Την Παρασκευή ο Νίκος Κουτσογιάννης στο υπουργείο για την πλήρωση των κενών θέσεων του νοσοκομείου Νάουσας

Την Παρασκευή ο Νίκος Κουτσογιάννης στο υπουργείο για την πλήρωση των κενών θέσεων του νοσοκομείου Νάουσας

Ραντεβού με τον υπουργό Υγείας για την πλήρωση των κενών θέσεων στο νοσοκομείο Νάουσας έχει την Παρασκευή ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης. Γι’ αυτό ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο στη χθεσινή συνεδρίαση ο δήμαρχος, σχολιάζοντας παράλληλα ότι προκαλούν ζημία και πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου ανακοινώσεις και τοποθετήσεις που είδαν το φως το προηγούμενο διάστημα, με μεροληπτική και λανθασμένη εντύπωση για τη λειτουργία του.

«Για εμάς είναι προτεραιότητα η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Παρά το γεγονός ότι το θέμα είναι 100% κυβερνητική υπόθεση, εμείς κάναμε κινήσεις για το νοσοκομείο που ήδη δικαιώθηκαν (μαιευτική κλινική) και συνεχίζουμε και με άλλες. Τα προβλήματα του νοσοκομείου έχουν ονοματεπώνυμο και στην Αθήνα και εντός πόλης. Πρέπει με ουσιαστικό τρόπο και ευσυνειδησία να γίνεται ό,τι γίνεται» τόνισε ο δήμαρχος.

 

 Ενημέρωση αντιδημάρχων

Ο αντιδήμαρχος Σταύρος Βαλσαμίδης ενημέρωσε για δράση εξωραϊσμού και εργασιών λειτουργικότητας που θα γίνει στην πλατεία Αγίας Παρασκευής την ερχόμενη Κυριακή, με την Εύξεινο Λέσχη, τον Α.Σ. Τέτραθλον και τον δήμο Νάουσας.

Ο αντιδήμαρχος Δώρης Καρανάτσιος ενημέρωσε με τη σειρά του για τη συνεργασία με ινστιτούτο που εκδίδει σχολικά βιβλία για την ανακύκλωση σχολικού χαρτιού, με ανταποδοτικότητα σε όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν με γραφική ύλη.

 

Ερώτηση για τους υπόγειους κάδους

Ερώτηση για την τοποθέτηση των υπόγειων κάδων χωρίς να είναι ενημερωμένη η τεχνική υπηρεσία, όπως είπε, κατάθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τζουβάρας, με τον αντιδήμαρχο Δώρη Καρανάτσιο να απαντά ότι πρόκειται για προμήθεια και βάσει νομοθεσίας αφορά τον προμηθευτή, χωρίς καμία υποχρέωση από τον δήμο.

 

Σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 8μμ θα γίνει ενημέρωση φορέων του δήμου για την τελική μορφή του σχεδίου βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που ήδη εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, με 3,5 προϋπολογισμό εκατ. ευρώ, όπως είπε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στη β΄ φάση του σχεδίου.

 Χώρος στα Έρια για τον Εμπορικό Σύλλογο

Ένα γραφείο στον πολυχώρο ‘Χρήστος Λαναράς’ (αίθουσα Έρια) για 15 χρόνια παραχωρήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Για αποκατάσταση μιας αδικίας σε βάρος του Εμπορικού Συλλόγου έκανε λόγο ο δήμαρχος.

 

 Στην Κίνα ο δήμαρχος

Το σώμα ψήφισε τη συμμετοχή του δήμου Νάουσας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κίνα στο πλαίσιο των δρόμων του μεταξιού, με κυβερνητική αποστολή. Ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τόνισε ο δήμος Νάουσας θα είναι ένας από τους τέσσερις συμμετέχοντες που θα κάνει παρουσίαση θεμάτων τους με διεθνές ενδιαφέρον και αντανάκλαση, παρουσιάζοντας το σχέδιο αξιοποίησης των νερών του δικτύου ύδρευσης σε 300 Κινέζους δημάρχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

Μάθετε Ρώσικα & Γερμανικά μέσα σε 6 μήνες 17/11

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με ...

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

Σεμινάριο για τον σχολικό εκφοβισμό

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου...

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν   οι λέξεις

Από την καρδιά στο νου - Σωπαίνουν οι λέξεις

Γράφει η Όλγα  Κουτμηρίδου - ΜεταξάΟι λέξεις άνοιξαν...

Για οριστική άδεια λειτουργίας πάει το   Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου

Για οριστική άδεια λειτουργίας πάει το Χιονοδρομικό...

Την έγκριση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών...

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική   Κοινότητα   Βέροιας

Συνεδριάζει την Τρίτη η Δημοτική Κοινότητα Βέροιας

Τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας...

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Μήνυμα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

17 Νοέμβρη 2018.Φέτος συμπληρώνονται 45 χρόνια από την...

Εκδήλωση με ομιλητή   τον Κωσταντίνο Τσιάρα,   για τις προκλήσεις   του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην σημερινή εποχή

Εκδήλωση με ομιλητή τον Κωσταντίνο Τσιάρα, για τις...

ΑΠΟ ΤΗ  ΔΗΜ.ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Την...

Για την 45η επέτειο   από την εξέγερση   του Πολυτεχνείου

Για την 45η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Το Πολυτεχνείο ως σύμβολο παραμένει διαχρονικά...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

 Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος- Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με τις πρωτοποριακές μεθόδους διδασκαλίας και νέων προγραμμάτων,προσφέρει στην κοινωνία της Ημαθίας δυο ταχύρυθμα προγράμματα εκμάθησης Ρωσικών και ...

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Νάουσας  διοργανώνει σεμινάριο με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό (bulling) -σε συνεργασία με την κα Τασιώνα Αθηνά (επισκέπτρια υγείας) και το Πανεπιστήμιο Κύπρου-...

Γράφει η Όλγα  Κουτμηρίδου - ΜεταξάΟι λέξεις άνοιξαν την πόρτα της καρδιάς και άρχισαν να ανεβαίνουν τον ανήφορο τρέχοντας. Το πρόσωπο έγινε κατακόκκινο από θυμό, το σάλιο στέγνωσε στο στόμα. Και όταν οι...

Την έγκριση της Απόφασης Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (Α.Ε.Π.Ο.) του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ανακοινώνει με δελτίο τύπου η Επιτροπή Διοίκησης του φορέα. Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί την απόκτηση...