ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

“Μαζί να ανάψουμε τα φώτα”  - Δράσεις για παιδιά τον Φεβρουάριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

“Μαζί να ανάψουμε τα φώτα” - Δράσεις για παιδιά τον Φεβρουάριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

 Αγαπημένα παιδικά βιβλία, φανταστικά ταξίδια, ζωγραφική, κατασκευές, συναισθήματα, φιλία, αγάπη και προετοιμασία για τις Απόκριες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στα εργαστήρια του Φεβρουαρίου, θα συνδράμουν εικαστικά ζωγραφίζοντας το αγαπημένο μέρος τους της Βιβλιοθήκης ώστε «ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ».  

Εγγραφές από χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 10.00-11.00 το πρωί

«Η μάγισσα Σουσουρέλα παίζει με την αλφαβήτα και τους αριθμούς».

Τα παιδιά με παιχνίδια, μουσική και ζωγραφική μαθαίνουν την αλφαβήτα και τους αριθμούς. Με τη Βέτα Τάρη συγγραφέα των βιβλίων «Η μάγισσα Σουσουρέλα και η αλφαβήτα» και «Η μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί». Για παιδιά 4-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Ένας πιγκουίνος…όχι και τόσο τέλειος». Ανακαλύπτουμε τα μυστικά της φιλίας μέσα  από την περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα. Τι έπαθε αλλά και τι έμαθε απ’ αυτήν ο μικρός πιγκουίνος;  Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα

Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ; Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.   

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί

και Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων). «Περιμένοντας τις Απόκριες – Αρλεκίνος με πηλό». Πλάθουμε τον πηλό και φτιάχνουμε τον δικό μας Αρλεκίνο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε τον Αρλεκίνο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Τα συναισθήματα μου κι εγώ». Τι είναι τα συναισθήματα; Μαθαίνουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε. Μερικά είναι όμορφα και άλλα είναι πιο περίπλοκα. Έχουν χρώμα; Τι γεύση αφήνουν; Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Ο Παππούκας μου». Μια αξιαγάπητη, τρυφερή  ιστορία, για την ξεχωριστή σχέση μεταξύ ενός παππού και του εγγονού του. Μπορούν οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά να συνυπάρχουν αρμονικά; Ελάτε να το μάθουμε και να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε, αυτό που νοιώθουμε, για τον δικό μας παππούκα!!! Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  24 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα

Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ; Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.   

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων)

«Περιμένοντας τις Απόκριες – Αποκριάτικο προσωπείο». Με μπαλόνια και εφημερίδες φτιάχνουμε ένα αποκριάτικο προσωπείο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε το αποκριάτικο προσωπείο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

 Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.Όσοι δεν ενημερώνουν θα μας φέρουν στη δύσκολη θέση να ακυρώσουμε τη συμμετοχή τους τον επόμενο μήνα.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων πρόσφερε είδη ένδυσης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Βέροιας

Το 3ο Σύστημα Δασοπροσκόπων πρόσφερε είδη ένδυσης στο...

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, Βαθμοφόροι και μέλη του...

6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας: Από 27 -30 Αυγούστου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Αλεξάνδρειας

6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας: Από 27...

Η Λέσχη Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας με...

Πανηγυρίζει στη Βέροια ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος των Εθνών Παύλος (Φωτό - Βίντεο)

Πανηγυρίζει στη Βέροια ο ιδρυτής της τοπικής...

Την Δευτέρα 29 Ιουνίου το πρωί στον πανηγυρίζοντα...

Ενθρονίζεται και επίσημα Ηγούμενος στη Μονή Καλλίπετρας Βέροιας ο Αρχιμ. Παλαμάς

Ενθρονίζεται και επίσημα Ηγούμενος στη Μονή...

Επίσημη ενθρόνιση του Ηγουμένου της Μονής Καλλίπετρας...

Τα «Παιδιά της Άνοιξης» στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά

Τα «Παιδιά της Άνοιξης» στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά

Την Πέμπτη 25/6/2020, τα «Παιδιά της Άνοιξης» ...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών Βέροιας πραγματοποίησε ενημερωτική ομιλία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών...

Το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής...

Ξεκινάει αρχές Ιουλίου το πολιτιστικό καλοκαίρι στο Δήμο Βέροιας, με φιλόδοξη «εύηχη πόλη» τον Σεπτέμβριο!

Ξεκινάει αρχές Ιουλίου το πολιτιστικό καλοκαίρι στο...

-Για τις φετινές εκδηλώσεις μίλησε στον ΑΚΟΥ 99.6 ο...

H 5η Αγέλη Λυκοπούλων Βέροιας στο Μεγαλύτερο Green Challenge του καλοκαιριού του Let’s do it Greece

H 5η Αγέλη Λυκοπούλων Βέροιας στο Μεγαλύτερο Green Challenge...

Για δεύτερη συνεχή χρονιά το 5ο Σύστημα Προσκόπων...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Με φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής,  πατινάδες και χορούς θα γιορτάσει η Νάουσα την Τσικνοπέμπτη«Ταυτότητά μας,  η Παράδοση»Στην Πλατεία Καρατάσου στις 19:00Ένα παραδοσιακό γλέντι με πατινάδες, χορούς και...

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει και φέτος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των καταστημάτων της πόλης."Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το...

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας επί τη...

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου το Vespa Club Veria έκοψε την πίτα του, παρέα με την λέσχη "Φίλων Κλασικού Αυτοκινήτου Βέροιας" σε τοπική ταβέρνα της πόλης. Live μουσική, πολύ καλό φαγητό, ποτό, δωράκια για τους τυχερούς,...