Συνεδριάζει τη Δευτέρα με 30 θέματα  το δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα με 30 θέματα το δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας  θα γίνει στις 04 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης: 

1.Λήψη απόφασης για την απασχόληση προσωπικού με νέες συμβάσεις εργασίας, σύμφωνα με τις εξαιρετικές προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 24 του Ν. 4479/2017. (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

2.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη:

1.του Κανονισμού Λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Αλεξάνδρειας και 

2.του Κανονισμού Λειτουργίας της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής: ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

3.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας, για το οικονομικό έτος 2016. (Εισηγητής: ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

4.Λήψη απόφασης περί έγκρισης ή μη του απολογισμού εσόδων-εξόδων οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας» (σχετική η αριθ. 97/2017 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. «Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας») (Εισηγητής: ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ)

5.Έγκριση ή μη του προϋπολογισμού Κληροδοτήματος Τσαρούχη οικονομικού έτους 2018. (Εισηγητής:ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

6.10η Αναμόρφωση προυπολογισμού οικονομικού έτους 2017. (σχετική απόφαση αριθ. 351/2017 Οικονομικής Επιτροπής) (Εισηγητής:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

7.Λήψη απόφασης για την καθορισμό πιστωτικού ιδρύματος για την έντοκη κατάθεση εσόδων του Δήμου Αλεξάνδρειας– Εξουδιοδότηση Δημάρχου για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης. (Εισηγητής:ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

8.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Περισυλλογή αδέσποτων ζώων συντροφιάς Δήμου Αλεξάνδρειας και φροντίδα αυτών». (Εισηγητής:ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

9.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο: «Παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών στα αδέσποτα ζώα συντροφιάς του Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

10.Λήψη απόφασης για την έγκριση ή μη του πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής που αφορά την υπηρεσία με τίτλο « Συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων Δ.Ε. Μελίκης» (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

11.Λήψη απόφασης για: την έγκριση του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. Π. ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ» (ΑΜ 89/2015) (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

12.Λήψη απόφασης για :Έγκριση βεβαίωσης καλης εκτέλεσης εργασιών (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

13.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αλεξάνδρεια. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

14.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Αλεξάνδρεια. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

15.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Κορυφη. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

16.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στη Μελίκη. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

17.Λήψη απόφασης για :Έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στο Λιανοβέργι. (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

18.Συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΤΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ» ( Α.Μ. : 57/2015). (Εισηγητής: ΤΟΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ)

19.Τροποποίηση της αριθ. 261/17-07-2017 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας με τίτλο: «Συγκρότηση Επιτροπής Οριστικής Παραλαβής του έργου «ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΚΕΠ Δ.Ε. ΑΝΤΙΓΟΝΙΔΩΝ» (ΑΜ 49/2015). (Εισηγητής:ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.)

20.Αντικατάσταση του κ. Χριστουλάκη Παναγιώτη, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας”. (Εισηγητής:ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ)

21.Αντικατάσταση του Παπαθανασίου Αθανάσιου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας”. (Εισηγητής: ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ)

22.Αντικατάσταση της Δαρδακούλη Κωνσταντίνας, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία “Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας”. (Εισηγητής: ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΜΟΣΧΟΣ)

23.Αντικατάσταση του κ. Μαλογιάννη Ιωάννη, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας. (Εισηγητής:ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

24.Αντικατάσταση του Γερακιώτη Θωμά, από τη θέση αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής:ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

25.Αντικατάσταση της Παπαποστόλου Γεωργίας , από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

26.Αντικατάσταση του Νικολόπουλου Νικόλαου, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

27.Αντικατάσταση της Καραστογιαννίδου Μαρίας, από τη θέση τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία ¨Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλεξάνδρειας¨. (Εισηγητής: ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ)

28.Λήψη απόφασης για την εκ νέου εκμίσθωση  του  δημοτικού αναψυκτηρίου Ραψομανίκης Τ.Κ. Ξεχασμένης του Δήμου Αλεξάνδρειας». (Εισηγητής:ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ)

29.Λήψη απόφασης για παραχώρηση ή μη προς χρήση του γηπέδου Καψόχωρας στον «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ». (Εισηγητής:ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΙΣΑΑΚ)

30.Διαγραφή επαγγελματία πωλητή λαικών αγορών. (Εισηγητής: ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του Διαβατού Ημαθίας

Το Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο νηπιαγωγείο του...

Στα πλαίσια της δράσης μας "Το Λ.Ε.Β ντύνει τα νιάτα...

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας  στο Νηπιαγωγείο Ασωμάτων

Τo Λύκειο των Ελληνίδων Βέροιας στο Νηπιαγωγείο...

Την Τρίτη 26 Μαρτίου 2024, μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των...

Η  ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Η ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΠΟΥΣ

Με μεγάλη μας χαρά, υποδεχτήκαμε και φέτος, τους...

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

ΜΑμΑ: Ένας αγώνας για καλό σκοπό!

Την  Κυριακή 24 Μαρτίου στο  Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο...

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα απασχόλησης με έμφαση στην πράσινη οικονομία και τις γυναίκες  -Για κάθε θέση εργασίας η επιχορήγηση ανέρχεται σε 12.264 ευρώ

Μέχρι 5 Απριλίου οι αιτήσεις για το πρόγραμμα...

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, λήγει η προθεσμία υποβολής...

Παρά τις παρεμβάσεις,  συνεχίζονται εσπευσμένα  και ανεξέλεγκτα οι εργασίες στον χώρο της Παλιάς Μητρόπολης Βέροιας

Παρά τις παρεμβάσεις, συνεχίζονται εσπευσμένα και...

Από την Κίνηση Ενεργών Πολιτών Βέροιας ανακοινώνονται...

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου της  Γ.Σ.Ε.Ε. στη Βέροια, ενόψει της Γενικής  Απεργίας στις 17 Απριλίου 2024

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: Επίσκεψη κλιμακίου...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου της...

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας στη Βέροια

Στις 29 και 30 Μαρτίου: Εκπαιδευτική Διημερίδα...

Εκπαιδευτική Διημερίδα Εσωτερικής Παθολογίας,...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βέροιας, ανακοινώνεται ότι επικαιροποιήθηκε από την ΕΜΥ, το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, το οποίο για την περιοχή μας,...

Ο χαρακτηριστικός ήχος και το προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 ελήφθη πριν λίγο(απόγευμα Δευτέρας 04/9) από τους κατοίκους σε όλη την Ημαθία. Το «καμπανάκι» από την Πολιτική Προστασία χτύπησε λόγω της...

Παρουσίαση: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΑΣΙΑΔΗΣ Στις ανατολικές παρυφές του Γράμμου σε ύψος 1240 μέτρων και μια ανάσα από την αλβανική μεθόριο, βρίσκεται το χωριό Πληκάτι στο οποίο γεννήθηκε το 1937 και έζησε τα πρώτα παιδικά...

-Ε.Σ.Υ., μικρομεσαίοι, ακρίβεια, EΛΓΑ και πρώτη κατοικία, στις προτεραιότητας του κόμματοςΣτα πλαίσια της περιοδείας του στην Ημαθία και Πέλλα το προηγούμενο Σάββατο(17/6), ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης...