Αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας

Αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στα παιδιά του Σπιτιού της Βεργίνας

Τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας πάρα πολλοί συνάνθρωποί μας, που θέλησαν να εκφράσουν τα αισθήματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης προς τα φιλοξενούμενα παιδιά και στο παραγόμενο από τους εθελοντές και το προσωπικό έργο, με λόγια ενθάρρυνσης και με πράξεις υποστήριξης. Η διοίκηση του Συλλόγου τους ευχαριστεί όλους θερμά. Επισημαίνουμε, ωστόσο, τις ακόλουθες επισκέψεις:

Α. Επίσκεψη της ΠΑΕ Βέροια και εκπροσώπου του STOIXIMAN

Την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2015 επισκέφθηκε  το Σπίτι της Βεργίνας κλιμάκιο της ΠΑΕ «Βέροια», αποτελούμενο από τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Γιώτη Τσαλουχίδη και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και ενθουσιασμού των μικρών παιδιών και των φροντιστών τους, δόθηκαν σε αυτά πλούσια δώρα και τα παιδιά είπαν τα κάλαντα ανταποδίδοντας. Ο εκπρόσωπος του STOIXIMAN κ. Κώστας Γαλανόπουλος προσέφερε στον Πρόεδρο του ΔΣ μία δωροεπιταγή  μεγάλης αξίας  για την κάλυψη των αναγκών των Σπιτιών μας σε νωπά τρόφιμα. Μετά τις καθιερωμένες φωτογραφίες και τα αυτόγραφα προς τα παιδιά, ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά την ομάδα για την σταθερή υποστήριξη στο έργο που συντελείται και τον κ. Γαλανόπουλο για την πολύ σημαντική χειρονομία της Εταιρείας του.

Β. Επίσκεψη των μόνιμων υπαλλήλων του Στρατού.

 Την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας οι μόνιμοι υπάλληλοι του Στρατού στην περιοχή μας, συνοδευόμενοι από τον «Άγιο Βασίλη» που μοίρασε τα πλούσια δώρα του στα φιλοξενούμενα παιδιά. Η Διευθύντρια του Σπιτιού κ. Ελίζα Καραβασίλη ευχαρίστησε θερμά τους ευγενικούς επισκέπτες.

Γ. Επίσκεψη της ομάδας μπάσκετ του «Φιλίππου» Βεροίας.

Την Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του ΑΣ «Φίλιππος» Βεροίας, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Διευθυντή της κ. Ηλία Λαζό και τον προπονητή τους κ. Δημήτρη Γκίμα. Οι παίκτες έπαιξαν  με τα παιδιά –σαν παλιοί γνώριμοι- μεταξύ τους σε πολύ ευχάριστο κλίμα και χάρισαν σε αυτά καταπληκτικά παπούτσια. Ο Πρόεδρος του ΔΣ ευχαρίστησε θερμά τους παίκτες και τους συνοδούς τους για την εκδήλωση και την μακροχρόνια-σταθερή υποστήριξη που παρέχει ο «Φίλιππος» στο έργο μας.

Δ. Επίσκεψη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Παλατιτσίων.

Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκαν το Σπίτι της Βεργίνας η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Παλατιτσίων και το Κατηχητικό της Ενορίας, συνοδευόμενοι από τον πνευματικό τους πατέρα Κωνσταντίνο, προσφέροντας τρόφιμα  και χρηματικό ποσόν. Η Διευθύντρια του Σπιτιού κ. Ελίζα Καραβασίλη μετέφερε τις θερμές ευχαριστίες όλου του Οργανισμού στους δωρητές μας.

Ε. Επίσκεψη του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ και Βουλευτή  κ. Θανάση Θεοχαρόπουλου.

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015, επισκέφθηκε το Σπίτι της Βεργίνας ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης κ., Θανάσης Θεοχαρόπουλος, συνοδευόμενους από πολιτικούς του φίλους. Ο κ. Θεοχαρόπουλος άκουσε με προσοχή τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του ΔΣ και τους επιστημονικούς υπεύθυνους του Οργανισμού να αναπτύσσουν τα ζητήματα που τους απασχολούν και ανταλλάχθηκαν απόψεις για σημαντικά θέματα όπως ο θεσμός της Αναδοχής κ.α. Ο κ. Θεοχαρόπουλος προσέφερε  δώρα στα παιδιά  και υποσχέθηκε διαρκή συνεργασία δεχόμενος τις ευχαριστίες όλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανθοέκθεση στον πεζόδρομο Πλατέος

Ανθοέκθεση στον πεζόδρομο Πλατέος

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού...

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος σε εκδήλωση στην Βέροια

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος σε...

Η ομάδα γυναικών Βέροιας, μέλος της Ομοσπονδίας...

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Βιβλιοθήκη Βέροιας η παρουσίαση του βιβλίου «Ο πόλεμος των κάστρων!» της Εύας Ιεροπούλου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Βιβλιοθήκη Βέροιας η...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι εκδόσεις ...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την 25η Μαρτίου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην εκδήλωση της...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας συμμετείχε το Σάββατο...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ενημερωτική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Βέροιας «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ενημερωτική εκδήλωση του 2ου...

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα...

7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Εκδήλωση αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου 1821

7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Εκδήλωση αφιερωμένη...

Το Σάββατο 16-3-2024 στις 18.30 πραγματοποιήθηκε στην ...

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ - Διακρίσεις στο BCC FESTIVAL

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ - Διακρίσεις στο BCC...

Στο  Balkan Classic Contemporary Festival στο Μέγαρο Μουσικής...

Με 2 παραστάσεις την Κυριακή 31 Μαρτίου:  Το έργο

Με 2 παραστάσεις την Κυριακή 31 Μαρτίου: Το έργο "Μας...

Θεατρική Παράσταση με το έργο "Μας χωρίζει μια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...