Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας αποχαιρέτησε τη σχολική χρονιά

Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα οι μαθητές οι γονείς και οι δασκάλοι του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας αποχαιρέτησαν την φετινή σχολική χρονιά με μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με παρά πολύ ιδιαίτερη φροντίδα την Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 στην αυλή του σχολείου μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Δημήτριο Βέρρο ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλό Καλοκαίρι και ιδιαίτερα στα παιδιά της ΣΤ΄Δημοτικού που αποφοιτούν, τους ευχήθηκε από καρδιάς καλή πρόοδο στο νέο τους σχολείο, να εκπληρώσουν τους στόχους τους και το πιο σημαντικό να διατηρήσουν τις αξίες και τις αρχές που διδάχθηκαν από το σχολείο που αποχαιρετούν. Στην συνέχεια χαιρετισμό έκανε ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Σάββας Ταϊλαχίδης ο οποίος ευχαρίστησε τον Σύλλογο για την συνεργασία του με το σχολείο καθ΄όλη την διάρκεια της χρονιάς και τέλος έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σοφιανίδης ο οποίος τόνισε ότι έχουμε αυστηρή εντολή από το Δήμαρχο να είμαστε κοντά στα παιδιά και ευχήθηκε με την σειρά του Καλό Καλοκαίρι σε όλους και ανανέωσε το ραντεβού για το Σεπτέμβριο κάνοντας όλες τις ενέργειες ώστε το σχολείο να υποδεχθεί τους μαθητές του. Η εκδήλωση ξεκίνησε η Χορωδία του Σχολείου μας με τραγούδια που ετοίμασε η δασκάλα μουσικής κα Δόξα Γουργουλιάτου με μαθητές από μικρότερες και μεγαλύτερες τάξεις του σχολείου μας και στην συνέχεια με τους ήχους της ορχήστρας κέφι και χορός για όλους ξεσηκώνοντάς μικρούς και μεγάλους δίνοντάς μια διαφορετική νότα στην εκδήλωσή μας.Μια εκδήλωση που πέτυχε το να συνυπάρξουν στην αυλή του σχολείου μαθητές γονείς και δασκάλοι καταλήγοντάς σε ένα χαρούμενο αποχαιρετιστήριο γλέντι.

Την εκδήλωση μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιώργος Σοφιανίδης,ο οποίος εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Βέροιας κ. Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη, ο Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας κ. Θεόδωρος Τέτος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτριος Τραπεζανλής ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Βέροιας κ. Κώστας Δούκας και η κα Δήμητρα Σμυρνή επικεφαλής της ηλεκτρονικής εφημερίδας του Νομού Ημαθίας FARETRA.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους παρακάτω:
-
Toν Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Σοφιανίδη για την παρουσία του στην εκδήλωσή μας και γενικά τον Δήμο Βέροιας για την βοήθεια που μας προσέφερε όλη την χρονιά.
-Την Σχολική Επιτροπή Α΄Βάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βέροιας για την άριστη συνεργασία μας και τον Αντιπρόεδρο κ. Θεόδωρο Τέτο τόσο για την παρουσία του στην εκδήλωσή μας όσο και για το ενδιαφέρον του για το σχολείο μας.
-Την υπηρεσία
  καθαριότητας του Δήμου Βέροιας  και προσωπικά τον Αντιδήμαρχο κ. Βασίλη Παπαδόπουλο με το προσωπικό του που με άσχημες καιρικές συνθήκες ένα διήμερα προέβησαν στον καθαρισμό του χώρου εντός και εκτός του σχολείου.
-Τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Δημήτριο Τραπεζανλή για την παρουσία του στην εκδήλωση μας αλλά και για την βοήθεια που προσέφερε στο σχολείο μας όλη την χρονιά. Οπότε και όταν τον χρειαστήκαμε ήταν δίπλα μας και χάρη στις δικές τους ενέργειες καταφέραμε να βάψουμε το σχολείο μας μετά από πολλά χρόνια και να καλοπύσουμε το χώρο γύρω από αυτό.
-Τον Διευθυντή του Σχολείου μας κ. Σάββα Ταϊλαχίδη, τον Υποδιευθυντή κ. Άρη Ιωαννίδη και όλους τους καταπληκτικούς και υπέροχους δασκάλους μας για την άριστη και ειλικρινή μας συνεργασία για το καλό των παιδιών μας και του σχολείου.

