4ο Φεστιβάλ Μουσών στην Παραλία Κατερίνης

4ο Φεστιβάλ Μουσών στην Παραλία Κατερίνης

Το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών επανέρχεται δριμύτερο και ανανεωμένο, φιλοδοξώντας να προσφέρει δύο μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο 2016) γεμάτους ψυχαγωγία και διασκέδαση με πολλή μουσική στους κατοίκους και τους επισκέπτες της Πιερίας, αλλά και των γύρω περιοχών.

 

  Μ΄ ένα πλούσιο πρόγραμμα συναυλιών, το Music Direction – 4ο  Φεστιβάλ Μουσών, σ΄ έναν καινούριο χώρο, στην Παραλία Κατερίνης, είναι πλέον γεγονός! Σε μία προνομιακή θέση, στην καρδιά της τουριστικής παραλιακής ζώνης της Πιερίας, που απέχει μόλις 8 χιλιόμετρα από την πόλη της Κατερίνης, οι διοργανωτές καλούν όλους τους φίλους τους να συμμετέχουν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

  Το Φεστιβάλ Μουσών φέτος οργανώνεται σ΄ νέο χώρο και μεγαλώνει σε διάρκεια, σε σχέση με τα προηγούμενα, παραμένει όμως σταθερό στον σκοπό του και υπόσχεται να ικανοποιήσει όλα τα… γούστα με μουσικές που απογειώνουν.

  Πηγή έμπνευσης του Φεστιβάλ Μουσών, που αισίως φτάνει στην τέταρτη χρονιά του, αποτέλεσαν οι Εννέα Μούσες και σκοπός του είναι να υπηρετήσει τις τέχνες που εκπροσωπεί η κάθε Μούσα ξεχωριστά. Με σημαία τον πολιτισμό, το «ταξίδι», που ξεκίνησε το 2012 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα, στόχο έχει να δώσει βήμα σε καλλιτέχνες φημισμένους στο ελληνικό στερέωμα, αλλά και σε νέους ανερχόμενους, που υπηρετούν την τέχνη.

  Στο Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών δίνουν ραντεβού μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής, όπως οι: 

Στέλιος Ρόκκος, Locomondo, Έλενα Παπαρίζου, Μύρωνας Στρατής, Ησαΐας Ματιάμπα, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ελένη Τσαλιγοπούλου, X Factor, Koza Mostra, Τάμτα, Ελένη Δήμου, Δημήτρης Σταρόβας, Στάθης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Μαργαρίτης, Ραλλία Χρηστίδου, ενώ στο πρόγραμμά του περιλαμβάνονται, επίσης, ένα αφιέρωμα στη Μελίνα Μερκούρη με την Πέμυ Ζούνη, festivalrap, αλλά και θεατρικές παραστάσεις για τους μικρούς μας φίλους.

  Η διοργανώτρια Music Direction και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Αλέξης Δρούγκας, θεωρούν πως το Music Direction – 4ο Φεστιβάλ Μουσών αποτελεί την καλύτερη πρόταση διακοπών, διασκέδασης, αναψυχής και ψυχαγωγίας για το φετινό καλοκαίρι.

Ξεκινώντας από τις 16 Ιουλίου και μέχρι τις 21 Αυγούστου 2016, η καρδιά της ελληνικής μουσικής θα «χτυπάει» δυνατά στην Παραλία Κατερίνης.

  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για ο,τιδήποτε αφορά στο Φεστιβάλ (συναυλίες, προπώληση εισιτηρίων κ.τ.λ.) από την επίσημη ιστοσελίδα (www.festivalmouson.gr), στο facebook (FestivalMouson Mouson & Festival Mouson), στα τηλέφωνα 23513/02955 & 6982375192 (what?s up) και ζητώντας στοιχεία που τους ενδιαφέρουν στο e-mail: festivalmouson@gmail.com.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανθοέκθεση στον πεζόδρομο Πλατέος

Ανθοέκθεση στον πεζόδρομο Πλατέος

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού...

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος σε εκδήλωση στην Βέροια

Πρόσκληση της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος σε...

Η ομάδα γυναικών Βέροιας, μέλος της Ομοσπονδίας...

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Βιβλιοθήκη Βέροιας η παρουσίαση του βιβλίου «Ο πόλεμος των κάστρων!» της Εύας Ιεροπούλου

Το Σάββατο 30 Μαρτίου στην Βιβλιοθήκη Βέροιας η...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και οι εκδόσεις ...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για την 25η Μαρτίου

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στην εκδήλωση της...

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας συμμετείχε το Σάββατο...

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ενημερωτική εκδήλωση του 2ου Γυμνασίου Βέροιας «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ: Ενημερωτική εκδήλωση του 2ου...

Η Εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών χαρίζει νέα ελπίδα...

7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Εκδήλωση αφιερωμένη στην 25η Μαρτίου 1821

7ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Εκδήλωση αφιερωμένη...

Το Σάββατο 16-3-2024 στις 18.30 πραγματοποιήθηκε στην ...

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ - Διακρίσεις στο BCC FESTIVAL

ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΙ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ - Διακρίσεις στο BCC...

Στο  Balkan Classic Contemporary Festival στο Μέγαρο Μουσικής...

Με 2 παραστάσεις την Κυριακή 31 Μαρτίου:  Το έργο

Με 2 παραστάσεις την Κυριακή 31 Μαρτίου: Το έργο "Μας...

Θεατρική Παράσταση με το έργο "Μας χωρίζει μια...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...