διεθνείς αγορές και έξοδο από τα μνημόνια, όπως έγινε με την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία. Όλα αυτά, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο του 2014. Φτάναμε στο τέλος, και συνάμα σε μια ελπιδοφόρα νέα αρχή για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του που τόσα δεινά τράβηξαν.

 

Και μετά ήλθε η πορεία της καταστροφής. Θυμάστε. Η μη εκλογή του Προέδρου, και μετά το πραγματικό χάος, με την προσφυγή στις εκλογές και τα γνωστά επακόλουθα μετά από αυτές. Τις παλινωδίες και τους λεονταρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα-Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου-Λαφαζάνη. Τέσσερα σε ένα τότε, τέσσερα σε τέσσερα σήμερα. Μαγκιές, ασυναρτησίες, δημιουργικές ασάφειες, δημοψηφίσματα, και εντέλει το χειρότερο μνημόνιο που είχαμε ποτέ. Τι πετύχαμε λοιπόν; Ένα ωραίο και θεαματικό αυτογκόλ! (Όπως αυτά που πετύχαινε ο Γιώργος ο Χιονίδης πριν από χρόνια…)

 

Το χειρότερο από όλα είναι ότι σήμερα, με τις τράπεζες κλειστές εδώ και δύο μήνες και τον επιχειρηματικό κόσμο σε απόλυτη ανασφάλεια, ο υποψήφιος πρωθυπουργός που τις έκλεισε και στέγνωσε τα ταμεία του κράτους χάριν της υπερήφανης διαπραγμάτευσής του, ζητά ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού. Ωσάν να μην έφτανε το κακό που έχει κάνει στον τόπο.

 

Μένει σε εμάς να αποφασίσουμε αν συνεχίσουμε τα αυτογκόλ…

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

Το μέλλον της πατρίδας μας κινδυνεύει και πρέπει να ιδρώσουμε όλοι μαζί για να τη σώσουμε. Έξι μήνες αποδείχθηκαν αρκετοί για μια ανίκανη και δημαγωγική κυβέρνηση να ισοπεδώσει την οικονομία της χώρας. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ. Δεν πρέπει να έχουν ούτε αυτή την ευκαιρία. Ούτε μία μέρα παραπάνω με κυβέρνηση Τσίπρα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ. ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΟΥ όμως ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

 

Ο τόπος πρέπει να επιστρέψει στην ομαλότητα. Η οικονομία πρέπει να αρχίσει να κινείται με ρυθμούς σταθερότητας, με ανοιχτές τράπεζες, με ευοίωνες προοπτικές και ορίζοντες για τους επιχειρηματίες, μικρούς και μεγάλους. Όσο δύσκολο κι αν αποδειχθεί για όλους μας το τρίτο μνημόνιο, πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παράγουν πλούτο, ώστε ΚΑΙ θέσεις εργασίας να παρέχουν, αλλά ΚΑΙ φορολογικά οφέλη στο κράτος. Το πακέτο των αναπτυξιακών μέτρων που προβλέπονται στη συμφωνία με την Ε.Ε. πρέπει να το διαχειριστούν άνθρωποι που γνωρίζουν από οικονομία, που έχουν κόψει επιταγή, που έχουν δώσει ρέστα. Ώστε αυτά τα 30 δις να γίνουν έργα και επενδύσεις. Κι αυτό δεν μπορεί να το κάνουν άνθρωποι που έχουν δαιμονοποιήσει και ενοχοποιήσει το κέρδος και τον ιδιωτικό τομέα. Η επιχειρηματικότητα είναι η συνθήκη που θα φέρει τη στροφή της οικονομίας, κι όχι ένα δυσκίνητο και ανίκανο κράτος. Κι αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει με πολιτικές που κλείνουν τράπεζες, που κλείνουν επιχειρήσεις, που κλείνουν σπίτια. Φτάνει πια! ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 

 

 

Αγαπητοί μου,

 

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτά που εξήγγειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη Διεθνή Έκθεση; Για τον νέο τρόπο διακυβέρνησης από την 21 Σεπτεμβρίου, με τη δημιουργία Εθνικής ομάδας διακυβέρνησης, Εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και Εθνικής ομάδας σχεδιασμού.

 

Με την αποκατάσταση της χαμένης εμπιστοσύνης στην οικονομία και τη χώρα μας, το νέο Σύμφωνο Κοινωνικής και Οικονομικής Ανάταξης, τη σταθεροποίηση των δημόσιων οικονομικών και οριστική λύση στο πρόβλημα βιωσιμότητας του χρέους, ως βασική προτεραιότητα.

 

Αλλά και με το σχέδιο των μεγάλων αλλαγών με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας από το «πακέτο Γιουνκέρ», που φτάνει τα 35 δις ευρώ. Με άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και προώθηση της κοινωνικής συνοχής. Την τόνωση της απασχόλησης και τη σταδιακή μείωση της ανεργίας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, όπως η επέκταση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και η εφαρμογή προγραμμάτων στήριξης της απασχόλησης της επιχειρηματικότητας των νέων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

Ξέρετε τι πρέπει να επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός σ’ αυτές τις εκλογές; Τη συνεπή θέση και στάση της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, στο πνεύμα της μεγάλης εθνικής επιλογής του αείμνηστου ηγέτη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Μόνο η Νέα Δημοκρατία πίστευε και πιστεύει στους ευρωπαϊκούς ορίζοντες της χώρας μας, στην ανάγκη να έλθουμε κοντά με την αναπτυγμένη δυτική και βόρεια Ευρώπη, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας στην Παιδεία, την Υγεία, την Οικονομία, παντού.