-Τα υπέροχα παιδιά μας και την ακούραστη κα Δόξα Γουργουλιάτου την δασκάλα μουσικής για την όμορφη γιορτούλα που μας παρουσίασαν.

-Τα παιδιά της ορχήστρας τον Κώστα Μπατσίλα, τον Γιώργο Σαλαπασίδη, τον Βασίλη Γκουτζιιλήκα, τον Νίκο Αλάιτση, τον Βαγγέλη Τολίκα και στην λύρα τον Δημήτρη Μαυρόπουλο που μας διασκέδασαν  καθώς και τον χορηγό της ορχήστρας τον αγαπητό κ. Αντώνιο Κεχαγιά.

-Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πατρίδας "Ευστάθιο Χωραφά" και ιδιαίτερα τον δραστήριο πρόεδρο του κ. Αντώνη Καγκελίδη για την διάθεση τραπεζιών και καρεκλών στην εκδήλωσή μας

-Την σχολική φύλακα κα Χρυσάνθη Μπαντή για την άριστη συνεργασία μας και την βοήθεια της στην εκδήλωσή μας αλλά πάνω από όλα για την αγάπη και το ενδιαφέρον που δείχνει  στα παιδιά μας από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο σχολείο.
-Την σχολική βοηθό κα Κοραλία Φιλιππίδου,τις Σχολικές τροχονόμους,κα
Kυριακή Μπατσίλη, κα Αθηνά Κυπαρισσοπούλου,κα Μάμαλη Χρύσουλα,κα Μάρθα Μαρωνίτου και την κα Γεωργιάδου Σοφία για την συνεργασία μας όλη την χρονιά όπως επίσης και τις κύριες που ασχολούνται με την καθαριότητα του Σχολείου μας την κα Ευτυχία Γεωργίου και την κα Δάφνη Μελιοπύλου που μας βοήθησαν ώστε να είναι καθαρή η αυλή του Σχολείου μας για την εκδήλωσή μας.
-Την προισταμένη του τμήματος πρασίνου κα Μαυροματίδου Βίλμα για την διάθεση φυτών από το φυτώριο του Δήμου έτσι για να ομορφαίνει λίγο ακόμα το σχολείο μας καθώς και τα παιδιά του φυτωρίου που μας τα φύτεψαν και μας τα περιποήθηκαν τον πρώτο καιρό την Δροσιά και τον Κωνσταντίνο.
-Τα Μ.Μ.Ε. για την δημοσίευση και προβολή της εκδήλωσης μας και ιδαίτερα την ηλεκτρονική εφημερίδα του Ν.Ημαθίας
faretra την αγαπητή κα Δήμητρα Σμυρνή για την παρουσία της στην εκδήλωση.
-Τέλος αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους γονείς που βρίσκονται δίπλα στο Σύλλογο και στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας.κάτι που έκαναν και στην αποχαιρετιστήρια γιορτούλα μας.Ιδιαίτερα αξίζουν ευχαριστίες στους

κ.κ.. Γιώργο Κελεπούρη,Σέχου Φέριντ,Μούκα Νασμί, Κούτρα Εμμανουέλα,Νικοπούλου Ειρήνη,Παγάνη Μαίρη,Παπαδοπούλου Μαρίνα,Κελεπούρη Μαρία,Κοντογιαννίδου Δέσποινα,Τριανταφυλλίδου Ελένη,Λαφάρα Αναστασία,Νιοκανοσίτζε Μάγια,Τράσι Ίλντα,Μπαντή Χρυσάνθη,Γραμματικοπούλου Δήμητρα,Παυλίδου Μαρία,Αϊβάζογλου Ιωάννα,Ζιακάκη Μαρία,Τριανταφυλλίδου Αναστασία και Τοπίδου Νικολέτα

