Απόστολος Χαραλαμπίδης: Η Βέροια είναι ΄καταδικασμένη΄ να πρωταγωνιστεί

Απόστολος Χαραλαμπίδης: Η Βέροια είναι ΄καταδικασμένη΄ να πρωταγωνιστεί

Σε γνώριμα λημέρια βρέθηκε ξανά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης με την παρουσία του στην πρώτη συνέντευξη τύπου ύστερα από 6 χρόνια στα γραφεία της ΠΑΕ Βέροια. Εμφανίστηκε μάλιστα αισιόδοξος ότι η Βέροια θα δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρει τον κόσμο ξανά στο γήπεδο.

Στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αγάπησα και την έχω στην καρδιά μου.  Με βοήθησε πολύ προπονητικά και δεν το σκέφτηκα καθόλου να έρθω. Είχαμε μια άνοδο και μια καλή ομάδα στην Β’ εθνική. Κέρδισε  την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και ο κορμός της ήταν από την ομάδα  που είχαμε δημιουργήσει.  Η Βέροια είναι μεγάλη ομάδα και σε όποια κατηγορία και αν  αγωνίζεται πρέπει να πρωταγωνιστεί. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα που θα παίξει καλό ποδόσφαιρο για να πρωταγωνιστήσει. Υπάρχουν δυσκολίες, κρίση αλλά με τους συνεργάτες μου κάνουμε πολύ καλή δουλειά. Θα δημιουργήσουμε δυνατή ομάδα και θα έρθει ο κόσμος να την αγκαλιάσει. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δουλέψω σκληρά. Στο τέλος θα έχουμε μια μεγάλη επιτυχία, να χτυπήσουμε ακόμη και το πρωτάθλημα. Ξέρω ότι  υπάρχει μία μεγάλη απογοήτευση αλλά ο κόσμος θα πρέπει  να γυρίσει και πάλι κοντά αφού η Βέροια όπως είπα είναι μία μεγάλη ομάδα  και έτσι  πρέπει  να πορευθεί. 

Σε ερώτηση αν οι νεαροί που θα έρθουν μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό απάντησε ότι με την όρεξη και την ταχυδύναμη που θα έχουν αυτά τα παιδιά και με την κατάλληλη δουλειά μπορούν να χτυπήσουν την άνοδο. «Θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις ώστε αυτά τα παιδιά που θα έρθουν να μπορούν να κάνουν πρωταθλητισμό. Είμαστε σε καλό δρόμο και τις επόμενες ημέρες θα κάνουμε ανακοινώσουμε. Μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, στις 24 Ιουλίου, θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το 80% του ρόστερ» τόνισε ο κ. Χαραλαμπίδης και πρόσθεσε ότι περίπου 25 παίκτες θα αποτελούν τη νέα ομάδα..Συνεργάτης γυμναστής θα είναι ο Γιάννης Μαντζιαρίδης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Κοταρίδηςε. 

Για το αν φοβάται τα οικονομικά προβλήματα, απάντησε: «Προβλήματα έχουν όλες οι ομάδες. Με το ρόστερ που δημιουργούμε, πιστεύω θα βγει η χρονιά χωρίς προβλήματα».

Για την απογοήτευση του κόσμου, απάντησε ότι ο κόσμος οφείλει να έρθει και να αγκαλιάσει την ομάδα.

 

Η θέση της Διοίκησης για τα θέματα της ομάδας  

Μετά την τοποθέτηση του νέου προπονητή στον οποίο καυχηθήκαμε  καλή επιτυχία εκ μέρους της Διοίκησης ειδικός συνεργάτης έκανε  κάποιες  τοποθετήσεις  ανακοινώσεις σχετικά με την πορεία  των μεταγραφών, τα οικονομικά και  την προετοιμασία κ.α. 

Αναφερόμενος και σε σχετικές ερωτήσεις είπε τα εξής.

Οι μεταγραφές έχουν συμφωνηθεί, εκτός από τερματοφύλακα και φορ, έχει δοθεί και προκαταβολή. Είναι 15 παίκτες Β’ Εθνικής και δεν ανακοινώνονται επειδή θέλουν να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για φορ, η οποία θα κάνει διαφορά και είναι ξένος.

