ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Από 21-25 Ιουνίου -  Δεκάδες συναυλίες, δωρεάν, με πολλά είδη μουσικής  σε όλη τη Βέροια στη φετινή «Εύηχη Πόλη» της ΚΕΠΑ

Από 21-25 Ιουνίου - Δεκάδες συναυλίες, δωρεάν, με πολλά είδη μουσικής σε όλη τη Βέροια στη φετινή «Εύηχη Πόλη» της ΚΕΠΑ

Σε θερμοκρασία... βρασμού η φετινή Εύηχη Πόλη που ξεκινάει στη Βέροια στις 21 Ιουνίου, παγκόσμια ημέρα μουσικής. Δεκάδες συναυλίες, δωρεάν, με πολλά είδη μουσικής σε όλη την πόλη (Εληά, πάρκο Αγ. Αναργύρων, πεζόδρομος Αγοράς, Πλατεία Ωρολογίου, Αρχοντικό Σαράφογλου, Εβραϊκή συνοικία Μπαρμπούτας, αλλά και Μουσείο Αιγών) στοιχηματίζουν να κερδίσουν και φέτος το κοινό, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο αλλά και σε περιφερειακό, με στόχο να γίνει η «Εύηχη Πόλη» πολιτισμικός πόλος για όλη την Ελλάδα. Εξάλλου στην ανάγκη αλλά και στη δυνατότητα εξωστρέφειας της πόλης, αναφέρθηκαν τόσο ο νέος πρόεδρος της διοργανώτριας ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας  Λεωνίδας Ακριβόπουλος όσο και ο διευθυντής Γιάννης Καμπούρης σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Τετάρτης.

 «Η ΚΕΠΑ είναι οι άνθρωποί της, οι καθηγητές, το προσωπικό, ο κόσμος που συμμετέχει, οι μεγάλες εκδηλώσεις και τα φεστιβάλ όπως είναι η Εύηχη Πόλη. Ένας θεσμός που βοηθάει στην εξωστρέφεια της Βέροιας, προσελκύει την Περιφέρεια και έχει στόχο να γίνει πολιτισμικός πόλος για όλη την Ελλάδα» τόνισε ο κ. Ακριβόπουλος, ενώ ο κ. Καμπούρης συμφωνώντας με τον πρόεδρο επισήμανε ότι κανείς δεν διανοείται τον Ιούνιο στη Βέροια χωρίς Εύηχη Πόλη. Όντως στόχος είναι να γίνει ένα περιφερειακό φεστιβάλ και να επεκταθεί με πρότυπες παραγωγές, αποκτώντας μία διακριτότητα. Η Βέροια πρέπει να αρχίσει να αποπνέει ένα κοσμοπολιτισμό και να αποκτήσει μέσα από το φεστιβάλ το διαβατήριό της.

Το πρόγραμμα παρουσίασε η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου,  δίνοντας και κάποια στατιστικά στοιχεία της 8ετίας κατά την οποία έγιναν 119 συναυλίες, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας με θέμα τη μουσική, ενώ φιλοξενήθηκαν μεγάλες ορχήστρες, καταξιωμένοι Έλληνες και ξένοι μουσικοί και συνθέτες και αγαπημένοι ερμηνευτές.

Φέτος συμμετέχει με έναν μουσικό μυθικό περίπατο στην παλιά Βέροια, ο ιστοριτής Στέλιος Πελασγός, που παραβρέθηκε στη συνέντευξη.

Το κόστος της διοργάνωσης  ανέρχεται στα 50-51.000 ευρώ, το οποίο ανέλαβε συνολικά και εξ ολοκλήρου η ΚΕΠΑ, όπως ενημέρωσε ο λογιστής της επιχείρησης  Δημ. Ταρατσίδης. 

«Το αποτέλεσμα μέχρι σήμερα είναι μία συλλογική προσπάθεια από την διεύθυνση μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο. Προσδοκούμε από τη δημοτική αρχή να συνεχίζει να στηρίζει αυτό το θεσμό και να μην τον διακόψει όπως έγινε με τη συνάντηση των ΔΗΠΕΘΕ».