που χάρη στην εθελοντική τους βοήθεια βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσής μας. Τέλος θα μου ήταν αδιανόητο ως Πρόεδρος του Συλλόγου να μην ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ τις κυρίες του Δ.Σ. για τις όμορφες στιγμές που περάσαμε με τα παιδιά μας στην διάρκεια της χρονιάς και θα ξεκινήσω από την Ταμία την κα Κούτρα Εμμανουέλα, την Αντιπρόεδρο κα Ελισάβετ Παππά,την Γραμματέα κα Βιργίνια Μπούθα,την Έφορο κα Αναστασία Καρακεχαγιόγλου που μέρα νύχτα βρίσκονταν στο σχολείο για να υλοποιούνται οι δράσεις του Συλλόγου.

Επίσης την Ειδική Έφορο κα Ζιακάκη Μαρία και το μέλος κα Αναστασία Ράδη για την προσφορά τους στο Σύλλογο.

 Καλό Καλοκαίρι και Καλή Αντάμωση τη νέα σχολική χρονιά με πολύ δύναμη και κουράγιο για ακόμα πιο δημιουργικές και ουσιαστικές πρωτοβουλίες για τα παιδιά μας και το Σχολείο!!!!

 

                                                                                            Με Εκτίμηση

                                                                                                  Το Δ.Σ.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Οι πρωταγωνιστές της Βέροιας στον Μακεδονικό Αγώνα

ΜΟΡΦΕΣ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ Οι πρωταγωνιστές...

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΑ ...

Ειδική συνεδρίαση  του Δημοτικού  Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

Ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου...

Προς κάθε αρμόδιο - Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην καθημερινότητα

Προς κάθε αρμόδιο - Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΤα δραματικά γεγονότα που...

Κρίσιμοι προσανατολισμοί

Κρίσιμοι προσανατολισμοί

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ.ΧαλκιάΠολλές και ποικίλες...

«Μια φευγαλέα εικόνα»

«Μια φευγαλέα εικόνα»

Του Κώστα ΜίζαΕπιμελητή Ανηλίκων ΒέροιαςΕίναι εύκολο...

«ΠΙΤΣΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»!

«ΠΙΤΣΑΡΙΑ, Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ»!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

Από την καρδιά στο νου - Ο χορός  των φύλλων

Από την καρδιά στο νου - Ο χορός των φύλλων

Γράφει η Όλγα Κουτμηρίδου - ΜεταξάΤα φύλλα χόρευαν...

Συγκροτήθηκε  η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, για τον Δήμο Βέροιας, «ΠΟΛΙΤΕΣ σε Δράση»

Συγκροτήθηκε η αυτοδιοικητική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ,...

- Ποιοι συμμετέχουν στην κίνηση, που παραμένει ανοιχτή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Γράφει ο Παναγιώτης ΠαπαδόπουλοςΦιλόλογος ΜΕΡΟΣ ΙΑ      Όλη η Ελληνική ιστορία αποτελεί ένα απέραντο μωσαϊκό με πολύχρωμα πετράδια.  Είναι οι αγώνες των Ελλήνων που υπερασπίστηκαν την πατρική τους γη, τα...

Ειδική συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 1. Ψήφιση ή μη...

Γράφει ο Αναστάσιος ΒασιάδηςΤα δραματικά γεγονότα που κυριάρχησαν στην επικαιρότητα των τελευταίων ημερών,  αμαύρωσαν το εορταστικό κλίμα  που διαμορφώνεται εν αναμονή των Χριστουγέννων και  είχαν ως...

Του ιερέωςΠαναγιώτου Σ.ΧαλκιάΠολλές και ποικίλες είναι οι προκλήσεις της σύγχρονης ζωής, φίλοι αναγνώστες. Είναι οι στιγμές κατά τις οποίες ο άνθρωπος μπορεί να παραδοθεί αμαχητί στις προκλήσεις των...