ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Παγιώνεται η εμπιστοσύνη  του λαού προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: Παγιώνεται η εμπιστοσύνη του λαού προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα

Με κύριο θέμα συζήτησης την εκτίμηση των αποτελεσμάτων στις εθνικές εκλογές  του Σεπτεμβρίου συνεδρίασε την Τετάρτη η Νομαρχιακή Επιτροπή  Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, παρουσία και του κ. Ν. Παυλίδη. Η εκτίμηση της Ν.Ε. είναι ότι τα αποτελέσματα σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο ήταν πολύ θετικά, γιατί:

 

-Πρώτον αναδείχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ  πρώτο κόμμα με 7,5 μονάδες διάφορα από τη Ν.Δ.

-Δεύτερον, κάτω  από τις συγκεκριμένες συνθήκες, με  το καθεστώς των capital control, με υπογραφή του 3ου μνημονίου και την αποχώρηση δεκάδων βουλευτών και στελεχών παραμένει και παγιώνεται η εμπιστοσύνη  του ελληνικού λαού προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Η εκτίμησης της Ν.Ε Ημαθίας  ιδιαίτερα για τον νομό είναι ότι όχι μόνο διατηρήθηκε το εκλογικό ποσοστό του κόμματος, αλλά αυξήθηκε με μια διάφορα από 33,94% τον Ιανουάριο σε 34,27% στις 20 του Σεπτέμβρη με 27,56% της Ν.Δ.   .

Είναι το μεγαλύτερο ποσοστό πλην της Α΄ Θεσσαλονίκης στην Κ. Μακεδονία, διαρκούντος του ρώσικου εμπάργκο στις εξαγωγές ροδάκινων,  παρά την επίμονη δουλειά της Ν.Δ. να ξανακερδίσει τους αγρότες και την απώλεια έστω και των ελάχιστων ψήφων προς τη ΛΑΕ,  με την ύπαρξη και δράση του κ. Λαπαβίτσα.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ καλεί την ηγεσία του κόμματος και την κυβέρνηση να υλοποιήσουν τις αποφάσεις του πρόεδρου όπως αυτές εκφράστηκαν στο υπουργικό συμβούλιο.

Επίσης καλεί την ηγεσία του κόμματος για πραγματικό άνοιγμα και μαζικοποίηση του προς την κοινωνία, με μοναδικά κριτήρια τις ηθικές αξίες της αριστεράς και τη διάθεση για προσφορά.  

Η Ν.Ε. αποφάσισε  στην επόμενη συνεδρίαση, μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής στις 10/11 Οκτώβρη, να συζητήσει το πρόγραμμα δουλειάς και την  οργανωτική προσαρμογή στην εξυπηρέτηση αυτού του προγράμματος.

 

Στόχος της είναι  τα μέλη να φανούν αντάξια  της εμπιστοσύνης του ημαθιώτικου λαού και ιδιαίτερα των αγροτών, των ανέργων, των μικρομεσαίων και γενικά των πληττόμενων από την οικονομική κρίση πολιτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο  των Ενώσεων  Τύπου στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο των Ενώσεων Τύπου στο...

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο που...

Νέος αριθμός τηλεφώνου του Κέντρου Αναφοράς Περιστατικού της Πρωτοβουλίας για το Παιδί

Νέος αριθμός τηλεφώνου του Κέντρου Αναφοράς...

Το νέο τηλέφωνο που ισχύει πλέον είναι το 23310-23700.Στο...

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας - Φωτό

Κατάληψη στο Μουσικό Σχολείο Βέροιας - Φωτό

Στα πλαίσια της προσπάθειας επίλυσης σημαντικών...

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 19/11

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη άλατος από συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζεται ο αποχιονισμός και η ρίψη...

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με ...

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου...

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν   οι λέξεις

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν οι λέξεις

Γράφει η Όλγα  Κουτμηρίδου - ΜεταξάΟι λέξεις άνοιξαν...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο συνέδριο που διοργάνωσαν από κοινού η Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου (ΕΔΙΠΤ), ο Σύνδεσμος Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ) και η Ένωση...

Το νέο τηλέφωνο που ισχύει πλέον είναι το 23310-23700.Στο τηλέφωνο αυτό μπορεί να απευθύνεται οποιοσδήποτε πολίτης θέλει να αναφέρει περιστατικό παραμέλησης ή κακοποίησης ανηλίκου, υπό συνθήκες εχεμύθειας και...

Στα πλαίσια της προσπάθειας επίλυσης σημαντικών ζητημάτων, το Μουσικό Σχολείο Βέροιας πραγματοποίησε την Δευτέρα 19 Νοεμβρίου κατάληψη στις εγκαταστάσεις του στην Αγία Βαρβάρα. Τα αιτήματα των μαθητών...

Ακόμα να χτυπήσει η καμπάνα στον Προμηθέα  ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ «ΘΑΥΜΑ» Ο ΑΓΙΟΣ ΣΩΣΙΠΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΡΘΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ - «ΜΠΑΧΑΛΟ» ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ- ΤΙ ΛΕΝΕ Ο...