Για ένα σχέδιο ανασυγκρότησης αθλητικών υποδομών στην Ημαθία μίλησε ο γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός

Για ένα σχέδιο ανασυγκρότησης αθλητικών υποδομών στην Ημαθία μίλησε ο γ.γ. Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός

Για ένα σχέδιο ανασυγκρότησης αθλητικών υποδομών στην Ημαθία, μίλησε χθες ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, σε συνέντευξη τύπου στην Εληά. 

«Ούτε ένα ευρώ τσακιστό δεν είχε λάβει η Ημαθία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Η Ημαθία πρέπει να βρει την ταυτότητά της στα δημόσια έργα για τον αθλητισμό» σημείωσε ο γ.γ., κάνοντας λόγο για άμεση ένταξη στο πρόγραμμα του 2017 αθλητικών έργων. Τα έργα αυτά, που θα έχουν γρήγορη αποπεράτωση, είναι το γήπεδο μπάσκετ στη Βίλα Βικέλα, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της Αγίας Βαρβάρας, το γήπεδο τένις στη Ραχιά, το 5Χ5 στο Μακροχώρι και έργα συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων στον δήμο Νάουσας (αποδυτήρια Κοπανού και Ροδοχωρίου, υδροδότηση Αγγελοχωρίου κ.ά.), σε συμφωνία με τις διοικήσεις των τριών δήμων. 

Ο προϋπολογισμός των έργων είναι περίπου 300.000 ευρώ, τα οποία θα ξεπεράσουν τις 600.000 με τα έργα της δεύτερης φάσης.

 

 Ίδια έσοδα πρώτη φορά στο χιονοδρομικό Σελίου

Αναφερόμενος στο χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου ο κ. Συναδινός τόνισε ότι για πρώτη φορά και μετά από νοικοκυριό και οργάνωση η χρονιά έκλεισε με ίδια έσοδα 90.000 ευρώ. Μίλησε για επεξεργασία σχεδίου για περαιτέρω αναβάθμιση του χιονοδρομικού, με βελτίωση εγκαταστάσεων και αξιοποίησή τους. Τέλος ανέφερε ότι φάκελος για το χιονοδρομικό και τη λειτουργία του τα προηγούμενα χρόνια βρίσκεται ήδη στις εισαγγελικές αρχές. «Περιμένουμε να ενεργήσει η δικαιοσύνη, τα του καίσαρος τω καίσαρι» τόνισε ο κ. Συναδινός.

 

 Μια… τρύπα στη γη το κολυμβητήριο

Απαντώντας για το κολυμβητήριο της Βέροιας ο γ.γ. απάντησε ότι δεν μπορεί να γίνει έργο 6 εκατ. ευρώ, όταν όλο το ετήσιο πρόγραμμα αθλητικών υποδομών της χώρας είναι 5 εκατ. «Μια τρύπα στη γη είναι, όχι κολυμβητήριο…» σχολίασε.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ήταν μαζί με τον γ.γ. οι βουλευτές Φρόσω Καρασαρλίδου και Χρήστος Αντωνίου, ο υπεύθυνος αθλητικών θεμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο πρόεδρος του Χιονοδρομικού Σελίου Κώστας Τζελέπης και ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Τάσος Κωστόπουλος. Στην αίθουσα της Εληάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων: ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Πέτρος Τσαπαρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Σάκης Χειμώνας κ.ά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Οι πρωταγωνιστές της Βέροιας στον Μακεδονικό Αγώνα

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Οι πρωταγωνιστές...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΑ ...

Ειδική συνεδρίαση  του Δημοτικού  Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου...

Προς κάθε αρμόδιο - Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην καθημερινότητα

Προς κάθε αρμόδιο - Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΤα δραματικά γεγονότα που...

Κρίσιμοι προσανατολισμοί

Κρίσιμοι προσανατολισμοί

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ.ΧαλκιάΠολλές και ποικίλες...

«Μια φευγαλέα εικόνα»

«Μια φευγαλέα εικόνα»

Του Κώστα ΜίζαΕπιμελητή Ανηλίκων ΒέροιαςΕίναι εύκολο...

«ΠΙΤΣΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»!

«ΠΙΤΣΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Από την καρδιά στο νου - Ο χορός  των φύλλων

Από την καρδιά στο νου - Ο χορός των φύλλων

Γράφει η Όλγα Κουτμηρίδου - ΜεταξάΤα φύλλα χόρευαν...

Συγκροτήθηκε  η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Δήμο Βέροιας, «ΠΟΛΙΤΕΣ σε Δράση»

Συγκροτήθηκε η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ,...

- Ποιοι συμμετέχουν στην κίνηση, που παραμένει ανοιχτή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΑ      Όλη η Ελληνική ιστορία αποτελεί ένα απέραντο μωσαϊκό με πολύχρωμα πετράδια.  Είναι οι αγώνες των Ελλήνων που υπερασπίστηκαν την πατρική τους γη, τα...

Ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ψήφιση ή μη...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΤα δραματικά γεγονότα που κυριάρχησαν στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών,  αμαύρωσαν το εορταστικό κλίμα  που διαμορφώνεται εν αναμονή των Χριστουγέννων και  είχαν ως...

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ.ΧαλκιάΠολλές και ποικίλες είναι οι προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, φίλοι αναγνώστες. Είναι οι στιγμές κατά τις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να παραδοθεί αμαχητί στις προκλήσεις των...