Στη συνέντευξη ήταν παρόντες ο αντιπρόεδρος της ΚΕΠΑ Χρ. Κούτρας, μέλη του Δ.Σ., ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Β. Λυκοστράτης, καθώς και ο καλλιτεχνικός δ/ντής και ο πρόεδρος του Φεστιβάλ Δίου στο πλαίσιο της  συνεργασίας των δύο φορέων. Όλοι ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη διοργάνωση και την ΚΕΠΑ, εκτιμώντας θετικά το έργο που γίνεται τόσα χρόνια από τον πολιτιστικό φορέα.

 

 

 

 ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Το πρόγραμμα της Εύηχης πόλης από τις 21-25 Ιουνίου περιλαμβάνει τις παρακάτω εκδηλώσεις:

Τετάρτη 21 Ιουνίου, ώρα 8:00 μ.μ.

8.00μ.μ. Παρέλαση Φιλαρμονικών Ορχηστρών Δήμου Βέροιας και Δήμου Νάουσας στους δρόμους της πόλης .

Δρόμοι της πόλης (Ανοίξεως, Εληάς , Βενιζέλου, Μητροπόλεως).

9.00μ.μ.Συναυλία

Συχρονες διασκευές , από λατιν έως κλασσική μουσική με ντίσκο κ ροκ υφος !

Φιλαρμονική Δήμου Νάουσας: Δ/νει Φραγκοτσινός Κωνσταντίνος

Φιλαρμονική Δήμου Βέροιας , Δ/νει Κυριακίδης Βαλάντης

Πλατεία Εληάς

Τετάρτη 21 Ιουνίου, ώρα 9:30 μ.μ.

FLAMENCO Ole

Προσκεκλημένος  ο γνωστός τραγουδιστής Juan Granados, από το Jerez της Ανδαλουσίας, από τους καλύτερους του είδους του. Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους μουσικούς και χορευτές στην Ισπανία και διεθνώς.

Συντελεστές:

Χορός flamenco: Αργυρώ Τσάπου, Σοφία Κιορπέ, Μαρία Μανδραγού

Τραγούδι Flamenco: Juan Granados, Yota Baron

Κιθάρα Flamenco: Κώστας Τσουμάνης

- Juan Granados

Πάρκο Αγίων Αναργύρων

Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.

MARKAB TRIO

Ένα μουσικό ταξίδι με ελληνικά, Βalkan, τσιγγάνικα, τούρκικα, σεφαραδίτικα, κέλτικα, αρμένικα, ισπανικά τραγούδια και συνθέσεις του τρίο.

«Markab είναι το φωτεινότερο αστέρι του αστερισμού ‘’Πήγασος’’ και προέρχεται από την αραβική φράση المركب الفرس Al Markab al Faras, δηλαδή «το Σαμάρι του Αλόγου», που αναφέρεται στο φτερωτό άλογο της μυθολογίας»

Ρούλα Τσέρνου: τραγούδι

Στέφανος Σεκέρογλου: βιολι - φωνητικά

Γιάννης Καρακαλπακίδης: κιθάρα - φωνητικά

Αγορά (πεζόδρομος Ιπποκράτους & Προφήτου Ηλία)

Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 8.30 μ.μ.

Ηλιοδρόμιο

Ένα σχήμα που ξεκίνησε στα πλαίσια του Παν/μίου Μακεδονίας με αφορμή τη συλλογική ανάγκη για δημιουργία και έκφραση μέσω νέων πρότυπων συνθέσεων των μελών.

Δημοτική Αγορά ( Κεντρικής )

Πέμπτη 22 Ιουνίου, ώρα 9.00 μ.μ.

