Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι μαθητές οι γονείς και οι δασκάλοι του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας αποχαιρέτησαν την φετινή σχολική χρονιά με μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με παρά πολύ ιδιαίτερη φροντίδα την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 στην αυλή του σχολείου μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δημήτριο Βέρρο ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ιδιαίτερα στα παιδιά της ΣΤ΄Δημοτικού που αποφοιτούν, τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή πρόοδο στο νέο τους σχολείο, να εκπληρώσουν τους στόχους τους και το πιο σημαντικό να διατηρήσουν τις αξίες και τις αρχές που διδάχθηκαν από το σχολείο που αποχαιρετούν. Στην συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Σάββας Ταϊλαχίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την συνεργασία του με το σχολείο καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς και τέλος έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σοφιανίδης ο οποίος τόνισε ότι έχουμε αυστηρή εντολή από το Δήμαρχο να είμαστε κοντά στα παιδιά και ευχήθηκε με την σειρά του Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβριο κάνοντας όλες τις ενέργειες ώστε το σχολείο να υποδεχθεί τους μαθητές του. Η εκδήλωση ξεκίνησε η Χορωδία του Σχολείου μας με τραγούδια που ετοίμασε η δασκάλα μουσικής κα Δόξα Γουργουλιάτου με μαθητές από μικρότερες και μεγαλύτερες τάξεις του σχολείου μας και στην συνέχεια με τους ήχους της ορχήστρας κέφι και χορός για όλους ξεσηκώνοντάς μικρούς και μεγάλους δίνοντάς μια διαφορετική νότα στην εκδήλωσή μας.Μια εκδήλωση που πέτυχε το να συνυπάρξουν στην αυλή του σχολείου μαθητές γονείς και δασκάλοι καταλήγοντάς σε ένα χαρούμενο αποχαιρετιστήριο γλέντι.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σοφιανίδης,ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας κ. Θεόδωρος Τέτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Τραπεζανλής ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Βέροιας κ. Κώστας Δούκας και η κα Δήμητρα Σμυρνή επικεφαλής της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Νομού Ημαθίας FARETRA.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους παρακάτω:
-
Toν Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Σοφιανίδη για την παρουσία του στην εκδήλωσή μας και γενικά τον Δήμο Βέροιας για την βοήθεια που μας προσέφερε όλη την χρονιά.
-Την Σχολική Επιτροπή Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας για την άριστη συνεργασία μας και τον Αντιπρόεδρο κ. Θεόδωρο Τέτο τόσο για την παρουσία του στην εκδήλωσή μας όσο και για το ενδιαφέρον του για το σχολείο μας.
-Την υπηρεσία
  καθαριότητας του Δήμου Βέροιας  και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Παπαδόπουλο με το προσωπικό του που με άσχημες καιρικές συνθήκες ένα διήμερα προέβησαν στον καθαρισμό του χώρου εντός και εκτός του σχολείου.
-Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Τραπεζανλή για την παρουσία του στην εκδήλωση μας αλλά και για την βοήθεια που προσέφερε στο σχολείο μας όλη την χρονιά. Οπότε και όταν τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας και χάρη στις δικές τους ενέργειες καταφέραμε να βάψουμε το σχολείο μας μετά από πολλά χρόνια και να καλοπύσουμε το χώρο γύρω από αυτό.
-Τον Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Σάββα Ταϊλαχίδη, τον Υποδιευθυντή κ. Άρη Ιωαννίδη και όλους τους καταπληκτικούς και υπέροχους δασκάλους μας για την άριστη και ειλικρινή μας συνεργασία για το καλό των παιδιών μας και του σχολείου.

-Τα υπέροχα παιδιά μας και την ακούραστη κα Δόξα Γουργουλιάτου την δασκάλα μουσικής για την όμορφη γιορτούλα που μας παρουσίασαν.

-Τα παιδιά της ορχήστρας τον Κώστα Μπατσίλα, τον Γιώργο Σαλαπασίδη, τον Βασίλη Γκουτζιιλήκα, τον Νίκο Αλάιτση, τον Βαγγέλη Τολίκα και στην λύρα τον Δημήτρη Μαυρόπουλο που μας διασκέδασαν  καθώς και τον χορηγό της ορχήστρας τον αγαπητό κ. Αντώνιο Κεχαγιά.

-Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας "Ευστάθιο Χωραφά" και ιδιαίτερα τον δραστήριο πρόεδρο του κ. Αντώνη Καγκελίδη για την διάθεση τραπεζιών και καρεκλών στην εκδήλωσή μας

-Την σχολική φύλακα κα Χρυσάνθη Μπαντή για την άριστη συνεργασία μας και την βοήθεια της στην εκδήλωσή μας αλλά πάνω από όλα για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει  στα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο σχολείο.
-Την σχολική βοηθό κα Κοραλία Φιλιππίδου,τις Σχολικές τροχονόμους,κα
Kυριακή Μπατσίλη, κα Αθηνά Κυπαρισσοπούλου,κα Μάμαλη Χρύσουλα,κα Μάρθα Μαρωνίτου και την κα Γεωργιάδου Σοφία για την συνεργασία μας όλη την χρονιά όπως επίσης και τις κύριες που ασχολούνται με την καθαριότητα του Σχολείου μας την κα Ευτυχία Γεωργίου και την κα Δάφνη Μελιοπύλου που μας βοήθησαν ώστε να είναι καθαρή η αυλή του Σχολείου μας για την εκδήλωσή μας.
-Την προισταμένη του τμήματος πρασίνου κα Μαυροματίδου Βίλμα για την διάθεση φυτών από το φυτώριο του Δήμου έτσι για να ομορφαίνει λίγο ακόμα το σχολείο μας καθώς και τα παιδιά του φυτωρίου που μας τα φύτεψαν και μας τα περιποήθηκαν τον πρώτο καιρό την Δροσιά και τον Κωνσταντίνο.
-Τα Μ.Μ.Ε. για την δημοσίευση και προβολή της εκδήλωσης μας και ιδαίτερα την ηλεκτρονική εφημερίδα του Ν.Ημαθίας
faretra την αγαπητή κα Δήμητρα Σμυρνή για την παρουσία της στην εκδήλωση.
-Τέλος αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που βρίσκονται δίπλα στο Σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας.κάτι που έκαναν και στην αποχαιρετιστήρια γιορτούλα μας.Ιδιαίτερα αξίζουν ευχαριστίες στους

