Α. Εμμανουηλίδης από τη Νάουσα: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει και μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Η Ν.Δ. θα νικήσει

Α. Εμμανουηλίδης από τη Νάουσα: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θέλει και μπορεί να ενώσει όλους τους Έλληνες. Η Ν.Δ. θα νικήσει

Σε μεγάλη συγκέντρωση στα ‘Ερια’ της Νάουσας μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Απόστολος Εμμανουηλίδης. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Ν.Δ. και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έρχονται να ενώσουν τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο, ως τη μοναδική ευκαιρία και ελπίδα να ξεπεραστεί η πολύχρονη κρίση με όλες τις δυνάμεις του τόπου σαν μία γροθιά.

 

Στη δυναμική ομιλία του κ. Εμμανουηλίδη βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Πασχούλα, Δάγγας, Μάντσιος, η τέως βουλευτής Γεωργία Μπατσαρά, εκπρόσωποι της ΝΟΔΕ (Συρμούλα Τζήμα, Παναγιώτης Παλπάνας), η περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιούλα, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιάννης Παρθενόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τζουβάρας, η υποδιοικήτρια του νοσοκομείου Παπανικολάου Σταυρούλα Γιαννούτσου, ο πρώην νομάρχης Γιάννης Σπάρτσης, ο πρώην πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Θανάσης Κοπατσάρης κ.ά.

 

 

 

Όλο το κείμενο της ομιλίας του κ. Εμμανουηλίδη έχει ως εξής:

 

 

 

«Φίλες και φίλοι,

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την αποψινή σας παρουσία.

 

Σε όσους από εσάς ξένισε η επιλογή μιας ομιλίας στην ηρωική Νάουσα, η απάντηση είναι απλή. Ήταν μια δική μου σκέψη και ζωηρή επιθυμία, που την εξέφρασα στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος την αποδέχθηκε άμεσα και με πολλή ικανοποίηση. «Απόστολε, προχώρα», μου είπε. «Ξέρω ότι το κάνεις με την καρδιά σου, κι αυτή ποτέ δεν σε πρόδωσε. Πήγαινε και πες στους ανθρώπους ότι θα νικήσουμε!».

 

Η επιλογή της Νάουσας δεν ήταν τυχαία. Σ’ αυτή την περίοδο που αναζητούμε στον τόπο μας ακόμη και αυτά που μέχρι πριν λίγους μήνες θεωρούσαμε αυτονόητα, πόλεις πρωτοπόρες όπως η Νάουσα, θεωρώ ότι μπορεί να γίνουν πιλότοι στη νέα πορεία του τόπου μας. Μια νέα πορεία, με μια κυβέρνηση που θα συνθέτει απόψεις και πολιτικές, και δεν θα διχάζει ξεχωρίζοντας τους Έλληνες με βάση το χρώμα τους ή το κόμμα τους. Κι αυτή την κυβέρνηση, ο μόνος που μπορεί να την εγγυηθεί και την έχει εξαγγείλει ήδη πολλές φορές στις ομιλίες του, είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ και η κυβέρνηση με ΚΟΡΜΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Μια κυβέρνηση ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ!

 

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

 

Λόγω του επαγγέλματός μου, γνώρισα πολλές όμορφες περιοχές του κόσμου. Ωστόσο, ανέκαθεν θεωρούσα την Ημαθία ευλογημένη περιοχή. Με σύμβολα παγκόσμιας εμβέλειας στα χώματά της. Τη Βεργίνα, τη βυζαντινή Βέροια, το Βήμα του Αποστόλου των Εθνών Παύλου, την Παναγία Σουμελά.

 

Κατά την ταπεινή μου άποψη, όμως, η περιοχή της Νάουσας ήταν και παραμένει το πιο προικισμένο φυσικά, αισθητικά, ιστορικά και πολιτισμικά κομμάτι αυτής της ευλογημένης περιοχής. Διότι πέρα από τη φυσική ομορφιά και τον πλούτο, είναι μια πόλη ηρωίδων και ηρώων, που κάηκε ολοσχερώς και ξανακτίστηκε μεγαλύτερη, λαμπρότερη, ομορφότερη. Που οι στάχτες της έγιναν ο σπόρος της αναγέννησης και της επαναδημιουργίας, που την έφεραν στην κορυφή της παραγωγής και των δεικτών ανάπτυξης. Μια πόλη με ταυτότητα, κορωνίδα προκοπής και καινοτομίας για την Ημαθία, την Ελλάδα και τον κόσμο, κόμβος παραγωγής και εξαγωγών προϊόντων και πολιτισμού στα πέρατα της Οικουμένης. Το καμάρι της Ελλάδας.

