Την Παρασκευή ο Νίκος Κουτσογιάννης στο υπουργείο για την πλήρωση των κενών θέσεων του νοσοκομείου Νάουσας

Την Παρασκευή ο Νίκος Κουτσογιάννης στο υπουργείο για την πλήρωση των κενών θέσεων του νοσοκομείου Νάουσας

Ραντεβού με τον υπουργό Υγείας για την πλήρωση των κενών θέσεων στο νοσοκομείο Νάουσας έχει την Παρασκευή ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης. Γι’ αυτό ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο στη χθεσινή συνεδρίαση ο δήμαρχος, σχολιάζοντας παράλληλα ότι προκαλούν ζημία και πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου ανακοινώσεις και τοποθετήσεις που είδαν το φως το προηγούμενο διάστημα, με μεροληπτική και λανθασμένη εντύπωση για τη λειτουργία του.

«Για εμάς είναι προτεραιότητα η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Παρά το γεγονός ότι το θέμα είναι 100% κυβερνητική υπόθεση, εμείς κάναμε κινήσεις για το νοσοκομείο που ήδη δικαιώθηκαν (μαιευτική κλινική) και συνεχίζουμε και με άλλες. Τα προβλήματα του νοσοκομείου έχουν ονοματεπώνυμο και στην Αθήνα και εντός πόλης. Πρέπει με ουσιαστικό τρόπο και ευσυνειδησία να γίνεται ό,τι γίνεται» τόνισε ο δήμαρχος.

 

 Ενημέρωση αντιδημάρχων

Ο αντιδήμαρχος Σταύρος Βαλσαμίδης ενημέρωσε για δράση εξωραϊσμού και εργασιών λειτουργικότητας που θα γίνει στην πλατεία Αγίας Παρασκευής την ερχόμενη Κυριακή, με την Εύξεινο Λέσχη, τον Α.Σ. Τέτραθλον και τον δήμο Νάουσας.

Ο αντιδήμαρχος Δώρης Καρανάτσιος ενημέρωσε με τη σειρά του για τη συνεργασία με ινστιτούτο που εκδίδει σχολικά βιβλία για την ανακύκλωση σχολικού χαρτιού, με ανταποδοτικότητα σε όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν με γραφική ύλη.

 

Ερώτηση για τους υπόγειους κάδους

Ερώτηση για την τοποθέτηση των υπόγειων κάδων χωρίς να είναι ενημερωμένη η τεχνική υπηρεσία, όπως είπε, κατάθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τζουβάρας, με τον αντιδήμαρχο Δώρη Καρανάτσιο να απαντά ότι πρόκειται για προμήθεια και βάσει νομοθεσίας αφορά τον προμηθευτή, χωρίς καμία υποχρέωση από τον δήμο.

 

Σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 8μμ θα γίνει ενημέρωση φορέων του δήμου για την τελική μορφή του σχεδίου βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που ήδη εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, με 3,5 προϋπολογισμό εκατ. ευρώ, όπως είπε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στη β΄ φάση του σχεδίου.

 Χώρος στα Έρια για τον Εμπορικό Σύλλογο

Ένα γραφείο στον πολυχώρο ‘Χρήστος Λαναράς’ (αίθουσα Έρια) για 15 χρόνια παραχωρήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Για αποκατάσταση μιας αδικίας σε βάρος του Εμπορικού Συλλόγου έκανε λόγο ο δήμαρχος.

 

 Στην Κίνα ο δήμαρχος

Το σώμα ψήφισε τη συμμετοχή του δήμου Νάουσας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κίνα στο πλαίσιο των δρόμων του μεταξιού, με κυβερνητική αποστολή. Ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τόνισε ο δήμος Νάουσας θα είναι ένας από τους τέσσερις συμμετέχοντες που θα κάνει παρουσίαση θεμάτων τους με διεθνές ενδιαφέρον και αντανάκλαση, παρουσιάζοντας το σχέδιο αξιοποίησης των νερών του δικτύου ύδρευσης σε 300 Κινέζους δημάρχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ»

«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ»

 Γνωστή για εμάς τους μεγαλύτερους ,η ελληνική ...

Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

Ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 4ο Δημοτικό...

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε...

Ισότητα φύλων και προκαταλήψεις στην Βέροια  Μία συζήτηση με το Κέντρο   Συμβουλευτικής Γυναικών Βέροιας

Ισότητα φύλων και προκαταλήψεις στην Βέροια Μία...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών...

Συγκροτήθηκε  το νέο Δ. Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στη Δ.Ε.Υ.Α. Βέροιας

Συγκροτήθηκε το νέο Δ. Σ. του Σωματείου Εργαζομένων...

Συγκροτήθηκε σε Σώμα στις 20 Φεβρουάριου 2019 το...

Βάσεις συνεργασίας με ΟΣΕ και ΓΑΙΑ-ΟΣΕ Ο Κ. Ναλμπάντης με συνεργάτες του  συναντήθηκαν  με στελέχη των επιχειρήσεων

Βάσεις συνεργασίας με ΟΣΕ και ΓΑΙΑ-ΟΣΕ Ο Κ. Ναλμπάντης...

Στο πλαίσιο των συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων που...

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας:  Ομόφωνο «ΟΧΙ» στην μεταφορά των ταμειακών αποθεμάτων στην Τράπεζα της Ελλάδος

Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας: Ομόφωνο «ΟΧΙ» στην...

Σύντομη, ωστόσο απόλυτα ουσιαστική, ήταν η χθεσινή...

Ανοιχτός   διαγωνισμός   λογότυπου για την  Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Ανοιχτός διαγωνισμός λογότυπου για την Εύξεινο...

Η  Εύξεινος Λέσχης Βέροιας διαπίστωσε  την ...

Δράσεις του ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ για οικολογική μετακίνηση τις πόλεις

Δράσεις του ΣΔΕ ΝΑΟΥΣΑΣ για οικολογική μετακίνηση τις...

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας ECOMOBILITΥ για οικολογική ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

«Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ»

22 Φεβ 12:00

 Γνωστή για εμάς τους μεγαλύτερους ,η ελληνική  κοινωνική  ταινία της Φίνος Φιλμ, με θεματολογία, την σύγχρονη διαφθορά της εποχής εκείνης ,οι εκτρώσεις και ο τεντιμποϊσμός που δυστυχώς υπάρχουν  μέχρι και...

Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε ενδοσχολική επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας.Η επιμόρφωση οργανώθηκε από τη Διευθύντρια του σχολείου Αρίστη Κουκουρίκου, με θέμα...