Περί τα 0,24 ευρώ εκτιμά την τελική διαμόρφωση της τιμής στο συμπύρηνο για φέτος ο πρόεδρος της Ένωσης Κονσερβοποιών Κώστας Αποστόλου, αφού και στην ποικιλία Άντρος και στα όψιμα ροδάκινα δεν υπήρξε διαφοροποίηση στο επίπεδο της ποιότητας της παραγωγής, που παρέμεινε κακό, όπως τονίζει. Μιλώντας στον «Λαό» ο κ. Αποστόλου εκφράζει τη βαθιά του ανησυχία για τη συνολική εικόνα της ποιότητας της πρώτης ύλης. «Διαγραφόταν μια ιδιαιτέρως υποσχόμενη χρονιά, ωστόσο εξελίχθηκε σε μια δύσκολα διαχειρίσιμη» αναφέρει και συνεχίζει. «Από τον Οκτώβριο πρέπει να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να συνεργαστούμε με στόχο να βρούμε τρόπους και μεθόδους ανάκαμψης της ποιότητας του προϊόντος, για να διασφαλίσουμε καλύτερα εισοδήματα για τους παραγωγούς και επιχειρήσεις. Η κομπόστα εξάγεται πρακτικά στο σύνολό της και ο παγκόσμιος ανταγωνισμός είναι δύσκολος. Με σωστή δουλειά και με κατανόηση του προβλήματος της ποιότητας της παραγωγής, θα καταφέρουμε να σώσουμε το προϊόν και να βελτιώσουμε την κατάσταση για το καλό όλων» τόνισε ο κ. Αποστόλου.
Σόνια Θεοδωρίδου-Κρινιώ Νικολάου- «Του ανέμου τα...
Η Κρινιώ μας εκπλήσσει για μια ακόμα φορά με ένα...