 

Ένα καμάρι όμως, που έχασε την αίγλη και το κάλλος του, ως αποτέλεσμα κακών πολιτικών του παρελθόντος, και μιας κρίσης που ξεκίνησε τα προηγούμενα χρόνια με την αποβιομηχάνιση και έφτασε στα τελευταία χρόνια της απόλυτης καταστροφής. Αυτό όμως πρέπει να σταματήσει. Δεν πάει άλλο. Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια αυτού του τόπου και των ανθρώπων του, η περηφάνια και η αξιοπρέπεια των Ναουσαίων, πρέπει να αποτρέψουν τα χειρότερα. Οι Ναουσαίοι πρέπει να βγουν δυνατά και να απαντήσουν με αυτενέργεια και συμμετοχή. Έχοντας όλους εμάς συμμάχους και συνοδοιπόρους. Αυτενέργεια και συμμετοχή λοιπόν. Αυτό που ξεχώριζε τη Νάουσα τα προηγούμενα χρόνια και της έδωσε την πρωτοπορία. Πρέπει να ψάξουμε βαθιά μέσα μας να το βρούμε και να το εξωτερικεύσουμε με δύναμη, με πάθος, και να πετύχουμε την επιστροφή στο μέλλον μας.

 

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που οδήγησαν τη Νάουσα στην κορυφή παραμένουν εδώ. Το φυσικό κάλλος, ο πολιτισμός, ο πλούτος της γης της, οι άνθρωποι, εσείς οι προκομμένοι Ναουσαίοι της δημιουργίας, της προσφοράς και της καινοτομίας, είστε και θα είστε εδώ για να παλέψετε, να παλέψουμε μαζί, και να φέρουμε ξανά την ηρωική Νάουσα στη θέση που της αξίζει.

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

Γνωρίζω ότι βρίσκομαι σε μια παραδοσιακά αριστερή πόλη. Σέβομαι απολύτως την ιστορία και την ιδεολογία της Αριστεράς. Όμως, αυτό που ζήσαμε και ζούμε το τελευταίο εξάμηνο στη χώρα μας δεν περιποιεί τιμή για την Αριστερά. Και δεν φταίει η Αριστερά γι’ αυτό, αλλά οι εκφραστές της.

 

Σήμερα, επτά μήνες μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, όλοι οι δείκτες της οικονομίας είναι σε χειρότερη κατάσταση. Οι επιλογές προσώπων και πολιτικών της κυβέρνησης Τσίπρα στην περίφημη διαπραγμάτευση στην Ευρώπη, αποδείχθηκαν άστοχες, αναποτελεσματικές και εθνικά επιζήμιες. Κι αν ο μικρός Αλέξης έσπασε απλώς το αριστερό του χέρι, η οικονομία και η κοινωνία της χώρας μας παραμένουν στην εντατική.

 

Κι όμως, στα τέλη του προηγούμενου χρόνου, είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται φως στην άκρη του τούνελ, χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Όπως όλοι οι επιχειρηματίες γνωρίζουν, οι τράπεζες άρχισαν να προσφέρουν δάνεια με μικρότερα επιτόκια, σημάδι ανάκαμψης και σταθερότητας της οικονομίας, μια μικρή αναλαμπή στο σκοτάδι, που μεσοπρόθεσμα σήμαινε έξοδο στις διεθνείς αγορές και έξοδο από τα μνημόνια, όπως έγινε με την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, την Ισπανία. Όλα αυτά, τον Οκτώβριο, τον Νοέμβριο του 2014. Φτάναμε στο τέλος, και συνάμα σε μια ελπιδοφόρα νέα αρχή για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του που τόσα δεινά τράβηξαν.

 

Και μετά ήλθε η πορεία της καταστροφής. Θυμάστε. Η μη εκλογή του Προέδρου, και μετά το πραγματικό χάος, με την προσφυγή στις εκλογές και τα γνωστά επακόλουθα μετά από αυτές. Τις παλινωδίες και τους λεονταρισμούς της κυβέρνησης Τσίπρα-Βαρουφάκη-Κωνσταντοπούλου-Λαφαζάνη. Τέσσερα σε ένα τότε, τέσσερα σε τέσσερα σήμερα. Μαγκιές, ασυναρτησίες, δημιουργικές ασάφειες, δημοψηφίσματα, και εντέλει το χειρότερο μνημόνιο που είχαμε ποτέ. Τι πετύχαμε λοιπόν; Ένα ωραίο και θεαματικό αυτογκόλ! (Όπως αυτά που πετύχαινε ο Γιώργος ο Χιονίδης πριν από χρόνια…)

 

Το χειρότερο από όλα είναι ότι σήμερα, με τις τράπεζες κλειστές εδώ και δύο μήνες και τον επιχειρηματικό κόσμο σε απόλυτη ανασφάλεια, ο υποψήφιος πρωθυπουργός που τις έκλεισε και στέγνωσε τα ταμεία του κράτους χάριν της υπερήφανης διαπραγμάτευσής του, ζητά ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού. Ωσάν να μην έφτανε το κακό που έχει κάνει στον τόπο.

