ΕΛΛΑΔΑ

Το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της 247 Περιφέρειας INNER WHEEL Ελλάδας

Το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της 247 Περιφέρειας INNER WHEEL Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε στις 17-19 Φεβρουαρίου το 31ο Πανελλήνιο Συνέδριο της 247 Περιφέρειας I.W. Ελλάδας στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

Την πρώτη ημέρα έγινε η σύγκληση της Διοικούσης Επιτροπής της 247 Περιφέρειας Ελλάδας και η σύγκληση του Συμβουλίου Προδιοικητών. Ακολούθησε δείπνο σε ταβέρνα στην Κρήνη Θεσσαλονίκης.

Τη δεύτερη ημέρα έγινε η επίσημη έναρξη μετά την εγγραφή των συνέδρων.

Την κήρυξη του Συνεδρίου έκανε η Διοικητής Γιάννα Γραβιά – Καλύβα με την καθιερωμένη προσευχή και το καλωσόρισμα προς του Συνέδρους και τους καλεσμένους.

Μετά τις ανακοινώσεις από την Γραμματέα της Περιφέρειας, Ελένη Γιαννιδάκη, τους χαιρετισμούς της Εθνικής Εκπροσώπου, Μάνιας Φαλίδα και των Προέδρων των διοργανωτών Ομίλων Θεσσαλονίκης Ελισάβετ Παπακωνσταντίνου και Δυτικής Θεσσαλονίκης Χριστίνας Παυλίδου, ακολούθησε η ομιλία της κύριας ομιλήτριας του Συνεδρίου Χριστίνας Αγγουριδάκη Δρ. Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης, Προδιοικητής και τέως Εθνική Εκπρόσωπος της 247 Περιφέρειας με θέμα: «Η πορεία της Ιατρικής από αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα» με παρουσίαση slides.

Μετά την ομιλία της Διοικητού Γιάννας και το καθιερωμένο διάλειμμα για καφέ ακολούθησαν οι ομιλίες των Προέδρων των Ομίλων I.W. Ελλάδας με θέμα: «Έργο των Ομίλων της φετινής χρονιάς και μελλοντική πορεία και προοπτικές».

Η Πρόεδρος του Ομίλου I.W. Βέροιας Βιβή Ιατροπούλου αναφέρθηκε στην όμορφη χρονιά, απλή μεν με μικρές προσφορές αλλά με πολύ ΦΙΛΙΑ και ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ που παρά τις ζοφερές ημέρες που διανύουμε είμαστε αισιόδοξοι, δεν καθηλωνόμαστε στο παρελθόν, δεν εγκλωβιζόμαστε στο θυμό, δεν φοβόμαστε τη ζωή.

Ξεκινήσαμε τη δημιουργική αυτή χρονιά με ένα σύνθημα που προτρέπει στην καλοσύνη και στη θέληση για βοήθεια το «ΑΓΓΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ» που αγγίζει το μυαλό και την ψυχή μας καθώς η προσφορά ξεκινά από την καρδιά του καθενός.

Για τη ΛΕΞΗ «ΚΑΡΔΙΑ»

Ξεκινάμε με το Κ με πολύ ΚΑΛΟΣΥΝΗ

Συνεχίζουμε με το Α για τις ΑΞΙΕΣ της ζωής

Μπαίνουμε βαθιά στο Ρ και στις ΡΙΖΕΣ της ψυχής μας

Ακολουθούμε το Δ για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Αρπάζουμε το Ι για καταπληκτικές ΙΔΕΕΣ

Και τελειώνουμε με το Α για την ΑΓΑΠΗ που προσφέρουμε 

απλόχερα σε όλον τον κόσμο 

. . . . Τελειώνοντας ανέφερε ότι η Παγκόσμια Οργάνωση I.W. έχει αναγάγει την ΠΡΟΣΦΟΡΑ μετά τη ΦΙΛΙΑ και την ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ σε βιώματα ΕΥΤΥΧΙΑΣ που μας έκαναν να στραφούμε στον εθελοντισμό που αποτελεί μία μεγάλη δύναμη ΕΛΠΙΔΑΣ για τον σύγχρονο κόσμο μας».

Από πλευράς Ομίλου I.W. Βέροιας εκτός από την Πρόεδρο και Προδιοικητή Βιβή Ιατροπούλου συμμετείχαν η Αναπληρωματική Εθνική Εκπρόσωπος Βιβή Γκουντή και η τέως Εθνική Εκπρόσωπος Όλυ Ιατροπούλου.