Η ομάδα δέχθηκε το τελευταίο 2μηνο και δέχεται μεγάλο πόλεμο (από ανθρώπους της πόλης) στο μεταγραφικό κομμάτι. Έλεγαν σε μεταγραφικούς στόχους ότι δεν θα πάρουν τα χρήματά τους. που πας στην Βέροια  Το μπάτζετ είναι μικρό και υπάρχει εξασφάλιση των χρημάτων των παικτών.

Όλες οι εκκρεμότητες της Βέροιας έχουν δρομολογηθεί, τόσο σε παλαιότερες οφειλές όσο και σε τρέχοντα θέματα (προετοιμασία, ιματισμός κλπ). Υπάρχει μάλιστα και plan β΄ ότι σε περίπτωση που πάει  κάτι  στραβά με την nova να πληρώσει το Δ.Σ. 

Υπάρχει ένα ΣΟΒΑΡΌ πρόβλημα με τα τμήματα υποδομών. Από την πρώτη μέρα που έπεσε η ομάδα, οι γονείς έσπευσαν αμέσως να πάρουν τα δελτία των παιδιών τους. Δεν ζητήθηκε από κανένα παιδί χρήματα για να δοθεί δελτίο. Η θέση της Διοίκησης ήταν ότι κανένας δεν φεύγει με ελευθέρας αλλά πάνε σε άλλη ομάδα μόνο με υποσχετική. Θα λειτουργήσει μόνο ένα τμήμα υποδομής το Κ19 με προπονητή τον Γιάννη Καψαλιάρη.

Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε μέρα στις 11 το  πρωί. Επίσης θα γίνονται ατομικές προπονήσεις από εξειδικευμένους προπονητές πάνω σε αδυναμίες των παικτών για γρήγορη βελτίωση.

Η φιλοσοφία που επικαλούνται οι άνθρωποι της ομάδας είναι πρώτα  να κάνουμε καλούς παίκτες και αυτή να κάνουν την καλή ομάδα.

Εκ μέρους του Δ.Σ. έγινε γνωστό ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα ανακοινωθεί κεντρικός αμυντικός κάτω από 23 χρονών ομάδας σούπερ λίγκα που έμεινε ελεύθερος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ''ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ & τα 10χλμ''

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ απο τον...

Σε μια μεγάλη γιορτή του λαϊκού αθλητισμού στην...

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα της ΕΟΠΤ (ΦΩΤΟΣ)

Σύλλογος Φίλων Αυτοάμυνας - Διασυλλογικό πρωτάθλημα...

Νίκες  και εμπειρίες αποκόμισαν στο διασυλλογικό...

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Ο Πήγασος Ημαθίας στους 13ους Πτολεμαϊκούς αγώνες

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του μήνα, στις 6 και 7 Απριλίου...

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση ΑΣΕΑΝ και Εν Σώματι Υγιει

1ο Τουρνουά Επιτρ. Αντισφ. Νάουσας με συνδιοργάνωση...

Ο Αθλητικός Σύλλογος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης...

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία για όλους με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

4οι Αγώνες Φιλίας: Μία μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία...

Το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΑμεΑ Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ «ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ»,...

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ...

Υπέροχο Φινάλε για τα χρυσά κορίτσια της ομάδας...

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο του Συλλόγου Φίλων Αυταάμυνας

Ένα χρυσό και ένα ασημένιο για τον Παπαγιάννη Στέργιο...

Με ένα χρυσό και ένα ασημένιο μεταλιο γύρισε ο αθλητής...

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί” Α.Σ. ΑμεΑ Βέροιας  για το World Boccia Challenger - Θα αγωνιστεί στο Ατομικό της Κατηγορίας BC4

Στο Ζάγκρεμπ ο Ντουμανόπουλος του “Εν Σώματι Υγιεί”...

 Στην πρωτεύουσα της Κροατίας, βρίσκεται από χθες ο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...