 

Μένει σε εμάς να αποφασίσουμε αν συνεχίσουμε τα αυτογκόλ…

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

Το μέλλον της πατρίδας μας κινδυνεύει και πρέπει να ιδρώσουμε όλοι μαζί για να τη σώσουμε. Έξι μήνες αποδείχθηκαν αρκετοί για μια ανίκανη και δημαγωγική κυβέρνηση να ισοπεδώσει την οικονομία της χώρας. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΉ. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ. Δεν πρέπει να έχουν ούτε αυτή την ευκαιρία. Ούτε μία μέρα παραπάνω με κυβέρνηση Τσίπρα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ. ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, ΠΟΥ όμως ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΑ ΨΗΛΑ, ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ.

 

Ο τόπος πρέπει να επιστρέψει στην ομαλότητα. Η οικονομία πρέπει να αρχίσει να κινείται με ρυθμούς σταθερότητας, με ανοιχτές τράπεζες, με ευοίωνες προοπτικές και ορίζοντες για τους επιχειρηματίες, μικρούς και μεγάλους. Όσο δύσκολο κι αν αποδειχθεί για όλους μας το τρίτο μνημόνιο, πρέπει να δοθεί η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παράγουν πλούτο, ώστε ΚΑΙ θέσεις εργασίας να παρέχουν, αλλά ΚΑΙ φορολογικά οφέλη στο κράτος. Το πακέτο των αναπτυξιακών μέτρων που προβλέπονται στη συμφωνία με την Ε.Ε. πρέπει να το διαχειριστούν άνθρωποι που γνωρίζουν από οικονομία, που έχουν κόψει επιταγή, που έχουν δώσει ρέστα. Ώστε αυτά τα 30 δις να γίνουν έργα και επενδύσεις. Κι αυτό δεν μπορεί να το κάνουν άνθρωποι που έχουν δαιμονοποιήσει και ενοχοποιήσει το κέρδος και τον ιδιωτικό τομέα. Η επιχειρηματικότητα είναι η συνθήκη που θα φέρει τη στροφή της οικονομίας, κι όχι ένα δυσκίνητο και ανίκανο κράτος. Κι αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει με πολιτικές που κλείνουν τράπεζες, που κλείνουν επιχειρήσεις, που κλείνουν σπίτια. Φτάνει πια! ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 

 

 

Αγαπητοί μου,

 

Ποιος μπορεί να διαφωνήσει με αυτά που εξήγγειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στη Διεθνή Έκθεση; Για τον νέο τρόπο διακυβέρνησης από την 21 Σεπτεμβρίου, με τη δημιουργία Εθνικής ομάδας διακυβέρνησης, Εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης και Εθνικής ομάδας σχεδιασμού.

 

Με την αποκατάσταση της χαμένης εμπιστοσύνης στην οικονομία και τη χώρα μας, το νέο Σύμφωνο Κοινωνικής και Οικονομικής Ανάταξης, τη σταθεροποίηση των δημόσιων οικονομικών και οριστική λύση στο πρόβλημα βιωσιμότητας του χρέους, ως βασική προτεραιότητα.

 

Αλλά και με το σχέδιο των μεγάλων αλλαγών με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας από το «πακέτο Γιουνκέρ», που φτάνει τα 35 δις ευρώ. Με άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων και προώθηση της κοινωνικής συνοχής. Την τόνωση της απασχόλησης και τη σταδιακή μείωση της ανεργίας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων, όπως η επέκταση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος και η εφαρμογή προγραμμάτων στήριξης της απασχόλησης της επιχειρηματικότητας των νέων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

 

 

Φίλες και φίλοι,

 

Ξέρετε τι πρέπει να επιβραβεύσει ο ελληνικός λαός σ’ αυτές τις εκλογές; Τη συνεπή θέση και στάση της Νέας Δημοκρατίας σε σχέση με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, στο πνεύμα της μεγάλης εθνικής επιλογής του αείμνηστου ηγέτη μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Μόνο η Νέα Δημοκρατία πίστευε και πιστεύει στους ευρωπαϊκούς ορίζοντες της χώρας μας, στην ανάγκη να έλθουμε κοντά με την αναπτυγμένη δυτική και βόρεια Ευρώπη, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας στην Παιδεία, την Υγεία, την Οικονομία, παντού.

