Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση του 5ου Φιλίππειου δρόμου

Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση του 5ου Φιλίππειου δρόμου

Με τέλειες καιρικές συνθήκες ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την  Κυριακή ο 5ος Φιλίππειος δρόμος (Βεργίνα – Φράγμα Αλιάκμονα – Βέροια) 14,6 km. Μία διοργάνωση που δεν είχε να ζηλέψει τίποτε από μεγάλες και διεθνείς διοργάνωσεις.

11 Λεωφορεία χρειάστηκαν για τη μετακίνηση των δρομέων από τη  Βέροια στη Βεργίνα (εκκίνηση). Ένα φορτηγό  αυτοκίνητο επέστρεψε με ασφάλεια τον ρουχισμό των δρομέων στη Βέροια στον χώρο του τερματισμού.

820 δρομείς  στήθηκαν  στην γραμμή εκκίνησης ενώ 1150 ήταν οι εγγραφές.

160 εθελοντές συνετέλεσαν ώστε να γίνει μία όμορφη διοργάνωση.

Η συμβολή της τροχαίας ήταν πραγματικά παραδειγματική και αποτελεσματική αφού κατάφερε να αποστειρώσει  κυριολεκτικά το δρόμο Βεργίνα Βέροια κατά τη διάρκεια του αγώνα.  Αξίζει να ευχαριστήσουμε  τον Αστυνομικό διευθυντή κο  Τουλίκα Γεώργιο  για την παραχώρηση μεγάλης δύναμης στην τροχαία, καθώς επίσης και τον κο Καλογερόπουλο Διοικητή  της τροχαίας και τον υποδιοικητή κο  Μπαρούτογλου για την υλοποίηση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού.

Η ανταπόκριση του στρατού στο αίτημα μας να στηθούν σκηνές για ιατρείο και αποδυτήρια ήταν άμεση.  Εκπρόσωπος του Στρατού στη διοργάνωση ήταν ο υποδιοικητής της Ιης Μεραρχίας πεζικού Ταξίαρχος κος Πουλικάκος.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Συλλόγου δρομέων Βέροιας που εκτός την ημέρα του αγώνα αλλά  και τις προηγούμενες  ήταν παρόντες στο κάλεσμα για την προετοιμασία του . Συγχαρητήρια επίσης ανήκουν στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Φίλιππου Βεροίας για την εθελοντική τους δράση, στους εθελοντές των διαφόρων κοινωνικών φορέων  η συλλόγων  αλλά και σε  μεμονωμένους πολίτες. Μεγάλη και ουσιαστική βοήθεια προσέφερε ο Λαογραφικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου & περιχώρων, ιδιαίτερα του κου Αραμπατζή και του πρόεδρου του δημοτικού διαμερίσματος Μακροχωρίου Βαλάντη Κεχαίδη. Το εθελοντικό παρών τους όπως και τις περασμένες 4 χρονιές έδωσαν η ΛΕΜΟΒ (λέσχη μοτοσικλετιστών) , οι Ραδιοερασιτέχνες Ημαθίας , το τμήμα στίβου του Φιλίππου Βέροιας , το κοινωνικό Ιατρείο. Η Δημοτική αστυνομία ηταν παρούσα από το πρωί ρυθμίζοντας την κυκλοφορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντες Γιατρούς κο Αποστολίδη Δ. & Καραντουμάνη καθώς επίσης και τον Φυσικοθεραπευτή κο Κούλη. Μεγάλη ήταν η συμβολή του Αθλητικού τμήματος  του Δήμου Βέροια ΚΑΠΑ  που βοήθησε όπου χρειαζόταν με την καθοδήγηση του Αντιδήμαρχου κου Κορωνά αλλά Ρωμύλου Αλεξανδρίδη,. Επίσης σημαντική ήταν η βοήθεια  των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βέροιας όπως επίσης και της Αντιδημαρχείας καθαριότητας και τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας, ΚΕΠΑ Βέροιας

Συντονιστές όλης της διοργάνωσης ήταν οι Κελεπούρης Νίκος και Καραγιάννης Γιάννης προπονητές και μέλη του Δ.Σ του συλλόγου δρομέων Βέροιας αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ., Τσιάρας Βασίλης Κουκουτέγος Αντωνης, Κουκουτέγου Κατερινα , Τσιπροπουλου Αναστασία, Βασιλακάκης Αντώνης, Αφεντούλης Κώστας και Πιπελίδου Καλλιόπη η οποία είχε όλη την γραφιστική επιμέλεια του προπονητικού ημερολογίου.

Αναμνηστικά δώρα περίμεναν τους δρομείς στον τερματισμό: Μετάλλιο, προπονητικό ημερολόγιο, μπανάνες ,κρουασαν, κομποστάκια, νερό .

