Αγανακτισμένος δημότης από τη Βεργίνα σκόρπισε σκουπίδια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας

Αγανακτισμένος δημότης από τη Βεργίνα σκόρπισε σκουπίδια στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας

Υψηλή ένταση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Βέροιας τη Δευτέρα αναφορικά με τις πρόσφατες νεανικές εκδηλώσεις στα Πλατανάκια της Βεργίνας. Το θέμα έφερε στη συνεδρίαση ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Γουλτίδης, με την ένταση να κορυφώνεται όταν τοποθετήθηκε δημότης από τη Βεργίνα, που μάλιστα πέταξε σκουπίδια στην αίθουσα και έξω από το δημαρχείο (φωτογραφία), επικαλούμενος ότι είναι από τον χώρο όπου έγινε το φεστιβάλ.

«Θερινά ανάκτορα των Εξαρχείων κάναμε τα ‘Πλατάνια’» υπογράμμισε ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας Γιώργος Γουλτίδης, φέρνοντας το θέμα στον τομέα των ανακοινώσεων. «Επί πέντε μέρες ήταν ανάστατη η Βεργίνα, με επεμβάσεις της αστυνομίας, έκτροπα, με τόνους σκουπίδια ακόμη εκεί, γενικά μια νοσηρή κατάσταση που πρέπει να σταματήσει εδώ» τόνισε ο κ. Γουλτίδης, προτείνοντας να μην ξαναδοθεί άδεια στον συγκεκριμένο σύλλογο για την εκδήλωση.

«Νοσηρή είναι η οπτική του απόλυτου ‘όχι’ σε τέτοια φεστιβάλ» απάντησε ο αντιδήμαρχος Άρης Λαζαρίδης, κάνοντας λόγο για οφέλη από αυτές τις εκδηλώσεις στις τοπικές κοινωνίες. «Με βάση την εμπειρία πρέπει να μπαίνουν περιορισμοί για να μην θίγονται γείτονες, όχι να καταργούνται οι εκδηλώσεις. Τις μέρες του φεστιβάλ το χωριό πλημμύρισε νιάτα, με άψογη συμπεριφορά, τα καταστήματα δούλευαν και λίγο πολύ ξεπούλησαν» σημείωσε ο αντιδήμαρχος.

«Οι μαχαλιώτες και οι κτηνοτρόφοι έχουν το πρόβλημα. Πλέετε σε πελάγη ευτυχίας όσοι δεν είστε κοντά στο πρόβλημα» είπε παίρνοντας τον λόγο κάτοικος Βεργίνας (Διαμαντόπουλος), ισχυριζόμενος ότι έγινε και εμπόριο ναρκωτικών, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του σώματος. Ακολούθως ο δημότης σκόρπισε σακούλες με σκουπίδια στον χώρο του δημοτικού συμβουλίου και έξω από το δημαρχείο, λέγοντας ότι τα μάζεψε σήμερα από τα «Πλατάνια». Nα σημειωθεί ότι υποβλήθηκε μήνυση στον δημότη από τον Δήμο.

Μεμονωμένα χαρακτήρισε τα περιστατικά που έγιναν στο χωριό στη διάρκεια των εκδηλώσεων ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μανόλης Εμμανουηλίδης, ενώ ο χώρος καθαρίστηκε πολλές φορές μετά τις εκδηλώσεις, χωρίς να παραγνωρίζει ότι υπήρχαν κάποια προβλήματα. «Χωριό συνταξιούχων τείνει να γίνει η Βεργίνα» είπε ο πρόεδρος, σημειώνοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία του χωριού θέλει το φεστιβάλ.

Να γίνει γενική συνέλευση στο χωριό την επόμενη χρονιά, πρότεινε στον πρόεδρο ο δήμαρχος κ. Βοργιαζίδης, το αποτέλεσμα της οποίας θα είναι σεβαστό από όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Σιδηροπούλου – Τη Δευτέρα η κηδεία της στον Άγιο Αντώνιο

Έφυγε από τη ζωή η Αναστασία Σιδηροπούλου – Τη Δευτέρα...

Μετά από 3 χρόνια μάχης με τον καρκίνο έφυγε πρόωρα από...

Διαβάστε αύριο στη

Διαβάστε αύριο στη "ΒΕΡΟΙΑ" 24/9

«Πρωτιά» σε θανάτουςΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ...

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο Κουλούρας εγκαινίασε χθες ο Δήμαρχος Βέροιας

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο...

-Λειτουργεί παράλληλα και έκθεση αφιερωμένης στη...

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ!!!

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ Η ΨΗΦΟΣ!!!

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου...

ΠΡΟΣ ΚΑΘΑ ΑΡΜΟΔΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

ΠΡΟΣ ΚΑΘΑ ΑΡΜΟΔΙΟ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ...

Γράφει ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣΣτο πλαίσιο των...

Ψήφος αποδοκιμασίας και όχι επιδοκιμασίας

Ψήφος αποδοκιμασίας και όχι επιδοκιμασίας

Γράφει ο Χρήστος Α. Αποστολίδης*Υποτίθεται ότι μέσω...

Χωρίς αυτοκίνητα και μόνο   για ποδήλατα σήμερα η Ανοίξεως,   από Εληάς έως Μ. Αλεξάνδρου στη Βέροια

Χωρίς αυτοκίνητα και μόνο για ποδήλατα σήμερα η...

Σήμερα Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, στα πλαίσια της...

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας για την   κατάσβεση φωτιάς σε διαλογητήριο, με υλικές μόνο ζημιές

Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας για...

- Στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Πατρίδας- Αγ....

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Μετά από 3 χρόνια μάχης με τον καρκίνο έφυγε πρόωρα από την ζωή, σήμερα Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στις 8.00 μ.μ., η Αναστασία Σιδηροπούλου, σύζυγος του γνωστού βεροιώτη επαγγελματία Αντώνη Μπαζάκα  Η σωρός της θα...

«Πρωτιά» σε θανάτουςΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΗΜΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΤΙ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟΜεγάλη φωτιά σε διαλογητήριο και επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτωνΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΙΟΥ...

-Λειτουργεί παράλληλα και έκθεση αφιερωμένης στη νομισματική ιστορία της ΕλλάδαςΤη νέα αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Κουλούρας εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης,...

Του Ιωάννη Ιασ. Βελέντζα  Διπλ. Ηλεκτρολόγου ΜηχανικούΦίλοι μου, καλή σας ημέρα, μόλις τώρα διάβασα, ότι υπουργός - αστέρι του τσίρκο, ο οποίος θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, εάν τηρούσε τις υποσχέσεις του,...