Επιστροφή στις νίκες για τη Νάουσα (1-0) επί της Καρίτσας

Επιστροφή στις νίκες για τη Νάουσα (1-0) επί της Καρίτσας

Ντεμπούτο με νίκη για τον Βασίλη Ασλανίδη στον πάγκο της Νάουσας. Οι “κυανόλευκοι”, αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, επικράτησαν εντός έδρας της ΑΕ Καρίτσας με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί και αδικούνται από το τελικό σκορ καθώς έχασαν πλήθος ευκαιριών για να πετύχουν μια πιο άνετη νίκη, αλλά εκτός από την ατυχία έπεσαν πάνω και στον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων Βασιλειάδη, ο οποίος στην κυριολεξία έπιανε τα άπιαστα!

Τελικά, τους Ναουσαίους λύτρωσε ο αρχηγός Νίκος Περηφανόπουλος που στο 80ό λεπτό της αναμέτρησης κατάφερε να νικήσει τον έως τότε ανίκητο Βασιλειάδη και να χαρίσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Το ματς ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι “πετούσαν” μέσα στο γήπεδο κάνοντας μια από καλύτερες φετινές εμφανίσεις τους. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με πολυπρόσωπη άμυνα και στόχο τον βαθμό της ισοπαλίας, έπαιξαν με αυτοθυσία και είχαν όπως προαναφέραμε σε εκπληκτική μέρα τον τερματοφύλακα Βασιλειάδη.

Μόλις στο 8’ η Νάουσα είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Κωτσόπουλο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Βασιλειάδη να αποκρούει σωτήρια. Δύο λεπτά αργότερα ο Μουρίκι μόνος με την εστία έχασε το κοντρόλ και μπλόκαρε ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Στο 31’ ο Κυζιρίδης εκτέλεσε φάουλ, ο Μουρατίδης μόνος με τον Βασιλειάδη πλάσαρε άουτ. Στο επόμενο λεπτό η μοναδική καλή στιγμή της Καρίτσας στο ματς όταν ο Ταρασιάδης βγήκε μόνος με τον Γρηγοριάδη αλλά ο τελευταίος έπεσε στα πόδια του και απεσόβησε τον κίνδυνο.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου οι Ναουσαίοι είχαν δύο πολύ καλές στιγμές, αλλά ο Βασιλειάδης είπε “όχι” με εκπληκτικές επεμβάσεις σε κοντινό σουτ του Μουρατίδη και εκπληκτικό σουτ του Κυζιρίδη.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε η ίδια εικόνα, με τον Κωτσόπουλο στο 48’ να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να φτάνει απέναντι από τον Βασιλειάδη, αλλά να χάνει την ευκαιρία μιας και κόλλησε η μπάλα στη λάσπη.

Στο 52’ ο Μαντώς έπιασε ωραίο δυνατό σουτ αλλά ο Βασιλειάδης απογειώθηκε στο “Γ” της εστίας του και έδιωξε εκπληκτικά σε κόρνερ, ενώ στο 68’ οι Ντινόπουλος και Κωτσόπουλος έπαιξαν ωραία το ένα-δύο, ο πρώτος σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε χέρια αμυντικών με τον διαιτητή να μην δίνει τίποτα και κατέληξε στον Ζούρκο που σούταρε δυνατά αλλά ο Βασιλειάδης είπε και πάλι “όχι”!

Στο 76’ η κεφαλιά του Κωτσόπουλου αποκρούστηκε και πάλι από τον Βασιλειάδη, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του ίδιου παίκτη από το ύψος της περιοχής στο 79’.

Τελικά η λύτρωση για τους Ναουσαίους ήρθε στο 80’ όταν ο Κωτσόπουλος πέρασε από δεξιά όποιον βρήκε και έβγαλε παράλληλη σέντρα στο ύψος του πέναλτι, όπου ο προωθημένος Περηφανόπουλος με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας μέσα σε πανηγυρισμούς το 1-0!

Η τελευταία καλή φάση στο ματς έγινε στο 85’ με τον Ντινόπουλο να βγαίνει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ με τον Βασιλειάδη αλλά τον γκολκίπερ της Καρίτσας να σώζει με τις άκρες των δαχτύλων του!

Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή οι παίκτες της Νάουσας χειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες, παρά το τσουχτερό κρύο.

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Κορυφαίοι από τους γηπεδούχους οι νεαροί Παντζαρτζίδης και Κωτσόπουλος επιθετικά, ο Μουρίκι στη μεσαία γραμμή, ο Ζούρκος στα μετόπισθεν και φυσικά ο σκόρερ Περηφανόπουλος, χωρίς να υστερήσει κανείς από τους υπόλοιπους.

Από την ομάδα της Καρίτσας, εκτός του τερματοφύλακα Βασιλειάδη ξεχώρισαν και οι Μπουτογιάννης, Τασίδης και Κυρτέγος.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Καλή σε γενικές γραμμές ήταν η διαιτησία του Πάλιουρα και των βοηθών του Τυριακίδη, Σιανίδη του Σ.Δ. Μακεδονίας.

Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

ΕΠΣΗ: Πάει για 14 ομάδες τη νέα σεζόν η Α’ κατηγορία!

Με τρεις περισσότερες ομάδες απ’ ότι φέτος (14 αντί 11),...

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι

Ήττα για το ΝΠΣ Βέροια στο τελευταίο εκτός έδρας...

Με ήττα έκλεισε τα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια του ο...

Α' ΕΠΣΗ:

Α' ΕΠΣΗ: "Βροχή" από γκολ στο φινάλε των πλέι...

Έπεσε το Σάββατο (20/04) η αυλαία του φετινού...

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Β' φάσης

Α' ΕΠΣΗ: Δίδυμο στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της...

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο (20/4) το φετινό...

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη! (βίντεο)

Ξύπνησαν μνήμες στο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας - Άρη!...

Μνήμες από το ποδοσφαιρικό παρελθόν αναβίωσαν στο...

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ. Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

Επιστροφή στις νίκες για το ΝΠΣ Βέροια 1-0 τον Μ....

Στις νίκες επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό ο ΝΠΣ...

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2023-2024!

Ο ΦΑΣ Νάουσα Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν...

Ο ΦΑΣ Νάουσα είναι ο Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ημαθίας, για...

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια γιορτή ανθρωπιάς και αγάπης στον υγιή αθλητισμό

Κ. Μπλιάτκας: Ο αγώνας παλαιμάχων Βέροιας - Άρη, μια...

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ & ΠΑΕ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...