 

Ξέρετε τι άλματα γίνονται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, στους χώρους υγείας, τις επιστήμες, στα δημόσια έργα; Γιατί εμείς να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, συγκλίνοντας με την παρακμάζουσα παγκόσμια κοινότητα; Γιατί να χαθούν κατακτήσεις ετών του λαού μας; Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ είναι το διαβατήριό μας για την εξέλιξη και την προκοπή, για καλύτερα σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, υποδομές, περιβάλλον, υπηρεσίες. Θεμελιώδεις συνθήκες και αξίες μια ευνομούμενης κοινωνίας, που στοχεύει στο καλύτερο.

 

Αυτές τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αξίες υπηρετήσαμε και υπηρετούμε χρόνια τώρα στη Νέα Δημοκρατία, όταν κάποιοι άλλοι μιλούσαν εκείνα τα χρόνια για ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, κι άλλοι πιο πρόσφατα πειραματίζονταν επάνω στις θεωρίες της Αριστεράς, κι ανακάλυπταν στην πορεία ως μικρά αδιάβαστα μαθητούδια τη δύναμη των τραπεζών. Ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι είχε υποτιμήσει τη δύναμη του χρήματος και των τραπεζών. Νωρίς την ανακάλυψε. Στα 40 του χρόνια. Κι αντί να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΑ 50 ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ;

 

 

 

Αγαπητοί μου,

 

Γνωρίζετε πολλοί από εσάς την προσωπική μου σχέση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ένα πράγμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω για τον πρόεδρο. Ότι είναι ένας άνθρωπος που φορά πανταλόνια! Ένας άνθρωπος που ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Που έχει πλήρη συναίσθηση του βάρους και του χρέους του. Που δεν πειραματίζεται με την πατρίδα του χάριν κομματικών συμφερόντων και εκλογικών συσχετισμών. ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, επαναφέροντας την ομαλότητα και τη σταθερότητα στη χώρα, και παλεύοντας για την ανάπτυξή της, ως ισότιμο, ενεργό και δυνατό μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

 

Φτάνει πια με τον ευτελισμό της Ελλάδας και της πολιτικής μας ζωής. Αρκετά μας ρεζίλεψαν σε όλον τον κόσμο οι καιροσκόποι της πολιτικής, κλέβοντας από τον ελληνικό λαό το χαμόγελο, το όραμα και την ελπίδα της ανάκαμψης. Στις 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.

Σας ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τους υποψήφιους βουλευτές του  στην Ημαθία παρουσίασε  ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια

Τους υποψήφιους βουλευτές του στην Ημαθία παρουσίασε ...

Τους 6 υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική...

Αντιπρόεδρος και κλιμάκιο στελεχών του ΕΛΓΑ κατέφθασαν για ενίσχυση και αντιμετώπιση των προβλημάτων

Αντιπρόεδρος και κλιμάκιο στελεχών του ΕΛΓΑ...

-Διαβεβαιώσεις για εξόφληση των αποζημιώσεων σε δύο...

O υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς στο κέντρο της Βέροιας - Επισκέφθηκε και την Πατρίδα

O υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας Φώτης Κουτσουπιάς στο...

Την Πατρίδα Ημαθίας επισκέφτηκε ο υποψήφιος...

Επίσκεψη Τάσου Μπαρτζώκα σε Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και Π.Υ. Βέροιας – Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για τους Απόστρατους της ΕΛ.ΑΣ.

Επίσκεψη Τάσου Μπαρτζώκα σε Διεύθυνση Αστυνομίας...

Στις έδρες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της...

Επίσκεψη της Φρόσως  Καρασαρλίδου στο Νοσοκομείο Νάουσας και δηλώσεις  για τον αξονικό τομογράφο

Επίσκεψη της Φρόσως Καρασαρλίδου στο Νοσοκομείο...

Το Νοσοκομείο Νάουσας, επισκέφτηκε το πρωί της...

Κλιμάκιο του Αγροτικού τομέα του Κινήματος Αλλαγής, σε πληγείσες από χαλαζοπτώσεις περιοχές της Ημαθίας

Κλιμάκιο του Αγροτικού τομέα του Κινήματος Αλλαγής, σε...

Κλιμάκιο του γραφείου Αγροτικού του Κινήματος Αλλαγής...

Ο υποψήφιος βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο 7ο Αντάμωμα Τριλοφιωτών

Ο υποψήφιος βουλευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης στο 7ο...

Μία πολύ όμορφη βραδιά γεμάτη χορό, τραγούδια,...

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή  28 Ιουνίου - Τα θέματα ημερήσιας διάταξης

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 28...

Τακτική συνεδρίαση θα γίνει την Παρασκευή  28-06-2019 στις...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Τους 6 υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, παρουσίασε η Ν.Ε. Ημαθίας του κόμματος, στο ξενοδοχείο «ΜΑΝΘΟΣ» στην Αλεξάνδρεια. Ο κ. Τάσος Κωστόπουλος που ήταν και συντονιστής της εκδήλωσης,...

-Διαβεβαιώσεις για εξόφληση των αποζημιώσεων σε δύο εβδομάδεςΜε χαλαζόπτωση μεταξύ Διαβατού και Μέσης «απάντησε» χθες το απόγευμα ο καιρός στην ροδακινοπαραγωγή η οποία αντιμετωπίζει και φέτος πολλαπλά...