Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει αύριο το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα γίνει αύριο Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:  

1. Ψήφιση τεχνικού προγράμματος έτους 2016(σχετική η αριθ. 3/20-11-2015 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής Δήμου Αλεξάνδρειας)

2. Υποβολή έκθεσης εσόδων-εξόδων γ’ τριμήνου για τον έλεγχο υλοποίησης του προϋπολογισμού έτους 2015.

3. Έγκριση ή μη πληρωμής, βεβεαιωθέντων νέων υποχρεώσεων,της πρώην Δημοτικής Επιχείρησης (Δ.Ε.Α.Φ.Π. Μελίκης) στη Δ.Ο.Υ  Βεροίας.

4. Λήψη απόφασης για την έγκριση και τον τρόπο διενέργειας προμήθειας τροφίμων του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων για το 2016.

5. Λήψη απόφασης για την αναγκαιότητα ή μη της σύναψης συμβάσεων του Δήμου με ιδιώτες, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες καθαρισμού (παρεμβάσεων σε κοινόχρηστους χώρους - απομάκρυνση φερτών υλικών) στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

6. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38590/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

7. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38591/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

8. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38592/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

9. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38593/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

10. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38594/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

11. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38595/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

12. Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη των πρακτικών της συνεδρίασης της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών μεταξύ του Δήμου Αλεξάνδρειας και φορολογούμενων δημοτών(σχετικό το αριθμ. πρωτ. 38596/2015 πρακτικό της επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών)

13. Λήψη απόφασης για έγκριση ή μη του 1ου Α.Π.Ε. του έργου “ΔΙΑΝΟΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” Α.Μ. 75/2014. 

14. Λήψη απόφασης για την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ” (Α.Μ 10/2014)

15. Λήψη απόφασης για την αναστολή παράδοσης εξοπλισμού της προμήθειας “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ-2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ” ΟΜΑΔΑ Α’.

16. Επέκταση δικτύου ΦΟΠ στον Οικισμό Ραψομανίκης.

17. Επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αλεξάνδρεια.

18. Επέκταση δικτύου ΦΟΠ στον Οικισμό Μελίκης.

19. Ηλεκτροδότηση γηπέδου τένις στο Πλατύ.

20. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο “ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΓ.ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΛΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Τ.Κ ΑΓΚΑΘΙΑΣ” (Α.Μ 52/2014)

21. Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΡΥΣΑΚΙΟΥ” (αρ.μελέτης 43/2014) 

22. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή ή μη ποσού 530,00 ευρώ από τον υπ’αριθ. 2015/043 χρηματικό κατάλογο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

23. Λήψη απόφασης επί αιτήσεως του κ. Πούλιου Δημητρίου του Ιωάννου

24. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση των υπ’αριθμ. 24,27 & 35 καταστημάτων που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά Αλεξάνδρειας.

25. Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση του υπ ‘αριθ.468(106) αγροτεμάχιο που βρίσκεται στην Δ.Κ. Αλεξάνδρειας.

26. Λήψη απόφασης για την λύση μίσθωσης ή μη του υπ’αριθ. 99 αγροτεμαχίου έκτασης δέκα έξι στρεμμάτων αγροκτήματος Τ.Κ. Νησίου.

27. Ανανέωση αδειών επαγγελματιών πωλητών λαϊκών αγορών.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ   Ν.  ΗΜΑΘΙΑΣ:  Ενημέρωση για τα μέτρα  της  αντιπυρικής  περιόδου

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: ...

Στα πλαίσια της διαρκούς ενημέρωσης προς τους πολίτες,...

Η Αρχή Πολιτικής  Αεροπορίας απαντάει στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» για τη Δημιουργία cargo αεροδρομίου στην Ημαθία

Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας απαντάει στην Ερώτηση...

Στην  Ερώτηση της «Ελληνικής Λύσης» που συνυπογράφει...

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας

Έκτακτη συνεδρίαση την Παρασκευή 26/4 του Δημοτικού...

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νάουσας...

Εορτασμός  202ης επετείου  ολοκαυτώματος της Νάουσας κατά την  επανάσταση του 1822-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Εορτασμός 202ης επετείου ολοκαυτώματος της Νάουσας...

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2024• Χώρος Τέχνης «Ναϊάς», ώρα 18:00:...

Απομακρύνει  εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική Αστυνομία Βέροιας

Απομακρύνει εγκαταλελειμμένα οχήματα η Δημοτική...

 Άλλο ένα όχημα εγκαταλελειμμένο απομακρύνθηκε με...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ  ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ...

Από την Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας...

Ο Τάσος Μπαρτζώκας  στην πρώτη σύσκεψη  ως Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο.  της Νέας Δημοκρατίας

Ο Τάσος Μπαρτζώκας στην πρώτη σύσκεψη ως Αναπληρωτής...

Με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα της...

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ στην ολυμπιάδα ρομποτικής στην Κρήτη!

Η αγωνιστική ομάδα ρομποτικής της ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ στην...

Η αγωνιστική ομάδα METASHIFTERS της ακαδημίας ρομποτικής...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε σήμερα, πρωί Δευτέρας 1 Απριλίου, λίγο πριν τις 10.00, στην Πατρίδα Βέροιας, όταν  ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν απο Βέροια προς Νάουσα , ξέφυγε απο τον έλεγχο, πέρασε στο αντίθετο...

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...