Solo σαξόφωνο

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΠΟΠ ΚΑΙ ΡΟΚ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Μια μουσική βραδιά παρέα με τους μαγικούς ήχους του σαξόφωνου, σε ένα ταξίδι που θα περιλαμβάνει μουσική από διαχρονικά ποπ και κλασικά ροκ τραγούδια, που κόσμησαν το παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Σαξόφωνο : Άννα Παπανίδου

Αρχαιολογικό Μουσείο (σε συνέργεια με την Εφορεία Αρχαιοτήτων)

Παρασκευή 23 Ιουνίου , 8.00μ.μ /

8.00μ.μ. Παρέλαση / 9.00μ.μ Συναυλία

Αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Quilombo

H μπάντα κρουστών Quilombo απαρτίζεται από ένα πολυπληθές σύνολο ατόμων -με κατώτερο όριο αυτό των δέκα ατόμων- που παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά κρουστά και δίνουν ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς (SambaBatucada και SambaReggae).

Πλατεία Εληάς

Παρασκευή 23 Ιουνίου , 9.00μ.μ

Ο Συναυλιακός Ε ρ ω τ ό κ ρ ι τ ο ς 

του Δημήτρη Μαραμή

Το μιούζικαλ Ερωτόκριτος του συνθέτη Δημήτρη Μαραμή αποτέλεσε την πρώτη μεγάλη παραγωγή και ανάθεση της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής το Μάιο του 2017 στις νέες της εγκαταστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα όλα τα εισιτήρια και των δέκα παραστάσεων ήταν εξαντλημένα, ενώ η υποδοχή του κόσμου ήταν ενθουσιώδης και όλες οι κριτικές διθυραμβικές.

Πρόκειται για έναν κύκλο τραγουδιών με αφηγηματικά μέρη ανάμεσα, προερχόμενο από το μιούζικαλ το οποίο είναι βασισμένο στo πρωτότυπo έπος του Βιτσέντζου Κορνάρου.

Ερμηνεύουν οι καταξιωμένοι Θοδωρής Βουτσικάκης, Ιωάννα Φόρτη, Ελένη Δημοπούλου και ο Γκωτιέ Βελισσάρης. Το σχήμα παρουσιάζει μοναδικά αυτό το αθάνατο αριστούργημα της κρητικής λογοτεχνίας επιχειρώντας μία πρωτοποριακή κι αιρετική μουσική προσέγγιση του δημοφιλούς κλασικού έργου, το οποίο γράφτηκε τέσσερις αιώνες πριν.

Ερμηνεύουν: Θοδωρής Βουτσικάκης

Ελένη Δημοπούλου Ιωάννα Φόρτη

Gautier Βελισσάρης

Μουσείο Αιγών Βεργίνα ( σε συνέργεια με την Εφορεία Αρχαιοτήτων)

Παρασκευή 23 Ιουνίου , 10.30μ.μ

O Γιάννης Αγγελάκας... σε θερμοκρασία βρασμού.

O Γιάννης Αγγελάκας όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος.

Δε θα μπορούσε να μην ισχύει το ίδιο και για την μπάντα του, τους 100°C. Σχεδόν δυο χρόνια πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν και ταξιδεύουν.

Τους 100°C αποτελoύν οι: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο. Την επιμέλεια του ήχου έχει ο Γιώργος Ταχτσίδης.

Πλατεία Εληάς

Σάββατο 24 Ιουνίου, 12.00μ

Αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Quilombo

H μπάντα κρουστών Quilombo απαρτίζεται από ένα πολυπληθές σύνολο ατόμων -με κατώτερο όριο αυτό των δέκα ατόμων- που παίζουν ταυτόχρονα διαφορετικά κρουστά και δίνουν ένα εκρηκτικό μουσικό αποτέλεσμα σε Βραζιλιάνικους ρυθμούς (SambaBatucada και SambaReggae).

