Την Παρασκευή ο Νίκος Κουτσογιάννης στο υπουργείο για την πλήρωση των κενών θέσεων του νοσοκομείου Νάουσας

Την Παρασκευή ο Νίκος Κουτσογιάννης στο υπουργείο για την πλήρωση των κενών θέσεων του νοσοκομείου Νάουσας

Ραντεβού με τον υπουργό Υγείας για την πλήρωση των κενών θέσεων στο νοσοκομείο Νάουσας έχει την Παρασκευή ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης. Γι’ αυτό ενημέρωσε το δημοτικό συμβούλιο στη χθεσινή συνεδρίαση ο δήμαρχος, σχολιάζοντας παράλληλα ότι προκαλούν ζημία και πρόβλημα στη λειτουργία του νοσοκομείου ανακοινώσεις και τοποθετήσεις που είδαν το φως το προηγούμενο διάστημα, με μεροληπτική και λανθασμένη εντύπωση για τη λειτουργία του.

«Για εμάς είναι προτεραιότητα η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας. Παρά το γεγονός ότι το θέμα είναι 100% κυβερνητική υπόθεση, εμείς κάναμε κινήσεις για το νοσοκομείο που ήδη δικαιώθηκαν (μαιευτική κλινική) και συνεχίζουμε και με άλλες. Τα προβλήματα του νοσοκομείου έχουν ονοματεπώνυμο και στην Αθήνα και εντός πόλης. Πρέπει με ουσιαστικό τρόπο και ευσυνειδησία να γίνεται ό,τι γίνεται» τόνισε ο δήμαρχος.

 

 Ενημέρωση αντιδημάρχων

Ο αντιδήμαρχος Σταύρος Βαλσαμίδης ενημέρωσε για δράση εξωραϊσμού και εργασιών λειτουργικότητας που θα γίνει στην πλατεία Αγίας Παρασκευής την ερχόμενη Κυριακή, με την Εύξεινο Λέσχη, τον Α.Σ. Τέτραθλον και τον δήμο Νάουσας.

Ο αντιδήμαρχος Δώρης Καρανάτσιος ενημέρωσε με τη σειρά του για τη συνεργασία με ινστιτούτο που εκδίδει σχολικά βιβλία για την ανακύκλωση σχολικού χαρτιού, με ανταποδοτικότητα σε όλα τα σχολεία που θα συμμετέχουν με γραφική ύλη.

 

Ερώτηση για τους υπόγειους κάδους

Ερώτηση για την τοποθέτηση των υπόγειων κάδων χωρίς να είναι ενημερωμένη η τεχνική υπηρεσία, όπως είπε, κατάθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Τζουβάρας, με τον αντιδήμαρχο Δώρη Καρανάτσιο να απαντά ότι πρόκειται για προμήθεια και βάσει νομοθεσίας αφορά τον προμηθευτή, χωρίς καμία υποχρέωση από τον δήμο.

 

Σχέδιο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 8μμ θα γίνει ενημέρωση φορέων του δήμου για την τελική μορφή του σχεδίου βιώσιμης αστικής ανάπτυξης που ήδη εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας, με 3,5 προϋπολογισμό εκατ. ευρώ, όπως είπε ο δήμαρχος, αναφερόμενος στη β΄ φάση του σχεδίου.

 Χώρος στα Έρια για τον Εμπορικό Σύλλογο

Ένα γραφείο στον πολυχώρο ‘Χρήστος Λαναράς’ (αίθουσα Έρια) για 15 χρόνια παραχωρήθηκε με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Για αποκατάσταση μιας αδικίας σε βάρος του Εμπορικού Συλλόγου έκανε λόγο ο δήμαρχος.

 

 Στην Κίνα ο δήμαρχος

Το σώμα ψήφισε τη συμμετοχή του δήμου Νάουσας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Κίνα στο πλαίσιο των δρόμων του μεταξιού, με κυβερνητική αποστολή. Ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης τόνισε ο δήμος Νάουσας θα είναι ένας από τους τέσσερις συμμετέχοντες που θα κάνει παρουσίαση θεμάτων τους με διεθνές ενδιαφέρον και αντανάκλαση, παρουσιάζοντας το σχέδιο αξιοποίησης των νερών του δικτύου ύδρευσης σε 300 Κινέζους δημάρχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ OFFICE ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης...

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το Κέντρο Υγείας Βέροιας

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου - Εθελοντική αιμοδοσία από το...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018...

Ο ποδηλάτης   Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας

Ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης στην Εύξεινο Λέσχη...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή...

Έτοιμες προς   παραλαβή οι νέες   ταυτότητες των εφέδρων αξιωματικών Ημαθίας

Έτοιμες προς παραλαβή οι νέες ταυτότητες των...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν...

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας, με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Ημαθίας

Εκπαίδευση ειδικών ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας,...

Από τον Ελληνοαυστρολό Άγγελο Γιαννάκαρο, ιδρυτή της...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Σοφίας Παρασκευόπουλου το ανάγνωσμα...

Του Μάξιμου Χαρακόπουλου*Αν τα φαινόμενα ανομίας στα...

Εργασίες βελτίωσης   και αναβάθμισης   των σχολικών   μονάδων στη Νάουσα

Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης των σχολικών ...

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και αισθητικής...

Δικτύωση κοινωνικών φορέων - Το Κέντρο Συμβουλευτικής  του Δήμου Βέροιας συναντήθηκε  με φορείς της Αλεξάνδρειας

Δικτύωση κοινωνικών φορέων - Το Κέντρο Συμβουλευτικής ...

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Η «ΔΙΚΤΥΩΣΗ», πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης επιπέδου ΙΙ από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) Κε.Δι.Βι.Μ.2 με Αριθμό Αδείας 2000440 ξεκινάει...

 Το Κέντρο Υγείας Βέροιας, την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 πμ - 13:00μμ επί της οδού Μοράβα 2, θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία για τους υπαλλήλους του και το κοινό της περιοχής μας  που επιθυμεί να...

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, τον ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφιλλίδη, ο οποίος ξεκίνησε ένα μεγάλο στοίχημα ποδηλατώντας από την Αθήνα προς τον...

Παρακαλούνται οι έφεδροι αξιωματικοί που υπέβαλλαν στη δικαιολογητικά έκδοσης νέας ταυτότητας όπως προσέλθουν στα γραφεία για την παραλαβή αυτής. Ημέρες : Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 π.μ. έως 13.00 ....