κ.κ.. Γιώργο Κελεπούρη,Σέχου Φέριντ,Μούκα Νασμί, Κούτρα Εμμανουέλα,Νικοπούλου Ειρήνη,Παγάνη Μαίρη,Παπαδοπούλου Μαρίνα,Κελεπούρη Μαρία,Κοντογιαννίδου Δέσποινα,Τριανταφυλλίδου Ελένη,Λαφάρα Αναστασία,Νιοκανοσίτζε Μάγια,Τράσι Ίλντα,Μπαντή Χρυσάνθη,Γραμματικοπούλου Δήμητρα,Παυλίδου Μαρία,Αϊβάζογλου Ιωάννα,Ζιακάκη Μαρία,Τριανταφυλλίδου Αναστασία και Τοπίδου Νικολέτα

που χάρη στην εθελοντική τους βοήθεια βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. Τέλος θα μου ήταν αδιανόητο ως Πρόεδρος του Συλλόγου να μην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τις κυρίες του Δ.Σ. για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε με τα παιδιά μας στην διάρκεια της χρονιάς και θα ξεκινήσω από την Ταμία την κα Κούτρα Εμμανουέλα, την Αντιπρόεδρο κα Ελισάβετ Παππά,την Γραμματέα κα Βιργίνια Μπούθα,την Έφορο κα Αναστασία Καρακεχαγιόγλου που μέρα νύχτα βρίσκονταν στο σχολείο για να υλοποιούνται οι δράσεις του Συλλόγου.

Επίσης την Ειδική Έφορο κα Ζιακάκη Μαρία και το μέλος κα Αναστασία Ράδη για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

 Καλό Καλοκαίρι και Καλή Αντάμωση τη νέα σχολική χρονιά με πολύ δύναμη και κουράγιο για ακόμα πιο δημιουργικές και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τα παιδιά μας και το Σχολείο!!!!

 

                                                                                            Με Εκτίμηση

                                                                                                  Το Δ.Σ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ  ΜΕΡΟΣ ΙΖ - Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ -ΝΑΥΑΡΧΟΣ Π.Ν. (1871-1945)

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΡΟΣ ΙΖ - Ο...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος  Κάποια...

Ο Φιλολογικός και Φιλαρμονικός Σύλλογος «Ελικών» και η Μικτή Μανδολινάτα του Γυμνασίου Βέροιας (Δημιούργησαν τη Ρομαντική εποχή και την Εύηχη Βέροια)

Ο Φιλολογικός και Φιλαρμονικός Σύλλογος «Ελικών» και...

Γράφει ο  Παύλος ΠυρινόςΕισαγωγήΣύλλογοι, με διάφορες...

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στη Βέροια  το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα στη Βέροια το Περιφερειακό...

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας...

Παραδόθηκαν οι πρώτες   ποσότητες ανακυκλωμένων ρούχων στην τράπεζα   ενδυμάτων του Δήμου Βέροιας

Παραδόθηκαν οι πρώτες ποσότητες ανακυκλωμένων...

-45.510 κιλά μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης και υπόδησης...

Yφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής  ο Άγγελος Τόλκας στη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης

Yφυπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής ο Άγγελος...

Περιορισμένος, όπως άλλωστε αναμενόταν, ο...

Το πρόγραμμά του   για τον Τουρισμό και τους πρώτους υποψήφιους παρουσιάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας   Παύλος Παυλίδης

Το πρόγραμμά του για τον Τουρισμό και τους πρώτους...

Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στη ΒεργίναΤο Σάββατο 23...

Εγκαίνια του La Primavera με ιταλική φινέτσα στο κέντρο της Βέροιας

Εγκαίνια του La Primavera με ιταλική φινέτσα στο κέντρο της...

Ένα κομμάτι Ιταλίας στο κέντρο της Βέροιας.Το μοναδικό...

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!

Του Ιωάννη Ιασ. ΒελέντζαΔιπλ. Ηλεκτρολόγος...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Εθνικού Χιονοδρομικού Κέντρου Σελίου ενημερώνει ότι είναι για το σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου είναι σε πλήρη λειτουργία όλες οι πίστες και οι αναβατήρες...

Εκτροχιασμός τρένου που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λάρισα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στον σιδηροδρομικό σταθμό στο Πλατύ Ημαθίας.Σύμφωνα με ενημέρωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ η αμαξοστοιχία 1591 εκτροχιάστηκε...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος  Κάποια μέρα του Ιουλίου 1904, παρουσιάστηκε στον Έλληνα Πρόξενο Λάμπρο Κορομηλά στη Θεσσαλονίκη ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος και διπλωμάτης της πατρίδας του...

Γράφει ο  Παύλος ΠυρινόςΕισαγωγήΣύλλογοι, με διάφορες ονομασίες, εμφανίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε όλο τον υπόδουλο, καθώς και στον ελεύθερο Ελληνισμό που με την οικονομική ενίσχυση των σχολείων...