στην αγορά , πεζόδρομος Ιπποκράτους 

 

Σάββατο 24 Ιουνίου, 7.00μμ – 9.00μ.μ

Εύηχη πόλη /Ένας ΜΟΥΣΙΚΟΣ

 ΜΥΘΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ

Ο μουσικός παραμυθικός περίπατος θα μας βοηθήσει να γευτούμε αργά και περιπατητικά την ομορφιά της παλιάς πόλης. Οι θεατές/ ακροατές χωρισμένοι σε μικρές ομάδες 20-50 ατόμων και με έναν οδηγό θα περιπατούν στην πόλη. Σε συγκεκριμένα σημεία (προαύλια εκκλησιών, εισόδους κι αυλές αρχοντικών, γεφυράκια, τρίστρατα κ.α.) θα βρίσκουν έναν αφηγητή μαζί με έναν ή περισσότερους μουσικούς. Εκεί θα σταματούν και θα κάθονται στον προετοιμασμένο χώρο για 10-20΄ ακούγοντας μουσική και τραγούδια, λίγες φράσεις για το συγκεκριμένο σημείο της πόλης και μια ιστορία, μύθο ή παραμύθι που θα συνδέονται ιστορικά, νοηματικά ή αισθητικά. Έπειτα η βόλτα θα συνεχίζεται. Οι καλλιτέχνες θα περιμένουν να φτάσει η επόμενη ομάδα και θα επαναλαμβάνουν την αφηγηματική και μουσική προσφορά τους. Οι ομάδα των περιπατητών θα συνεχίζουν την βόλτα τους μέχρι ο οδηγός τους να τους φτάσει στο επόμενο τόπο μουσικής και αφηγηματική απόλαυσης.

Περιεχόμενο

Τα είδη μουσικής και ιστοριών που θα παρουσιαστούν θα διαφέρουν μεταξύ τους δημιουργώντας ένα πολύχρωμο πλούτο. Δημοτική, έντεχνη, βυζαντινή μουσική θα συνοδεύει λαϊκά παραμύθια, ιστορικά ανέκδοτα του τόπου, μύθους, ποιήματα, ιστορίες φαντασμάτων, ανέκδοτα, προσωπικές διηγήσεις ονείρων ή αναμνήσεων περιστατικών που συνέβησαν στα σημεία που περνούν οι περιπατητές.

Καλλιτεχνική διεύθυνση :Στέλιος Πελασγός .

Σε πέντε διαφορετικά σημεία της πόλης 

Σάββατο 24 Ιουνίου, 9.30μ.μ

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

«Ξεκινήσαμε ηχογραφώντας σε κάποιο υπόγειο και καταλήξαμε να γυρίζουμε ασταμάτητα τη Γη. Αυτή η συνεχής μετάβαση από το μοναχικό στο συλλογικό, χαρακτηρίζει τη ζωή και την τέχνη μας. Υπάρχει γνήσια, αμοιβαία χαρά στη συνάντηση με τους ακροατές. Υπάρχει ενέργεια, επικοινωνία, άνεση, ευγένεια, συμμετοχή όλων σε κάτι ζωντανό, αληθινό και πολύτιμο.

Το σχήμα απαρτίζουν σπουδαίοι μουσικοί, που σέβονται την τέχνη τους και την ασκούν με ενθουσιασμό και πάθος. Κάθε ένας τους αποτελεί έναν ολοκληρωμένο κόσμο. Τον προσφέρουν απλόχερα, χτίζοντας από κοινού την ιδιαίτερη, κοινή μας αισθητική. Τα τελευταία τρία χρόνια λοιπόν, ζούμε παλινδρομώντας ευχαρίστως από τη δημιουργία στην καταστροφή. Και αυτή τη ζωή μοιραζόμαστε με τους ακροατές, όποτε τραγουδάμε. Όποτε, με τρεις νότες και δυο λέξεις, προσπαθούμε να συλλαβίσουμε το όνειρο και την πραγματικότητα με τρόπο αδιαχώριστο.»

