Αποχώρηση Αχαρναϊκού και πιθανόν και Αιγινιακού από το πρωτάθλημα

Αποχώρηση Αχαρναϊκού και πιθανόν και Αιγινιακού από το πρωτάθλημα

Τη Football League αποχαιρέτησαν σήμερα στον Αχαρναϊκό, καθώς η ομάδα αναμένεται να αποβληθεί από το πρωτάθλημα, μετά και το -54, που της είχε επιβληθεί, για οφειλές προς εννιά πρώην παίκτες της.

Βάσει του κανονισμού, το «τριφύλλι» είχε και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να βρεθεί λύση και να συνεχίσει, παρά τις ποινές αφαίρεσης βαθμών, με τη Διοργανώτρια Αρχή πάντως να επισπεύδει τη διαδικασία και να αναμένεται να «τελειώσει» άμεσα τους «πράσινους».

Άλλωστε, με τα τωρινά δεδομένα, η αποβολή του θα ερχόταν ούτως ή άλλως και για λόγους αξιοπιστίας πλέον, η Football League αποφάσισε να συνεχίσει το πρωτάθλημα με 17 ομάδες.

Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, οι ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση, που έγινε υπό τις οδηγίες του προπονητή της Κ19, Δημήτρη Γιαννούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα οριστεί ο αγώνας της Κυριακής με τη Βέροια που θα πάρει τους τρεις βαθμούς με 0-3 σκορ και θα γλυτώσει την ταλαιπωρία και τα έξοδα προς την Αθήνα  .

 

«Φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου αλλιώς... διάλυση»

Δυσοίωνο το μέλλον του Αιγινιακού μετά και τις νέες δηλώσεις του Γιάννη Νιώπα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας από τη βόρεια Πιερία μίλησε στην «Arena Press» για τη διάδοχη κατάσταση στο σύλλογο, τονίζοντας πως δεν ζητά αντίτιμο για τις μετοχές.

Πάραυτα σημείωσε, ότι ο αγοραστής θα πρέπει να εμφανιστεί εντός 10ημέρου και να είναι φερέγγυος, ώστε να μην οδηγηθεί στη διάλυση ο Αιγινιακός.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε 

«Δεν ζητάω αντίτιμο για τις μετοχές, θέλω μόνο σοβαρότητα στην επόμενη μέρα. Το «άνοιγμα» είναι περίπου 100.000 ευρώ. Όποιος θέλει να μπει ας το αναλάβει. Βλέπετε τι γίνεται σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, με μεγαλύτερη ποδοσφαιρική παράδοση. Αλλιώς τραβάμε την... πρίζα και του χρόνου επανεκκίνηση στο τοπικό. Αν οι Γερμανοί δεν έκαναν πίσω την 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δυο εβδομάδες πριν, ήξερα τι θα έκανα. Θα κατέβαζα τον Αιγινιακό στη Γ΄ Εθνική! Υπάρχουν επαφές, αλλά δεν μένω στα λόγια, προέχουν οι πράξεις».

Για το τι τον οδηγεί στην αποχώρηση: «Δεν φταίει κανένας προπονητής και κανένα ρόστερ. Κουράστηκα, όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος. Είμαι εδώ εφτά χρόνια, από το Α΄ τοπικό. Αν δεν βρεθεί φερέγγυος αγοραστής εντός 10ημέρου, ο Αιγινιακός θα διαλυθεί. Δεν θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα, δεν μπορώ να σηκώνω όλο το βάρος μόνος και να… χρωστάω σε όποιον μιλά ελληνικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ -  ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΛΠΙΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ Π1-Κ1 και Π2-Κ2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου 2024 διεξήχθη στον Παρνασσό...

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ καλή εμφάνιση η Ζαφειρίου

World Paraathletics Grand Prix - Jesolo 2024 Εκπληκτικός ο Ντίσιος - Πολύ...

Ο αρχικός στόχος επετεύχθη στο Jesolo της Ιταλίας, όπου...

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι νικητές

Αγώνας ανωμάλου δρόμου διοργανώθηκε στο Κομνήνειο - Οι...

Ο αγώνας τρεξίματος ανώμαλου δρόμου “ΚΟΥΜΑΝΙΤΣΙ TRAIL”...

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν. Πρωτάθλημα Αλπικών Αγωνισμάτων

Δύο μετάλλια ο Ν. Λεφούσης του ΕΟΣ Νάουσας στο Παν....

Στο Χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα με ιδανικές συνθήκες...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ  ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΠΙΚΟΥ ΣΚΙ ΠΑΙΔΩΝ- ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Οι αθλητές της ομάδας Αλπικού σκι του ΕΟΣ Νάουσας...

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή

Στην Ημαθία η διαδικτυακή εκπομπή "Περίπατος στα...

Την τιμητική της είχε την περασμένη εβδομάδα η εντυπη...

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους στο ΔΑΚ Νάουσας

Ξεκινούν νέα απογευματινά τμήματα άθλησης για όλους...

   Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας και η Γενική Γραμματεία ...

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η Κατερίνα Βάικου

Στην Εσθονία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Διάθλου η...

Στην πόλη Οτεπά της Εσθονίας για το Παγκόσμιο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Αισίως το προηγούμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Βέροιας Θωμάς Παπαδόπουλος έκλεισε τα 80 του χρόνια, γεγονός που γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του με τούρτα και κεράκια(φωτό). Ο...

Τον Δήμαρχο Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη ο αθλητής του Φιλίππου Βέροιας Σταύρος Παπαδόπουλος, μετά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Qatch που έγινε το Σαββατοκύριακο στην...

Σε ηλικία 81 ετών έφυγε από τη ζωή σήμερα το πρωί ο βεροιώτης βετεράνος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μιχαηλίδης. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του ως τερματοφύλακας της Βέροιας και στην συνέχεια διακρίθηκε με...

Μετά την αποχώρηση της Βέροιας από το πρωτάθλημα το ενδιαφέρον των φιλάθλων της βασίλισσα του βορρά έχει στραφεί σε άλλα αθλήματα .Έτσι για το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Μαρτίου διεξάγονται αγώνες στην Γ'...