 

Ξέρετε τι άλματα γίνονται στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, στους χώρους υγείας, τις επιστήμες, στα δημόσια έργα; Γιατί εμείς να είμαστε οι φτωχοί συγγενείς, συγκλίνοντας με την παρακμάζουσα παγκόσμια κοινότητα; Γιατί να χαθούν κατακτήσεις ετών του λαού μας; Η συμμετοχή στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ευρώ είναι το διαβατήριό μας για την εξέλιξη και την προκοπή, για καλύτερα σχολεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία, υποδομές, περιβάλλον, υπηρεσίες. Θεμελιώδεις συνθήκες και αξίες μια ευνομούμενης κοινωνίας, που στοχεύει στο καλύτερο.

 

Αυτές τις ελληνικές και ευρωπαϊκές αξίες υπηρετήσαμε και υπηρετούμε χρόνια τώρα στη Νέα Δημοκρατία, όταν κάποιοι άλλοι μιλούσαν εκείνα τα χρόνια για ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο, κι άλλοι πιο πρόσφατα πειραματίζονταν επάνω στις θεωρίες της Αριστεράς, κι ανακάλυπταν στην πορεία ως μικρά αδιάβαστα μαθητούδια τη δύναμη των τραπεζών. Ο κ. Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι είχε υποτιμήσει τη δύναμη του χρήματος και των τραπεζών. Νωρίς την ανακάλυψε. Στα 40 του χρόνια. Κι αντί να ζητήσει ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΑ 50 ΤΟΥ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΒΑΡΥΤΗΤΑΣ;

 

 

 

Αγαπητοί μου,

 

Γνωρίζετε πολλοί από εσάς την προσωπική μου σχέση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Ένα πράγμα μπορώ να σας διαβεβαιώσω για τον πρόεδρο. Ότι είναι ένας άνθρωπος που φορά πανταλόνια! Ένας άνθρωπος που ξέρει πού πατά και πού βρίσκεται. Που έχει πλήρη συναίσθηση του βάρους και του χρέους του. Που δεν πειραματίζεται με την πατρίδα του χάριν κομματικών συμφερόντων και εκλογικών συσχετισμών. ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, επαναφέροντας την ομαλότητα και τη σταθερότητα στη χώρα, και παλεύοντας για την ανάπτυξή της, ως ισότιμο, ενεργό και δυνατό μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

 

Φτάνει πια με τον ευτελισμό της Ελλάδας και της πολιτικής μας ζωής. Αρκετά μας ρεζίλεψαν σε όλον τον κόσμο οι καιροσκόποι της πολιτικής, κλέβοντας από τον ελληνικό λαό το χαμόγελο, το όραμα και την ελπίδα της ανάκαμψης. Στις 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ, ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ, ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ.

Σας ευχαριστώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα χειρόγραφα του θανάτου»

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αλέκου Χατζηκώστα «Τα...

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «ατέχνως» το νέο (11ο)...

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20 χρόνια του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Νάουσας

Σε κλίμα συγκίνησης η επετειακή εκδήλωση για τα 20...

Σε κλίμα συγκίνησης, ανθρωπιάς και περηφάνιας για το...

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του Πάσχα από τον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα με δώρα και τρόφιμα ενόψει και των εορτών του...

Πέραν τον προϊόντων που διανέμει σε μηνιαία βάση, ο...

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου  -Ειδική συνεδρίαση με λογοδοσία και τακτική με 33 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την...

Διπλή συνεδρίαση για  το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας,...

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία  των ονομάτων στους δρόμους και στις πλατείες

Η τουριστική και εκπαιδευτική σημασία των ονομάτων...

Γράφει ο Αναστάσιος Βασιάδης Η καθιέρωση των...

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις  επενδύσεις σε κινηματογράφο και νέους δημιουργούς

Τάσος Μπαρτζώκας στη Βουλή: Δίνουμε νέα πνοή στις ...

Από το βήμα της Ολομέλειας, ο Αν. Γενικός Γραμματέας...

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην Αγορά  από τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: Πασχαλινό ωράριο στην...

Από τη  Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου τίθεται σε ισχύ το...

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του ΕΣΠΑ- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: «Καμία αδικία, προσχηματική προσπάθεια Βοργιαζίδη να δημιουργήσει εντυπώσεις  για να καλύψει αδυναμίες και ανεπάρκειες της διοίκησής του»  -Απάντηση της ΠΕ Ημαθίας κ

Σε συνέχεια της αντιπαράθεσης για την κατανομή του...

Απάντηση με καταλογισμό ευθυνών στον δήμαρχο και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Σε ηλικία 35 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός επιχειρηματίας, Άκης Τσιρίκας, από την Αλεξάνδρεια. @@ads-588@@Το τροχαίο έγινε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του στο Νησί. Το...

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...