Γιώργος Καλούδης – βιολοντσέλο, κρητική λύρα

Μανόλης Πάππος – μπουζούκι, λαούτο

Φώτης Σιώτας / Δημήτρης Χατζηζήσης: βιολί

Δημήτρης Τσεκούρας: κοντραμπάσο

ηχοληψία: Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας

φωτισμοί: Κωνσταντίνος Μαργκάς

Πλατεία Ωρολογίου

Σάββατο 24 Ιουνίου, 10.30μ.μ

Αφροβραζιλιάνικη μπάντα κρουστών Quilombo

Πεζόδρομος Έλλης

Κυριακή 25 Ιουνίου, 8.30μ.μ

ΝΟΡΙΑΝΑ

Οι Noriana είναι ένα γυναικείο κουαρτέτο που αγαπά την Ιρλανδική μουσική παράδοση και συνέλεξε κάποιες από τις ομορφότερες μελωδίες και τραγούδια της: ιρλανδικούς χορούς όπως reels, jigs και polkas, τραγούδια που μιλούν για την αγάπη, τον αποχωρισμό, την ξενιτιά. Το λαούτο στη θέση της κιθάρας, το νταούλι και το καχόν στη θέση του bodhrán καθώς και το διαφορετικό μουσικό υπόβαθρο του κάθε μέλους των Noriana έχουν συμβάλλει στην διαμόρφωση ενός ξεχωριστού, φρέσκου και ζωηρού ηχοχρώματος. Τα παραδοσιακά τραγούδια των Κελτών μπορεί σε πρώτο άκουσμα να ακούγονται πολύ διαφορετικά από τα αντίστοιχα δικά μας, ωστόσο υπάρχουν ξεκάθαρα κοινά στοιχεία σε ότι αφορά στη θεματολογία, το ρυθμό και τα όργανα. Τα jigs και τα reels παρουσιάζουν εντυπωσιακές ομοιότητες με τους δικούς μας θρακιώτικους και κρητικούς χορούς αντιστοίχως ενώ οι μουσικές ανταλλαγές δε έπαψαν μέχρι και σήμερα.

Αρχοντικό Σαράφογλου

Κυριακή 25 Ιουνίου, 9.00μ.μ

Αφιέρωμα στη Νάνσυ Γουίλσον/ Tribute to Nancy Wilson

Μια ιδιαίτερη συναυλία αφιερωμένη στη μεγάλη ερμηνεύτρια της τζαζ Nancy Wilson και τη δισκογραφία της από τη συνεργασία της με την Capitol Records.Μια μοναδική performer που έμεινε στην ιστορία ως «the Baby» και είδε την καριέρα της να απογειώνεται μεσα από τη συνεργασία της με τον Σαξοφωνίστα CannonBall Adderley.

Η μουσικός Χριστίνα Συριοπούλου επιστρέφει στη γενέτειρα της τιμώντας τη Ελληνικής Τζαζ σκηνής, το Γιώργο Κοντραφούρη στα πλήκτρα, Το Ντίνο Μάνο στο μπάσο και το Βασίλη Ποδαρά στα drums.

Βυζαντινό Μουσείο

Κυριακή 25 Ιουνίου, 9.30μ.μ

Σουζάνα και Ελένη Βουγιουκλή Quartet

Ο Γύρος του Κόσμου σε Οκτάβες

Η Ελένη και η Σουζάνα Βουγιουκλή παρουσιάζουν μία μουσική παράσταση που κοινωνεί την έκσταση της Κάτω Ιταλίας, το μυστήριο της Βαλκανικής πολυφωνίας, τον πλούτο της ελληνικής παράδοσης, το σπαραγμό του πορτογαλέζικου fado και τη δωρικότητα των blues και του gospel της Αμερικής και φυσικά, του ελληνικού ρεμπέτικου.

Οι αυθεντικές και εκρηκτικές ερμηνείες των δύο μουσικών- performers αναδεικνύουν τον αρχέγονο παγκόσμιο ήχο, με όχημα τραγούδια απ’όλο τον κόσμο καθώς και τις δικές τους συνθέσεις από τον δίσκο τους με τίτλο “ TO BE SAFE” !

Μαζί τους επί σκηνής, αναλαμβάνοντας το rhythm section, ο Αλέξης Αποστολάκης στα τύμπανα και ο Χρήστος Τσαπράζης στο κοντραμπάσο.