Στη συνέχεια, μετά το γεύμα που ήταν προσφορά των Ομίλων I.W. Θεσσαλονίκης, έγινε η ανάγνωση του ονομαστικού καταλόγου των εκλεκτόρων, η ανάγνωση και έγκριση των πρακτικών της Γενικής Συνέλευσης της 11ης Ιουνίου 2016, η ενημέρωση από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφέρειας και η παρουσίαση της ιστοσελίδας της 247 Περιφέρειας.

Ακολούθησαν οι εκλογές της Εθνικής Εκπροσώπου και της Αναπληρωματικής της, της Διοικητού της Περιφέρειας και του Διοικητικού Συμβουλίου της και έγινε η ενημέρωση για το επόμενο Συνέδριο και η Γενική Συνέλευση της Περιφέρειας. Συζητήθηκαν οι προτάσεις με ελεύθερη συζήτηση.

Το Συνέδριο της Περιφέρειας έληξε με το χορό της Διοικητού στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

Την Τρίτη ημέρα οι σύνεδροι έκαναν εκδρομή στην Πέλλα.

Οι στόχοι του Συνεδρίου για ΦΙΛΙΑ και ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ επιτεύχθηκαν, με το σύνθημα «ΑΓΓΙΞΕ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ» να έχει τον πρωταρχικό στόχο.

 

Εκ του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας...

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο ...

Τουριστική προβολή στο Κάιρο και στη Λευκωσία από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Τουριστική προβολή στο Κάιρο και στη Λευκωσία από την...

Με αισιόδοξα μηνύματα για τη νέα τουριστική περίοδο...

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και Εθνικό Μητρώο Υποδομών: Tο ΤΕΕ πρωτοστατεί στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης

Ενιαίος Ψηφιακός Χάρτης και Εθνικό Μητρώο Υποδομών: Tο...

Η βιώσιμη ανάπτυξη της Ελλάδας προϋποθέτει την...

Κεντρική ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στο συνέδριο για την Τεχνητή Νοημοσύνη, στην έκθεση «BEYOND 2024»

Κεντρική ομιλία του Περιφερειάρχη Κεντρικής...

Στις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας για να αναδειχθεί η...

Στο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ,  Future of Retail ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ: «Δράση» κι όχι «στασιμότητα» - Η μετάβαση στο μέλλον δεν μπορεί να περιμένει

Στο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ, Future of Retail ΓΙΩΡΓΟΣ...

Για τον διευρυμένο, διεθνή χαρακτήρα του πρόσφατου...

ΚΕΔΕ προς Υπουργείο Περιβάλλοντος:  Να ανασταλεί η έκδοση οικοδομικών αδειών με τη χρήση “bonus” του Νέου Οικοδομικού Κανονισμού

ΚΕΔΕ προς Υπουργείο Περιβάλλοντος: Να ανασταλεί η...

Πολλαπλές αναταράξεις έχει προκαλέσει σε όλη την χώρα...

Με καθυστέρηση λόγω αλλαγών, άνοιξε χθες η πλατφόρμα των φορολογικών δηλώσεων, έως τις 26 Ιουλίου -Αυτόματη συμπλήρωση και υποβολή δήλωσης για πολλούς πολίτες και πληρωμή φόρου σε 8 δόσεις έως τον Φεβρουάριο του 2025

Με καθυστέρηση λόγω αλλαγών, άνοιξε χθες η πλατφόρμα...

Άνοιξε από χθες 25 Απριλίου 2024, η πλατφόρμα υποβολής των...

Λήγει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS - ταμειακών μηχανών

Λήγει στις 30 Απριλίου η προθεσμία για τη διασύνδεση POS -...

Από τα Υπουργεία Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή των εμπειρογνωμόνων ολοκλήρωσε την συνεδρίασή της και έλαβε τις αποφάσεις για το πού θα καταργηθεί η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, με τα μέτρα να ισχύουν από την 1η Ιουνίου έως τις 15...

Προπληρωμένη κάρτα 150 ευρώ σε όλους τους νέους που θα εμβολιάζονται, ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής ενθάρρυνσης των εμβολιασμένων.Η στρατηγική ενθάρρυνσης εμβολιασμένων θα...

@@ads-307@@Για την υπόθεση του ιερέα που απασχολεί την επικαιρότητα, από το πρωί,  μετά την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες την ώρα που δικαζόταν στο συνοδικό δικαστήριο μίλησε ο μητροπολίτης Βεροίας κ...

Από την Δευτέρα του Πάσχα καταργούνται οι απαγορεύσεις στις διαδημοτικές μετακινήσεις αφού η 3η Μαΐου είναι και επίσημα η ημερομηνία που ανοίγει η εστίαση.Υπενθυμίζεται ότι οι διαδημοτικές μετακινήσεις...