Μαχητική η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΥΠΕΚΥΨΕ 2-0 ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗ

Μαχητική η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΥΠΕΚΥΨΕ 2-0 ΣΤΟΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΗΣ ΗΡΑΚΛΗ

Μια δίκαιη νίκη πήρε ο Ηρακλής απέναντι στην Αλεξάνδρεια με την ιστορική ομάδα να παίρνει το τρίποντο και να ανεβαίνει στην 1η θέση.

Η Αλεξάνδρεια από την αρχή είχε δύσκολο έργο, σίγουρα όμως οι παίκτες της κέρδισαν εμπειρίες από ένα τέτοιο παιχνίδι.

Η Αλεξάνδρεια είχε τις στιγμές της και αν δεν ήταν τόσο νευρική στην τελική πάσα σίγουρα θα είχε σκοράρει ένα τέρμα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ

Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό μπήκαν πολύ δυνατά και έδειξαν ότι θέλουν να πιέσουν και να δυσκολέψουν την ομάδα της Αλεξάνδρειας.

 11΄ η πίεση που ασκούσε ο «γηραιός» έφερε λάθος στην άμυνα της Αλεξάνδρειας με τον Πτηνόπουλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας, να σουτάρει την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να διώχνουν οι αμυντικοί.

 13΄ ο Υφαντίδης μπήκε και από πλάγια θέση επιχείρησε το σουτ με τον Καρακούτση να αποκρούει σωτήρια και να κρατάει το μηδέν,

18΄ ήρθε η πρώτη στιγμή για την Αλεξάνδρεια όταν ο Αργυρίου εκτέλεσε φάουλ, η άμυνα του «Ημίθεου» απέκρουσε με τον Αργυρίου και πάλι να σουτάρει στην επαναφορά με τον Βοσνιάδη να μπλοκάρει δύσκολα την μπάλα.

 30΄ ο Σκοπελίτης θα βρει χώρο, θα κάνει μια ωραία ατομική ενέργεια αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Βοσνιάδης

 40΄ μετά από κόντρες η μπάλα θα φτάσει στον Παπαδόπουλο αυτός θα σουτάρει αναγκάζοντας τον πολύ καλό Καρακούτση σε μια ακόμη απόκρουση.

 48΄ μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου ο Ρόβας με σουτ στην κίνηση θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καρακούτση κάνοντας το 1-0 με τον γκολκίπερ της Αλεξάνδρειας να μην έχει αυτή την φορά απάντηση.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η μπάλα έφτασε μετά από κόντρες στον Ρόβα ο οποίος σούταρε νικώντας για δεύτερη φορά τον Καρακούτση μέσα σε λίγα λεπτά κάνοντας το 2-0.

 60΄ οι παίκτες του Νίκου Αναστασόπουλου θα μπορούσαν να έχουν μειώσει το σκορ όταν μετά από λάθος γύρισμα αμυντικού στον Βοσνιάδη, ο τερματοφύλακας του Ηρακλή έκανε κακό υπολογισμό η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία αλλά λίγο πριν περάσει την γραμμή του τέρματος ο Καραντασιάδης απέκρουσε αποσοβώντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.

ΟΙ  ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Αλεξάνδρεια πολύ καλή απόδοση είχε ο τερματοφύλακάς της Καρακούτσης αλλά και οι Πέικος, Αβραμόπουλος και Κωτσόπουλος.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Πολύ καλή η διαιτησία του Κοτσάνη από την ΕΠΣ Δράμας αλλά και των βοηθών του Ραβικάλη και Οικονομίδη από την ίδια ένωση.



ΣΚΟΡΕΡΣ: 48΄, 52΄ Ρόβας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κοτσάνης (ΕΠΣ Δράμας)

ΒΟΗΘΟΙ: Ραβικάλης, Οικονομίδης (ΕΠΣ Δράμας)

ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, ΡΕΒΥΘΟΠΟΥΛΟΣ, Κυριακίδης (79’ Κριτσιάνης), Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (46΄ Κρυστάλλης), ΡΟΒΑΣ (63’ Μούδιος), Υφαντίδης (46΄ Γκουτσίδης), ΠΤΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: ΚΑΡΑΚΟΥΤΣΗΣ, Πιπιλιάρης, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΕΪΚΟΣ, Αργυρίου (64΄ Τάχου), Καρατζάογλου, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ (78’ Ταλαίπωρος), Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης, Μυλωνάς (72’ Κούμπουλα), Μπενίσκος (λ.τρ. 15’ Δαδάκος)


Τι είπε στο 91’... - Ν. Αναστασόπουλος: 

«Παίζαμε απέναντι σε μια ιστορική ομάδα που δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Το παλέψαμε αλλά δεν μπορέσαμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτή την αναμέτρηση. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό τον αγώνα και να δούμε τον επόμενο μιας και μεσολαβούν ελάχιστες μέρες μέχρι την Τετάρτη». 


Εφημερίδα Λαός
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Εφημερίδα Λαός - Τοπική Εφημερίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων Βέροιας-Άρη - Οι αποστολές των δύο ομάδων

Στην τελική ευθεία για το σπουδαίο φιλικό παλαιμάχων...

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας των...

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της 8ης αγωνιστικής

Πρωταθλήτρια της Β’ ΕΠΣΗ η Καψόχωρα - Το πανόραμα της...

Πρωταθλήτρια της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας είναι...

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου την Κυριακή ο Ατρόμητος Διαβατού!

Φιέστα ανόδου θα κάνει την Κυριακή ο Ατρόμητος...

Την Κυριακή το

Την Κυριακή το "ντέρμπι" ΝΠΣ Βέροια-Αγία Μαρίνα –...

Την Κυριακή (21/04, 16:00) θα διεξαχθεί το Ημαθιώτικο...

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου - Μετατίθεται το Ημαθιώτικο ντέρμπι

Στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας ο Τελικός Κυπέλλου -...

Τελικά... άλλαξε η έδρα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ...

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι αντίπαλοι της Αλεξάνδρειας στα μπαράζ ανόδου...

Έγιναν γνωστοί όλοι οι αντίπαλοι της ΑΕ Αλεξάνδρειας,...

Γ’ Εθνική:

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο...

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της...

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από την Ευκαρπία

Εντός έδρας ήττα με παράπονα για την Αγία Μαρίνα από...

Την ήττα γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στο...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ # ΝΕΑ

Σχετικά άρθρα

Θύρα 4 και «πέταλο» για φιλάθλους «Γ’ Κατηγορίας»;;;Δυστυχώς δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο ψέμα, ούτε για φωτομοντάζ, αλλά είναι η άθλια πραγματικότητα στο μισό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Βέροιας!!! Και...

Παρουσιάστηκε στο Υπουργικό Συμβούλιο το σχέδιο νόμου του Υφυπουργείου Αθλητισμού, όπου μεταξύ άλλων καταργείται η Football League, επανέρχεται το ιδιώνυμο, υπάρχουν αποφάσεις για τις λέσχες φιλάθλων και την...

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση στο σάιτ της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ υποστήριξε πως δεν απείλησε κανέναν.Ιβάν Σαββίδης, μέσω δήλωσης στην...

Ο Γιώργος Χατζάρας, πρώην παίκτης και προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας της Βέροιας μίλησε στον  ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Σιγά τον Πολυέλαιο" σχετικά με τη διάλυση της ομάδας. Πώς αισθάνεσαι εσύ με...