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας, αλλά και τον υποστηρικτή και συνδιοργανωτή ΚΑΠΑ (Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας) που χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει ο αγώνας . Με την οικονομική και υλική ενίσχυση τους συνέβαλαν στην υλοποίηση μιας προσπάθειας για άριστη διοργάνωση άλλα και για να κρατηθεί ε το κόστος συμμετοχής του δρομέα χαμηλό (5 ευρώ)

ΧΟΡΗΓΟΙ ,οικονομικοί υποστηρικτές του Φιλίππειου δρόμου:

MCOZA ‘’ all day bistro ‘’

NOVASERT ‘’Συμβουλευτικές υπηρεσίες’’

Parmalat – Hardy coffee

ΝΕΟΣ ΑΛΙΑΚΜΩΝ

SPOT TEAM ‘’Κατάστημα Αθλητικών’’

UNDER URMOUR

VITRO

AGRO

GOODY’S

LIDO  Ζαχαροπλαστείο

SPESIAL Ζαχαροπλαστείο Ζαγάρης

STOGIANNOS LOGISTICS

VODAFON

ΚΟΓΙΑΣ (Φούρνοι)

ΠΙ&ΦΙ ‘’ Τακούνι & κλειδί’’

ΚΤΗΜΑ ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ

Υποστηρικτές της διοργάνωσης με προσφορά  Υπηρεσιών

Ιδιωτική Κλινική Ευαγγελισμός για την παραχώρηση ασθενοφόρου καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα

Art Boutique Hotel Veritas για την παραχώρηση 1 δωματίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.                            

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Βίλλα ελιά   για την παραχώρηση 1 δωματίου έτσι ώστε να εξυπηρετηθούν συνεργάτες της διοργάνωσης από την Αθήνα.   

 

ΑΣΤΙΚΑ ΒΕΡΟΙΑΣ και το Πρόεδρο κ ΠΑΥΛΙΔΗ ΠΑΥΛΟ για την δωρεάν παραχώρηση Αστικού λεωφορείου για την μετακίνηση εθελοντών

 

Συμπληρωματικό ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 5ος Φιλίππειος δρόμος

Η οργανωτική επιτροπή του 5ου Φιλίππειου δρόμου , αισθάνεται την ανάγκη να ζητήσει συγνώμη από κάποιους συνεργάτες και ουσιαστικούς υποστηρικτές του αγώνα που δεν τους ανέφερε στο χθεσινό Δελτίο τύπου.

Στην βιασύνη της επάνω για την  διοργάνωση και στην πίεση των μέσων ενημέρωσης για την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων , και των σχετιζόμενων του αγώνα να σταλεί γρήγορα Δελτίο τύπου, δεν αναφέρθηκαν κάποιοι οι οποίοι βοήθησαν πραγματικά στην επίτευξη μιας άριστης διοργάνωσης .

Πρέπει να ευχαριστήσουμε πραγματικά και από τα βάθη της καρδιάς μας τον τοπικό τύπο που πάντοτε μας συμπαραστέκεται και είναι  δίπλα μας σε όλες τις εκδηλώσεις όπως τώρα στον 5ο Φιλίππειο δρόμο.

Ευχαριστούμε την ομάδα River Bike που συνεχώς και όποτε τους ζητηθεί είναι παρούσα στις εκδηλώσεις μας. Τα μέλη της Τριπολιτάκης Γιώργος , Παπαδόπουλος Χάρης και Μπαζάκας (24 ωρες) βοήθησαν στο έπακρο στο έργο που τους ανατέθηκε.

Το τυπογραφείο Τσαμήτρος και ιδιαίτερα τον Γιωργο  Τσαμήτρο (τελεία design) για τη άψογη δουλεία της γραφιστικής απεικόνισης του αγώνα και την χορηγία των αφισών της διοργάνωσης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο

Δύο "αστεράκια" ανατέλλουν στον ΑΟΡΓ Βέροιας

Από πέρσι έδειξαν ότι θα είναι πρωταγωνίστριες οι...

«Παγώνουν» οι λογαριασμοί της ΕΟΠΕ- Προς διάλυσει το Βόλει.!
Στη Φινλανδία με την ελληνική παραολυμπιακή ομάδα νέων πινγκ-πονγκ ο Αλέξανδρος Καραϊωσήφ

Στη Φινλανδία με την ελληνική παραολυμπιακή ομάδα...

Στο τριήμερο 1 με 3 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο...

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χαμαλίδης Κωνσταντίνος στους Mεσογειακούς Αγώνες του Οράν στην Αλγερία

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Χαμαλίδης Κωνσταντίνος...

Έπειτα από δυο νικηφόρους αγώνες με Κόσοβο και...

Κλειστό το ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Κλειστό το ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Σας ενημερώνουμε το Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας...

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στον Όλυμπο στην κορυφή Σημαιοφόρος με υψόμετρο 2382 μ.

Με τους Ορειβάτες Βέροιας στον Όλυμπο στην κορυφή...

Γράφει ο Νίκος ΤσιαμούραςΤο μονοπάτι  τριγυρισμένο ...

Η Τελετή Λήξης του ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Η Τελετή Λήξης του ΑΠΣ ΒΕΡΟΗ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΗ...

Το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιουνίου έλαβε χώρα στο...

Σε διεθνές Τουρνουά στην Τσεχία Μαύρης και Καραϊωσήφ

Σε διεθνές Τουρνουά στην Τσεχία Μαύρης και Καραϊωσήφ

Συμμετέχουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Επιτραπέζιας...

ΑΚΟΥ 99.6FM

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...