“Μαζί να ανάψουμε τα φώτα”  - Δράσεις για παιδιά τον Φεβρουάριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

“Μαζί να ανάψουμε τα φώτα” - Δράσεις για παιδιά τον Φεβρουάριο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

 Αγαπημένα παιδικά βιβλία, φανταστικά ταξίδια, ζωγραφική, κατασκευές, συναισθήματα, φιλία, αγάπη και προετοιμασία για τις Απόκριες στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Όλα τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στα εργαστήρια του Φεβρουαρίου, θα συνδράμουν εικαστικά ζωγραφίζοντας το αγαπημένο μέρος τους της Βιβλιοθήκης ώστε «ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΦΩΤΑ».  

Εγγραφές από χθες Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων έχει ως εξής:

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, 10.00-11.00 το πρωί

«Η μάγισσα Σουσουρέλα παίζει με την αλφαβήτα και τους αριθμούς».

Τα παιδιά με παιχνίδια, μουσική και ζωγραφική μαθαίνουν την αλφαβήτα και τους αριθμούς. Με τη Βέτα Τάρη συγγραφέα των βιβλίων «Η μάγισσα Σουσουρέλα και η αλφαβήτα» και «Η μάγισσα Σουσουρέλα και οι αριθμοί». Για παιδιά 4-7 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Ένας πιγκουίνος…όχι και τόσο τέλειος». Ανακαλύπτουμε τα μυστικά της φιλίας μέσα  από την περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα. Τι έπαθε αλλά και τι έμαθε απ’ αυτήν ο μικρός πιγκουίνος;  Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  10 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα

Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ; Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.   

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί

και Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων). «Περιμένοντας τις Απόκριες – Αρλεκίνος με πηλό». Πλάθουμε τον πηλό και φτιάχνουμε τον δικό μας Αρλεκίνο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε τον Αρλεκίνο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Τα συναισθήματα μου κι εγώ». Τι είναι τα συναισθήματα; Μαθαίνουμε να τα αναγνωρίζουμε και να τα διαχειριζόμαστε. Μερικά είναι όμορφα και άλλα είναι πιο περίπλοκα. Έχουν χρώμα; Τι γεύση αφήνουν; Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, 4.00-5.00 το απόγευμα

«Ο Παππούκας μου». Μια αξιαγάπητη, τρυφερή  ιστορία, για την ξεχωριστή σχέση μεταξύ ενός παππού και του εγγονού του. Μπορούν οι ηλικιωμένοι και τα μικρά παιδιά να συνυπάρχουν αρμονικά; Ελάτε να το μάθουμε και να βρούμε τρόπους να εκφράσουμε, αυτό που νοιώθουμε, για τον δικό μας παππούκα!!! Για παιδιά 4-6 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

Τετάρτη  24 Φεβρουαρίου, 6.00-8.00 το απόγευμα

Τι ξέρετε για το αγωνιστικό Σκραμπλ; Ο Όμιλος Σκραμπλ Βέροιας σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Scrabble (Σκραμπλ) το διασημότερο παιχνίδι λέξεων στον κόσμο. Ξεκινήστε να παίζετε και σύντομα θα το μάθετε. Τα εργαστήρια εκμάθησης απευθύνονται σε παιδιά από 8 ετών και πάνω και ενήλικες. Ελεύθερη συμμετοχή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.   

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, 11.00-12.00 το πρωί και Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, 5.00-6.00 το απόγευμα (κύκλος 2 συναντήσεων)

«Περιμένοντας τις Απόκριες – Αποκριάτικο προσωπείο». Με μπαλόνια και εφημερίδες φτιάχνουμε ένα αποκριάτικο προσωπείο. Βάφουμε, ζωγραφίζουμε και στολίζουμε το αποκριάτικο προσωπείο μας. Με την Κατερίνα Αναστασίου. Για παιδιά 8-12 ετών. Με προεγγραφή. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

 Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν σε περίπτωση ακύρωσης.Όσοι δεν ενημερώνουν θα μας φέρουν στη δύσκολη θέση να ακυρώσουμε τη συμμετοχή τους τον επόμενο μήνα.

Ο αριθμός των θέσεων για τις δημιουργικές δραστηριότητες είναι περιορισμένος. Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα συμμετοχή στη Δημόσια Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8 ή στο τηλ. 2331024494, www.libver.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“Αγκάλιασε κι εσύ την προσπάθειά μας…!!!

“Αγκάλιασε κι εσύ την προσπάθειά μας…!!!

Ο Φιλανθρωπικός Μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και...

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών Ημαθίας έκοψε τη βασιλόπιτα του 2021

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών Ημαθίας...

Το Κοινωνικό Πανεπιστήμιο Ενεργών Πολιτών Ν. Ημαθίας,...

Κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή του Ελευθέριου Κορυφίδη, “ΜΥΘΟΠΡΟΣΩΠΕΙΑ”

Κυκλοφόρησε η πρώτη ποιητική συλλογή του Ελευθέριου...

Κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες από τις Εκδόσεις...

27, 29 και 31 Ιανουαρίου «διαβάΖΟΥΜΕ» Ιστορίες της Καραντίνας

27, 29 και 31 Ιανουαρίου «διαβάΖΟΥΜΕ» Ιστορίες της...

Με το αφιέρωμα «διαβάΖΟΥΜΕ» συνεχίζει τις...

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας έκοψε Βασιλόπιτα

Η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Βέροιας έκοψε Βασιλόπιτα

Το βράδυ της Κυριακής 17 Ιανουαρίου η Ένωση Παλαιών...

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Στίχου-  Πρώτο βραβείο στον Ναουσαίο Δ. Ντίκα (Ροδόσταμο) για την «Πέτρινη σιωπή» του

2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Στίχου- Πρώτο βραβείο...

Στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου που προκήρυξε για...

Βασιλόπιτα στο «Υφάδι»

Βασιλόπιτα στο «Υφάδι»

Ο Βασίλης, ο δικός μας καλλιτέχνης....ζωγράφος.......

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσάνων: Διαδικτυακό αντάμωμα με θέμα: «τα επώνυμα κουβαλούν τον πολιτισμό μας, ως τις ρίζες μας»

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Σαρακατσάνων:...

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 στις 19:30 η Πανελλήνια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Κατόπιν επικοινωνίας με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Βέροιας όπου επισημάνθηκε η κρισιμότητα της κατάστασης σχετικά με την εμφάνιση του ιού COVID 19 στη Βέροια και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Βέροιας , η ΚΕΠΑ...

Με φεστιβάλ παραδοσιακής μουσικής,  πατινάδες και χορούς θα γιορτάσει η Νάουσα την Τσικνοπέμπτη«Ταυτότητά μας,  η Παράδοση»Στην Πλατεία Καρατάσου στις 19:00Ένα παραδοσιακό γλέντι με πατινάδες, χορούς και...

Το Σωματείο Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος πιστό στο ραντεβού του συμμετέχει και φέτος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις των καταστημάτων της πόλης."Η προσπάθεια αυτή στηρίζεται από το...

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε το θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας επί τη...