25-27 Μαΐου στην Ημαθία το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ

25-27 Μαΐου στην Ημαθία το 42ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ

Την Πέμπτη 25 Μαΐου στις 7μμ θα πραγματοποιηθεί στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας με ελεύθερη είσοδο η τελετή έναρξης των εργασιών του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ, που θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια μέχρι 28 Μαΐου.

Την έναρξης εργασιών του Συνεδρίου θα κηρύξει η Πρόεδρος της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ Νικολέττου Χριστίνα, ενώ θα έχουν προηγηθεί οι χαιρετισμοί των επισήμων. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Ευγενία Καβαλάρη, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Ημαθίας.

Θα ακολουθήσει στον ίδιο χώρο πολιτιστικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή του Ομίλου «Γενίτσαροι και Μπούλες» και της παιδικής χορωδίας του Ωδείου «Φίλιππος» Βέροιας με μαέστρο τη Νεφέλη Μπραβάκη.

Το κύριο μέρος των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Μαϊου στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον».

Παράλληλες εκδηλώσεις

Το πλούσιο πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων του 42ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Πολιτιστικής Ένωσης Εργαζομένων ΟΤΕ έχει ως εξής:

ΤΡΙΤΗ 23 ΜΑΙΟΥ

09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας  Εκπαίδευσης στη Βέροια από τους Ολυμπιονίκες αθλητές Βαβάτση Φωτεινή, Κελεσίδου Τασούλα και Υφαντίδου Σοφία για τον αθλητισμό και το Ολυμπιακό ιδεώδες.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ

09:00-13:00 Ενημέρωση μαθητών της Α/θμιας  Εκπαίδευσης στη Νάουσας από τους Ολυμπιονίκες.

09:00 -13:00 Εθελοντική Αιμοδοσία στην αίθουσα συγκέντρωσης Προσωπικού ΟΤΕ στο ισόγειο του κτηρίου του ΟΤΕ στην Βικέλα 6 στη Βέροια.

19:30 Ομιλία του καθηγητή Αστροφυσικής του ΑΠΘ Ιωάννη Σειραδάκη με θέμα «Ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Η ανακάλυψη, η διερεύνηση, τα πρόσφατα εντυπωσιακά αποτελέσματα» στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΜΑΙΟΥ

21:00 Μουσική εκδήλωση με τον Παντελή Θαλασσινό και την ορχήστρα του στο Πάρκο της Ελιάς. Προαιρετικά θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...