Β΄ Γενική Συνέλευση και αλλαγή ηγεσίας της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδος

Β΄ Γενική Συνέλευση και αλλαγή ηγεσίας της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδος

Πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου 2016 η Β΄ Γενική Συνέλευση και η Αλλαγή Ηγεσίας της 247 Περιφ. Inner Wheel Ελλάδας στην ΚΑΒΑΛΑ σε μία πολύ όμορφη αίθουσα του ξενοδοχείου «ΩΚΕΑΝΙΣ» με την ελληνική σημαία, τα λάβαρα της Περιφέρειας και του Ομίλου I.W. Καβάλας, όπως επίσης την παρουσίαση σε προβολή των δραστηριοτήτων των 17 Ομίλων I.W. Ελλάδας σε φωτογραφίες.

Τον Όμιλο Inner Wheel Βέροιας εκπροσώπησαν η Προδιοικητής της 247 Περιφ. I.I.W. για τη χρονιά 2006 – 2007 ΒΙΒΗ ΙΑΤΡΟΠΟΥΛΟΥ και η τέως Πρόεδρος του Ομίλου και τέως Γραμματέας της Περιφέρειας ΒΙΒΗ ΓΚΟΥΝΤΗ η οποία στο 30ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της 247 Περιφ. I.W. Ελλάδας τον Μάριο του 2016 στην Αθήνα ψηφίστηκε ως αναπληρωματική ΕΘΝΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ της Περιφέρειάς μας για τη χρονιά 2016 -2017.

Μία πολύ μεγάλη τιμή για τον Όμιλο Inner Wheel Βέροιας. Όλα τα μέλη εύχονται από καρδιάς κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει.

Η έναρξη της εκδήλωσης ξεκίνησε με ΠΡΟΣΕΥΧΗ και το ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ από την Διοικητή της Περιφέρειας ΓΙΑΝΝΑ – ΓΡΑΒΙΑ ΚΑΛΥΒΑ του Ομίλου I.W. ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι χαιρετισμοί: της Αντιδημάρχου Δήμου Καβάλας, η οποία αναφέρθηκε στα αξιοθέατα της περιοχής και στις διάφορες εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας, του Προέδρου του Ροταριανού Ομίλου Καβάλας Γιάννη Σπανάκη, της Εθνικής Εκπροσώπου Σίσσυς Αυγερινού – Λιούτα του Ομίλου I.W. Πατρών Βορρά – Ρίου και της Προέδρου του διοργανωτή Ομίλου I.W. Καβάλας Έφης Λεμινίδου.

Έγιναν τα σεμινάρια από αξιωματούχους της Περιφέρειας για τα καθήκοντα Προέδρων, Γραμματέων, Ταμιών, Εκπροσώπων Ομίλων και Υπευθύνων Internet – ISO των Ομίλων παρουσία των Συνέδρων.

Το σεμινάριο για τις Ταμίες έκανε η Προδιοικητής και μέλος του Ομίλου μας Βιβή Ιατροπούλου.

Ακολούθησε μία φανταστική εισήγηση από την Εθνική Εκπρόσωπο Σίσσυ Αυγερινού – Λιούτα: «Το νέο πρόσωπο του I.W. – Όμιλοι νέας γενιάς» αφού πρώτα αναφέρθηκε στις πολύ καλές φίλες που έχει γνωρίσει και έχει κάνει μπαίνοντας στην Παγκόσμια αυτή Οργάνωση του Inner Wheel και διάβασε επιστολή της Ελληνίδας υπεύθυνης I.S.O. από Περιφέρεια της Ινδίας.  

Μετά το καθιερωμένο διάλειμμα για καφέ, προσφορά του Ομίλου I.W. Καβάλας, έγινε η ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων από τη Γραμματέα της Περιφέρειας για τη χρονιάς 2016 – 2017 Ελένη Γιαννιδάκη του Ομίλου I.W. Δυτικής Θεσσαλονίκης. Ακολούθησαν οι ενημερώσεις και ο Απολογισμός από την Διοικητή και το Διοικητικό της Συμβούλιο για τη χρονιά που πέρασε. Επίσης συζητήθηκαν οι προτάσεις των Ομίλων της Διοίκησης και η ψηφοφορία τους.

Τέλος, η Διοικητής Γιάννα Γραβιά – Καλύβα (η οποία παραμένει ως Διοικητής της Περιφέρειας και για την επόμενη Ινεργουϊλική χρονιά 2016 – 2017) ενημέρωσε ότι το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Φεβρουάριο του 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Η όλη εκδήλωση τελείωσε το βράδυ με την αλλαγή Ηγεσίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας στον πολυχώρο ΑΚΤΗ ΤΟΣΚΑ της Καβάλας με μουσική και δείπνο.

Όλα τα μέλη του Ομίλου Inner Wheel Ελλάδας έδειξαν ότι είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ και ΕΝΩΜΕΝΕΣ όπως τους παροτρύνει και το Σύνθημα του Διεθνούς I.W. για τη χρονιά 2015 – 2016.

 

Εκ του Ομίλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...