Το σχήμα αποτελείται από τέσσερα άτομα:

 Ελένη Βουγιουκλή (τραγούδι, πιάνο)

Σουζάνα Βουγιουκλή (τραγούδι, πιάνο, κιθάρα)

Αλέξης Αποστολάκης (τύμπανα)

Χρήστος Τσαπράζης (κοντραμπάσο)

Παλιά εβραϊκή συνοικία (Μπαρμπούτα)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΑΟΥΣΑΣ Πρόσκληση για τον εορτασμό 20 χρόνων από την ίδρυσή του

Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΝΑΟΥΣΑΣ Πρόσκληση για τον εορτασμό 20 χρόνων...

Εκδήλωση εορτασμού για την συμπλήρωση 20 χρόνων από την...

ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής:  Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας,  στο Πνευματικό  Κέντρο Αλεξάνδρειας

ΓΕΛ Πλατέος Κορυφής: Ημερίδα Τοπικής Ιστορίας, στο...

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στις 09.00 π.μ. στο Πνευματικό...

«Ερχόμενος ο Κύριος»: Μουσική παράσταση από τον Ερυθρό  Σταυρό Βέροιας

«Ερχόμενος ο Κύριος»: Μουσική παράσταση από τον Ερυθρό...

Το Περιφερειακό Τμήμα  Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού...

Την Δευτέρα 22 Απριλίου:  Ομιλία  του π. Γεώργιου Σχοινά στον  Ι. Ναό   Αγίου Αντωνίου

Την Δευτέρα 22 Απριλίου: Ομιλία του π. Γεώργιου Σχοινά...

Η Ένωση Θεολόγων Νομού Ημαθίας σε συνεργασία με την...

Σύλλογος Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό: Παρουσιάζεται «Το βάζο με τα μοναχικά μπισκοτάκια» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας

Σύλλογος Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό: Παρουσιάζεται...

Το παραμύθι της ΜΑμΑ «Το βάζο με τα μοναχικά...

Η επανέκδοση του δίτομου έργου του Γεωργίου Χ. Χιονίδη  «Ιστορία της Βέροιας: της πόλεως και της περιοχής»,  παρουσιάζεται αύριο Σάββατο στη Δημόσια Βιβλιοθήκη

Η επανέκδοση του δίτομου έργου του Γεωργίου Χ. Χιονίδη ...

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας σας...

 26, 27 και 28 Απριλίου στο Χώρο Τεχνών- Veria Dance για 7η χρονιά, με τη συμμετοχή  άνω των 400 χορευτών

26, 27 και 28 Απριλίου στο Χώρο Τεχνών- Veria Dance για 7η...

Για 7η χρονιά η Βέροια διοργανώνει το Veria Dance. Πρόκειται...

Το βιβλίο του Πάνου Δημάκη «Το ποτάμι των χιλίων τυφλών» παρουσιάζεται το Σάββατο 20 Απριλίου

Το βιβλίο του Πάνου Δημάκη «Το ποτάμι των χιλίων...

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Ηλιοτρόπιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

BEΡΟΙΑ | ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΟΛΗΣ | Άλσος ‘23Από Παρασκευή 30/6 έως Τετάρτη 4/9Η Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας παρουσιάζει το θερινό πρόγραμμα εκδηλώσεων στο ανοιχτό θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» στο Άλσος Παπάγου. Θέατρο, συναυλίες,...

Συνεχίζονται οι προβολές κινηματογραφικών ταινιών Α’ προβολής στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μελίνα Μερκούρη" για την θερινή περίοδο 2022, με την ταινία  "Φανταστικά Ζώα: Τα Μυστικά του...

Την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 21:30«ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»Οι συναυλίες της ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη είναι πάντα  ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός που κανείς δεν θέλει να χάσει!Έτσι και φέτος, «μοναδική» καλλιτέχνης  με...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2) στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια, η παρουσίαση του νομικού βιβλίου του δικηγόρου Μιχάλη Χασιώτη με τίτλο «Η Αρχή...