Super League: Η θέση της Nova για τις ρήτρες!

Super League: Η θέση της Nova για τις ρήτρες!

Τι σχολίαζαν στο συνδρομητικό για τις οφειλές στη Super League. Στελέχη της Κάντζας σχολιάζοντας όσα κυκλοφορούν τελευταια για τις οφειλές της Nova προς τη Superleague, διευκρίνιζαν ότι:

 

-το σημείο τριβής ανάμεσα στις δύο πλευρές (Nova-Superleague) τους τελευταίους μήνες αφορά το ποσό των 2,8εκ ευρώ, της ρήτρας δηλαδή που έχει επιβληθεί -χωρίς όμως να έχει ακόμα παρακρατηθεί- από τη Nova για την μη τέλεση της 1ης και της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τον Αύγουστο. Η ρήτρα αυτή προβλέπεται από τη σύμβαση της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και αποτελεί την ελάχιστη δυνατή αποζημίωση για την μη αμφισβητούμενη ζημία που υπέστη τον Αύγουστο η Nova. Για την αναβολή της 11ης αγωνιστικής καμία ρήτρα δεν έχει επιβληθεί από την Nova.

-ουδείς αμφισβητεί ότι αναλογούν σημαντικές ευθύνες για την αναβολή του πρωταθλήματος στις ΠΑΕ (και ειδικά στην συγκεκριμένη «μεγάλη» ΠΑΕ) με τις εμπρηστικές δηλώσεις και ενέργειες τους, όπως αυτές αναφέρονται συγκεκριμένα και στην υπουργική απόφαση της αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος.

-η Superleague και τα μέλη της δεν έκαναν καμία απολύτως ενέργεια προκειμένου να προασπίσουν τα συμφέροντα του συνεταιρισμού και του μοναδικού χρηματοδότη τους, που είναι ο τηλεοπτικός μεταδότης Nova, αλλά και του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Ενδεικτικά η Superleague θα μπορούσε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα και να εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να μην ισχύσει η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση, όπως π.χ. έκαναν τα μέλη και ο συνεταιρισμός των ελεύθερων τηλεοπτικών σταθμών κατά του «νόμου Παππά»…. Αντιθέτως, όταν ο Υφυπουργός Αθλητισμού αποφάσιζε την αναβολή του πρωταθλήματος, κάποιοι πρόεδροι συνέχιζαν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να δυναμιτίζουν διαρκώς το κλίμα που είχε ως συνέπεια την αναβολή.

-Δυστυχώς οι συγκεκριμένοι αμετανόητοι «παράγοντες» προσπαθούν ακόμα και σήμερα να δημιουργούν ανωμαλίες στην διεξαγωγή του πρωταθλήματος, δηλαδή να αναβληθούν και να χαθούν και άλλες αγωνιστικές, εκτός των τριών που έχουν ήδη χαθεί, εξυπηρετώντας δικές τους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

-Τα στελέχη της Nova επιβεβαίωναν ότι υπάρχουν ανοιχτές συζητήσεις με την διοίκηση της Super League έτσι ώστε να βρεθεί κάποια κοινή προσέγγιση για αυτό το μοναδικό σημείο τριβής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών ΓΕ.Λ – ΕΠΑ.Λ η αθλήτρια του Πήγασου Ημαθίας Πασίδου Δέσποινα

Τρίτη στους Πανελλήνιους Αγώνες Κολύμβησης μαθητών...

Μεγάλη επιτυχία για τον Ημαθιώτικο αθλητισμό αποτελεί...

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου  προετοιμάζεται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας

Η πρωταθλήτρια της κολύμβησης Νόρα Δράκου ...

Τη κ. Θεοδώρα (Νόρα) Δράκου πρωταθλήτρια κολύμβησης...

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις αποστολές για την τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος χάντμπολ (ΦΩΤΟΣ)

Σε απόλυτη ετοιμότητα η Βέροια υποδέχθηκε χθες τις...

Με την παρουσία του δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη...

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του

Με πέντε μετάλλια επέστρεψε στη Βέροια η αποστολή του...

Με πολύ καλές εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με την...

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Πετρούνιας, ο κορυφαίος... των κορυφαίων!

Στις 21 Αυγούστου 2022 στη Γερμανία, ο Λευτέρης...

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος Παπανώτας!

Στον 128ο Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Βεροιώτης Νίκος...

Την Ημαθία, την πόλη της Βέροιας και τον Σύλλογο...

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...