ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Επίσημη επίσκεψη διοικητή της 247 περιφέρειας Inner Wheel στον όμιλο Βέροιας

Επίσημη επίσκεψη διοικητή της 247 περιφέρειας Inner Wheel στον όμιλο Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε στις 17 Νοεμβρίου η επίσημη επίσκεψη της Διοικητού της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδος Γιάννας Γραβιά – Καλύβα στον Όμιλο I.W. Βέροιας στην πιτσαρία «ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ» παρουσία μελών και φίλων του Ομίλου.

 

Σε μια όμορφη στολισμένη αίθουσα με τα λάβαρα των 17 Ομίλων I.W. Ελλάδος, την ελληνική σημαία και το λάβαρο του Ομίλου I.W. Βέροιας.

Οι πρασινάδες με τα μανταρίνια και τις πορτοκαλί και πράσινες χαρτοπετσέτες και τα χρυσά κουκουνάρια και ρόδια πάνω σε κλαδιά από έλατα συμπλήρωσαν την όμορφη διακόσμηση και προδιέθεταν για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

Η συνάντηση ξεκίνησε με την καθιερωμένη προσευχή από την Διοικητή και στη συνέχεια η Προδιοικητής Βιβή Ιατροπούλου αφού καλωσόρισε την Διοικητή Γιάννα καθώς και την Γραμματέα της Περιφέρειας Μαρία Μουστάκα που τη συνόδευε μαζί με τους Ροταριανούς συζύγους τους, αναφέρθηκε στη δημιουργία του Ομίλου I.W. Βέροιας στα 17 χρόνια ύπαρξής του και στη μεγάλη προσφορά του.

Ακολούθησε το καλωσόρισμα της Προέδρου του Ομίλου I.W. Βέροιας Μαριάννας Τσορμπατζίδου η οποία έδωσε και τον λόγο στην Διοικητή για την επίσημη ομιλία της.

Η Διοικητής Γιάννα αφού παρουσίασε το βιογραφικό της αναφέρθηκε στο Συνέδριο της Περιφέρειας που θα πραγματοποιηθεί στις 4-5 Μαρτίου 2016 και στην φιλοξενία της Προέδρου του Διεθνούς Inner Wheel Charlotte de Vos, η οποία θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρις τις 8 Μαρτίου 2016, ζήτησε από τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας να στείλουν τις προτάσεις τους εγκαίρως και τις τυχόν υποψηφιότητες για το Δ.Σ. της Περιφέρειας.

Επίσης αναφέρθηκε στη συμμετοχή αρκετών μελών της Ελληνικής Περιφέρειας στο Παγκόσμιο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 7 – 9 Μαΐου 2015 στη Κοπεγχάγη της Δανίας και στο πόσο σημαντική είναι μία πολυπληθής συμμετοχή σε παγκόσμια συνέδρια με προτάσεις τεκμηριωμένες.

Τέλος, ζήτησε από τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας να προσπαθήσουν να αυξήσουν τον αριθμό των μελών τους με νέα πρόσωπα που θα κρατούν τον Όμιλο και κατ’ επέκταση την Περιφέρεια της Ελλάδας δυνατή για την προώθηση των Ινεργουϊλικών δραστηριοτήτων τους και σκοπών.

Μετά την ανταλλαγή δώρων και των καθιερωμένων φωτογραφιών ακολούθησε δείπνο με γλυκά προσφερόμενα από την Πρόεδρο του Ομίλου Μαριάννα Τσορμπατζίδου και την τέως Γραμματέα της Περιφέρειας Βιβή Γκουντή.

 

Μία πολύ όμορφη βραδιά με την Διοικητή Γιάννα πέρασαν τα μέλη του Ομίλου I.W. Βέροιας με πολύ ΑΓΑΠΗ και ΦΙΛΙΑ υποσχόμενες ότι θα ακολουθούν πάντα το σύνθημα της φετινής Ινεργουιλικής χρονιάς «ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ & ΕΝΩΜΕΝΕΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επισημότητα η κορύφωση των εκδηλώσεων της 202ης Επετείου του Ολοκαυτώματος της Νάουσας (ΦΩΤΟΣ)

Με επισημότητα η κορύφωση των εκδηλώσεων της 202ης...

Με την αρμόζουσα επισημότητα κορυφώθηκαν οι...

Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας (ΦΩΤΟΣ)  –  Το πρόγραμμα της Κυριακής 12 Μαΐου

Συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του...

Με την λιτανεία, την πομπή μνήμης και το κήρυγμα για...

Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς: Πρόσκληση σε εκδήλωση

Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας Ευστάθιος Χωραφάς:...

Το Δ.Σ. του Συλλόγου σας προσκαλεί την Κυριακή του Θωμά...

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του Ολοκαυτώματος της Ηρωικής Πόλης Νάουσας –  Το πρόγραμμα του Σαββάτου

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις για την 202η Επέτειο του...

Ξεκίνησαν την Παρασκευή 10 Μαΐου οι εκδηλώσεις για την...

Ευχαριστήριο  του Συλλόγου Μικρασιατών Βέροιας

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Μικρασιατών Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαΐου στον Χώρο Τεχνών...

Την Κυριακή 12 Μαΐου:  Μουσικοθεατρική παράσταση  “Τρία Γράμματα”  στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας

Την Κυριακή 12 Μαΐου: Μουσικοθεατρική παράσταση “Τρία...

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας και O φιλανθρωπικός μη...

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ  Εκδηλώσεις για τα 105  χρόνια  από  τη  γενοκτονία  των Ελλήνων  του  Πόντου

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ Εκδηλώσεις για τα 105 χρόνια ...

Λόγω  συμπλήρωσης  105  χρόνων  από  τη  γενοκτονία ...

Από 13  – 16 Μαΐου στη  Στέγη  ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ: 9η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων, από Γυμνάσια και Λύκεια Ημαθίας- Πέλλας- Πιερίας

Από 13 – 16 Μαΐου στη Στέγη ΔΗΠΕΘΕ ΒΕΡΟΙΑΣ: 9η Θεατρική...

Η 9η Θεατρική Άνοιξη Εφήβων συνεχίζει με δύο νέες...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...