Μαυρογιώργος: Σε λιγότερο από χρόνο ο νέος αξονικός στο νοσοκομείο Νάουσας μέσω υπουργείου. Αναθεώρησε πολιτική ο δήμαρχος για τα χρήματα του ιδρύματος Δημούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Μαυρογιώργος: Σε λιγότερο από χρόνο ο νέος αξονικός στο νοσοκομείο Νάουσας μέσω υπουργείου. Αναθεώρησε πολιτική ο δήμαρχος για τα χρήματα του ιδρύματος Δημούλα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λιγότερο από έναν χρόνο μπορεί να βρίσκεται στο νοσοκομείο Νάουσας ο νέος αξονικός τομογράφος, σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου Ημαθίας Δημήτρη Μαυρογιώργο κατά τη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης. Πρόκειται για απόφαση ένταξης από την πλευρά του υπουργείου 20 αξονικών σε νοσοκομεία όλης της χώρας, ανάμεσα στα οποία και της μονάδας Νάουσας, μετά από παρέμβαση του διοικητή και της βουλευτίνας Φρόσως Καρασαρλίδου στον αρμόδιο υπουργό.

Ο κ. Μαυρογιώργος σημείωσε ότι είναι ασύμφορη η μετακίνηση του αξονικού της μονάδας Βέροιας στο διάστημα μέχρι την έλευση του νέου στη Νάουσα, αφού το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι 70-75.000 ευρώ και το κόστος μετακίνησης άλλα 50, σε βαθμό να είναι προτιμότερο να γίνει ανταλλακτικά. Έτσι, η διοίκηση του νοσοκομείου Ημαθίας τον δίνει στην Περιφέρεια (3η ΥΠΕ) και ας αποφασίσει αυτή για το μέλλον του.

Αναφορικά με τον σχεδιασμό αγοράς νέου αξονικού σε ταχύτερο χρόνο μέσω των δωρεών που εξασφάλισε ο ίδιος ο διοικητής (30.000 οι φίλοι του νοσοκομείου, 45.000 δεσμεύσεις κοινωνικών φορέων και 10.000 επιχειρηματιών) και ποσού από το Ίδρυμα Δημούλα για το οποίο δεσμεύθηκε ο δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, ο διοικητής τόνισε ότι μετά την πρόσφατη επίσκεψη του δημάρχου στον υπουργό υπάρχει αναθεώρηση πολιτικής από την πλευρά του δημάρχου, σημειώνοντας επίσης ότι το δημόσιο δεν αγοράζει με λίζινγκ.

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Μαυρογιώργος ανέφερε επίσης ότι η πολιτική του εδώ και περίπου έναν χρόνο για άμεση αγορά αξονικού είχε μεταξύ άλλων και τη φιλοσοφία ενδυνάμωσης του νοσοκομείου Νάουσας, σε μια περίοδο που σχεδιαζόταν η κατάργησή του, όπως είπε.

Αναφορικά τέλος με τον νέο αξονικό της Βέροιας (αξίας 270.000 ευρώ) που προήλθε από δωρεά, ο διοικητής ενημέρωσε ότι αυτός θα εγκατασταθεί μέχρι 24 Αυγούστου, θα είναι ιδιαίτερης οικονομίας (30.000 ετησίως στη σύμβαση του δωρητή με την εταιρεία κατασκευής).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας εγκαινίασε χθες ο Δήμαρχος Βέροιας

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο...

-Λειτουργεί παράλληλα και έκθεση αφιερωμένης στη...

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ!!!

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ!!!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΑ ΑΡΜΟΔΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΑ ΑΡΜΟΔΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ...

Γράφει ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣΣτο πλαίσιο των...

Ψήφος αποδοκιμασίας και όχι επιδοκιμασίας

Ψήφος αποδοκιμασίας και όχι επιδοκιμασίας

Γράφει ο Χρήστος Α. Αποστολίδης*Υποτίθεται ότι μέσω...

Χωρίς αυτοκίνητα και μόνο   για ποδήλατα σήμερα η Ανοίξεως,   από Εληάς έως Μ. Αλεξάνδρου στη Βέροια

Χωρίς αυτοκίνητα και μόνο για ποδήλατα σήμερα η...

Σήμερα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της...

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας για την   κατάσβεση φωτιάς σε διαλογητήριο, με υλικές μόνο ζημιές

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας για...

- Στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Πατρίδας- Αγ....

Σύσκεψη για τα μείζονα προβλήματα στις σχολικές μεταφορές της Ημαθίας

Σύσκεψη για τα μείζονα προβλήματα στις σχολικές...

-Με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα...

Δημόσια ακίνητα & Υπερταμείο, παρερμηνείες και αλήθεια

Δημόσια ακίνητα & Υπερταμείο, παρερμηνείες και...

  Από τη  Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ γνωστοποιούνται τα εξής:«Ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

-Λειτουργεί παράλληλα και έκθεση αφιερωμένης στη νομισματική ιστορία της ΕλλάδαςΤη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης,...

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου ΜηχανικούΦίλοι μου, καλή σας ημέρα, μόλις τώρα διάβασα, ότι υπουργός - αστέρι του τσίρκο, ο οποίος θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, εάν τηρούσε τις υποσχέσεις του,...

Γράφει ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣΣτο πλαίσιο των πολιτικών διακηρύξεων που επικέντρωσαν το ενδιαφέρον των πολιτών κατά την διάρκεια  της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμπεριλήφθηκαν και ειδικές...

Γράφει ο Χρήστος Α. Αποστολίδης*Υποτίθεται ότι μέσω κάθε εκλογικής διαδικασίας οι πολίτες επιλέγουν να τους διοικήσει  σε τοπικό, περιφερειακό ή πανελλαδικό επίπεδο εκείνος από τους υςποψηφίους που το...